ειμαι σε μια δουλεια με μεσο
γραφειου και κανεις δε με συμπαθει
θελω να φυγω απο εδω μεσα θα χασω το σπιτι μου αν φυγω πως θα αντεξω να μεινω εδω βοηθεια
Printable View
Δεν είναι ότι είσαι κακια. Ίσως όμως να νιώθεις πως δεν σε θέλουν. Είναι δυνατόν να μην σε θέλουν οοοολοι;
Να ξέρεις πως παντού υπάρχουν αυτά. Να μην συμπαθούν αυτόν που μπήκε με μέσο και να θεωρούν πως δεν είναι άξιος να έχει αυτή την θέση. Δεν σημαίνει ότι ισχύει..
Σου είπα να ψάχνεις δουλειά ταυτόχρονα. Ο πανικός δεν βοηθάει.
Σας ευχαριστω τοσο πολυ που ασχολειστε μαζι μου
Που να ψαξω ποιος θα με παρει??
Δες στο ίντερνετ.. Εφημερίδες.. Αγγελίες. Δεν ξέρω πως είναι το σύστημα εκεί στην Ελλάδα. Σε ταμείο θα μπορούσες να δουλέψεις; σε σουπερμάρκετ;
Άκουσε με λίγο τώρα. Επειδή σε όλα σου τα ποστ γράφεις για τον εαυτό σου. Ότι δεν αξίζεις κι άλλα τέτοια.. (που για μένα είναι μπουρδες).. Πρόσεχε λίγο τώρα. Είσαι στα 50 μηνύματα άρα μπορείς να στείλεις μήνυμα ή να λάβεις . Θα σου στείλουν διάφοροι..
Τι εννοεις?? ποιοι ? τι να προσεξω...
Θελω να φυγω απο δω μεσα
σαν τρελη δεν αντεχω αλλο
ομως ολοι μου λενε πως εδω ειναι καλα ειναι σταθερος μισθος με δωρα μαμουσουτου και εξω θα με φανε και δε θα πληρωνομαι και εχω κατατρομαξει
η αναγκη μου να φυγω ειναι τεραστια ομως
Άρχισε να ψάχνεις... Και ρώτησε πληροφορίες.. Αν η δουλειά που είσαι δεν σε γεμίζει.. Μόλις βρεις κάτι καινούριο την αφήνεις και πας αλλού.
Ειμαι ενα αδυναμο ανθρωπακι και δεν εχω καταφερει τιποτα μονη μου
ειμαι τοσο αδυναμη που με το παραμικρο κλαιω
Είσαι ένας άνθρωπος που για μια ώρα πήρε ανάσα.. Που θα πάει σπίτι να κάνει μπάνιο.. Και μετά θα καθησει ήρεμα κι ωραία να δει για δουλειές. Δεν χρειάζεται να πάρεις τηλέφωνο ή να κάνεις κάποια κίνηση. Απλά δες τι δουλειές υπάρχουν αυτή την περίοδο.
Θα σου πρότεινα να γράψεις σε ένα χαρτί τι αλλαγές θα ήθελες να κάνεις στην ζωή σου. Αν θες γράψε τα εδώ.. Χωρίς να σκεφτείς αν μπορείς να τα κάνεις.
Θελω να ξεκουραστω.. να μεινω σπιτι χωρις να εχω ενοχες για αυτο
να ηρεμησει η ψυχη μου
δεν θελω αλλο να παλευω κουραστηκα
ο κοσμος ειναι τεραστιος αλλα εγω δεν εχω πουθενα γαληνη
θελω να μεινω σπιτι
μα χωρις λεφτα πως
τιποτα αλλο δε θελω οτι και να μου εδιναν
μονο την ηρεμια μου
Θελω να παθω αμνησια
να μην εχω μεσα μου κομπλεξ και ζηλια και κακια
Να ειμαι σαν τους αλλους
ποτε δεν ανηκα καπου... κανεις δε με αποδεχτηκε ποτε γ αυτο που ειμαι γτ ειμαι σαπια
δεν αντεχω ποα ουτε να κοιταω τον εαυτο μου στον καθρεφτη
θελω να πεθανω
να μην ξανασκεφτω τιποτα κακο
Κανένα από αυτά δεν θα γίνει. Θα ξυπνήσεις μια μέρα και θα δεις τι άνθρωπος είσαι και όχι τι άνθρωπος σε έκαναν να νιώθεις ότι είσαι.. Και θα δεις ότι η πραγματικότητα διαφέρει.
