και οτι εμφανισιακα εισαι ενα κοριτσι ?
Printable View
και οτι εμφανισιακα εισαι ενα κοριτσι ?
Εξαρτάται.Quote:
Originally posted by afrula
και αν σε πει καποιος καλοθελητης εισαι ενα κοριτσακι δε ν εισαι γυναικα ?Δε θα προσβληθεις?
Αν μου το πει το αγόρι μου, θα μου κάτσει κάπως περίεργα.
Θα αναρωτηθώ αν ικανοποιείται στο κρεβάτι.
Αλλά απο την άλλη, μπορεί και να μου το πει χαιδευτικά, οπότε, κανένα πρόβλημα! Θα είναι η ώρα της αγκαλίτσας.
Αν μου το πει μια κοπέλα, δεν θα με νοιάξει.
Αν μου το πει ο μπαμπάς μου, θα το βρω φυσικό.
Αν μου το πουν στη δουλειά, θα νιώσω ανασφάλεια.
εμφανισιακα weird αν στο πουν ?Συγγνωμη κιολας που σε ρωτω.
Ελεύθερα, ρώτησέ με ότι θέλεις.
Δεν θα μου φανεί σαν βαριά προσβολή.
Θα ρωτήσω γιατί το λένε, τι εννοούν.
Αλλά απο την άλλη, θα μου φανεί σαν μια άποψη κάποιου μπροστά στο baby face μου.
Σιγά τα αβγά δηλαδή..
μα το λενε χωρις να ξερουν γιατι το λενε.Τι σημαινει κοριτσακι εμφανισιακα?Αφου ειμαι αυτο που ειπαμε.Θα με τρελλανουν?Και επιμενουν και σε ολους θα συμβαινει αυτο και σε σενα δεν εχει τυχει κατι τετοιο εκτος απο το αγορι σου?
Nαι, μου έχει τύχει.Quote:
μα το λενε χωρις να ξερουν γιατι το λενε.Τι σημαινει κοριτσακι εμφανισιακα?Αφου ειμαι αυτο που ειπαμε.Θα με τρελλανουν?Και επιμενουν και σε ολους θα συμβαινει αυτο και σε σενα δεν εχει τυχει κατι τετοιο εκτος απο το αγορι σου?
Με έχει πει κοριτσάκι πειραχτικά μια φίλη μου, ο μπαμπάς μου, το αφεντικό μου, ένας τύπος κάποτε.
Νομίζω πως πολλές φορές ο κόσμος λεει τέτοιες ατάκες, απλά για να πει κάτι :)
και μπερδευομαι και λεω τωρα τι εισαι?Να αλλαξω τα ρουχα μου?να αλλαξω τη συμπεριφορα μου?Ν κανω και κοτσιδακια?δικιο δεν εχω?Αλλα γιατι το πηρα τοσο μα τοσο βαρια?ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που απαντησες.Παω να κοιμηθω να ηρεμησω.Να σαι παντα καλα.Φιλακια και καληνυχτα.
Φιλάκια πολλά!!!!Quote:
και μπερδευομαι και λεω τωρα τι εισαι?Να αλλαξω τα ρουχα μου?να αλλαξω τη συμπεριφορα μου?Ν κανω και κοτσιδακια?δικιο δεν εχω?Αλλα γιατι το πηρα τοσο μα τοσο βαρια?ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ που απαντησες.Παω να κοιμηθω να ηρεμησω.Να σαι παντα καλα.Φιλακια και καληνυχτα.
Κοιμήσου ήσυχα.
Να μην αλλάξεις τίποτα επάνω σου.
Εμένα, όταν με είπαν κοριτσάκι, έμεινα, όπως ήμουν.
εχει αρκετες ερμηνειες αυτο αφρουλα ..θες μερικα παραδειγματα?
να σε πει κοριτσακι θελοντας να σε κολακεψει.οτι μικροδειχνεις;)
να σε πει κοριτσακι συγκριτικα με την ηλικια του.σε σχεση με μενα πχ σου ριχνω καποια χρονια απ οτι ειδα στο προφιλ σου ε εισαι κοριτσακι τι να κανουμε ;)
να σε πει κοριτσακι γιατι εννουσε οτι ισως ο αντρας που ειπες οτι θελεις να ειναι μεγαλος για την ηλικια σου..πως λεμε καμια φορα μα τι θελει αυτο ειναι κοριτσακι σε σχεση με τον γερο αυτον ?χε χε
να σε πει κοριτσακι υποτιμητικα (αν και δεν το νομιζω να το εννουσε ετσι.. αν το ειπε ψυχολογος ειναι λιγο κουτο δεν ειναι?δηλαδη,αν προσβαλει ετσι τον <πελατη του>πως θα στεριωσει πελατεια?)
