Ωραία περίμενε κ εσείς δική Μ απάντηση για αποπλάνηση
Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App
Printable View
Ωραία περίμενε κ εσείς δική Μ απάντηση για αποπλάνηση
aliki απο οτι βλεπω εισαι νεο μελος. Εγω επειδή ειμαι χρόνια μέλος εδω μεσα να σε ενημερώσω οτι ουδέποτε καποιος εχει εκφραστεί ετσι με χαρακτηρισμούς εισαι βαρια αρρωστη και εχεις μεγαλο προβλημα. Επίσης καταλαβαίνεις νομίζω οτι απαγορεύεται να προτρέπεις καποιον να πάρει φάρμακα που δεν ξέρεις τι παρενέργειες μπορεί να έχουν. Αν θες να βοηθήσεις να δώσεις καμια καλή συμβουλή και όχι αυτα τα πράγματα που λες.
Παιδιά σας παρακαλώ δεν θέλω να τραβήξει το θέμα με αστυνομίες. Αφήστε τον τρελό στην τρέλα του. Σας παρακαλώ πάρα πολύ μην μπλέξετε την αστυνομία θα με φέρετε σε πολύ δύσκολη θέση, θα τσακωθώ με τους γονείς μου γιατί θα εκνευριστούν όταν μάθουν ότι μιλάω σε φόρουμ για αυτό πλιζζζ όχι αστυνομίες. Αφήστε την παλαβή να λέει τρέλες
.............
Λοιπόν εφόσων το τραβάς κιαλο το σκοινί ενώ είσαι λάθος την Δευτέρα θα πάω να καταθέσω στης αρμόδιες αρχές..
Με σηνχωρεις σκι έκανα λάθος ...
Έχω αδελφές 17 κ 11χ γιαφτο μου ανέβηκε το αίμα στο κεφαλή τα χέρια Μ τρέμουν απτά νεύρα..εγώ δεν θα το αφήσω αυτό το θέμα θα προχωρήσει..
Παιδιά σας παρακαλώ αισθάνομαι απαίσια με αυτό θα παω τώρα στο νοσοκομείο λόγω κρίσης πανικού παρακαλώ ακυρώστε την έρευνα και αν τυχόν ξανακάνει κάτι αυτή το ξανασκεφτόμαστε για καταγγελίες. Σας παρακαλώ μην πέφτουμε στο επίπεδό της. Ή τουλάχιστον αν την βρουν μην της κάνουν τίποτα πλιζζζζ.
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Χρύσα αυτή έχει να κάνει μαζί μου όχι μαζί σου πρόσβαλε εμένα..εσύ δεν έχεις καμία σχέση κ μην ανχωνεσε δεν θα ανακατευτης εσύ..αυτό θα μπορούσε να συμβεί στης αδελφές μου ... Τέτοια άτομα που θέλουν να είσαι χάλια όπως κ αυτοί κ το χειρότερο να σου λέει να πας στο δαφνη επιδει εκεί είναι καλύτερα αυτοί θέλουν ηλεκτρική καρεκλά..
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ. ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟΧΩΡΩ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ
ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΛΕΞΩ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΛΕΞΩ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΕΣ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΜΕ, ΧΡΥΣΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ ΜΟΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΕ ΠΛΗΓΩΣΑ
ΕΧΩ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΡΕΖΙΛΕΥΤΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ
κανονικά η διαχείριση του forum που απουσιάζει αυτή την στιγμή.... θα έπρεπε να ελέγξει τι γίνετε εδώ....
Εδώ δεν ήμαστε για να γελάσουμε με την ασθένεια του αλου όμως είναι πολύ άσχημο αυτό..
Δεν υπάρχει νομίζω κάτι χειρότερο απτό να σε κοροϊδεύουν με τα ψυχικά σου πρόβληματα...
Σου εύχομαι περαστικά ότι κιαν έχεις αλλά πηστευω δεν είσαι σε θέση να δίνεις συμβουλες σε τέτοιες καταστάσεις....
Θεωρώ για το καλό ολονμας θα ήταν να αποχωρήσεις από το φόρουμ ...εγώ δεν θα σου πω να το κάνεις γιατί αντιμετωπίζειςκ εσύ κάποιο πρόβλημα κ ψάχνεις να παρηγορηθεις...
Αυτά από εμένα ελπίζω να λήξει εδώ το θέμα αυτό....
ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΕΚΑΝΑ ΑΙΤΗΜΑ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΩ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΜΩΣ ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΛΕΞΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ ΗΜΟΥΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΧΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΝΑΤΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΕΡΘΩ ΑΚΑΡΔΑ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ
Μην ζητάς συγνώμη δεν κερδίζεις καμια εκτίμηση. είσαι μεγάλη γυναίκα δεν είσαι μικρό παιδί..
Με έχεις φέρει σε άσχημη ψυχολογική θέση ..
Κάποιος που μπαίνει από pc ας κάνει παρακαλώ μια αναφορά εδώ να το κρίνει η διαχείριση...
Δεν έχω κάνει καμία μήνυση ακόμα ..
Λοιπόν παιδιά συγγνώμη που έφυγα απότομα αλλά με έπιασε έντονη δυσφορία. Αλίκη εγώ σε συγχωρώ για ό,τι έκανες όσο σοβαρό κι αν ήταν γιατί από ότι αντιλαμβάνομαι έχεις προσωπικά προβλήματα να λύσεις. Αγάπα τον εαυτό σου κορίτσι μου και βοήθησέ τον να ξεφύγει από τον βούρκο.... Από μενα μήνυση δεν πρόκειται να δεις αφού δεν σε ξέρω προσωπικά, έχεις παιδιά και παρακαλώ και τους υπόλοιπους χρήστες να μην προβούν σε κάτι τέτοιο. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε οι διαφορές μας λύνονται με διάλογο. Ας αποφασίσει η διαχείρηση για τον λογαριασμό της Αλίκης, αφού επιθυμεί να τον κλείσει και ας μην το τραβήξουμε στα άκρα.
Οκ εγω αποσύρομαι από την μήνυση με την συναίνεση ότι δεν θα ξανά επαναλήφθει...