Quote:
Originally posted by dodis
να σου πω...έκανα 10 χρόνια μπαλέτο, τέννις, χορούς....βαρέθηκα πια ρε συ!!! δεν θέλω άλλη γυμναστικήηηηηηηηηηηηηηηη ηη!!!!!!!
τοτε θα μεινεις ετσι οπως εισαι.
:P
Printable View
Quote:
να σου πω...έκανα 10 χρόνια μπαλέτο, τέννις, χορούς....βαρέθηκα πια ρε συ!!! δεν θέλω άλλη γυμναστικήηηηηηηηηηηηηηηη ηη!!!!!!!
τοτε θα μεινεις ετσι οπως εισαι.
Quote:
ε, καλά βρε μπιμπι μου, δεν είναι και τόσο τραγικά τα πράγματα.....
ελαφριά??άστα αυτά.....τα κορν φλεικσ ήταν με σοκολάτα???????? μη τα κρύβεις!!!!!! ομολόγησε!!!!!!!
ΟΜΟΛΟΓΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΧΕ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΝΕΣΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΤΑ CORN HΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΑΛΛΑ ΤΟ PACOTINI , PACOTINI!!!! KAI TO ΕΦΑΓΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΤΟ TOPIC ΒΟΥΛΙΜΙΑ!!!!
ΤΟ ΕΛΑΒΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ:
ΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ.
* Λες καληµέρα στις 3 το µεσηµέρι και καλησπέρα στη 1 τη νύχτα.
* Δεν τρως ποτέ ßραδινό πριν τις 10µµ.
* Τρως πρωινό πριν πας για ύπνο.
* Το πρώτο σου hangover ήταν γύρω στα 5 σου, όταν ο µπαµπάς/ θείος/ παππούς σου έδωσε να δοκιµάσεις ουίσκι, γιατί το ζήταγες.
* Πρέπει τουλάχιστον πέντε φορές το χρόνο να τραßηχτείς στον σταθµό των ΚΤΕΛ για να παραλάßεις έναν τενεκέ λάδι, έναν τενεκέ µέλι, έναν τενεκέ φέτα, ρίγανη, τσάι ßουνού, ελιές και λεµόνια.
* Σηµαιοστολίζεσαι να πας για καφέ, αλλά τσαµπουκαλεύεσαι στον πορτιέρη του κλαµπ που δεν σε ßάζει µέσα γιατί φοράς σαγιονάρες.
* Στη γειτονιά σου υπάρχει τουλάχιστον µια οδός που λέγεται Ελευθερίου Βενιζέλου.
* Παραπονιέσαι ότι κάνει κρύο όταν έχει 27 ßαθµούς.
* Όποτε ταξιδεύεις στο εξωτερικό απορείς πως ο κόσµος ζει χωρίς περίπτερα.
* Βρίσκεις τους τουρίστες αστείους.
* Και τους µαθαίνεις να λένε «malaka».
* Έχεις δέκα χρόνια να µπεις σε λεωφορείο.
* Περιγράφεις το κτίριο της Interamerican στην Κηφισίας ως «ουρανοξύστη».
* Ξέρεις τα πάντα για την ανακύκλωση, αλλά δεν έχεις δει ποτέ από κοντά κάδο ανακύκλωσης.
* Παραγγέλνεις ταυτόχρονα σουßλάκια κι ένα ασθενοφόρο και το ασθενοφόρο έρχεται όταν χωνεύεις τα σουßλάκια.
* Σε όποιο τραπέζι κι αν καθίσεις υπάρχει ένα πακέτο Marlboro Lights.
* Υπάρχει µεγάλη πιθανότητα να πέσεις σε µποτιλιάρισµα στις 6π.µ.της Κυριακής.
* Σε τσαντίζει το ότι για να πας να ψωνίσεις το Σάßßατο πρέπει να ξυπνήσεις νωρίς, επειδή τα µαγαζιά κλείνουν στις 3.
* Χειροκροτείς τον πιλότο όταν προσγειωθείς.
* Έχεις αυτοκίνητο που κοστίζει πάνω από 60.000 ευρώ και αρνείσαι να το δώσεις στον παρκαδόρο γιατί θεωρείς κλοπή τα 5 ευρώ που σου ζητάει.
* Αναρωτιέσαι γιατί ο φραπές δεν έχει διεθνή επιτυχία.
* Αγαπηµένη σου ασχολία όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό για να ξεφύγεις λίγο από την Ελλάδα, είναι να ψάχνεις για άλλους Έλληνες.
* Καταλαßαίνεις τους Αλßανούς \'από τη φάτσα\'.