σε καθε περιπτωση οπως ειπε η γουιρντ καλο ειναι να κανετε μια συζητηση σ αυτο που σε ενοχλει
τελικα το ακουσα.Εκει που ειχα παρει το σωστο το δρομο ημουν Συνταγμα και τσαφ ακουω 4 ασχημη.Και ειμαι σιγουρη.Ηρθα τα σπασα ολα ,αυτοπεποιθηση δεν ειχα αλλα τωρα και η προσποιητη εξαφανιστηκε και νιωθω σαν κυνηγημενη.Αναπνοες με το ζορι και ολα παλι απο το 0...Δεν το χα ακουσει αλλοτε καθαρα αλλα σημερα επαθα σοκ.Πηρα το μετρο και στο κεφαλι μου ειναι συνεχως αυτη η φραση!!!!!!!παιδια απο Δευτερα οι γιατροι.Τωρα τι κανω???????Τι σημαινει πια η λεξη αυτη??????????Εγω δε βλεπω καποια δυσμορφια ειμαι μια χαρα .Μια λεξη ειναι αλλα πως τη πετανε ετσι????Δε ξερω τι να πω πια...Εξαντληθηκα.
Αφρούλα....στα έχω ξαναπεί...
Αν δεν έχεις τη μύτη στο κούτελο και κρεατοελιές παντού, στραβό στόμα και μεγάλα αυτιά, είναι σχεδόν αδύνατο να περνάς στο δρόμο και να σε λένε άσχημη. Μήπως δεν αιασθάνεσαι καλα αυτές τις μέρες με την αλλαγή του καιρού και πιστεύεις πως ακούς πράγματα?
Πάρε βαθιές ανάσες και σκέψου καλύτερα: το άκουσες?
ναι παιδια ειμαι σιγουρη.Καθονταν στο δρομο και οποια περναγε ελεγαν τα δικα τους.Γιατι εσας δεν σας εχουν πει ποτε?Δε ξερω να κλειστω στον ευατο μου δε ξερω.Στραβοι ειναι?Τι σημαινει πια η λεξη ασχημη?
τελος παντων ολα σχεδον τα ειχα λυσει.Κολλησα τωρα στο ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΧΗΜΗ????Βοηθηστε παιδια με τη λογικη μου εγω το λεω οταν βλεπω καποιον με καποια δυσμορφια πανω του που κανει μπαμ .Οταν ο αλλος δε σαρεσει δε το βρισκεις ομορφο εινι δυνατον να λες ειναι ασχημος????Χαζοι ειναι τρελλοι ειναι .Με το ψυχολογο μια φορα τη βδομαδα τον βλεπω και τη Δευτερα ξεκιναμε γιατι επαιρνε ιστορικο.Τι σημαινει πια αυτη η λεξη?Εγω παντως δε θα τρελαθω θα τρελλανω τους αλλους να το αφησω αν ακουσω παλι ειμαι ασχημη δε προκειται θα τον σαπισω στο ξυλο.Πολλα νευρα βρε παιδια ..........
Afroula
έχω προσέξει οτι κολλάς σε κάποιες έννοιες.
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ - ΑΣΧΗΜΗ - ΓΥΝΑΙΚΑ.
Είναι σαν να ξέρεις, τί σημαίνουν αυτές οι λέξεις με την λογική σου, αλλά σαν να μην μπορείς να τις νιώσεις, με το συναίσθημά σου.
Θέλεις να σου πω, αν σε βοηθάει, τί σημαίνει για μένα άσχημη?
Καταρχήν η ασχήμια, σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον κάθε άνθρωπο, γιατί ο καθένας την αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Είναι υποκειμενικό το θέμα.
Για μένα λοιπόν, άσχημος είναι κάποιος που η ψυχή του έχει μέσα πολύ εγωισμό, που τα θέλει όλα για τον εαυτό του, χωρίς να τον νοιάζουν οι άλλοι,
Κάποιος που σχολιάζει αρνητικά τους άλλους για την εμφάνιση τους, είναι για μένα ασχημος,
κάποιος που ζηλεύει,
που λέει ψέματα για να κερδίσει πράγματα απο τους άλλους,
που είναι μικρόψυχος.
Αυτός, είναι για μένα ο άσχημος άνθρωπος.
Βλέπεις δηλ. οτι δεν πιστεύω πως η ασχήμια φαίνεται στο πρόσωπο.
Ενα κάπως ιδιόμορφο πρόσωπο ή σώμα, εξωραίζονται, κι έχουν τη δική τους ιδιαίτερη γοητεία, όταν μέσα τους κατοικεί μια όμορφη ψυχή....
Κι εσύ Αφρούλα μου,
μου δίνεις την εντύπωση μιας ψυχής αγνής και καλοσυνάτης,
οπότε, και στο λέω εννοώντας την κάθε μου λέξη,
είναι ένας ΟΜΟΡΦΟΣ ανθρωπος,
όποια και αν είναι τα χαρακτηριστικά του προσώπου ή του σώματός σου,
τα οποία η ψυχή σου ομορρφαίνει.
Βάλτο αυτό καλά μέσα στο μυαλουδάκι σου,
κι όταν κάποιοι άσχημοι άνθρωποι έρθουν να σε σχολιάσουν,
έχε στο νου οτι επειδή αυτοί οι ίδιοι είναι
βουτηγμένοι στην ασχήμια τους,
προσπαθούν να κάνουν τους άλλους να νιώσουν σαν και εκείνους,
δηλαδή, άσχημοι.
