Νορα, μετα κ τα πιο προσφατα ποστ μου πιστευεις ακομα οτι δεν ξερει τι λεει?
ρωταω επειδη ειπες χθες οτι ειχες κατι παρομοιο κ η επιμονη δουλεψε αλλα ισως να ηταν διαφορετικα τα στοιχεια τωρα που ξερεις περισσοτερα..
Printable View
ρωταω επειδη ειπες χθες οτι ειχες κατι παρομοιο κ η επιμονη δουλεψε αλλα ισως να ηταν διαφορετικα τα στοιχεια τωρα που ξερεις περισσοτερα..
σαν να μην υπαρχει πια κ καποια ακαρδη πηρε την θεση της που σκεφτεται μονο τον εαυτο της. Να καταλαβω οτι σκεφτεται τον εαυτο της αλλα η δικαιολογια \"δεν ειμαι ερωτευμενη μαζι σου\" 1 μηνα μετα που ετρεμε στο αγγιγμα μου δεν μπορω(δεν θελω) να την πιστεψω. Η απορριψη της θα με κανει χωμα κ στα ματια της αλλα κ στα δικα μου. Κ ειναι ατομο που θα βλεπω συνεχεια μπροστα μου. Θα μπορουσε να περασει το ιδιο μηνυμα με πιο ηπιο τροπο. Να μου πει ρε παιδακι μου θελω να μεινω μονη να σταθω στα ποδια μου κ μετα βλεπουμε..Αλλα αυτη επεμενε να μην μου αφησει καμμια μα καμμια ελπιδα, μολις ελεγα κατι που εδειχνε καποια ελπιδα, το εκοβε! Σαν να με μισουσε κ με πληγωνει πολυ αυτο..Quote:
Originally posted by Φοίβη
Σαν η γυναίκα που ερωτεύτηκες να εξαφανίστηκε. Και θέλεις να ψάξεις να την βρεις, αλλά δεν είσαι σίγουρος οτι υπάρχει πια.
Θα μπορούσες να την κυνηγήσεις ή να της αφήσεις χρόνο και να ελπίζεις, όπως έχεις συνηθίσει να κάνεις μαζί της, αλλά αυτή τη φορά φοβάσαι μήπως μια ακόμα απόρριψή της σε κάνει χώμα.
Είναι σκληρή μαζί σου έτσι? Δεν έχει σημασία για εκείνη πώς αισθάνεσαι, πρέπει απλά να καταλάβεις πως έχουν τα νέα δεδομένα και να συνεχίσετε τις ζωές σας. Αυτή είναι, ως τώρα, η τελευταία κουβέντα της και όσο και να χτυπάς την πόρτα της, δεν ανταποκρίνεται.
προτιμω να μην αντιμετωπισω την αληθεια αν ειναι να με πληγωσει τοσο. Ποσο πονο πια? αν μου ξαναπει τα ιδια κ ξανακουσω απο το στοματακι της \"δεν ειμαι ερωτευμενη μαζι σου κ θελω πολυ να βρω αλλο για να ξαναρχισω απο την αρχη\" θα παρω φορα κ θα πεσω απ\'τον τριτο. Επισης εγω θα παω 3 βδομαδες πισω κ παλι απτην αρχη ο πονος.. Γι\'αυτο πρεπει να ειμαι σιγουρος οτι βλεπει πιο καθαρα πριν κανω κατι, σωστα?Quote:
Originally posted by krino
αυτοι που δεν τολπμουν να αντιμετωπισουν την αληθεια,
θα ερθει η αληθεια να τους αντιμετωπισει αυτη.
Εαν την προλαβεις θα εχεις κερδισει, αλλιως θα σε βαλει κατω να σε χτυπαει σαν το χταποδι...
Quote:
Originally posted by Γιωργος1983:(
προτιμω να μην αντιμετωπισω την αληθεια αν ειναι να με πληγωσει τοσο. Ποσο πονο πια?
- δεν εχεις υποψη σου ποσο.....
αν μου ξαναπει τα ιδια κ ξανακουσω απο το στοματακι της \"δεν ειμαι ερωτευμενη μαζι σου κ θελω πολυ να βρω αλλο για να ξαναρχισω απο την αρχη\"
- εκει θα συμβαινει το εξης, δεν της κανουν αυτα που της λες....
δικαιωμα της.
Υπαρχουν γυναικες που λενε, θελω να μεινω μονη να σκεφτω και λοιπες βλακειες, και βγαινουν εξω βλεπουν ενα τυπο Χ και τους φευγουν ολες οι μοναξιες μονομιας.
θα παρω φορα κ θα πεσω απ\'τον τριτο.
- στατιστικα εχω δει ελαχιστους να πεφτουν απο τριτους...
αντιθετα εχω δει πολλους να παλευουν με τον εαυτο τους για μεγαλο διαστημα.
Επισης εγω θα παω 3 βδομαδες πισω κ παλι απτην αρχη ο πονος.. Γι\'αυτο πρεπει να ειμαι σιγουρος οτι βλεπει πιο καθαρα πριν κανω κατι, σωστα?
- λαθος....
Ποτε δεν θα δεις καθαρο αυτο που ζητας.
Πρεπει να ρισκαρεις και ενδεχωμενα να χασεις.
Αν κερδισεις μπορει να ειναι καλυτερα μπορει και οχι.
(πχ μετα απο ταδε μηνες να ξαναχωρισεις, οποτε πιο το κερδος??)
Αν χασεις μπορει και να φτιαξεις την τυχη σου, καθε εμποδιο δεν ειναι παντα για κακο.
Εν ολιγεις δεν πρεπει να αφηνεις αναπαντητα ερωτηματικα και εκκρεμοτητες στη ζωη σου.
Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να την βρεις και να της πεις: εγω ειμαι εδω για σενα, εσυ που εισαι???
αααααα εισαι αλλου ε??
χμμμ στο καλο και πρυμος αερας στα πανια σου....
;)
Καταλαβαίνεις οτι σκέφτεται μόνο εκείνη αλλά δεν καταλαβαίνεις πού πήγε η καρδιά της, έτσι? Όλα αυτά τα τόσο έντονα πρίν 1 μήνα, συναισθήματα. Δεν μπορείς και δεν θέλεις να πιστέψει οτι όλα αυτά χάθηκαν, έτσι ξαφνικά.Quote:
σαν να μην υπαρχει πια κ καποια ακαρδη πηρε την θεση της που σκεφτεται μονο τον εαυτο της. Να καταλαβω οτι σκεφτεται τον εαυτο της αλλα η δικαιολογια \"δεν ειμαι ερωτευμενη μαζι σου\" 1 μηνα μετα που ετρεμε στο αγγιγμα μου δεν μπορω(δεν θελω) να την πιστεψω. Η απορριψη της θα με κανει χωμα κ στα ματια της αλλα κ στα δικα μου. Κ ειναι ατομο που θα βλεπω συνεχεια μπροστα μου. Θα μπορουσε να περασει το ιδιο μηνυμα με πιο ηπιο τροπο. Να μου πει ρε παιδακι μου θελω να μεινω μονη να σταθω στα ποδια μου κ μετα βλεπουμε..Αλλα αυτη επεμενε να μην μου αφησει καμμια μα καμμια ελπιδα, μολις ελεγα κατι που εδειχνε καποια ελπιδα, το εκοβε! Σαν να με μισουσε κ με πληγωνει πολυ αυτο..
