Originally Posted by
giorgos panou
Aναλογα τι εννοεις ! εκκλησια ειμαστε ολοι μας, ολοι οσοι εχουμε πιστη στην τραδικη θρησκεια!, ναι παω στην εκκλησια οπωτες προλαβαινω! εχω και ποιμενα οπου οπωτες ευκερω ανα καποιους μηνες εξωμολογουμε τις οποιες αμαρτιες , το καμω διοτις οταν εξωμολογησε φευγουν οι αμαρτιες , ξελαφρωνεις απο καποιο λαθος που καμεις! ειναι μια παρα πολυ καλη διαδικασια για οσους νιωθουν τυψεις, για οσους θελουν να συγχωρεθουν απο καποιο κακο που μπορει να εχουν κανει! Προσωπικα το ειχ αναγκη διοτις στο παρελθον υπηρξα αρκετα λαθος , εκαμα κακο σε ανθρωπους ! κι καθε βραδυ εβλεπα σαν ταινια αυτο που ειχα καμει! Με βοηθησε λοιπον αρκετα να βγαλω απο πανω μου ολες αυτες τις ασχημες αναμνησεις! βεβαια τα οσα ασχημα εκαμα σε συνανθρωπους μου τα ειχα καμει υπο την επιρια βαριων ναρκωτικων! δεν τα εκανα απο γουστο, τα εκαμα στην αναγκη μου να βρω λεφτα για την δωση μου! ετσι λοιπον μεσα απο την εξομολογηση μπορεσα να αποβαλλω τις τυψεις μου!
Εξαλου οχι μονο ο Θεος με δικαιολογει για οσα εκαμα ,αλλα ακομα κι στο δικαστηριο οταν βρεθεις κατηγορουμενος για καποιο εγκλημα εαν το διεπραξες υπο την επιροια ουσιων κι με σκοπο να πρεις την δωση σου! υπαρχει στον νομο αρθρο οπου αναφερει οτι εγκλημα που διεπρατεται υπο την εξη ουσιων εχει τεραστια ελαφηντικα σε αντιθεση με καποιον ψυχικα υγειες οπου εχει την λογικη να το αποφυγει!
Τελος , εκκλησιαομαι διοτις στο παρελθον υπηρξα ακροαριτερος με ολα οσα συνοδευουν αυτην την σταση ζωης! δεν υπολογιζα την ζωη οπως σημερα! ειμουν αθεος ! εως τις μερες οπου μου συναιβηκαν καποια πραματα και με εκαναν να αλλαξω γνωμη για την πιστη! μου συναιβηακν καποια πραματα κι απο τωτες αλλαξα!
ευχομι κι σε εσας να ερθει αυτη η εμπειρια κι να αλλαξετε τροπο ζωης!