Μην τους αφήνεις να σε κοροιδεύουν έτσι και να σε πείθουν καλή μου κοπέλα.
Σε φιλώ.
Quote:
Originally posted by weird
Afroula
έχω προσέξει οτι κολλάς σε κάποιες έννοιες.
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ - ΑΣΧΗΜΗ - ΓΥΝΑΙΚΑ.
Είναι σαν να ξέρεις, τί σημαίνουν αυτές οι λέξεις με την λογική σου, αλλά σαν να μην μπορείς να τις νιώσεις, με το συναίσθημά σου.
Θέλεις να σου πω, αν σε βοηθάει, τί σημαίνει για μένα άσχημη?
Καταρχήν η ασχήμια, σημαίνει κάτι διαφορετικό για τον κάθε άνθρωπο, γιατί ο καθένας την αντιλαμβάνεται διαφορετικά. Είναι υποκειμενικό το θέμα.
Για μένα λοιπόν, άσχημος είναι κάποιος που η ψυχή του έχει μέσα πολύ εγωισμό, που τα θέλει όλα για τον εαυτό του, χωρίς να τον νοιάζουν οι άλλοι,
Κάποιος που σχολιάζει αρνητικά τους άλλους για την εμφάνιση τους, είναι για μένα ασχημος,
κάποιος που ζηλεύει,
που λέει ψέματα για να κερδίσει πράγματα απο τους άλλους,
που είναι μικρόψυχος.
Αυτός, είναι για μένα ο άσχημος άνθρωπος.
Βλέπεις δηλ. οτι δεν πιστεύω πως η ασχήμια φαίνεται στο πρόσωπο.
Ενα κάπως ιδιόμορφο πρόσωπο ή σώμα, εξωραίζονται, κι έχουν τη δική τους ιδιαίτερη γοητεία, όταν μέσα τους κατοικεί μια όμορφη ψυχή....
Κι εσύ Αφρούλα μου,
μου δίνεις την εντύπωση μιας ψυχής αγνής και καλοσυνάτης,
οπότε, και στο λέω εννοώντας την κάθε μου λέξη,
είναι ένας ΟΜΟΡΦΟΣ ανθρωπος,
όποια και αν είναι τα χαρακτηριστικά του προσώπου ή του σώματός σου,
τα οποία η ψυχή σου ομορρφαίνει.
Βάλτο αυτό καλά μέσα στο μυαλουδάκι σου,
κι όταν κάποιοι άσχημοι άνθρωποι έρθουν να σε σχολιάσουν,
έχε στο νου οτι επειδή αυτοί οι ίδιοι είναι
βουτηγμένοι στην ασχήμια τους,
προσπαθούν να κάνουν τους άλλους να νιώσουν σαν και εκείνους,
δηλαδή, άσχημοι.
Μην τους αφήνεις να σε κοροιδεύουν έτσι και να σε πείθουν καλή μου κοπέλα.
Σε φιλώ.
καλή μου weird...έχουμε ακριβώς την ίδια απόψη, μόνο που στην περίπτωση της φίλης μας δεν νομίζω πως βασανίζεται απ\' την υποκειμενική έννοια της ασχήμιας, αλλά από την αντικειμενική.
Από παλαιότερους διάλογους που έχω κάνει με την αφρούλα, (δημοσίως φυσικά), έχω την εικόνα της ως \"φυσιολογική\", αν μου επιτραπεί η έκφραση. Το πρόβλημα της ήταν η λευκότητα του δερματός της, κάτι που αποζητάμε όλες οι γυναίκες. Το όλο πρόβλημα και είναι ξεκάθαρο, είναι ψυχολογικό.
Αφρούλα, μίλα με το γιατρό σου γι αυτά που σου λένε ή που ίσως νομίζεις πως σου λένε και κεινος θα ξέρει πως να το αντιμετωπίσεις...
Εχω μιλήσει κι εγώ με την Αφρούλα Θεοφανία μου, και τις εχω πει τη γνώμη μου για τις εμμονές της. Και για τον ειδικό που θα πρέπει να την βοηθήσει, και για το οτι πρέπει να το δει κατάματα σαν πρόβλημα.
Ωστόσο με ενδιαφέρει να κάνουμε Αφρούλα έναν διάλογο πάνω στις έννοιες, όπως τις αντιλαμβάνεσαι εσύ.
Θα το έβρισκα εξαιρετικά ενδιαφέρον γιατί πιστεύω οτι δίνεις πολύ βάρος σε κάποιες έννοιες και θα ήθελα να σε ακούσω σε αυτό.