Η απόρριψη είναι διπλά βαριά για σένα, γιατί θα σε ρίξει και στα δικά της αλλά και στα δικά σου μάτια. Κάι δεν θέλεις να δεις τον εαυτό σου στο χώμα.
Σου φέρθηκε πολύ σκληρά, σαν να σε μισούσε. Μου μοιάζει σαν να σου έδινε χαστούκια κάθε φορά που της ζητούσες λίγη ελπίδα. Κι αυτός ο τρόπος της σε πονάει...
To οτι ειχα παρομοια εμπειρια δεν σημαινει οτι θα εχεις ιδια καταληξη.Διαφορετικοι ανθρωποι, διαφορετικος τροπος προσεγγισης.Quote:
Προσωπικα επιμενω οτι τα εχει ακομα χαμενα στο μυαλο της.
Αλλα ξανατονιζω, δεν εχει σημασια τι κανει και τι λεει αυτη, αλλα εσυ που πονας.
Μην καθεσαι και κοιτας ενα προβλημα.Αρπαξε το απο τα μαλλια και χτυπα το κατω:P
Απο την στιγμη που εσυ εισαι ξεκαθαρος μεσα σου και ξερεις τι θες, ωρα για πραξεις.
Αναλογως και τι ακουσεις απο την απεναντι πλευρα, ομοιως πραττεις.
αυτη ομως δεν λεει οτι θελει να μεινει μονη, λεει οτι θελει να βρει αλλον για να ξαναρχισει απ\'την αρχη τη ζωη της. Με εχει ηδη απορριψει μια φορα (με αυτα που μου ειπε στο τηλ) οποταν οτι κ να της πω κ μου πει τα ιδια, εγω παλι θα αναρωτιεμαι αν πρεπει να ξαναπαω αφου \"δεν ειναι καλα\" κ δεν τα εννοει. Αρα δεν υπαρχει τελος..Quote:
Quote:
προτιμω να μην αντιμετωπισω την αληθεια αν ειναι να με πληγωσει τοσο. Ποσο πονο πια?
- δεν εχεις υποψη σου ποσο.....
αν μου ξαναπει τα ιδια κ ξανακουσω απο το στοματακι της \"δεν ειμαι ερωτευμενη μαζι σου κ θελω πολυ να βρω αλλο για να ξαναρχισω απο την αρχη\"
- εκει θα συμβαινει το εξης, δεν της κανουν αυτα που της λες....
δικαιωμα της.
Υπαρχουν γυναικες που λενε, θελω να μεινω μονη να σκεφτω και λοιπες βλακειες, και βγαινουν εξω βλεπουν ενα τυπο Χ και τους φευγουν ολες οι μοναξιες μονομιας.
θα παρω φορα κ θα πεσω απ\'τον τριτο.
- στατιστικα εχω δει ελαχιστους να πεφτουν απο τριτους...
αντιθετα εχω δει πολλους να παλευουν με τον εαυτο τους για μεγαλο διαστημα.
Επισης εγω θα παω 3 βδομαδες πισω κ παλι απτην αρχη ο πονος.. Γι\'αυτο πρεπει να ειμαι σιγουρος οτι βλεπει πιο καθαρα πριν κανω κατι, σωστα?
- λαθος....
Ποτε δεν θα δεις καθαρο αυτο που ζητας.
Πρεπει να ρισκαρεις και ενδεχωμενα να χασεις.
Αν κερδισεις μπορει να ειναι καλυτερα μπορει και οχι.
(πχ μετα απο ταδε μηνες να ξαναχωρισεις, οποτε πιο το κερδος??)
Αν χασεις μπορει και να φτιαξεις την τυχη σου, καθε εμποδιο δεν ειναι παντα για κακο.
Εν ολιγεις δεν πρεπει να αφηνεις αναπαντητα ερωτηματικα και εκκρεμοτητες στη ζωη σου.
Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να την βρεις και να της πεις: εγω ειμαι εδω για σενα, εσυ που εισαι???
αααααα εισαι αλλου ε??
χμμμ στο καλο και πρυμος αερας στα πανια σου....
;)
ποτε δεν θα επεφτα απ\'τον τριτο, στα νευρα μου το ειπα, σιγουρα θα θυμωσω πολυ γιατι θα νιωθω οτι απλα με χρισιμοποιησε αλλα τετοια χαρη δεν της κανω.
συμφωνω οτι χρειαζεται closure αλλα τωρα ειμαι της αποψης οτι εχει ηδη επελθει αυτο. Αμα μια γυναικα θελει, θα το εστελνε το μηνυματακι της με καποιο τροπο, παντα ξερουν! Αποφασισα να μην κανω τιποτα. Ξερει οτι την αγαπω κ ξερει ποιος ειμαι, αμα θελει ξερει που να με βρει. Δεν της αρεσει να την παρακαλανε. Θα την αφησω εκει (θα λειπω τωρα κ για 1 βδομαδα) κ οταν ερθω πισω θα ειναι κ η παρεα εδω. Αν βρεθουμε θα καταλαβω μολις την δω..
αν βρει αλλον, να παει στο καλο κ να μου γραφει κ οταν ο αλλος καταλαβει οτι αυτη προσπαθει απλα να πιαστει απο καπου (το παραδεχθηκε αυτο) τοτε θα την εκμεταλλευτει. Ο καθενας ζει με τις επιλογες του.
ευχαριστω για την βοηθεια σου κ τις συμβουλες φιλε :)
ακριβως! κ τα λες κ πιο ωραια απο μενα :) δεν θελω να με δω στο χωμα γιατι αυτο θα αποτρεψει κ οποιαδηποτε επανασυνδεση στο μελλον. Ενω τωρα αν απλα την αφησω, ισως καποτε καταλαβει τι ειχε εδω (κ ειχε αυτα που εψαχνε στην σχεση της). Βεβαια, τωρα τουλαχιστον, λεω οτι δεν μπορω να την δεχθω αμα προχωρησει με αλλο, εγωιστικο η μη, δεν μπορω να το δεχθωQuote:
Καταλαβαίνεις οτι σκέφτεται μόνο εκείνη αλλά δεν καταλαβαίνεις πού πήγε η καρδιά της, έτσι? Όλα αυτά τα τόσο έντονα πρίν 1 μήνα, συναισθήματα. Δεν μπορείς και δεν θέλεις να πιστέψει οτι όλα αυτά χάθηκαν, έτσι ξαφνικά.
Η απόρριψη είναι διπλά βαριά για σένα, γιατί θα σε ρίξει και στα δικά της αλλά και στα δικά σου μάτια. Κάι δεν θέλεις να δεις τον εαυτό σου στο χώμα.
Σου φέρθηκε πολύ σκληρά, σαν να σε μισούσε. Μου μοιάζει σαν να σου έδινε χαστούκια κάθε φορά που της ζητούσες λίγη ελπίδα. Κι αυτός ο τρόπος της σε πονάει...
πολυ σκληρα κ το ξερει οτι ηταν σκληρη. Αλλα μου ζητουσε κιολας να μην την μισησω γιατι λεει δεν θα μπορουσε να ζει με τις τυψεις οτι εκανε τοσο κακο σε ενα αλλο ανθρωπο που θα την μισει!!!
κ συνεχιζει τα χαστουκια με το να μην απανταει τα μυνηματα. Δεν πιστευω οτι ειναι τοοοσο χαλια ψυχολογικα που δεν μπορει να απαντησει..
