Δε μπορώ να εκφέρω άποψη χωρις να σε ξέρω προσωπικά. Πάντως και ο κολλητός μου φαινόταν γκει πριν το αποδεχτει και ο ιδιος.
Printable View
Πως μπορώ να σου στείλω προσωπικό μήνυμα ;
Όταν λες ότι ο κολλητός σου εδειχνε προς τα έξω ότι ήταν γκέι δλδ πως το έδειχνε ;
Ευχαριστώ καταρχάς που ασχολείσαι ακόμη
Οι γονείς του τι έλεγαν το είχαν καταλάβει ;
Θα σου πω τι συμβαίνει μαζί μου και αν μπορείς να μου το εξηγήσεις . Την τελευταία φορά που βρέθηκα με κοπέλα στα προκαταρκτικά είχα καλή στύση , όταν φιλιομασταν όταν ακουμπούσε ο ένας τον άλλον αλλά όταν πήγαινα να μπω κατά τη διάρκεια είχα σκαμπανεβάσματα . Δλδ μια ήμουν σκληρός μια όχι . Τύχαινε επίσης φορές να μην έχω και όρεξη και ακόμη και αν με έκανε στοματικό δεν μου σηκωνόταν . Είναι σημάδια πως δεν μου αρέσουν οι γυναίκες ;
Μπορείς να γίνεις λίγο πιο περιεκτική ; Τι σου έλεγε δλδ ;
Ποτέ κατάλαβε ότι ήταν γκέι ;
Αλλά αυτός μου είπες ότι συμπεριφερόταν σαν κοπέλα έτσι ;
Τι εννοείς δεν είχε κανένα αντρικό ενδιαφέρον; Πχ ποδόσφαιρο ;
Για να γίνω πιο συγκεκριμένη δεν τον ενδιέφεραν αμαξια μηχανες γυναικες αθλητισμος. Ηταν απο τους τύπους που εκανε παρεα μονο με κοπελες και γενικά η συμπεριφορα του δεν ήταν πολύ αρρενωπή. Πριν ακομα καταλάβει και ο ιδιος οτι ηταν γκει το ειχαν καταλάβει ολοι στον κύκλο μας και με ρωτουσαν και εγω ελεγα οτι ειναι στρειτ γιατί δεν ηθελα να τον εκθεσω πριν το πει απο μονος του. Ολα άλλαξαν οταν τον πλησίασε ένας ομοφυλόφιλος αντρας και φασωθηκαν. Μετα μπηκαν ολα σε μια γραμμή και έκανε πολυ σεξ αλλα και κάποιες σχεσεις.
Μετα από όλα όσα έχουμε συζητήσει τι πιστεύεις για εμένα ;
Αν ήμουν μπάι δεν θα ερεθιζομουν αν έβλεπα έναν ωραίο άντρα ; Δεν έχω κάνει σεξ ποτέ με άντρα και το μόνο σίγουρο είναι πως ούτε θέλω. Το έχω φανταστεί όμως είναι η αλήθεια
Απέχει όμως η φαντασία από την πραγματικότητα σωστό ;
Θες με το ζορι να σου πω κατι που δε πιστεύω; με ρώτησες και σου απαντησα.δε θεωρω οτι στρειτ ανθρωπος θα είχε ομοφυλικες φαντασιώσεις.οτι και να πεις η άποψη μου δε θα αλλάξει. Μπορεί βέβαια να κάνω και λαθος αλλα αυτο πιστεύω και το θέμα το άνοιξες για να σου πουμε τη γνώμη μας. Επίσης πιστεύω οτι συνδεεται αμεσα με τη κακη στύση που ειχες με κοπελες
Μπορεί να έχεις και δίκιο , ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου το εκτιμώ !
Μη περιμένεις εμεις να σου πουμε τι εισαι. Το τι εισαι το ξέρεις εσυ. Βγαλε τις ταμπελες στεειτ γκει μπαι και δοκίμασε οτι σε ερεθιζει δίχως ενοχες.
Φίλε, από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι σου αρέσουν οι γυναίκες αλλά έχεις εισβάλλουσες σκέψεις (intrusive thoughts- μορφή ιδεοψυχαναγκασμού) ότι σου αρέσουν και άντρες. Εεπειδή εγώ έχω πολύ πιο ενοχλητικές εισβάλλουσες σκέψεις και το ξέρω χρόνια το ζήτημα, σου λέω μην ασχολείσαι με αυτές τις σκέψεις και ασχολήσου με κάποια κοπέλα
Μπορεί να είσαι λίγο θηλυπρεπής και για αυτό να σε περνάνε για γκέυ, αλλά κι εμένα που δεν είμαι μου την έχουν πέσει κάποιοι γκέυ με άσχημο τρόπο. Να ξέρεις ότι σε όλη την ιστορία υπήρξαν πολλοί θηλυπρεπείς που δεν ήταν γκέυ, και μάλιστα πολλοί από αυτούς κάνανε και παιδιά με γυναίκες
Είναι σημάδι αλλά όχι απόδειξη. Μπορεί να υπεισέρχονται τόσοι παράγοντες, που το συγκεκριμένο σύμπτωμα να είναι άνευ σημασίας.