καμια φορα σκεφτομαι,αν γεννιομασταν ολοι τυφλοι .... ποσοι θα ενδιαφεροντουσαν για την εξωτερικη τους εμφανιση;αφρουλα θα ενδιαφεροσουν εσυ; :)
weird σευχαριστω μεσα απο τη καρδια μου που ενδιαφερεσαι για μενα και με εχεις καταλαβει 100%!!!!Εισαι απιστευτη!!Το προβλημα με μενα ειναι οτι κολλαω σε ΛΕΞΕΙΣ!.Αυτο ειναι το προβλημα μου και οτι ακουσω μετρια ,δεν ειναι ομορφη,ειναι ασπρη ,ειναι χοντρη,ειναι ακομα και το ψηλη καταληγουν ολα ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΣΧΗΜΗ.Οκ δε μπορω να βουλωσω το στομα των ανθρωπων που δε νιωθω οτι ειναι ανθρωποι απλως υπαρχουν.Ξερω οτι ο καθενας κουβαλαει τη τρελλα,τη ζηλια η δε ξερει να μιλαει .Αλλα εγω δε μπορω ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΙΜΩΣΩ.Μπροστα μου εννοειται θα γινει χαμος αλλα πισω μου τι να κανω να ασχολουμαι με τον καθε τρελλο και τη βλακεια που κουβαλαει.Παιδια εχω χασει 5 χρονια απο τη ζωη μου στο φοβο κριτικης της εμφανισης μου.Εχω εξαντληθει πλεον .Και δε θα τους κανω τη χαρη ασχημαινοντας γιατι απομονωνομαι και αρχιζω και τρωω και δε ασχολουμαι καθολου με την εμφανιση μου.Weird ok με λενε ασχημη στραβοι ειναι τωρα εμενα μου κολλαει δε πειραζει σιγα σιγα θα το χωνεψω.Σε αυτο που κολλησα ειναι βεβαια μια βλακεια αλλα για μενα σημερα δε βγηκα καθολου ΕΞΩ!Οταν καποιος σου λεει οτι εχεις ασχημο προσωπο φυσικα εννοει οτι εισαι ασχημη ετσι δεν ειναι??????Να το παρω ετσι οτι με ειπε ασχημη γιατι εχω κολλησει στο προσωπο και το καταστρεφω σιγα σιγα.Σου λεει καποιος εχεις ασχημη φατσα
τι σημαινει??????Ασχημη δεν εννοει?Πειτε ναι για να ξεμπλοκαρω.Το θεμα ειναι οτι αν ακουσω κατι παω σπιτι σπαω πραγματα,απομονωνομαι 1 μερα και μετα ειμαι επιθετικη,σνομπ και απλησιαστη.Προσπαθω να μεινω στο καθρεφτη μου αλλα γιατι δε μπορω?Γιατι δε το κανω οπως πριν 2 μηνες?Μαλλον επειδη σταματησε η ψυχοθεραπεια με τη παλια μου ψυχολογο και εχω καινουργιο που εχουμε κανει 4 συνεδριες και σημερα τελειωσε το ιστορικο και καινουργιος ψυχιατρος ο καλυτερος να και ενα θετικο επιτελους.Και σκεφτομαι συνεχεια τους αλλους?Η ειρωνια ειναι οτι εχουν φυγει οι ιδεες σε μεγαλο βαθμο .Αλλα εχουν ερθει στο τι λεει ο κοσμος.Γελοια πραγματα .Ασχημο προσωπο δε σημαινει Οτι σε ειπε ασχημη?Σωστη δεν ειμαι ?Παιδια ντρεπομαι που σας τα λεω ολα αυτα αλλα σε ποιον να τα πω .Και Θεοφανια το λυσα το θεμα 3 στα 10 με το ασπρο και γελαω τωρα.Μπορει καποιος να πει εχεις ασχημη φατσα και να μην εννοει οτι εισαι ασχημος?Τοτε ας κλειστω καλυτερα να ηρεμησω,Εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δε μπορω να ζησω σε αυτη την κοινωνια δε μπορω να αντεξω κανενα σχολιο μπορει να ναι η καταθλιψη δε ξερω αλλα δεν αντεχω να ζω ετσι πια και δεν αισθανομαι και τιποτα πια ξημερωνει βραδιαζει ολα ιδια.:(
και εγω ξερω πως ειμαι και ποια ειμαι οι αλλοι ενδιαφερονται και αρχιζω και γινομαι επιθετικη πλεον.Τοσα χρονια ακουγα τωρα ηρθε η ωρα να τις φανε γερα.Αρκει να ειμαι σιγουρη μονο!!!!!!!!Τωρα βρισια πανω στο σοκ μου θα φανε ξυλο δε ξερω.Σκεφτομαι να μη δινω σημασια αφου δεν εχω κατι ασχημο αλλα δε καταλαβα ολα τα μπαζα να κρινουν με ποιο δικαιωμα.Ηρθε η ωρα τους.....
Σ ευχαριστώ Αφρούλα για τα λόγια σου!
Είναι αλήθεια... για σένα οι λέξεις, έχουν ιδιαίτερο βάρος.
Τις προχωράς, πέφτεις βαθιά μέσα τους, αναρωτιέσαι, τι να σημαίνουν?
Πως τις αντιλαμβάνεται ο καθένας?