σιγουρα ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος διαφορετικα θα πλητταμε. Αυτο το οτι τα εχει ακομα χαμενα στο μυαλο της ειναι που προσπαθω να καταλαβω. Αλλα ποσο χαμενα πλεον? Καποτε δεν αντεχε 3 μερες να μην μου μιλησει, οχι να αντισταθει να στειλει μηνυμα, εστω ενα ~ειμαι καλα~. Νομιζω το τελιωσε το προβλημα κ μονο εγω εχω το προβλημα γιαυτο φτανει.Quote:
Originally posted by Nora
To οτι ειχα παρομοια εμπειρια δεν σημαινει οτι θα εχεις ιδια καταληξη.Διαφορετικοι ανθρωποι, διαφορετικος τροπος προσεγγισης.
Προσωπικα επιμενω οτι τα εχει ακομα χαμενα στο μυαλο της.
Αλλα ξανατονιζω, δεν εχει σημασια τι κανει και τι λεει αυτη, αλλα εσυ που πονας.
Μην καθεσαι και κοιτας ενα προβλημα.Αρπαξε το απο τα μαλλια και χτυπα το κατω:P
Απο την στιγμη που εσυ εισαι ξεκαθαρος μεσα σου και ξερεις τι θες, ωρα για πραξεις.
Αναλογως και τι ακουσεις απο την απεναντι πλευρα, ομοιως πραττεις.
Εσυ αμα ειδες οτι θες να εισαι με τον ανθρωπο σου, δεν το εδειξες? αυτη της αρεσει να διεκδικει κιολας
Ακουσα ηδη αρκετα κ μετα που ξαναδιαβασα οσα εγραψα 2 μερες τωρα πιστευω οτι πρεπει να σταματησω να δινω ελπιδες στον εαυτο μου.
σας ευχαριστω ολους για την συμπαρασταση κ σας ευχομαι τα καλυτερα..
Γιωργο ο καθενας ξερει καλυτερα που και πως να κινηθει.
Οσο και να το αναλυσεις κανεις δεν μπορει να σου δωσει σωστη απαντηση απλα διαβαζωντας αυτο που συμβαινει.
Καταλαβαινεις οτι μιλαμε για συναισθηματα για ανθρωπους κλπ....
Μπορω ακομα να σου πω, οτι αλλοι στη θεση σου αδιαφορωντας αν θα ειχαν επιτυχια, θα ελεγαν δεν με ενδιαφερει γιατι μου ειπε εκεινο η το αλλο....
Οποτε μενουμε σε αυτα.
Δηλαδή δε θες να δεις τον εαυτό σου στο χώμα γιατί αυτό το θέαμα θα αποτρέψει και εσένα και εκείνη απο μια νέα επανασύνδεση? Αυτό λες? Δεν είναι οτι σε φοβίζει η εικόνα του εαυτού σου στο χώμα αλλά σε φοβίζει το ενδεχόμενο να χάσεις έτσι μια ευκαιρία να τα ξαναβρείτε? Έχω καταλάβει καλά?Quote:
ακριβως! κ τα λες κ πιο ωραια απο μενα :) δεν θελω να με δω στο χωμα γιατι αυτο θα αποτρεψει κ οποιαδηποτε επανασυνδεση στο μελλον. Ενω τωρα αν απλα την αφησω, ισως καποτε καταλαβει τι ειχε εδω (κ ειχε αυτα που εψαχνε στην σχεση της). Βεβαια, τωρα τουλαχιστον, λεω οτι δεν μπορω να την δεχθω αμα προχωρησει με αλλο, εγωιστικο η μη, δεν μπορω να το δεχθω
πολυ σκληρα κ το ξερει οτι ηταν σκληρη. Αλλα μου ζητουσε κιολας να μην την μισησω γιατι λεει δεν θα μπορουσε να ζει με τις τυψεις οτι εκανε τοσο κακο σε ενα αλλο ανθρωπο που θα την μισει!!!
κ συνεχιζει τα χαστουκια με το να μην απανταει τα μυνηματα. Δεν πιστευω οτι ειναι τοοοσο χαλια ψυχολογικα που δεν μπορει να απαντησει..
Το σίγουρο είναι, τουλάχιστον για τώρα, οτι αν προχωρήσει με κάποιον άλλο, εσύ θα της κλείσεις μια και καλή την πόρτα, έτσι?
Η κοπέλα αυτή και ήταν πολύ σκληρή μαζί σου και είναι εις γνώσιν της οτι ήταν σκληρή μαζί σου και επιπλεόν σου ζητούσε με έναν τρόπο να δεχτείς αυτή της την σκληρότητα, χωρίς να την μισήσεις, γιατί αυτό θα της δημιουργούσε τύψεις...
Δηλαδή είχες απέναντί σου έναν άνθρωπο που σου έριχνε χαστούκια και σου ζητούσε να μην φωνάζεις απο τον πόνο γιατί οι φωνές σου θα την έκαναν να νιώθει άσχημα? Έτσι είναι ή υπερβάλω?
Τουλάχιστον έβαλες μπροστά στο πρόσωπό σου τα χέρια σου μπας και προστατευτείς λιγάκι απο τα χτυπήματά της ή δεν το σκέφτηκες καν?
ανθρωποι ειναι αυτοι που εχουν αισθηματα, αυτη δεν ειναι ανθρωπος..Quote:
Γιωργο ο καθενας ξερει καλυτερα που και πως να κινηθει.
Οσο και να το αναλυσεις κανεις δεν μπορει να σου δωσει σωστη απαντηση απλα διαβαζωντας αυτο που συμβαινει.
Καταλαβαινεις οτι μιλαμε για συναισθηματα για ανθρωπους κλπ....
Μπορω ακομα να σου πω, οτι αλλοι στη θεση σου αδιαφορωντας αν θα ειχαν επιτυχια, θα ελεγαν δεν με ενδιαφερει γιατι μου ειπε εκεινο η το αλλο....
Οποτε μενουμε σε αυτα.
Αλλοι στη θεση μου θα της εριχναν μπινελικια ηδη κ θα εφευγαν.
Να μεινουμε σε αυτα. Δυστηχως οπως βλεπεις κ οπως παρατηρω κ εγω αυτη την στιγμη, ψες ημουν ετοιμος να την διεκδηκησω κ ενιωθα χαρουμενος ενω τωρα ειμαι χαλια κ παω να την μισησω αμα σκεφτομε συνεχεια τα λογια της κ δεν μπορω να τα δικαιολογησω στην συγχιση του μυαλου της. Νομιζω εγω θα καταληξω με καταθλιψη κ οχι αυτη.
αλλα ας το αφησουμε ως εδω οπως ειπες:)
το θεμα ειναι αγαπητη Φοιβη οτι εδω κ 3 βδομαδες προσπαθουσα να δικαιολογησω την συμπεριφορα της με το οτι παει σε ειδικους που της κανουν πλυση εγκεφαλου κ οτι δεν ξερει τι λεει η προσπαθει να μεινει εντελως μονη κ ο μονος τροπος να μεινει μονη ειναι να με διωξει. Κ ο μονος τροπος να με διωξει ηταν αυτος..Quote:
Δηλαδή δε θες να δεις τον εαυτό σου στο χώμα γιατί αυτό το θέαμα θα αποτρέψει και εσένα και εκείνη απο μια νέα επανασύνδεση? Αυτό λες?
ναι..