* Δεν σου κάνει εντύπωση γοµάρι 30 χρονών να ζει µε τους γονείς του ή 25 και να µην έχει ßγάλει ούτε µεροκάµατο.
* Νηστεύεις, αλλά κάθε φορά µε διαφορετικούς όρους.
* Ξέρεις ένα σωρό απόρρητα κρατικά µυστικά που αν τα αποκάλυπτες θα έπρεπε να ξαναγραφτεί η παγκόσµια ιστορία.
* Επίσης ξέρεις λεπτοµέρειες για τη ζωή επωνύµων που δεν έχουν αποκαλυφθεί για τον πολύ κόσµο και πάντα από έγκυρη πηγή (π.χ. αυτή είναι σεξοµανής και την πιάσανε µε ένα µπουκάλι ξέρετε που, αυτός είναι gay και τα \'χει µε εκείνον, ο άλλος έχει καρκίνο και όπου να \'ναι πεθαίνει).
* Είσαι ßέßαιος ότι το κακό µάτι έχει αποδειχθεί και επιστηµονικά.
* Ποτέ δεν σου φτάνουν τα χρήµατα για τα ßασικά είδη ανάγκης, αλλά πάντα σου περισσεύουν για τα είδη πολυτελείας.
* Μισείς τους δηµοσίους υπαλλήλους, αλλά όνειρο ζωής είναι να γίνεις ένας από αυτούς.
* Ξέρεις ότι οι άλλοι είναι όλοι Τουρκόσποροι ή Σλάßοι, αλλά είσαι ßέßαιος ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ßρίσκεται στην αρχή της δικής σου κληρονοµικής αλυσίδας.
* Καµαρώνεις που το χωριό σου, θυµίζει λίγο από Ζωνιανά, αλλά γκρινιάζεις ότι η επαρχία που κατάγεσαι είναι η πιο ριγµένη από όλες.
* Κυριακή πρωί κοινωνάς στην εκκλησία και το απόγευµα ρίχνεις Χριστοπαναγίες στο γήπεδο.
* Διπλοπαρκάρεις για τσιγάρα κλείνοντας το δρόµο και απολογείσαι σ\' αυτούς που κορνάρουν, αλλά στο παρακάτω στενό πλακώνεις τον οδηγό που έκανε ακριßώς το ίδιο.
* Καυχιέσαι που ήσουν Λοκατζής στο Μεγάλο Πεύκο χλευάζοντας τους πεζικάριους αλλά ßάζεις ßύσµα για να πάει ο γιος σου κέντρο στην Κόρινθο και ειδικότητα διαßιßαστής στο Χαϊδάρι.
* Πας γυµναστήριο και καπνίζεις και ένα πακέτο τσιγάρα τη µέρα.
* Καυχιέσαι που ο γιος σου είναι γαµιάς και η κόρη σου παρθένα.
* Προειδοποιείς µε τα φώτα για µπλόκο αλλά παραπονιέσαι στον αστυνοµικό ότι δεν δίνει κλήση και στους άλλους οδηγούς.
* Όταν σταµατάς στο φανάρι έχεις το χέρι στην κόρνα.
* Οι νοικοκυρές ßάζουν σεµεδάκι πάνω απ\' την οθόνη του PC.
* Πάντα αναρωτιόσουν σε τι διάολο χρησιµεύει η \'διάßαση πεζών\'!
ΧΜ!ΧΜ!!! Σε τσάκωσα!!!!!Quote:
Originally posted by boubourina
ΟΜΟΛΟΓΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΕΙΧΕ 4 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΝΕΣΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΤΑ CORN HΤΑΝ ΤΙΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
ΑΛΛΑ ΤΟ PACOTINI , PACOTINI!!!! KAI TO ΕΦΑΓΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΣΤΟ TOPIC ΒΟΥΛΙΜΙΑ!!!!
καλά το τελευταίο :TO ΕΦΑΓΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 12 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ήταν κορυφαίο!!! δεν παίζεσαι πουλάκι μου, δεν παίζεσαι!!!
μπιμπι μου έχεις δει απο που ξεκινήσαμε το θέμα και που το καταλήξαμε...ε???
ΝΑΙ , ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ TOPIC ME ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ.
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΒΕΡΟΛΙΝΟ ΚΑΙ ΓΥΡΝΑΕΙ Σ/Κ.
ΑΡΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΑΡΧΙΚΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.
Και τι θα κανουμε στο μεταξυ;
ΜΟΥΓΚΑ;;;;;
ΒΕΒΑΙΑ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΚΡΙΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ.