Το νόημα έχουν αυτές οι έννοιες, πώς συνδέονται με τις΄λέξεις?
Θεωρώ οτι είσαι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος με ιδιαίτερο τρόπο να σκέφτεσαι, και πρέπει να μάθεις, αυτό να το χρησιμοποιείς με τρόπο θετικό για εσένα, κι όχι να χάνεσαι μέσα του και να σε αρρωσταίνει.
Οι περισσότεροι δεν νοιάζονται για το πώς αντιλαμβάνεται τις έννοιες ο καθένας, ούτε δίνουν τόσο βάρος στο τί εννοούμε όταν λέμε κάτι.
ΕΣΥ όμως, το κάνεις.
Καταρχήν, θέλω να σκεφτείς, ποιές έννοιες σε απασχολούν περισσότερο.
Είναι μάλλον αυτές που περιγράφουν την εμφάνιση μόνο ή και άλλα στοιχεία?
Για παράδειγμα, σε έχει απασχολήσει ποτέ γιατί να λέμε το τραπέζι, τραπέζι?
Τι εννοουμε όταν λέμε κύκλος?
Γιατί λέμε τον ήλιο έτσι? κτλ....
Θα ήθελα να μάθω.
Οσο για την κατάστασή σου, δώσε χρόνο με τον νέο γιατρό, όλα θα πάνε καλά!
Ενταξει, όλοι έχουμε πισωγυρίσματα κάποιες φορές, μέσα στο πρόγραμμα είναι!
;)
Εδώ είμαστε εμείς, δίπλα σου.
Δεύτερη ερώτηση....
μου φαίνεται, οτι κάτι σε εμποδίζει να αναπτύξεις την πλευρά σου αυτή που θέλει να διεισδύει στο βάθος των εννοιών....
Μόνη σου το λές, οτι κολλάς στις λέξεις, και απο ένα σημείο και μετά, ΟΛΕΣ καταλήγουν να σημαίνουν για σένα ΄ενα πράγμα : άσχημη.
Αρα, όλες τις λέξεις τις αντιμετωπίζεις καχύποπτα και αρνητικά και φοβάσαι μην υπονοούν κάποιο τέτοιο κακό σχόλιο.
Αυτό είναι κατά τη γνώμη μου ( το ξέρεις βέβαια οτι δεν είμαι ειδικός ) το σημείο που πρέπει να αλλάξεις, για να απελευθερωθεί το χάρισμά σου, να επικεντρώνεσαι με βάθος στις έννοιες.
Οταν δεν θα φοβάσαι πια, μήπως οι λέξεις κρύβουν κάτι κακό για εσενα, θα δεις άλλα νοήματα να ξεπηδάνε, πλούσια νοήματα....
Στο εύχομαι πραγματικά Αφρούλα,
και πιστεύω οτι θα το καταφέρεις να ξεμπλοκάρεις.
Ξεκίνα να κλείνεις ανοιχτούς λογαριασμούς που έχεις με το παρελθόν σου!
Λες πολύ σωστά οτι δεν μπορείς να φιμώσεις τον κόσμο.
Δεν μπορείς να τους απαγορεύσεις να μιλάνε,αυτό είναι σίγουρο.
Μπορείς όμως να κάνεις άλλα πράγματα.
Πχ. να κάνεις μιά ερώτηση ή να δώσεις μια απάντηση..
( απο μέσα σου ή φωναχτά).
Καλύτερα να μην έγραφα γιατί σαν άρρεν δεν ξέρω να σου απαντήσω ειλικρινά....Quote:
Το προβλημα με μενα ειναι οτι κολλαω σε ΛΕΞΕΙΣ!.Αυτο ειναι το προβλημα μου και οτι ακουσω μετρια ,δεν ειναι ομορφη,ειναι ασπρη ,ειναι χοντρη,ειναι ακομα και το ψηλη καταληγουν ολα ΣΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΣΧΗΜΗ.
Αν θες όμως να ξέρεις την αλήθεια απο την ματιά ενός αρσενικού.... Έχουν υπάρξει και μέτριες εμφανισιακά (υποκειμενικό είναι αυτό άλλωστε) που τα κατάφεραν καλύτερα από τις υποτιθέμενες κούκλες στο να μου αφήσουν την εικόνα τους πιο έντονα και πιο όμορφα..