Δεν είναι οτι σε φοβίζει η εικόνα του εαυτού σου στο χώμα αλλά σε φοβίζει το ενδεχόμενο να χάσεις έτσι μια ευκαιρία να τα ξαναβρείτε? Έχω καταλάβει καλά?
με φοβιζει και η εικονα του εαυτου μου στο χωμα αλλα περισσοτερο η χαμενη ευκαιρια
Το σίγουρο είναι, τουλάχιστον για τώρα, οτι αν προχωρήσει με κάποιον άλλο, εσύ θα της κλείσεις μια και καλή την πόρτα, έτσι?
ναι, ετσι το βλεπω γιατι δεν μπορω να δεχθω οτι θεωρησε οτι δεν κανω γι\'αυτην κ μετα που ψαχτηκε/κοιμηθηκε (μονο που το γραφω θελω να ξεσπασω κ δεν μπορω αυτη τη στιγμη) με αλλον ηρθε πισω στα σιγουρα. Δηλαδη παλι δευτερη επιλογη? κ επισης αν την δεχτω, αυτη θα ξερει πλεον πως οτι κ να κανει, ο μαλ....ς θα ειναι εδω να την δεχθει..
Η κοπέλα αυτή και ήταν πολύ σκληρή μαζί σου και είναι εις γνώσιν της οτι ήταν σκληρή μαζί σου και επιπλεόν σου ζητούσε με έναν τρόπο να δεχτείς αυτή της την σκληρότητα, χωρίς να την μισήσεις, γιατί αυτό θα της δημιουργούσε τύψεις...
δεν ειμαι σιγουρος αν το καταλαβαινει, φανηκε να πιστευει οτι απο την στιγμη που το λεμε οτι δεν μπορουμε να ειμαστε μαζι τοτε δεν ειναι σκληρη με το να μου λεει την αληθεια. Μου ειπε να την βρισω, να την φταιξω, να της πω οτι θελω αλλα να μην την μισησω.. Στην απαντηση μου για πολλοστη φορα οτι αν σε δω με αλλο θα σε μισησω γιατι θα τα ακυρωσεις ολα οσα περασαμε μου απαντησε..τοτε θα με μισησεις!!!
Δηλαδή είχες απέναντί σου έναν άνθρωπο που σου έριχνε χαστούκια και σου ζητούσε να μην φωνάζεις απο τον πόνο γιατί οι φωνές σου θα την έκαναν να νιώθει άσχημα? Έτσι είναι ή υπερβάλω?
Τουλάχιστον έβαλες μπροστά στο πρόσωπό σου τα χέρια σου μπας και προστατευτείς λιγάκι απο τα χτυπήματά της ή δεν το σκέφτηκες καν?
υπερβαλλεις καπως αλλα η ουσια αυτη ειναι..
Δεν ξερω ποσο μπορω να τιν δικαιολογω ακομα..
κοιτα αφου δεν σκεφτεσαι να κανεις κινηση για να δεις αν εχεις μελλον μαζι της,
δεν εχει νοημα ουτε να μισησεις ουτε να ασχοληθεις αλλο.
Δεν ξερω αν εχει μενει κατι αλλο να προσθεσουμε....
Εγω προσωπικα βλεπω εναν ανθρωπο που αυτη την στιγμη δεν σκεφτεται λογικα...δικαιολογημενα ομως!
Οταν ηρεμησεις, και δεν εισαι μια ετσι και την αλλη γιουβετσι, θα τα δεις ξεκαθαρα
Φοιβη, ενας ανθρωπος οταν εχει τετοια συναισθηματα, δινεται εντελως και οποιον παρει ο χαρος.
Γιατι να βαλει ασπιδα?
Φαίνεται σαν αυτή η σχέση, αυτή τη στιγμή, να έχει μεγαλύτερη σημασία απο τον εαυτό σου, έτσι? Αλλά με μια προυπόθεση : αυτή τη φορά να είσαι η πρώτη επιλογή. Δεν αντέχεις να είσαι ξανά η δεύτερη επιλογή. Ήδη το έχεις ανεχτεί αυτό, λόγω συνθηκών, δεν θέλεις άλλο. Και μόνο που το σκέφτεσαι, τρελαίνεσαι.Quote:
με φοβιζει και η εικονα του εαυτου μου στο χωμα αλλα περισσοτερο η χαμενη ευκαιρια
δεν μπορω να δεχθω οτι θεωρησε οτι δεν κανω γι\'αυτην κ μετα που ψαχτηκε/κοιμηθηκε (μονο που το γραφω θελω να ξεσπασω κ δεν μπορω αυτη τη στιγμη) με αλλον ηρθε πισω στα σιγουρα. Δηλαδη παλι δευτερη επιλογη? κ επισης αν την δεχτω, αυτη θα ξερει πλεον πως οτι κ να κανει, ο μαλ....ς θα ειναι εδω να την δεχθει..
το θεμα ειναι αγαπητη Φοιβη οτι εδω κ 3 βδομαδες προσπαθουσα να δικαιολογησω την συμπεριφορα της με το οτι παει σε ειδικους που της κανουν πλυση εγκεφαλου κ οτι δεν ξερει τι λεει η προσπαθει να μεινει εντελως μονη κ ο μονος τροπος να μεινει μονη ειναι να με διωξει. Κ ο μονος τροπος να με διωξει ηταν αυτος..
Δεν ξερω ποσο μπορω να τιν δικαιολογω ακομα..
Ακούω οτι εδώ και τρείς εβδομάδες, δεν ήθελες να πιστέψεις οτι αυτά που σου λέει τα εννοεί. Έβρισκες χίλιες δυο δικαιολογίες για να εξηγήσεις τη συμπεριφορά της, γιατί η εξήγηση που η ίδια σου έδινε δεν χωρούσε μέσα στο μυαλό σου.
Τώρα όμως σαν κάτι να αλλάζει μέσα σου? Ή όχι?
δεν ξερω τι να σκεφτω πλεον. Ελπιζω να μην την μισησω γιατι δεν ειναι κακος ανθρωπος, προτιμω να την αγαπαω βαθια μεσα μου κ ας μην το ξερει..Quote:
κοιτα αφου δεν σκεφτεσαι να κανεις κινηση για να δεις αν εχεις μελλον μαζι της,
δεν εχει νοημα ουτε να μισησεις ουτε να ασχοληθεις αλλο.
Δεν ξερω αν εχει μενει κατι αλλο να προσθεσουμε....
δεν ξερω ουτε γω αν εχουμε κατι να προσθεσουμε αλλα μετα χαρας απαντω στα παιδια που εχουν να ρωτησουν/προτεινουν κατι. Ελπιζω οτι τουλαχιστον βοηθησα κ γω καποιους που μας διαβαζουν με παρομοιο προβλημα γιατι εγω βοηθηθηκα πολυ απο εσας :)
Αν μιλάς γι\' αυτό εδώ : \"Τουλάχιστον έβαλες μπροστά στο πρόσωπό σου τα χέρια σου μπας και προστατευτείς λιγάκι απο τα χτυπήματά της ή δεν το σκέφτηκες καν?\", αν το ξαναδιαβάσεις θα δεις οτι δεν ρώτησα αν προστατεύεται απο τα συναισθήματά του αλλά απο τα χτυπήματά της.Quote:
Φοιβη, ενας ανθρωπος οταν εχει τετοια συναισθηματα, δινεται εντελως και οποιον παρει ο χαρος.
Γιατι να βαλει ασπιδα?