Πηγές σπίτι;
Παιδιά ο ψυχίατρος είναι γιατρός. Ο ψυχολόγος οχι. Ο γιατρός μπορεί να γράψει φάρμακα. Ο ψυχολόγος όχι. Ο ψυχίατρος είναι ψυχρός γιατί τα μάτια του έχουν δει τα μύρια όσα. Από τη στιγμή που σου είπε ότι δεν τα χρειάζεσαι τότε καλύτερα να πας σε ψυχολόγο να πεις τα εσώψυχα σου. Λογικά θα νοιώσεις καλύτερα μικρή. Όλα τα φάρμακα είναι καλά. Μέχρι να περάσει η επήρεια. Μετά όμως; τι θα ξαναπάρεις; αυτή τη δουλειά θα κάνεις;
να πλυνω τα πιατα και να φοβαμαι παλι το αυριο στη δουλεια
πηρα τις εξετασεις δν εχω θυροειδη
μακαρι να ειχα να οφειλοταν εκει
Τι έχεις ανάγκη να συζητήσεις μαζί του;
Ειμαι τρελη βοηθηστε με καποιος βοηθηστε με καποιος βοηθεια
Εαν αισθανεσαι και δηλωνεις τρελη εισαι Υγιης. Εχεις χτυπησει κοκκινο αντοχων. Δεν θες να πας στην δουλεια. Δεν θες να δεις κανεναν αλλά δεν αντεχειςκαι τη μοναξια. Ξεπερνιεται. Κανε ενα μπανιο δουλιτσες και υπομονη μεχρι το ραντεβου. Αν δε μπορεις αλλο πηγαινε σε δημοσιο πχ αιγινητειο και πες θελω να μιλησω τωωωρα με ειδικο ψυχικης υγειας. Μην φοβασαι την αγωγη σου. Δεν βοηθαει αυτο.
Το αγχος εχει μουδιασει τα παντα και αισθανεσαι πως δεν εχεις ελεγχο στο μυαλο σου. Δεν ειναι ετσι. Θα μειωθει.
Το έχω νιώσει κ εγώ πρόσφατα αυτό Νατάσα.. Με αποκορύφωμα: Ένα βράδυ ξάπλωσα να κοιμηθώ κ ένιωθα τρελή με τη βουλα που λένε, νόμιζα ότι το κεφάλι μου πάει να σπάσει.. Ευχόμουν να κοιμηθώ κ να ξυπνήσω μετά από καιρό.. Αλλά υγιής.. Να ξέρεις δεν είσαι μόνη... Απλώς θέλεις να απομονωθεις κ να κλείσεις όλες τις διεξόδους για όσο δεν είσαι καλά.. Να ελπίζεις πάντα σε καλύτερες μέρες που έρχονται, μην τα παρατάς... Παίρνεις κάποια φαρμακευτική αγωγή?
6 το απογευμα ειναι το ραντεβου
καθε μερα ξυπναω 5 μιση το πρωι μονη μου
ακριβως ομως καθε πρωι την ιδια ωρα
ανοιγουν τα ματια μου κ δεν ξερω που ειμαι
μετα μεχρι να ερθει η ωρα να φυγω για δουλεια υποφερω
σημερα ξυπνησα 3 μιση το πρωι
χειροτερα
πηρα το χαπι ζιναντολ τα παλια ζολοφτ των 100
μισο
το πρωι για 7 μερες
και μετα 1
καθε πρωι
αισθανομαι μεγαλυτερη ασφαλεια τωρα που το πηρα
εχω ενα χτυποκαρδι πιο πολυ
αλλα τιποτα αλλο
Ναι το βραδυ
εχω σπασει το κεφαλι μου
εχω παραδεχτει πολλα
καμια σκεψη δε με βοηθα να ηρεμησω
Αραα... Έκανες μπάνιο, έπλυνες τα πιατα, έβαλες πλυντήριο και πήρες το χάπι που τόσο φοβοσουν.. Μπράβο σου. Χαίρομαι για σένα..
Θα τα συζητήσετε όλα... Δεν θα τα πείτε όλα σε μια συνέδρια. Πήγαινε εκεί χωρίς να σκεφτείς κάτι πιο πριν. Θα σε βοηθήσει κι αυτός με τις ερωτήσεις του.