Θυμάμαι για παράδειγμα μια κοπελίτσα στην εφηβεία μου. Οι φίλοι μου έλεγαν οτι είναι ασχημούλα ενω εμένα μου άρεσε ;)
weird μου οχι Δοξα τω Θεω δεν εχω προβληματα με αλλα πραγματα.Μονο λεξεις οσον αφορα την εμφανιση την εξωτερικη.Μπερδευομαι παρα μα παρα πολυ αλλα weird μου αν φτασω στο σημειο να μη μενοχλουν τα σχολια να τα ακουω και να μου τα λενε καταφατσα και ουτε καν να μπαινουν στο μυαλο ΘΑ ΝΑΙ ΕΝΑ ΘΑΥΜΑ.Ηδη εχω κανει προοδο οσον αφορα ΤΙΣ 2 ΕΜΜΟΝΕΣ ΙΔΕΕΣ.Τωρα να παθω ΕΜΜΟΝΗ στο τι λεει η σκεφτεται ο καθενας για μενα ΘΑ ΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ.Και δε μου αξιζει!!!ΑΧ να ξερες ποσα πραγματα θα θελα η μπορω να κανω ......Να βοηθησω κιολας.Αλλα θα γινουν ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.Απλως δε μπορω να καταλαβω ο κοσμος γιατι κρινει και δε ξερει να μιλαει και αυτο που λεει αλλο εννοει.Πρεπει να εικεντρωθω σε μενα αλλα ο νους μου ειναι στο εξω.Απο την αλλη οχι ΔΕ ΜΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΔΕ ΘΑ ΧΑΛΑΣΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΩ ΓΙΑ ΛΕΞΕΙΣ των ανθρωπων που δεν εχουν μυαλο.Ετσι δεν ειναι?
weird εισαι απιστευτη!!!Ουτε ψυχολογος να σουν.Να σεχει παντοτε καλα ο Θεος εσενα και τους δικους σου.
Afrula έχεις ακούσει το τραγούδι Beautiful της Christina Aguilera?
\"Πρεπει να εικεντρωθω σε μενα αλλα ο νους μου ειναι στο εξω\"
Afroula,
κι εσύ είσαι ένα άτομο ιδιαίτερο, με εκπληκτική διαύγεια και βάθος.
Πιστεύω πολύ σε σε΄να, οτι θα το λύσεις το παζλ.
Για μένα, όλο το μυστικό κρύβεται σε αυτή σου τη φράση!!!
Ρωτάς και ξαναρωτάς, γιατί δεν μπορείς να εμπιστευτείς τον καθρέπτη σου.
Και να η απάντηση!
Γιατί για να το κάνεις, πρέπει να επικεντρωθείς σε σένα!
Πρέπει να βρεις το κέντρο μέσα σου, κι όχι στο τι λένε οι άλλοι, το έξω απο εσένα.
Θα γιατρυτείς, όταν η κρίση τους δεν θα βαραίνει τόσο πάνω σου, όταν θα μπορείς να πεις : ΕΓΩ ΔΙΑΦΩΝΩ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ! Εγώ, με βλέπω έτσι κι έτσι και ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ τι βλέπεις εσύ!
Αυτό πρέπει να καταφέρεις κορίτσι μου.
Να ενδυναμώσεις την δική σου την κρίση, για να μην έχουν τόση βαρύτητα οι έξω κρίσεις.
Εμαθες απο μικρό φαίνεται, να υπάρχεις με βάση το τι λέγαν οι γύρω σου.
Δεν σου έδωσαν χώρο και χρόνο να αναπτύξεις τα δικά σου μάτια, την δική σου κρίση,
και να μπορείς να την υπερασπίζεσαι, χωρίς να χάνεσαι μέσα στα σχόλια των άλλων.
Σ ευχαριστώ.Quote:
weird εισαι απιστευτη!!!Ουτε ψυχολογος να σουν.Να σεχει παντοτε καλα ο Θεος εσενα και τους δικους σου.
Είσαι μια αγνή και όμορφη ψυχή, και άρα, είσαι ένας όμορφος άνθρωπος :)
\"λέξεις ανθρώπων που δεν έχουν μυαλό\"
Ετσι είναι αφρούλα.
ΕΣΥ τους δίνεις δύναμη πάνω σου!
Μια λέξη που μπορεί να πει ένας βλάκας, ενας επιφανειακός, ένας για την πλάκα του, εσύ θα της δώσεις την βαρύτητα που θα είχε η λέξη, αν την έλεγε κάποιος ώριμος άνθρωπος μετά απο πολύ σκέψη.
Μην το κάνεις αυτό, δεν αξίζει...
σκέψου, ποιό άτομο είναι αυτό που μιλάει, κι αν αξίζει να δώσεις τόση προσοχή και βάρος στη γνώμη του.