Εσύ πιστεύεις οτι αν κάποιος έχει έντονα συναισθήματα, δέχεται αδιαμαρτύρητα τα χτυπήματα του συντρόφου του?
:)Quote:
Εγω προσωπικα βλεπω εναν ανθρωπο που αυτη την στιγμη δεν σκεφτεται λογικα...δικαιολογημενα ομως!
Οταν ηρεμησεις, και δεν εισαι μια ετσι και την αλλη γιουβετσι, θα τα δεις ξεκαθαρα
Γιατι να βαλει ασπιδα?
πως μπορω να σκεφτομε λογικα για κατι τοσο παραλογο? μιλω για ολοκληρη την ιστορια που θα μπορουσε να ηταν σεναριο βραζιλιανικης σαπουνοπερας!! Ελπιζω να τα δω ξεκαθαρα συντομα αλλα αμα εγω δεν τα βλεπω ξεκαθαρα, πως μπορω να ζητω απο αυτη να τα δει που στο κατω κατω \"θρηνει\" τωρα κ την σχεση της των 5 χρονων..
ουτε ασπιδα ουτε τιποτα, ουτε καν περιμενα τετοια αντιδραση η λογια, νομιζα ηταν εφιαλτης!!
Σε έπιασε στον ύπνο, ε?Quote:
ουτε ασπιδα ουτε τιποτα, ουτε καν περιμενα τετοια αντιδραση η λογια, νομιζα ηταν εφιαλτης!!
αυτη η σχεση αλλα προπαντων αυτη η κοπελλιτσα εχουν μεγαλυτερη σημμασια απο μενα. Αν με ακουγε κανενας απ\' τους φιλους μου να λεω τετοια πραγματα δεν θα το πιστευε!Quote:
Φαίνεται σαν αυτή η σχέση, αυτή τη στιγμή, να έχει μεγαλύτερη σημασία απο τον εαυτό σου, έτσι? Αλλά με μια προυπόθεση : αυτή τη φορά να είσαι η πρώτη επιλογή. Δεν αντέχεις να είσαι ξανά η δεύτερη επιλογή. Ήδη το έχεις ανεχτεί αυτό, λόγω συνθηκών, δεν θέλεις άλλο. Και μόνο που το σκέφτεσαι, τρελαίνεσαι.
Ακούω οτι εδώ και τρείς εβδομάδες, δεν ήθελες να πιστέψεις οτι αυτά που σου λέει τα εννοεί. Έβρισκες χίλιες δυο δικαιολογίες για να εξηγήσεις τη συμπεριφορά της, γιατί η εξήγηση που η ίδια σου έδινε δεν χωρούσε μέσα στο μυαλό σου.
Τώρα όμως σαν κάτι να αλλάζει μέσα σου? Ή όχι?
οχι δεν θα αντεχα ξανα δευτερη επιλογη κ μονη η σκεψη οτι φιλα αλλο με τρελλενει. Αν την δω να το κανει μπροστα μου νομιζω δεν θα μπορεσω να συγκρατηθω. Επαιξε πολλες φορες η σκεψη στο μυαλο μου. Βασικα πιστευω οτι το φοβαμε αυτο τοοοσο πολυ γιατι μονο αυτο θα με πεισει οτι τελιωσαμε..
κατι αλλαζει μεσα μου γιατι περνα χρονος κ δεν την βλεπω να αντιδρα. Ισως προσπαθω κ γω να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν υπαρχει μελλον γιατι νομιζω οτι ετσι θα προχωρησω..
εντελως στον υπνο με επιασε, αφου καθε φορα που ηθελε να μου πει κατι κακο να το πω ηταν μπροστα μου. Δεν ειχε τα κοτσια ομως αυτη την φορα η απλα φοβοταν οτι δεν θα μπορουσε να μου τα πει..
πωπω, δεν το πιστευω οτι εγω μιλω ετσι..:(:(
Eκεινη την στιγμη ναι.Quote:
Αν μιλάς γι\' αυτό εδώ : \"Τουλάχιστον έβαλες μπροστά στο πρόσωπό σου τα χέρια σου μπας και προστατευτείς λιγάκι απο τα χτυπήματά της ή δεν το σκέφτηκες καν?\", αν το ξαναδιαβάσεις θα δεις οτι δεν ρώτησα αν προστατεύεται απο τα συναισθήματά του αλλά απο τα χτυπήματά της.Quote:
Γιατι να βαλει ασπιδα?
Εσύ πιστεύεις οτι αν κάποιος έχει έντονα συναισθήματα, δέχεται αδιαμαρτύρητα τα χτυπήματα του συντρόφου του?
Οταν αποστασιοποιηθει, θυμωνει/στεναχωριεται/κλαι κτλ κτλ
Quote:
δεν ξερω τι να σκεφτω πλεον. Ελπιζω να μην την μισησω γιατι δεν ειναι κακος ανθρωπος, προτιμω να την αγαπαω βαθια μεσα μου κ ας μην το ξερει..
δεν ξερω ουτε γω αν εχουμε κατι να προσθεσουμε αλλα μετα χαρας απαντω στα παιδια που εχουν να ρωτησουν/προτεινουν κατι. Ελπιζω οτι τουλαχιστον βοηθησα κ γω καποιους που μας διαβαζουν με παρομοιο προβλημα γιατι εγω βοηθηθηκα πολυ απο εσας :)
βρε συ γιωργο....
εσυ εισαι κακος??
πρεπει να σε μισησει ο τυπος που ειχε σχεση μαζι της πριν απο σενα???
εσυ πρεπει να μισησεις τον τυπο που θα συνεχισει μαζι της??
Γιατι ολοι ετεροκαθοριζοσαστε απο το τι θα κανει η Χ τυπισα??
Να την ξεχασεις και να μην την αγαπας καθολου.
Οχι γιατι δεν το αξιζει αλλα γιατι δεν εχει νοημα και σπαταλιεσαι ανευ λογου.
Ασε που αμα δεις μια καινουρια και σου γυαλισει, θα την αγαπησεις και αυτη βαθεια....
:P:P:P
Για αυτο προτεινω να ειμαστε φειδωλοι στις σκεψεις και στα συναισθηματα μας.
Καμμια σαπουνοπερα...συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες.Quote:
πως μπορω να σκεφτομε λογικα για κατι τοσο παραλογο? μιλω για ολοκληρη την ιστορια που θα μπορουσε να ηταν σεναριο βραζιλιανικης σαπουνοπερας!! Ελπιζω να τα δω ξεκαθαρα συντομα αλλα αμα εγω δεν τα βλεπω ξεκαθαρα, πως μπορω να ζητω απο αυτη να τα δει που στο κατω κατω \"θρηνει\" τωρα κ την σχεση της των 5 χρονων..
Γινε εσυ πρωτα καλα και μετα θα γινουν και οι γυρω σου:)
θα ακολουθησω την προτροπη σου :)Quote:
βρε συ γιωργο....
εσυ εισαι κακος??
πρεπει να σε μισησει ο τυπος που ειχε σχεση μαζι της πριν απο σενα???
οχι αλλα αν το κανει δεν θα του εβρισκα αδικο
εσυ πρεπει να μισησεις τον τυπο που θα συνεχισει μαζι της??
οχι γιατι αυτος δεν φταιει, εκεινη θα φταιει
Γιατι ολοι ετεροκαθοριζοσαστε απο το τι θα κανει η Χ τυπισα??
μονο εγω το κανω αυτο
Να την ξεχασεις και να μην την αγαπας καθολου.
