Σιγα το κελεπουρι ρε κοπέλα μου.
Αχχχχ,δεν έχεις μάλλον πολύ αυτοεκτίμηση.
Printable View
Η έχω όσο ξέρω και. Τώρα μαζί του χάνεται?!
...............
..........
Εε οκ. Αρκεί όμως να μη παραβίαση κάποιον κανονα του forum εδώ. Γιατί με έχει βοηθήσει
...............
Παραβιάσει*
Όχι δε με ταλαιπωρείς.. Νομίζω αν στείλεις ένα μήνυμα δε μπορείς να το σβήσεις αμέσως μετά?
Οκ ναι. Καταλαβα
Στο θέμα σου όμως!
Μου φαίνεται δεν έχεις αυτοεκτίμηση,γιατί αν διέθετες:
Δεν θα ανεχόσουν την όλη φαση
Θα τον είχες σουτάρει προ πολλού
Θα ήσουν ήρεμη και άνετη.
Δε ξέρω γιατί δεν το έκανα.. Ουτε αν. Εχω ή όχι
Σε ρώτησε και κάποιος πιο πάνω, αν αυτός συνεχίσει το ίδιο βιολί τι σκοπεύεις να κάνεις;;;
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείστε με τέτοιους τριμάλακες και τους κάνετε και μάγκες...
Απλά δε ξέρω γιατί το δέχτηκα αυτό.. Όσο και να με θυμώνει... Σε μεγάλο βαθμό. Από κει και πέρα δεν ειναι ότι πιστεύω πως δεν αξίζω καλύτερα.. Πόσο μάλλον..
Ναι γι'αυτό έχει φάει κόλλημα πιστεύω, ενώ είναι σκατοχαρακτήρας, της παίζει εγκεφαλικά παιχνίδια και ξέρει πως να την κουμαντάρει. Είναι κακό το να το βλέπει κάποιος έτσι, αλλά αυτό κάνει.
Απόδειξη πως δεν χρειάζεται καν να την πλησιάσει, αλλά μόνο να την βλέπει "για ώρα" όπως είπε. Έχει κερδίσει το μυαλό της και πιστεύω, πως δεν θα ξεκολλήσει, ό,τι και να πούμε εμείς εδώ.
WhyAlwaysMe:έχασα αυτό που μου έστειλες σε προσωπικό.. Εννοώ τη σελίδα.. Αν θες στείλε μου ξανά για να βρω τη σελίδα και να την αποθηκεύσω.
Το δέχτηκες αυτο γτ το είπες και μόνη σου....πιστεύεις ότι δεν αξίζεις μια νορμάλ σχέση όπου ο άλλος ενδιαφέρεται για σένα γι αυτό δέχεσαι τα ψίχουλα που σου πετάει ο καθενας και τα λαμβάνεις και σημαντικά και στέκεσαι εκεί και επιμένεις......
Γράψτον να ηρεμήσεις δν θα έχει καλή κατάληξη......τουλάχιστον ληξτο εσύ οσο ειναι "νωρις" με λιγη αξιοπρέπεια..........
στελλα κανε μια προσπάθεια να δουμε που θα πάει αφου σου αρέσει το παιδί αυτό και βλέπουμε. θέλει καποια υπομονή φυσικά και ο,τι είναι θα δείξει. τελευταία φορά που μιλήσατε ποτε ηταν;
Ναι αυτό έκανε. Με είδε και. Τίποτα.. Το. Κανεισυνεχως.. Και του έστειλα και απάντησε κανονικά. Σημερα μίλησαμε..και ήθελα να του πω ότι μου λείψε τόσο πολύ.. Και. Οτι άλλο.
Κανονικά ο εγωισμός μου και η αξιοπρέπεια μου δε θα πρεπε να με.αφησουν να του μιλήσω.. Ετσι όπως φέρεται.. Εγκεφάλικα ή όχι ειναι βασανιστικό. Και πως να ξεκολλήσεις όταν έχεις κάποιον που κάνει όλο αυτό? Ψυχολογικά είναι ζορικο