μπα εγω εδω ειμαι, απλα μου αρεσει να διαβαζω παρα να μιλαω.
Εκτος αν εχω κατι να πω...
καλά εννοείται....!!!
ΒΕΡΟΛΙΝΟ??????????????????? πλάκα κάνεις? το λατρεύω το Berlin!!! πήγα φέτος και θα ξαναπάω το καλοκαίρι...είμαι ερωτευμένη με το Βερολίνο....είναι υπέροχα απίστευτα, θεϊκά...!!!!
όχι βέβαια!! εγώ άλλωστε είμαι γνωστή γλωσσοκοπάνα!!! έτσι με έλεγε η μαμά μου μικρή...γλωσσοκοπάνα και Σοράγια!!!
αποκλείεται!!! εσύ πάντα έχεις κάτι να πεις!!!!!!!χαχαχαχαχαχαχ:P:P:P:P: P:P:P:PQuote:
Originally posted by krino
μπα εγω εδω ειμαι, απλα μου αρεσει να διαβαζω παρα να μιλαω.
Εκτος αν εχω κατι να πω...
με 3.267 μηνυματα μαλλον σε εμενα μονο βαρεθηκες να μιλας.
κλαψκλαψκλαψ
κρίνε μου σε πειράζω....δεν φαντάζομαι να μου παρεξηγηθείς...!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D: D
ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΙΚΡΗ ΕΜΟΙΑΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΘΛΙΜΜΕΝΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ!!!!!Quote:
γλωσσοκοπάνα και Σοράγια!!!
ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΡΑΓΙΑ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙ
Quote:
με 3.267 μηνυματα μαλλον σε εμενα μονο βαρεθηκες να μιλας.
κλαψκλαψκλαψ
ε οκ σημερα εχω και λιγο δουλεια....
οποτε εχω να πω κατι το λεω.
Συνηθως δε οταν μιλανε γυναικες κανω μοκο...
Quote:
κρίνε μου σε πειράζω....δεν φαντάζομαι να μου παρεξηγηθείς...!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D: D
μπα δεν παρεξηγιεμαι ποτε.
ναι...δεν μπορώ να πω...απο χαρά είμαι πλήρης! απο τα μπατζάκια μου τρέχει!!!
γλωσσοκοπάνα ακόμα πρέπει να είμαι??? αυτό απο που το συμπεραίνεις δηλαδή???? φήμες sister, φήμες!!!!!! στόμα έχω και μιλιά ΔΕΝ έχω!!!
ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΚΡΙΝΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ!!!!!!!Quote:
ναι...δεν μπορώ να πω...απο χαρά είμαι πλήρης! απο τα μπατζάκια μου τρέχει!!!
γλωσσοκοπάνα ακόμα πρέπει να είμαι??? αυτό απο που το συμπεραίνεις δηλαδή???? φήμες sister, φήμες!!!!!! στόμα έχω και μιλιά ΔΕΝ έχω!!!
χμ...χμ...γιατί περικαλώ??? :PQuote:
ε οκ σημερα εχω και λιγο δουλεια....
οποτε εχω να πω κατι το λεω.
Συνηθως δε οταν μιλανε γυναικες κανω μοκο...
αχ...μπιμπι μου...ο κρίνος μπορεί να μου κουρελιάσει το νευρικό μου σύστημα σε κλάσματα δευτερολέπτου....είναι ταλέντο παιδί μου....!!!
αλλααααα, το σωστό να γράφεται...τα λέει ωραία!!!!!!!!
χαχα!!:P:P:P:P:P:P:P:P:P
χαχα γλωσοκοπανα κ σοραγια με ελεγε κ μενα η μανα μου...Γλωσοκοπανα ειμαι ομως ακομα...παντως ωραια συζητηση,χαρουμενη!!
έλα ρε συναδέλφισα!!!!!!!!!! εμένα μου αρέσει να γράφω πολύ και να μιλάω λίγο...
join the club!!!!!!!!:P
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΠΕΝΟΥΛΑ.
ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ 3 ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΡΙΚΑΡΕΙ!!!!
ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΥΡΙΟ.
DODI ΕΧΕΙΣ MAIL
γειά σου μπιμπι μου!!!
χεχε!το είδα!
φιλάκια, καλό απόγευμα...:)
καλο σας απογευμα κοριτσια!!
Quote:
αχ...μπιμπι μου...ο κρίνος μπορεί να μου κουρελιάσει το νευρικό μου σύστημα σε κλάσματα δευτερολέπτου....είναι ταλέντο παιδί μου....!!!
τι λες... τι λες....