Οχι γιατι δεν το αξιζει αλλα γιατι δεν εχει νοημα και σπαταλιεσαι ανευ λογου.
δεν ξερω αν μπορω να μην την αγαπω, ειναι κ μελος της παρεας κ θα το κανει πιο δυσκολο τωρα που θα μαζευτουμε ολοι παλι μαζι μετα απο τοσα χρονια να την βλεπω καθε μερα κ να την ξεχασω
Ασε που αμα δεις μια καινουρια και σου γυαλισει, θα την αγαπησεις και αυτη βαθεια....
σιγουρα θα αγαπησω ξανα αλλα δεν ξερω αν θα νιωσω το ιδιο παθος κ χημεια..μεχρι τωρα δεν μου ετυχε κ εκανα κ μακροχρονια σχεση
Για αυτο προτεινω να ειμαστε φειδωλοι στις σκεψεις και στα συναισθηματα μας.
Καμμια σαπουνοπερα...συμβαινουν και στις καλυτερες οικογενειες.Quote:
Γινε εσυ πρωτα καλα και μετα θα γινουν και οι γυρω σου:)
εγω θα γινω καλα μονο αμα ειμαι μαζι της..
Ειμαι στο γραφειο τωρα κ θελω να τα σπασω ολα γυρω μου κ να κλαψω για να τα βγαλω απο μεσα μου, δεν το πιστευω αυτο που γινετε
δεν φανταζεσαι τι σου επιφυλασει το μελλον....
για αυτο σου λεω για σημερα κρατα μικρο καλαθι συναισθηματων....
Αν ενιωσες σεισμο με αυτη την κοπελα, ερχονται εκατομβες....
;)
Δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, έτσι? Ούτε οι φίλοι σου, αλλά ούτε κι εσύ ο ίδιος νομίζω δεν πιστεύεις καλά καλά οτι λες τέτοια πράγματα γι\' αυτήν την κοπέλα. Αλλά είναι η αλήθεια σου, καλέ μου, έτσι αισθάνεσαι για εκείνη, οτι έχει μεγαλύτερη σημασία απο εσένα.Quote:
αυτη η σχεση αλλα προπαντων αυτη η κοπελλιτσα εχουν μεγαλυτερη σημμασια απο μενα. Αν με ακουγε κανενας απ\' τους φιλους μου να λεω τετοια πραγματα δεν θα το πιστευε!
οχι δεν θα αντεχα ξανα δευτερη επιλογη κ μονη η σκεψη οτι φιλα αλλο με τρελλενει. Αν την δω να το κανει μπροστα μου νομιζω δεν θα μπορεσω να συγκρατηθω. Επαιξε πολλες φορες η σκεψη στο μυαλο μου. Βασικα πιστευω οτι το φοβαμε αυτο τοοοσο πολυ γιατι μονο αυτο θα με πεισει οτι τελιωσαμε..
κατι αλλαζει μεσα μου γιατι περνα χρονος κ δεν την βλεπω να αντιδρα. Ισως προσπαθω κ γω να πεισω τον εαυτο μου οτι δεν υπαρχει μελλον γιατι νομιζω οτι ετσι θα προχωρησω..
εντελως στον υπνο με επιασε, αφου καθε φορα που ηθελε να μου πει κατι κακο να το πω ηταν μπροστα μου. Δεν ειχε τα κοτσια ομως αυτη την φορα η απλα φοβοταν οτι δεν θα μπορουσε να μου τα πει..
πωπω, δεν το πιστευω οτι εγω μιλω ετσι..:(:(
Ακόμα κι αν την δεις μπροστά στα μάτια σου με κάποιον άλλο, αυτό που θα σε ενοχλήσει, αυτό που φοβάσαι τόσο πολύ, είναι οτι αυτό το θέαμα θα είναι η απόδειξη οτι τελειώσατε. Κι εσύ δεν θέλεις να το πιστέψεις αυτό. Κι όσο περνάει ο καιρός σαν αυτή η σκέψη να αρχίζει να μπαίνει περισσότερο στο μυαλό σου κι αυτό σε αναστατώνμει πολύ...
Stay away και μην παίζεις με τη φωτιά. Στους δύο τρίτους δεν χωρά, λέει μία λαϊκή παροιμία. Ο γάμος της ήταν τελειωμένος, αλλά δεν είχε τα κότσια να χωρίσει και βρήκε εσένα σαν αφορμή. Εσύ είχες τα κότσια να την κρατήσεις; Δεν ξέρω. Πάντως η κοπέλλα φαίνεται να αγαπάει κυρίως και μόνον τον εαυτόν της. Εχει ανάγκη από συνεχή επιβεβαίωση στα μάτια άλλου άνδρα κάθε φορά. Σε πλήγωσε αλλά προχώρα το δρόμο σου. Φύγε. φύγε. φύγε. Και μην κοιτάξεις άλλο πίσω, ούτε για να πάρεις φόρα. Οσο κι αν πονάς. Δούλεψέ το, κάνε αθλήματα, γέμισε τον χρόνο σου με πράγματα που σου αρέσουν. Γλίτωσες! Είναι μία πεταλούδα που πάει από λουλούδι σε λουλούδι. ναρκισσιστική προσωπικότητα. Εχω εμπειρία από τέτοια πρόσωπα. Είναι ανθρωποφάγοι. Και σαμποτάρουν την προσπάθειά σου να προχωρήσεις και να την ξεπεράσεις. Αυτό δεν είναι έρωτας που νιώθει η κοπέλα. Εσύ αγάπησες και αγαπάς ακόμα. Θα επουλώσουν οι πληγές, θα πάρει χρόνο. αλλά κάνε κουράγιο και προχώρα μπροστά. Ντίνα
Για όλα αυτά που γράφεις θα σου έλεγα να μην αφήσεις αυτή την ιστορία να πάει χαμένη.Quote:
Μιλαμε για τρελλο παθος κ ελξη.....
... ενιωθε βασιλισσα γιατι ετσι την ειχα και ξαναβρηκε παθος για καποιον, καναμε σαν τρελλοι κάθε φορα που βρισκομασταν, ακομα και στο αγγιγμα του αλλου και η ερωτικη χημεια ηταν απιστευτη, δεν ξανανιωσα τετοιο πραγμα.
Όσον αφορά στην αντίδραση της, η άποψη μου είναι πως απ\' την αρχή έως και σήμερα το πρόβλημα της ήταν ο άλλος. Το πάθος και η τρέλλα που είχε μαζί σου δεν μπορούσαν να την αποκόψουν απ\' την ενδεχομένως συναισθηματική ασφάλεια και τη ρουτίνα των πέντε χρόνων.
Πιστευω πως βρίσκεται σε φάση που θρηνεί, όχι τον χωρισμό της, αλλά τα πέντε χρόνια απ\' τη ζωή της.
Πάρε αποστάσεις, εξαφανίσου και δως της χώρο και χρόνο. Όσο είσαι εκεί θα πληρώνεις για τα πάντα...
Καλησπέρα.
Για μένα,..παρακολουθώντας τη συζήτηση από την αρχή.., κάτι εχει αλλάξει στο τρόπο που αντιλαμμβάνεσαι την ιστορία.
Αυτό λογικά είναι θετικό..,αρχίΖει και ξεθολώνει ο΄τρόπος που βλέπεις τΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ.