Επειδή είχαμε και προηγουμένως αυτή τη συζήτηση, ας το ξαναπώ: δε γίνεται να μην ασχολείσαι με το φύλο του ατόμου που μπορεί να σου δώσει τέτοια ευχαρίστηση; Αν πράγματι πιστεύεις ότι μπορείς να ευχαριστηθείς έτσι και το αποζητάς.
Δεν ξέρω αν αυτό σε βοηθάει να ξεφύγεις από το φάσμα της ομοφυλοφιλίας, αλλά πρέπει να έχεις υπόψιν σου ότι υπάρχουν και άντρες που ενώ δηλώνουν και ζουν άνετα ως ετεροφυλόφιλοι, κάπου-κάπου αποζητούν στενή επαφή (όχι απαραίτητα κανονικό σεξ) με άλλους άντρες. Είναι μια συμπεριφορά που μόνο πρόσφατα άρχισε να γίνεται αντιληπτό ότι υπάρχει και φυσικά αποτελεί ένα μεγάλο ταμπού. Η περιστασιακή και υπό συνθήκες ομοφυλοφιλική συμπεριφορά, ειδικά όταν αφορά μόνο το σαρκικό κομμάτι, δεν κάνει κάποιον αυτομάτως ομοφυλόφιλο.
Έτσι ακριβώς είμαι κι εγώ (με εξαίρεση το κομμάτι της παρέας με κοπέλες γιατί προσπαθώ να αποφεύγω την παρέα γενικά) αλλά η συμπεριφορά, το παρουσιαστικό και η κίνησή μου δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με θηλυπρέπεια. Απλά πολλές από τις στερεοτυπικά αντρικές συνήθειες δε μου αρέσουν. Δεν είναι καινούργιο φαινόμενο, πάντα ήμουν έτσι.
Ο σεξουαλικος προσανατολισμος γενικα νοειται ως φασμα, οχι δυαδικα.
Εχεις κανει τεστ Kinsey να δεις που εισαι στην κλιμακα; Υπαρχουν ονλαϊν καμποσα.... Δεν ειναι κατι επισημο, περισσοτερο για αυτοεξερευνηση.
https://psymed.info/kinsey-scale-test
πχ και υπαρχουν κι αλλα
Ο ψυχίατρος που πηγαίνω μου λέει πως δεν είμαι γκέι απλά έχω παραλητικες ιδέες που σχετίζονται με αυτό το θέμα . Μου είπε ότι το να φαντάζεσαι ότι κάνεις σεξ με άτομο του ίδιου φύλου δεν σε κάνει γκέι αν και αυτές οι σκέψεις πλέον έχουν εξαφανιστεί .
Εντωμεταξύ επειδή σου ειπε ο ψυχιατρος οτι δεν εισαι γκευ δεν σημαίνει οτι ισχύει. Μη ξεχνάμε οτι οι παλιοι ψυχιατροι μπορεί να ειναι λιγο προκατειλημμένοι στο gay thing και αυτοι ανθρωποι ειναι. Στον κολλητο μου που είναι συνειδητοποιημενος γκει και εχει μια χαρά σεξουαλικη ζωή με Αντρες του ειπε οτι βλέπει καποιον διχασμο(οτι δλδ θελει και κοπελες) κατι που δεν ίσχυε φυσικά και ηταν ενας απο τους λόγους που σταματησε να πηγαίνει.
Θα συμφωνήσω ότι δυστυχώς υπάρχουν μεχρι και σημερα προκατειλημμένοι ειδικοι.Βεβαια,το παιδι σίγουρα θα τα έχει αναλύσει συστηματικότερα με τον ειδικό και μπορεί να έχει μοιραστεί μαζί του και λεπτομέρειες που δεν αναφέρει εδώ.Εξου και ο ειδικός ενδεχομένως να έχει μια πιο σφαιρική άποψη και να μπορεί να κρίνει καλύτερα από εμάς.Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να του ορίσει τι είναι αλλά δε σημαίνει ότι όλοι οι άνθρωποι που σε κάποια φάση της ζωής τους έχουν προβληματισμό,ανασφάλεια και αμφιβολία είναι απόλυτα ή έστω κατά το ήμισυ ομοφυλόφιλοι.Ειναι δυνατόν και έλξη να αισθανθείς για ένα άτομο και ομοφυλοφιλική εμπειρία να έχεις αλλά να μην είσαι ομοφυλόφιλος.
Όπως και να'χει, είναι κάτι που θα ανακαλύψεις και μόνος σου και ο,τι κι αν ειναι αυτό αρκεί να είσαι εσύ ευτυχισμένος.