δεν το ηξερα αυτο...
:P:P
είδες...όσο ζεις μαθαίνεις!!!!!!!!!!χιχιχιχQuote:
τι λες... τι λες....
δεν το ηξερα αυτο...
:P:P
έλα, έλα, που δεν το ήξερες....!!!
:P:P:P:P:P:P
καλημερα οικογενεια, αδελφια μου αλητες πουλια!!!
Αργησα σημερα!! μια λεξη θα πω μονο.....μαλλον δυο....ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!
μπαινεις και ο χρονος για σενα σταματα.
Τυφλα να εχουν οι αντιγηραντικες κρεμες. Οσες δουλευουν εκει δεν πρεπει να νιωθουν το περασμα των χρονων!!!!!!
εισαι κουκλί dodi μου!!!!!!
Μην νομιζεις μοιαζουμε.................... αν ειχες και εσυ 30κιλα παραπανω θα ειχες και μαγουλακια για τσιμπιμα!!!!! μουτςμουτςμουτς
xaxaxa...δεν υπάρχεις ρε συ μπιμπι!!!!χαχαχαχαχαχα!!! πολύ καλό το σχόλιο για την Εθνική!!!
σ\'ευχαριστώ....!!! αν και μου φαίνομαι υπερβολικά αδύνατη...είδες ρε συ πως είναι το χέρι μου....άστα να πάνε...
της Αντζελινα Τζολι το χερι το εχεις δει; ειναι το μισο απο το δικο σου.
Σκεψου και εμενα που για να δω κοκκαλο μου πρεπει να παω στον ακτινολογο!!!!
xaxa..πλάκα κάνεις έχει η Άντζι πιο αδύνατο χέρι απο το δικό μου??????????
ουαου!!! πολύ χαίρομαι!
χαχα....εγώ δεν πληρώνω για ακτινογραφίες...απλά στέκομαι μπροστά στο φως!!
Hija de la luna....
στο τι.... του φεγγαριου;
χαχα..κόρη του φεγγαριού...
είναι απο το αγαπημένο μου τραγούδι...Hijo de la luna της Sarah Brightman....
ξερεις στο γραφειο μιλαμε μονο Ιταλικα γι\'αυτο και οταν γραφω δεν μπορω να βαλω τονους!!
Λιτσα τι κανει η μικρη; περασε η ιωση;
Νορα, Πενουλα, Τωρα ζω για Μενα;
μην μας παρεξηγειται για τις μ...κιες που αραδιαζουμε με την DODI, να φτιαξουμε τη μερα μας προσπαθουμε.
ΚΡΙΝΟ πες και εσυ τιποτα.........
Μηπως βρηκατε κανενα αλλο ενδιαφερον θεμα στο forum; Πειτε μου και εμενα να συζητησουμε και με καναν αλλον.
εκτος απο το θεμα με το ΜΕΓΕΘΟΣ γιατι αρνουμε να απαντησω. θα τον κανω ρακος!!!!!
αρνουμαι!!!!! το διορθωσαQuote:
αρνουμε να απαντησω. θα τον κανω ρακος!!!!!
αρνουμαι!!!!! το διορθωσα [/quote]Quote:
αρνουμε να απαντησω. θα τον κανω ρακος!!!!!
ααα, τώρα το είπες...δεν έχει διορθώσεις....:P
τούτο είναι Ισπανικό...ορίστε και η μετάφραση....
εμείς πάλι στο γραφείο μιλάμε Γαλλικά...ξέρεις...αυτά που μιλάνε οι φορτηγατζηδες!!
Foolish who doesn\'t understand
Tells a legend
That a gypsy woman
Conjured to the moon until sunrise
Crying she was asking
Coming the day
To marry a gypsy man
You you have your man of dark skin
From heaven spoke the full moon
But in return I want
The first son
That you beget from him
Whoever sacrifices his son
Not to be alone
Would barely love him
Moon wants to be mother
And you don\'t find a lover
Who can make you woman
Tell me silver moon
what do you expect to do
with a kid of skin
Son of the moon
From a cinnamon father a boy was born
White as the back of an ermine
With the eyes grey
Instead of olive
Albino boy of moon
Damn his stamp
This son is from a non-gipsy
And I won\'t shut up
Gypsy man believing himself dishonored
Went to his woman knife in hand
Who\'s son is this?
You\'ve cheated on me permanently
And he hurted her to dead
Then he went to the mount
With the kid in his arms
And he abandoned him there
And in the nights with full moon
It will be because the kid is in a good mood
Aand if the boy cries
The moon will lessen
To make him a cradle
And if the boy cries
The moon will lessen
To make him a cradle
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ , ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ . .. .
. . . ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Αυτή η φωτογραφία δηµοσιεύτηκε σε µία ινδική εφηµερίδα µε την ακόλουθη
λεζάντα.
«Μόνον όποιος είναι φτωχός ενεργεί µε τόση γενναιοδωρία…..
Τι θλιßερό που ο άνθρωπος δεν είναι πάντα έτσι».
ΤΥΠΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Γυναίκα DIAL-UP: γυναίκα με αργή και δύσκολη πρόσβαση.
Γυναίκα DSL: γυναίκα με γρήγορη πρόσβαση, αρκεί να διαθέτεις τους απαραίτητους πόρους.
Γυναίκα SERVER: γυναίκα πάντα απασχολημένη όταν τη χρειάζεσαι.
Γυναίκα WINDOWS: όλοι παραδέχονται ότι δεν λειτουργεί καλά αλλά δεν μπορούν να κάνουν χωρίς αυτή.
Γυναίκα LINUX: γυναίκα ελευθερων αρχών, που δεν χρειαζεσαι λεφτά για να την αποκτήσεις, αλλά απαιτεί πολύ διάβασμα για να συνεργάζεστε απρόσκοπτα.
Γυναίκα D.O.S.: όλοι την έχουν χρησιμοποιήσει έστω και μία φορά, αλλά κανείς δεν την θέλει πια.
Γυναίκα BACKUP: είχατε πιστέψει ότι διέθετε όλα όσα σας χρειάζονται, αλλά τη κρισιμότερη στιγμή πάντα κάτι έλειπε.
Γυναίκα SCREENSAVER: αν και δε χρησιμεύει σε τίποτα, είναι διασκεδαστική.
Γυναίκα MULTIMEDIA: τα κάνει όλα να ! φαίνονται όμορφα.
Γυναίκα RAM: μόλις χωρίσετε, ξεχνάει όλα όσα έχετε κάνει μαζί.
Γυναίκα HARD-DISK: θυμάται τα πάντα ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
Γυναίκα MOUSE: λειτουργεί μόνο αν τη χτυπάς και την κακομεταχειρίζεσαι.
Γυναίκα PASSWORD: νομίζεις πως είσαι ο μόνος που τη γνωρίζει, παρ\'όλο που την γνωρίζει κι ο άλλος μισός πληθυσμός.
Γυναίκα MP3: θέλουν όλοι να την \"κατεβάσουν\" από άλλους άνδρες
Γυναίκα VIRUS: γνωστή και ως σύζυγος, έρχεται εκεί που δεν την περιμένεις, εγκαθίσταται και καταναλώνει όλα τα αποθέματα. Αν επιχειρήσεις να την απεγκαταστήσεις, αναγκαστικά θα χάσεις κάποια αρχεία, αν δεν προσπαθήσεις θα χάσεις τα πάντα
Γυναίκα E-MAIL: τα 9 στα 10 από αυτά που σου λέει, είναι εντελώς άχρηστα
Γυναίκα Service Pack: Μοιάζει με την πρώην σου αλλά υποτίθεται ότι έχει λιγότερα προβλήματα. Τελικά ανακαλύπτεις ότι έχει διαφορετικά.
Γυναίκα browser: Της εμπιστεύεσαι την πιστωτική σου;;;
Γυναίκα trojan: Μεταμφιέζεται σε μια γλυκιά και καλή κοπέλα για να τη βάλεις σπίτι σου. Μόλις μπει δείχνει τον πραγματικό της εαυτό.
Γυναίκα antivirus: Είναι η γυναίκα που σου έρχεται μετά την γυναίκα virus -ενίοτε και πριν από αυτή.
Γυναίκα firewall: Δεν ανταποκρίνεται σε οποιαδήποτε προσπάθεια επικοινωνίας μαζί της.
Γυναίκα wikipedia: Ξέρει πολλά κόλπα, αλλά δεν είσαι σίγουρος ποιος της τα έμαθε και αν τα κάνει σωστά.
Γυναίκα netmod: Στη φορτώσανε με προξενιό.
Γυναίκα outlook : Είναι ανοιχτή σε όλα!
Γυναίκα scanner: Στην αρχή την ήθελες πολύ. Τελικά δεν τη χρησιμοποιείς και τόσο συχνά.
Γυναίκα laptop: Σε ακολουθεί όπου πας.
Γυναίκα desktop: Την αφήνεις σπίτι σου να κάνει δουλειές και βγαίνεις με τους κολλητούς σου! Σε περιμένει αναμμένη!