weird μου εχεις μπει μεσα στο μυαλο μου .Πρεπει να εισαι θαυμασιος ανθρωπος και τιμη μου που μιλαμε.Εκει που κολλαω ειναι οτι εγω ειμαι μια ομορφη κοπελα τωρα κιλα περισσεια απο το αγχος και τα φαρμακα η 2 με 3 σπυρακια δε με ενοχλουν?Απλως επειδη σκεφτομαι με τη λογικη και αντικειμενικα η προσπαθω τουλαχιστον κολλαω και στεναχωριεμαι με τη λεξη αυτη.Που το βλεπει ο καθε ανοητος?Να μη σαρεσει καποια και να πεταξεις ειναι ασχημη δεν αξιζει να ασχοληθεις να εχεις μια δυσμορφια αντε μια μεγαλη μυτη ,να εισαι πολυ χοντρη αλλα ουτε εκει εγω βλεπω κατι ασχημο.Γιαυτο κολλαω!!Τωρα ασχημη λενε και τη ξαδερφη μου που ειναι θεα η κοπελα και εχει κανει και 2 μωρακια.Φαντασου.Ειναι μια λεξη εγω ξερω οτι δεν υπαρχει ασχημια εκτος αν καποιος κανει μπαμ .ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ οτι καθομαι και σκεφτομαι τον ενα και δε σκεφτομαι τους 9 που μου λενε οτι ειμαι μια χαρα ωραια κοπελα και ειμαι αλλα αν εχω ολο αυτο στο μυαλο μου τι θα πει ο καθε βλακας εχω αφησει τον ευατο μου.Λοιπον κατεληξα οτι ειναι μια λεξη οτι ολοι με βλεπουν με τα ιδια ματια οπως με βλεπω εγω σρο καθρεφτη και οτι αν που χεστηκα πια συγγνωμη κιολας αλλα δε ξερεις τι περνω δεν αρεσψ σε καποιον με πει ασχημη ειναι στραβος και τρελλος!!!!!!Εγω αντικειμενικα δεν εχω κατι ασχημο καποια δυσμορφια μεγαλη μυτη πολυ,πολυ χοντρη η κατι εξωγηινο!!Τωρα αν το ακουσω και βαζω τον καθενα κατω να μου πει που βλεπει το ασχημο θα τρελλαθω εντελως.Αλλα αν το ξανακουσω που σπανια θα το ακουσω εγω Θελω να το κανω και ο ψυχολογος μου μου ειπε οτι ακους και σου λενε η νομιζεις οτι ακουσες απο το να σου καταστρεψει τη ζωη ρωτα το εκεινη τη στιγμη.
Quote:
Τωρα αν το ακουσω και βαζω τον καθενα κατω να μου πει που βλεπει το ασχημο θα τρελλαθω εντελως.
εφαγες πεντε μηνες* απο την ζωη σου για να καταληξεις να γραψεις το παραπανω.
Αν το εννοεις κιολας,
ενα μονοχα εχω να πω:
ΜΠΡΑΒΟ!
*μακαρι να μην χρειαζοσουν ουτε μερα αλλα οκ....ολα στη ζωη ειναι.
με ειρωνευεσαι η μου φανηκε?
Πρέπει να σε ειρωνευτούν για να απαντήσεις?
δε ξερω ειμαι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση.Δεν εχω δυναμεις και νιωθω χαλια.Και ημουν ετσι και πιο πριν αποταν το ακουσα ,αλλα απο τοτε νιωθω ενα μηδενικο.Θελω συνεχεια να βλεπω τηλεοραση και να κοιμαμαι και να μη βλεπω κανεναν.Δε θελω να κανω κακο στον ευατο μου αλλα αυτο που κανω ειναι χειροτερη αμαρτια!!!Ειμαι ρηχη .Ενω με νοιαζει η ψυχη μου και να προσπαθω να γινομαι καλυτερη πνευματικα εγω κλειδωθηκα στο σπιτι.Δε ξερω τι να πω .Ουτε για να με λυπαται κανεις δεν ειμαι.Και τι να κανω δεν εχω δυναμεις ουτε να περπατησω ειναι και weird λιγο γυναικολογικο το θεμα εχω αμηνορροια 2 μηνες και να βγω και να ακουω η μπορει τον καθε τρελλο που δεν εχει τι να κανει και δε κοιταει τα μουτρα του???ξερω πως ειμαι γιατι συνεχεια σκεφτομαι τους αλλους τι λενε?Πως θα γλυτωσω?Και αμαν με ατο το ασχημη τι σημαινει πια??????
Λοιπόν Αφρούλα μου, αυτή η λέξη, για κάποιους λόγους έχει ένα ιδιαίτερο βάρος για σένα και σου προκαλέι στεναχώρια όταν την πετάνε έτσι.Quote:
.......... κολλαω και στεναχωριεμαι με τη λεξη αυτη. .................................................. .................................................. ....................
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ οτι καθομαι και σκεφτομαι τον ενα και δε σκεφτομαι τους 9 .................................................. .................................................. ......................................
ο ψυχολογος μου μου ειπε οτι ακους και σου λενε η νομιζεις οτι ακουσες απο το να σου καταστρεψει τη ζωη ρωτα το εκεινη τη στιγμη.
Απο την άλλη, έχεις την τάση να κολλάς στην αρνητική κριτική και να παραβλέπεις τα θετικά σχόλια. Εϊναι σαν 1 αρνητικό σχόλιο να μπορεί να αναιρέσει την αξία 9 θετικών σχολίων.
Την ώρα λοιπόν που ακούς ΄κατι τέτοιο, επειδή γωνρίζεις τί επιρροή μπορεί να έχει πάνω σου, ΡΩΤΑ!!!
Πολύ συμφωνώ με τον γιατρό σου.
Τι εννοείς?
Αναφέρεσαι στην εμφάνισή μου?
Γιατί το λες αυτό?
Για να συγουρευτείς Αφρούλα.