Στην δουλειά πως είσαι σήμερα;
Νατασσα, σε αυτη τη παραγραφο αυθορμητα εγραψες το ποσο ασχημα νιωθεις για τον ιδιο σου τον εαυτο. Ο ψυχιατρος με αγωγη αντικαταθλιπτικων θα βοηθησει στο να ανεβει η διαθεση σου βιοχημικα και να νιωσεις οτι φευγει αυτο το τεραστιο ενοχικο αυτο μαστιγωμα. Στην σωστη ψυχοθεραπεια η ιδια θα ανακαλυψεις τι ακριβως μπορεις να αλλαξεις αργα σταθερα ησυχα. Θα ερθει η γαληνη αλλά φυσικα θελει σωστους συμμαχους υπομονη και Πίστη.
Πηρα πισω τα τιμολογια που μου ειχαν παρει αν και ειχα σκοπο να φυγω και να μην παω καθολου
οποτε εχω να κανω κατι
εκανα μια μικρη προοδο ομως το προβλημα με μενα ειναι πως οσες φορες εχω κανει προοδο
μετα παντα γυρναω στα ιδια
οποτε δεν μπορω να χαρω με κανενα μικρο μου βημα
μου λεει το υποσυνειδητο(?)
η φωνη αυτη που εχω μεσα μου
ναι καλα κατι εκανες νομιζεις
θα φας καλα τωρα που τολμησες να κανεις κατι καλο θα δεις τι θα παθεις
θα παθεις εκατο κακα
του λεω να σκασει και δεν σκαει
ποτε δεν εσκαγε
Πηγα στη δουλεια καλησπερα και σ ευχαριστω για τη βοηθεια σου πολυ!!!
Νιωθω καλυτερα που πηρα το χαπι
νιωθω μια μικρη δυναμη
Γιατι λες πως ειμαι υγιης επειδη λεω πως ειμαι τρελη
ειμαι αληθεια τρελη
τα βλεπω ολα καχύοπτα και διεστραμμενα
και δεν το λεω για ν μου πεις οχι δεν εισαι... το μυαλο μου ειναι απιστευτα αρρωστο
Σκέψου ότι ανεβαίνεις ένα βουνό... Και όταν κάνεις βήματα προχωράς πιο ψηλά. Κάποιες φορές θα πέφτεις. Αλλά εκεί. Όχι στο μηδέν. Και αυτό είναι πρόοδος.. Δεν θα είσαι κάθε μέρα καλα.. Κάποιες μέρες θα είσαι χάλια. Ίσως και τις περισσότερες μέρες. Θα έρθει όμως η περίοδος που θα είσαι τις περισσότερες μέρες καλά.. Θέλει δύναμη, υπομονή και πείσμα όλο αυτό.
Ζουμε σε μια εποχη που η αλληλοβαρβαροτητα ειναι στη κορυφωση. Ειναι τρελό να καταλαβαινεις οτι ισως καποιοι σε ζηλευουν;; ή απο οσα λες νιωθεις ασχημα επειδη υποψιαζεσαι πως σε θεωρουν βυσμα; Φταιει μονο αυτο;; Νιωθεις αποκλειστικα στη δουλεια κοινωνικο αποκλεισμο ή εχεις ερθει σε ρηξη με παλιους γνωστους εχεις πεσει σε τελμα ;;; Λογικα ειναι αυτα παντως συμβαινουν.Το μισος που νιωθεις εσυ δε γνωριζω απο που ξεκινα. Τι θεωρεις αρρωστο σε εσενα και για ποιο λογο. Κανεις σκεψεις εκδικησης;; ( αυτο δεν ειναι αμυνα στο κλιμα που εισπρατεις;;; ) Δεχθηκες κακοποιηση;;; ή ξαφνικα ολοι σου φταινε;; δινεις ελλειπη στοιχεια για να το καταλαβω. Εαν ο ψυχιατρος σε βρισκει οκ ( αλλα εσυ δε νιωθεις οτι αυτο ειναι σωστο ) πηγαινε και σε δευτερο. Κατα τα αλλα εχουν ορισει το τρελο και το μη τρελο ψυχιατροι οχι εμεις.
Αν θέλεις πες μας πώς πήγε η συνέδρια σου...