Τώρα, η μεριά της κοπέλας εμφανίζει κάποια κενά. Δεν είναι συμπεριφορά κοπέλας που βρίσκει τον εαυτό της. Συνήθως δεν βρίσκεις τον εαυτό σου σε 3 βδομαδες ,και δεν εισαι απόλυτος/-η μεμιας ,σε εναν άνθρωπο που ανεβάζεις ως \'\'θεό\'\' ...
Κράτα τις αξίες σου..και όσο γλυκό κι αν είναι το οτι πάντα θα νοιάζεσαι γι αυτήν ,πρέπει τη δεδομένη στιγμή να νοιαστείς για τον εαυτό σου...
.......όσο για το να την μισήσεις. Δεν αξίζει, σου εχει προσφέρει ωραίες στιγμές. σκέψου αυτές ,κράτα αυτές...και βάλε μια τελεία. και ξεκινα γεμάτος για ενα νεο προορισμό..
Αν μπορείς έλεγξε τα u2u σου.
Καλό απόγευμα σε όλους.!!
οπως δεν φανταζομουν οτι θα συνεβαινε ποτε κατι τετοιο. Θυμαμε οταν την ειδα για πρωτη φορα πριν σχεδον 1 χρονο κ μετα απο χρονια που ειχα να την δω πως ενιωσα..αν μου ελεγες τοτε οτι θα ζουσα κατι τετοιο μαζι της δεν θα το πιστευα. Ενιωσα μεσα μου οτι αυτη η κοπελλα ειναι κατι το ξεχωριστοQuote:
δεν φανταζεσαι τι σου επιφυλασει το μελλον....
για αυτο σου λεω για σημερα κρατα μικρο καλαθι συναισθηματων....
Αν ενιωσες σεισμο με αυτη την κοπελα, ερχονται εκατομβες....
;)
Οσο για τις εκατομβες, το ελπιζω αλλα το βλεπω δυσκολο να εμπιστευτω ξανα αλλο ατομο
οι φιλοι μου δεν ξερουν τιποτα αλλα αν το ηξεραν δεν θα το πιστευαν, ουτε την δικη μου συμπεριφορα θα πιστευαν. Το υποψιαζονται ομως γιατι οποιος μας εβλεπε εξω νομιζε ειμασταν ζευγαρι. Πηγαιναμε για παραδειγμα να φαμε με την κοινη παρεα κ μοιραζομασταν το φαγητο μας κ με ταιζε μπροστα τους, με τον αλλο δεν το εκανε ποτε αυτο!! Παντα οταν βγαιναμε μεναμε τελευταιοι να περπαταμε πιασμενοι χερακι για να μην μας δουν, τρελλα πραγματα, αυτα δεν ειναι τιποτα :(Quote:
Δεν αναγνωρίζεις τον εαυτό σου, έτσι? Ούτε οι φίλοι σου, αλλά ούτε κι εσύ ο ίδιος νομίζω δεν πιστεύεις καλά καλά οτι λες τέτοια πράγματα γι\' αυτήν την κοπέλα. Αλλά είναι η αλήθεια σου, καλέ μου, έτσι αισθάνεσαι για εκείνη, οτι έχει μεγαλύτερη σημασία απο εσένα.
Ακόμα κι αν την δεις μπροστά στα μάτια σου με κάποιον άλλο, αυτό που θα σε ενοχλήσει, αυτό που φοβάσαι τόσο πολύ, είναι οτι αυτό το θέαμα θα είναι η απόδειξη οτι τελειώσατε. Κι εσύ δεν θέλεις να το πιστέψεις αυτό. Κι όσο περνάει ο καιρός σαν αυτή η σκέψη να αρχίζει να μπαίνει περισσότερο στο μυαλό σου κι αυτό σε αναστατώνμει πολύ...
Οντως, αυτη η αποδειξη με τρομαζει κ δεν μπορω να την βγαλω απ\' το μυαλο μου. Οσο περναει ο χρονος νιωθω οτι εκεινη δυναμωνει ενω εγω μενω στασιμος κ η σκεψη κυριαρχει στο μυαλο μου. Ποτε δεν ενιωθα ετσι για τοσες συνεχομενες μερες γιατι παντα ερχοταν πισω..
Quote:
αλλα το βλεπω δυσκολο να εμπιστευτω ξανα αλλο ατομο
λυπαμαι που θα στη χαλασω,
αλλα εισαι αναγκασμενος να το κανεις.
Βλεπεις προτιμαω να μιλάω για το μελλον παρα για το παρελθον με την τυπισα....
δεν ηταν γαμος, σχεση ηταν, δεν ειχε τα κοτσια αλλα μεσω μου εμενα τα καταφερε! Κ μπραβο της. Ηταν η πρωτη της σχεση το παιδι κ, λεμε τωρα, εγω η δευτερη. Τον χρονο μου τον γεμιζω αλλα οτι κ να κανω σε καποια φαση πρεπει να παω για υπνο..Ντρεπομε που το λεω αλλα δεν περασε μερα που να μην εκλαψα αυτες τις 3 βδομαδες. Τις προσπαθειες μου για να προχωρησω τις σαμποταρε οντως αλλα ουτε εγω εκανα πραγματικη προσπαθεια να προχωρησω κ το καταλαβαινε. Γιατι ομως να μου πουλησει ερωτες κ φουμαρα? κ γιατι να το κανει αυτο με καποιον απο την παρεα? μπορουσε να εχει οποιον ηθελε..Quote:
Originally posted by Ντίνα
Stay away και μην παίζεις με τη φωτιά. Στους δύο τρίτους δεν χωρά, λέει μία λαϊκή παροιμία. Ο γάμος της ήταν τελειωμένος, αλλά δεν είχε τα κότσια να χωρίσει και βρήκε εσένα σαν αφορμή. Εσύ είχες τα κότσια να την κρατήσεις; Δεν ξέρω. Πάντως η κοπέλλα φαίνεται να αγαπάει κυρίως και μόνον τον εαυτόν της. Εχει ανάγκη από συνεχή επιβεβαίωση στα μάτια άλλου άνδρα κάθε φορά. Σε πλήγωσε αλλά προχώρα το δρόμο σου. Φύγε. φύγε. φύγε. Και μην κοιτάξεις άλλο πίσω, ούτε για να πάρεις φόρα. Οσο κι αν πονάς. Δούλεψέ το, κάνε αθλήματα, γέμισε τον χρόνο σου με πράγματα που σου αρέσουν. Γλίτωσες! Είναι μία πεταλούδα που πάει από λουλούδι σε λουλούδι. ναρκισσιστική προσωπικότητα. Εχω εμπειρία από τέτοια πρόσωπα. Είναι ανθρωποφάγοι. Και σαμποτάρουν την προσπάθειά σου να προχωρήσεις και να την ξεπεράσεις. Αυτό δεν είναι έρωτας που νιώθει η κοπέλα. Εσύ αγάπησες και αγαπάς ακόμα. Θα επουλώσουν οι πληγές, θα πάρει χρόνο. αλλά κάνε κουράγιο και προχώρα μπροστά. Ντίνα
καηκα ηδη αλλα να δουμε ποτε θα βαλω μυαλο..
Για όλα αυτά που γράφεις θα σου έλεγα να μην αφήσεις αυτή την ιστορία να πάει χαμένη.Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Όσον αφορά στην αντίδραση της, η άποψη μου είναι πως απ\' την αρχή έως και σήμερα το πρόβλημα της ήταν ο άλλος. Το πάθος και η τρέλλα που είχε μαζί σου δεν μπορούσαν να την αποκόψουν απ\' την ενδεχομένως συναισθηματική ασφάλεια και τη ρουτίνα των πέντε χρόνων.
Πιστευω πως βρίσκεται σε φάση που θρηνεί, όχι τον χωρισμό της, αλλά τα πέντε χρόνια απ\' τη ζωή της.
Πάρε αποστάσεις, εξαφανίσου και δως της χώρο και χρόνο. Όσο είσαι εκεί θα πληρώνεις για τα πάντα...
με καταλαβαινεις οτι ειναι κατι, αν οχι σπανιο, τουλαχιστον πολυ δυσκολο να το βρεις :) Αυτο με την ασφαλεια κ την ρουτινα το ελεγε κ η ιδια, εγω της ελεγα οκ οπως νομιζεις, αφου προτιμας αυτα απο τον ερωτα, καταλαβαινω κ θα προχωρησω. Στις 3 μερες μου χτυπαγε τα κουδουνια γιατι ελεγε οτι δεν αντεχει μακρυα μου!! Καθε φορα που πηγαινε πισω μου ελεγε προχωρα με την ζωη σου κ μολις χωρισω θα ερθω να σε διεκδηκισω, με οποια κ να εισαι, κ με παρακαλουσε να μην μπλεξω με φιλη της γιατι μετα δεν θα μπορουσε να το κανει. Τωρα της αφηνω παλι χωρο κ χρονο αλλα ειμαι σιγουρος οτι η φιλεναδα της (με την οποια βγαινουμε καθε βδομαδα) θα αναφερε οτι κατι \"παιζει\" με μια αλλη κοπελλιτσα (ψεμματα βεβαια) αλλα αυτη τιποτα, καμμια αντιδραση τωρα..
ας πληρωνω τα παντα κ να γινει αυτη καλα, να την δω να χαμογελαει ξανα, κλαιω μονο που την σκεφτομε να καθετε τωρα σπιτι της κ να ειναι στεναχωρεμενη κ να μην μπορω να την παρω ενα τηλεφωνο να της πω ποσο την αγαπω..
αυτες οι στιγμες θα μεινουν για παντα στο μυαλο μου, της το υποσχεθηκα κ εκεινη το ιδιο.Quote:
Originally posted by epsy
Καλησπέρα.
Για μένα,..παρακολουθώντας τη συζήτηση από την αρχή.., κάτι εχει αλλάξει στο τρόπο που αντιλαμμβάνεσαι την ιστορία.
Αυτό λογικά είναι θετικό..,αρχίΖει και ξεθολώνει ο΄τρόπος που βλέπεις τΑ ΠΡΆΓΜΑΤΑ.
Τώρα, η μεριά της κοπέλας εμφανίζει κάποια κενά. Δεν είναι συμπεριφορά κοπέλας που βρίσκει τον εαυτό της. Συνήθως δεν βρίσκεις τον εαυτό σου σε 3 βδομαδες ,και δεν εισαι απόλυτος/-η μεμιας ,σε εναν άνθρωπο που ανεβάζεις ως \'\'θεό\'\' ...
Κράτα τις αξίες σου..και όσο γλυκό κι αν είναι το οτι πάντα θα νοιάζεσαι γι αυτήν ,πρέπει τη δεδομένη στιγμή να νοιαστείς για τον εαυτό σου...
.......όσο για το να την μισήσεις. Δεν αξίζει, σου εχει προσφέρει ωραίες στιγμές. σκέψου αυτές ,κράτα αυτές...και βάλε μια τελεία. και ξεκινα γεμάτος για ενα νεο προορισμό..
Αν μπορείς έλεγξε τα u2u σου.
Καλό απόγευμα σε όλους.!!
ακομα την εχω background στο κομπιουτερ μου για να την βλεπω συνεχεια κ να την νιωθω πιο κοντα μου..
Quote:
αλλα το βλεπω δυσκολο να εμπιστευτω ξανα αλλο ατομο
λυπαμαι που θα στη χαλασω,
αλλα εισαι αναγκασμενος να το κανεις.
Βλεπεις προτιμαω να μιλάω για το μελλον παρα για το παρελθον με την τυπισα....
αυτο δεν θα με αφηνει να τα προσφερω ολα στην επομενη μου σχεση κ θα ειναι κριμα αυτη η κοπελλα, οποια κ να ειναι..
Quote:
ας πληρωνω τα παντα κ να γινει αυτη καλα, να την δω να χαμογελαει ξανα, κλαιω μονο που την σκεφτομε να καθετε τωρα σπιτι της κ να ειναι στεναχωρεμενη κ να μην μπορω να την παρω ενα τηλεφωνο να της πω ποσο την αγαπω..
ρε ξεκολα λεμε τωρα....
που θα πληρωνεις τα παντα για να ειναι αυτη καλα...
για σενα πια κλαφτηκε???
ασε που αν ειναι στεναχωρημενη, μονο η στεναχωρια δεν θα της περασει αμα την παρεις τηλεφωνο.
προσεξε με,
η μιζερια ειναι κακο πραγμα, το χειροτερο ολων!
Η διεκδικησε την η κοπανα την με τεραστια πηδηματακια....
Καλημέρα σου Γιώργο.Quote:
οι φιλοι μου δεν ξερουν τιποτα αλλα αν το ηξεραν δεν θα το πιστευαν, ουτε την δικη μου συμπεριφορα θα πιστευαν. Το υποψιαζονται ομως γιατι οποιος μας εβλεπε εξω νομιζε ειμασταν ζευγαρι. Πηγαιναμε για παραδειγμα να φαμε με την κοινη παρεα κ μοιραζομασταν το φαγητο μας κ με ταιζε μπροστα τους, με τον αλλο δεν το εκανε ποτε αυτο!! Παντα οταν βγαιναμε μεναμε τελευταιοι να περπαταμε πιασμενοι χερακι για να μην μας δουν, τρελλα πραγματα, αυτα δεν ειναι τιποτα :(
Οντως, αυτη η αποδειξη με τρομαζει κ δεν μπορω να την βγαλω απ\' το μυαλο μου. Οσο περναει ο χρονος νιωθω οτι εκεινη δυναμωνει ενω εγω μενω στασιμος κ η σκεψη κυριαρχει στο μυαλο μου. Ποτε δεν ενιωθα ετσι για τοσες συνεχομενες μερες γιατι παντα ερχοταν πισω..
Οι φίλοι σου δεν ξέρουν τίποτα, ε? Φαντάζομαι οτι έτσι είναι ακόμα πιο δύσκολο όλο αυτό που περνάς γιατί είναι κάτι κρυφό, με την έννοια οτι δεν μπορείς να το συζητήσεις με κανέναν, δεν μπορείς να ζητήσεις την υποστήριξη των δικών σου ανθρώπων.
Αυτά που έκανε η κοπέλα αυτή σου δυνάμωνε την πίστη οτι μια μέρα θα είστε μαζί, σαν ζευγάρι. Κι υπήρχαν φορές που γυρνούσε στον δικό της και ένιωθες οτι την χάνεις, αλλά είναι η πρώτη φορά που τόσες πολλές συνεχόμενες μέρες νιώθεις έτσι, είναι η πρώτη φορά που δεν έχει γυρίσει σε σένα.
Και μέσα σ\' όλο αυτό εσύ φοβάσαι, πονάς, κλαίς και ντρέπεσαι γι\' αυτό, κάθε μέρα.