Και το επόμενο βήμα, αν τυχόν σιγουρευτείς ότι όντως επρόκειτο για ένα κακοήθες σχόλιο, θα είναι να ΔΙΑΦΩΝΉΣΕΙΣ.
Γιατί, όπως γράφεις και εδώ, θα σηκώσεις το κεφάλι ψηλά και θα πεις,
Nώθω όμορφη, και δεν με νοιάζει τι λες.
Να σου πω επειδή δεν είμαι πάντα ευγενικός...πόσο καιρό έχουν να σε πηδήξουν?Quote:
δε ξερω ειμαι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση.Δεν εχω δυναμεις και νιωθω χαλια.Και απο τι ημουν ετσι και πιο πριν αποταν το ακουσα αλλα απο τοτε νιθω ενα μηδενικο.Θελω συνεχεια να βλεπω τηλεοραση και να κοιμαμαι.Δε θελω ναα κανω κακο στον ευατο μου αλλα αυτο που κανω ειναι χειροτερη αμαρτια!!!Ειμαι ρηχη .Ενω με νοιαζει η ψυχη μου και να προσπαθω να γινομαι καλυτερη πνευματικα εγω κλειδωθηκα στο σπιτι.Δε ξερω τι να πω .Ουτε για να με λυπαται κανεις δεν ειμαι.Και τι να κανω δεν εχω δυναμεις ουτε να περπατησω ειναι και weird λιγο γυναικολογικο το θεμα εχω αμηνορροια 2 μηνες και να βγω και να ακουω η μπορει τον καθε τρελλο που δεν εχει τι να κανει και δε κοιταει τα μουτρα του???
απαξιω...
Quote:
δε ξερω ειμαι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση.Δεν εχω δυναμεις και νιωθω χαλια.Και απο τι ημουν ετσι και πιο πριν αποταν το ακουσα αλλα απο τοτε νιθω ενα μηδενικο.Θελω συνεχεια να βλεπω τηλεοραση και να κοιμαμαι.Δε θελω ναα κανω κακο στον ευατο μου αλλα αυτο που κανω ειναι χειροτερη αμαρτια!!!Ειμαι ρηχη .Ενω με νοιαζει η ψυχη μου και να προσπαθω να γινομαι καλυτερη πνευματικα εγω κλειδωθηκα στο σπιτι.Δε ξερω τι να πω .Ουτε για να με λυπαται κανεις δεν ειμαι.Και τι να κανω δεν εχω δυναμεις ουτε να περπατησω ειναι και weird λιγο γυναικολογικο το θεμα εχω αμηνορροια 2 μηνες και να βγω και να ακουω η μπορει τον καθε τρελλο που δεν εχει τι να κανει και δε κοιταει τα μουτρα του???
Αφρούλα. Μην κατηγορείς τον εαυτό σου!
Αν θέλεις την γνώμη μου, αυτό που βλέπω με τα δικά μου μάτια, είναι ένας άνθρωπος που έχει μέσα του πολύ βάθος, αλλά ακόμα, δεν έχει βρει τον τρόπο να επικοινωνήσει μαζί του.
Σου το λέω με κάθε ειλικρίνεια.
Σαν κάτι να σε μπλοκάρει να πας πολύ μέσα σου... κάτι που έρχεται απο το παρελθόν και που έχει πάρει αυτή τη μορφή παιχνιδιού του μυαλού σου.
Θα το λύσεις Αφρούλα μου, θα βρεις τρόπο να μην καταλήγουν όλα τα σχόλια να σημαίνουν για σένα άσχημη.΄Και θα μπορείς να αντιτάσσεις την δική σου κρίση στους άλλους.
Εγώ βλέπω μεγάλη πρόοδο σε σένα απο τότε που ξεκίνησες να γράφεις.
Είσαι ένας άνθρωπος που παλεύει πολύ με τον εαυτό του και αυτό το σέβομαι αφάνταστα :)
Ποτέ δεν αμφέβαλα οτι σε νοιάζει η ψυχή σου και η πνευμαατική σου εξύψωση.
Αλήθεια, θεωρείς οτι το να ασχολείται κάποιος με το να είναι όμορφος ή ποθητός, είναι βλαπτικό για την ψυχή και το πνεύμα?
Θα μου άρεσε να συζητήσουμε πάνω σε αυτό.
Ελεος βρε αφρουλα να τα θεωρεις ολα αμαρτιες. Πως θα ζησεις την ζωη σου ετσι; Λογικο ειναι να τα περνας ολα αυτα απο την στιγμη που σου εχουν κανει πλυση εγκεφαλου πως ολα οσα κανει καθε φυσιολογικος ανθρωπος ειναι αμαρτιες. Ζησε επιτελους και σταματα να κλαιγεσαι χωρις λογο
Ωρες ώρες καλύτερα να κάνεις πως δεν διάβασες ή πως δεν άκουσες κάποια πράγματα.Quote:
Originally posted by vince
Να σου πω επειδή δεν είμαι πάντα ευγενικός...πόσο καιρό έχουν να σε πηδήξουν?Quote: