Dodis πάντα έτσι θα είσαι..πάντα θα αναρωτιέσαι
Δέξου αυτό το χαρακτηριστικό του ευατού σου ;)
Printable View
Dodis πάντα έτσι θα είσαι..πάντα θα αναρωτιέσαι
Δέξου αυτό το χαρακτηριστικό του ευατού σου ;)
.....χμ...μάλλον....;)
καλε κρινο...τί καληνυχτα της λες της κοπελιας?.....
Καλημερα πρεπει να της πεις!!!! και πιο συγκεκριμενα: \"καλημερα ζωη\"!!!!
γιατι πρεπει να ανοιξει επιτελους τα ματια της και να δει!!!
Να δει τα παντα...να \"μετρησει\" τα παντα..... να νιωσει τα παντα!!!!
Εχουμε πει χιλιαδες φορες.... Ο γαμος ειναι η σοβαροτερη υποθεση!!!
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ \"ΥΠΟΚΥΨΕΙ\" ΣΕ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ (και δεν ξερω γω τι αλλο...) ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΕΙ!!!!
Μιλαω εξ ιδιαν...γιατι κι εγω αυτη τη λαλακια ειχα κανει αλλα ευτυχως εγω την γλιτωσα!!!! η δοδις.... who knows?....
Αυτό μου ακούγεται σαν ένα αίνιγμα...Quote:
Originally posted by dodis
έχεις δίκιο ρε συ κρίνε...γι\' αυτό έχω λίγο πελαγώσει...γιατί απο την μια το ξέρω πως πιθανόν κάποια στιγμή να σκάσω απο την άλλη δεν είμαι μόνη μου για να κάνω ότι γουστάρω....και αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να κοιμάμαι ήσυχη τα βράδυα...
Δεν θέλω να σκάσω.
Δεν θέλω να είμαι μόνη μου ( προκειμένου να μην σκάω)
Δεν θέλω να έχω ανύσηχο ύπνο ( επειδή δεν σκάω μεν αλλα δεν είμαι και μόνη μου).
Για αρχή πρέπει να πω, οτι μου φαίνονται όλα τα \"δεν\" απόλυτα.
Κατά δεύτερον, ποιό απο όλα τα \" δεν\" θα σου ήταν το λιγότερο ανωδυνο να ισχύσει?
Αν σκασεις ( αν δηλ. δεν ικανοποιησεις το πάθος και μείνεις με το αποθημένο)
δεν θα είσαι μόνη ( γιατί δεν θα θέσεις σε κίνδυνο την σχέση σου - κάτι βέβαια που υπάρχει πάντα η πιθανότητα να κάνει η άλλη πλευρά)
Και θα κοιμάσαι ήρεμα ( ή μηπως θα σκέφτεσαι τον άλλον τα βράδια? )
Αν πάλι δεν σκάσεις ( και άρα το ζήσεις)
θα μείνεις μόνη ( εκτός αν αντέξεις να μην του το πείς ή αν εκείνος αντέξει να το μάθει) Βέβαια εδώ υπάρχει και η πιθανόντητα να μην μείνεις μόνη αλλά με το πάθος! ( αν δειτε οτι είστε πλασμένοι ο ένας για τον άλλο πχ.)
και τα βράδια θα κοιμάσαι ήρεμα ( αυτό παίζει... μπορεί να σκέφτεσαι τον άντρα ή να κάνεις χρυσούς ύπνους ή να σε τρώει η μοναξιά)
Μπορώ να συνεχίσω με τις παραλλαγές.. αλλα η ουσία είναι αυτή:
Για να ξέρεις την ΕΚΒΑΣΗ του κάθε υποθετικού σεναρίου,
απαιτείται απο πλευράς σου, η μεγιστη δυνατή αυτογνωσία.
Οταν λοιπόν, η έννοια της αυτογνωσίας δεν εχει αποκτηθει πλήρως ( και κατά τη γνώμη μου ποτε δεν αποκτιέται γιατί είναι ρευστή σαν έννοια, απλά κάποιοι έχουν περισσότερη και άλλοι λιγότερη),
αναπόφευκτα, δεν ξέρεις που θα σε βγάλει το παζλ...
και όσο θέλεις, ρισκάρεις.
Γιατί, ΒΙΩΝΟΝΤΑΣ, ( οποιαδήποτε απο τις παραπάνω εκδοχές) μαθαίνεις.
Βεβαια, μπορείς να επιλέξεις εκείνες τις εκδοχές που θα σε οδηγήσουν πιο γρήγορα στο να ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙΣ τα όρια σου...
μέσω της εμπειρίας.. αλλά αυτό έχει και ρίσκο και συχνά πόνο μέσα του, άρα κίνδυνο.. Το παιδί αν δεν πέσει, κι αν δεν πονέσει πως θα μάθει?
Απο την άλλη, αν δεν μπεις στην παραπάνω διαδικασία,
ίσως δεν θα πονέσεις με πτώσεις, μεταπτώσεις, αναταράξεις κτλ,
μα κινδυνεύεις να μην γνωρίσεις ποτέ τα πραγματικά σου όρια... ίσως μάλιστα να τα υπολογίζεις εσφαλμένα..και μαζί με αυτά και τις ανάγκες και επιθυμίες σου ( μετά είναι απλά πιθανό να ακολουθήσει το σενάριο της έκρηξης, σαν ύστατη προσπάθεια του να γνωρίσεις τα όρια και άρα τα θέλω σου τα πραγματικά)
Τέλος, κι αν ακόμα διαθέτεις το μεγαλύτερο βαθμό αυτογνωσίας που θα μπορούσες, και πάλι δεν μπορείς να προβλέψεις με μαθηματική ακρίβεια την έκβαση των παραπάνω εκδοχών γιατί άλληλεπιδρούν κατά την πορεία της άπειροι παράγοντες που συνοψίζονται μέσα στην έννοια \"ρίσκο της ίδιας της ζωής\".
Το μόνο που περνά απο το δικό σου χέρι, είναι αν θα βαδίζεις μέσα σε περιοχές που αυτό είναι μεγάλο ή μικρότερο κι άρα πιο ελεγχόμενο... έτσι το βλέπω.
Το τι θα κάνει ο καθένας, πόσο οριακά ή μέσα σε ασφαλή πλαίσια θέλει να ζει τη ζωή του, πόσο θέλει να μάθει τον εαυτό του, πόσα θέλει να ζήσει και τι είδους εμπειρίες να αποκομίσει, είναι δική του υπόθεση.
Ότι όμως κι αν επιλέξει, ποτέ δεν θα μπορεί να τα έχει όλα υπο έλεγχο. Αυτή είναι μια όμορφη ψευδαίσθηση.
Quote:
Originally posted by lostsoul
γιατι πρεπει να ανοιξει επιτελους τα ματια της και να δει!!!
τοσα χρονια συζητωντας με ενα σωρο κοσμο, προσπαθουσα σε διαφορα ζητηματα να τον κανω \"να δει\".
Σε καποιες περιπτωσεις βρηκα και το μπελα μου κιολας, κινδυνευσα να χασω ενα καλο μου φιλο.....
Πλεον εγω λεω αυτο που εχω να πω και μεχρι εκει.
Μιλαω σε ενηλικες και εμενα αυτο μου αρκει.
Αν ενδιαφερουν καποιον αυτα που λεω, ας τα μελετησει με προσοχη και ας τα δουλεψει. Αν οχι, μη χανουμε χρονο.
Για αυτο ειπα καληνυχτα....
;)
Κανείς ποτέ δεν θα είναι 100% έτοιμος και πάντα θα ενέχει μια μικρή αμφιβολία
Πάθη και ίντριγκες θα υπάρχουν μια ζωή και μετά το θάνατο μας
Και επιτέλους ο γάμος δεν είναι φυλακή!
Όλα είναι θέμα ζυγίσματος των καταστάσεων, των θέλω μας και κατά πόσο τα έχουμε βρει με τον ευατό μας.
Γιατί με αυτόν πρέπει να τα βρούμε πρώτα και μετά με τους άλλους.
Lost μου, μην φωνάζεις.Θα το τρομάψεις και άλλο το κορίτσι μας, που ήδη σκέφτεται πολλά:)
λοστ όσο μιλάς τόσο πιο χάλια νοιώθω!!!!!!!!!!!!!!!
εσένα πάντως απο την τελευταία φορά που σε διαβασα μου φαίνεσαι πιο καλα......ε? που ήσουν τόσο καιρό καλέ? ελπίζω πραγματικά να είσαι τόσο καλά όσο μου φαίνεσαι...
καλά σου λέει ρε! τι φωνάζεις???????
μωρέ αν πέσω εγώ και χτυπήσω δεν έγινε και τίποτα...ήταν επιλογή μου, καλά να πάθω....το θέμα είναι μην πέσει κανένας άλλος και χτυπήσει...αυτό που μου φαίνεται αβάσταχτο είναι να παίρνω ανθρώπους στον λαιμό μου...γιατί αν εγω ζήσω το πάθος μου και ξαναγυρίσω στον καλό μου?θα χτυπήσει το πάθος ή αν ζήσω το πάθος μου και τελικά μείνω με το παθος? θα χτυπήσει ο καλός μου..Quote:
Originally posted by weird
Το παιδί αν δεν πέσει, κι αν δεν πονέσει πως θα μάθει?
.
πωπω!!! χάλια! χάλια! χάλια....anyway νομίζω πως αρκετά σας έπρηξα...
λοστάκο μην τον ξαναπεις εσύ μπάμια γιατί αααααααααα!
Quote:
αυτό που μου φαίνεται αβάσταχτο είναι να παίρνω ανθρώπους στον λαιμό μου...
δειχνεις καλη παστα ανθρωπου, γιατι συνηθως οι ανθρωποι κανουν το κεφι τους και μετα οταν τους περασει τους πετανε στα ανακυκλωσιμα υλικα.
Ωστοσο παρολες τις καλες προθεσεις σου, η καταπιεση συναισθηματων οδηγει σε παραξενες καταστασεις.
Αν εχεις κατι μεσα σου και το καταπιεζεις, ειτε θα στειλεις για τσαι το συντροφο σου οταν ερθει η στιγμη η τον εαυτο σου.
Ισως καποια στιγμη να ερθει η ωρα να βρεθεις στο διλλημα να επιλεξεις....
καλα ρε παιδια.... ΣΥΓΝΩΜΗ!!!!... Προς θεου, δεν ηθελα να φωναξω σε κανεναν σας και ποσο μαλλον στην κοπελια μας που εχει το \"θεμα\" της τελοσπαντων....
Καταρχήν, ως άνθρωποι, αναπόφευκτα θα πληγώσουμε κάποια στιγμή άλλους ανθρώπους, όσο καλόι κι αν πιστεύουμε οτι έιμαστε. Νόμος της ζωής.
Ωστόσο, ενα μεγάλο μέρος των πραγμάτων περνάει απο το δικό μας χέρι και εντάσσεται μέσα στη δική μας περιοχή ευθύνης.
Εστιάζοντας λοιπόν σε αυτήν την περιοχή,
όταν καλύπτουμε κάποια δική μας ανάγκη, πρώτον, μένει ακάλυπτη κάποια δική μας άλλη ανάγκη και δεύτερον, και άλλων οι ανάγκες θα μείνουν ακάλυπτες.
Αυτό, αν είμαστε ειλικρινείς και δεν δρόύμε στα κρυφά ( το να αφηνουμε καποια κομματια του εγω μας όπως και καποιους άλλυους ανικανοποίητους) είναι το κοστος κάθε επιλογης.
Αν όμως δρούμε στα κρυφά και στα μουλωχτα, τότε πλανέψαμε τους αλλους ( αλλα σε εναν βαθμό και τον εαυτό μας),
οποτε ναι, εχουμε ευθύνη, πληγώσαμε άλλους...
Όπως βλέπεις πολλά πράγματα είναι στο χέρι μας
( δυστυχώς ή ευτυχώς)
ρε λόστ? τώρα το πρόσεξα....άλλαξε η διάθεση σου?
ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ βλέπω.......!! είσαι και συ του club?
weird...αύτο είναι το θέμα...φοβάμαι μην κάνω λάθος επιλογή...αλλά αν δεν κάνεις δεν θα μάθεις αν ήταν λάθος ή όχι.....!!!
του club....???? ποιανου club καλε? το παθος για εμενα ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΖΩΗΣ.........ππσσσσσ...τι ειπα παλι ο ανθρωπος????
Οχι λοιπον μικρη μου Δοδις...σοβαρα τωρα... ακου μονο την καρδουλα σου και το μυαλο σου τί λεει... και εμεις βεβαια ειμαστε εδω για να σε ακουσουμε!!!!
σ\'ευχαριστώ πολύ...Quote:
Originally posted by krino
δειχνεις καλη παστα ανθρωπου, γιατι συνηθως οι ανθρωποι κανουν το κεφι τους και μετα οταν τους περασει τους πετανε στα ανακυκλωσιμα υλικα.
Ωστοσο παρολες τις καλες προθεσεις σου, η καταπιεση συναισθηματων οδηγει σε παραξενες καταστασεις.
Αν εχεις κατι μεσα σου και το καταπιεζεις, ειτε θα στειλεις για τσαι το συντροφο σου οταν ερθει η στιγμη η τον εαυτο σου.
Ισως καποια στιγμη να ερθει η ωρα να βρεθεις στο διλλημα να επιλεξεις....
τι να πω....θα δείξει....όντως είναι δίλλημα...ουφ κα δεν τα έχω συνηθίσει τέτοιου είδους διλλήματα....!!!
άντε αν δουμε...
Για μένα οι πραγματικές επιλογές, απαιτούν φως και αλήθεια και ειλικρίνεια.. Αυτο θα πει ΕΠΙΛΕΓΩ για μένα.
Τα υπόλοιπα ( διπλό ταμπλό, κρυψιμο , ψέμτα) είναι ημι- επιλογες.
Ουσιαστικά είμαστε με το ένα ποδι εδώ και με το \'άλλο εκεί...
Αυτές οι ημι-επιλογές, σε βάθος χρόνου οδηγούν τελικά στη ή την άλλη μια κατάσταση, αλλα το θέμα είναι οτι η δική μας επιρροή προς την οποιαδήποτε κατέυθυνση, δεν ήταν μεγάλη. Εμείς απλά ημι- επιλέξαμε...
Απο εκεί και πέρα, τα πράγματα ήρθαν κι αναλόγως με το πως κίνησαν τα νήματα οι λοιποί συμμετέχοντες....
Και έτσι έιμαστε πιο πολύ έρμαια καταστάσεων παρά υποκέιμνα επιλογών...
Αλλά οι πραγματικές επιλογές, είναι δύσκολες.. γιατί απαιτούν αυτογνωσία, τόλμη, και στέρηση...
Στερούμαι αυτό που αποκλείω, και δεν είμαι με το ένα εδώ και με το άλλο ποδι εκεί...
Πολύ συχνά όμως, για να μάθουμε να επιλέγουμε, χρειάζεται να ημι- επιλέγουμε πρώτα και μετά ....
Quote:
του club....???? ποιανου club καλε? το παθος για εμενα ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΖΩΗΣ.........ππσσσσσ...τι ειπα παλι ο ανθρωπος????
Οχι λοιπον μικρη μου Δοδις...σοβαρα τωρα... ακου μονο την καρδουλα σου και το μυαλο σου τί λεει... και εμεις βεβαια ειμαστε εδω για να σε ακουσουμε!!!!
συγνώμη είχα πέσει κάτω απο την καρέκλα μου....τώρα που επανήλθα.....είναι φιλοσοφία ζωής??????????????
λόστ δεν θα σχολιάσω παραπάνω....!!!!!!!χιχιχιχιχι!!! γιατί θα με πεις κακιά!!!:P:P
ή την καρδιά μου θ\' ακούσω ή το μυαλό μου.....και τα δύο δεν παίζει....!!
Dodis μου γελάω (με την καλή την έννοια) γιατί εδώ και 2 μήνες περίπου ξεφυσάς στα γραφόμενα σου...χαχαχαχα
Φαντάζομαι ότι και στην πραγματικότητα θα είσαι μέσα στην γλύκα όταν αναρωτιέσαι και μονίμως κάνεις ουφ:):)
γουιρντ....αυτά τα ημι είναι που δεν μπορώ εγω...δεν ξέρω που θα καταλήξω αλλά πιστέυω πως ότι γίνεται γίνεται πάντα για καλό...
Χαλάρωσε!!!!!!
Κανείς δεν είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη να σε σημαδεύει ή να σε κρίνει....
Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, και ίσως σου δείξει πιο καθαρά ποιον δρόμο να πάρεις....
Και ίσως,
ίσως
δεις οτι ο δρόμος που θα σου δείξει το μυαλό, θα είναι κι εκείνος που θα σου δείξει η καρδιά σου..
Αν πάλι όχι, εδώ είμαστε και το συζητάμε!
Φιλιά.
Αυτά τα ημί δεν τα μπορώ κι εγώ... δεν είμαι καλή ηθοποιός να πάρει.. προδίδομαι οτι έχω κι αλλού ανοιχτα μέτωπα:PP
Quote:
Originally posted by Nora
Dodis μου γελάω (με την καλή την έννοια) γιατί εδώ και 2 μήνες περίπου ξεφυσάς στα γραφόμενα σου...χαχαχαχα
Φαντάζομαι ότι και στην πραγματικότητα θα είσαι μέσα στην γλύκα όταν αναρωτιέσαι και μονίμως κάνεις ουφ:):)
είσαι η πιο γλυκιά γκέισα που ξέρω!!χαχαχαχα!!!!!άστα να πάνε...τους έχω πουντιασει όλους με τόσο ουφ και ούφ!!;);););)
οπα..οπα ναι ρε συ!!! με επιασε το αυχενικο μου παλι με τα φου και φου....
ημαρτον....
\"follow your passion\":cool:;);););););)
καλά εκεί την πατάω κι εγώ....είναι απίστευτο...πχ. για να καταλάβεις..κάτι ασήμαντο ρε παιδί μου...ας πούμε έπειδή του την δίνει που πάω συνέχεια για ψώνια...του το κρύβω......και αν δει κάτι που βέβαια είναι καινούργιο...ρωτάει...\"καινο ύργιο αυτό αγάπη μου???\"και γω κάνω την κινέζα...όχι καλέ...το είχα απλά δεν το φορούσα....πως με πιάνει ρε γαμώτο!!!Quote:
Αυτά τα ημί δεν τα μπορώ κι εγώ... δεν είμαι καλή ηθοποιός να πάρει.. προδίδομαι οτι έχω κι αλλού ανοιχτα μέτωπα:PP
με παίρνουν χαμπάρι ρε γαμώτο κι εμένα...!!!ακόμα κι για χαζομάρες....!!!
χαχαχαχαχα:D:D:D:D:D
Quote:
οπα..οπα ναι ρε συ!!! με επιασε το αυχενικο μου παλι με τα φου και φου....
ημαρτον....
\"follow your passion\":cool:;);););););)
follow your heart....cutty shark!!!!!!
lost? :cool:
Και όταν πας για ψώνια, υποτίθεται ότι είσαι για καφέ?:P
Aν είναι να λέμε ψεματάκια για οτιδήποτε την δίνει στον σύντροφο μας και το ίδιο και αυτός...τότε θα μαζευτεί βουνό από ψεματάκια:P
Αχ, ούτε κι εγώ είμαι καλή στα ψέματα!! Αν και μερικές φορές που πραγματικά το ήθελα να τα πω, τα είχα καταφέρει!:)))Ευτυχώς γιατί οι συνέπειες θα ήταν ολέθριες....
ρε συ λόστ....στην γιορτή σου...θα σου πάρω αερόθερμο...άντε τώρα που θα μας χρεώσεις και το αυχενικό σου...ααααααα!χιχιχχιχιχιιχ χιιχι:D:D:D:D:D;)
ετσι μπραβο...τωρα ερχεσαι στα λογια μου....Quote:
καλά εκεί την πατάω κι εγώ....είναι απίστευτο...πχ. για να καταλάβεις..κάτι ασήμαντο ρε παιδί μου...ας πούμε έπειδή του την δίνει που πάω συνέχεια για ψώνια...του το κρύβω......και αν δει κάτι που βέβαια είναι καινούργιο...ρωτάει...\"καινο ύργιο αυτό αγάπη μου???\"και γω κάνω την κινέζα...όχι καλέ...το είχα απλά δεν το φορούσα....πως με πιάνει ρε γαμώτο!!!Quote:
με παίρνουν χαμπάρι ρε γαμώτο κι εμένα...!!!ακόμα κι για χαζομάρες....!!!
χαχαχαχαχα:D:D:D:D:D
Ετσι λοιπον καπου παρακατω...θα του εμφανισεις και το \"παθος\" σου...
Εαν σε ρωτησει: \"Αγαπη μου, ποιο ειναι αυτος και τί θελει απο εσενα...?\" θα του πεις: \"ελα μωρε... τον εχω \"παρει\" καιρο τωρα... μην δινεις σημασια......
χιχιχιχιιχιχιχιχιχιχιχιχι χιχιχιχιχιιχιχχαχαχαχχαχα χαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχααχα χαχχααχχαχαχχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα
σορρυ εεεε???? ισως να το παρατραβηξα λιγο..... απλα ηθελα να σε κανω να γελασεις λιγο... :cool::cool:
ψέμματα γενικά δεν του λέω, αν είναι κάτι να του πω θα του το πετάψω κατάμουτρα γιατί είμαι και λίγο γαιδούρα, έτσι για να τον τσιτώσω κιόλας, έχει πολύ γέλιο όταν τσαντίζεται.....!!!...ε...το θέμα ψώνια όμως του την δίνει....ασε που αν ξέρω ότι κάτι του την δίνει παω και τον τσιγκλάω ρε παιδί μου....απλά σ\' αυτό έχει δίκιο και δεν μπορώ ν\' ακούω την γκρίνια του αδερφάκι μου με τίποτα...!!!Quote:
Aν είναι να λέμε ψεματάκια για οτιδήποτε την δίνει στον σύντροφο μας και το ίδιο και αυτός...τότε θα μαζευτεί βουνό από ψεματάκια:P
λόστ? θα σε στείλω πουθενα!!!!!!!!!!χαχαχαχαχααχα χαχαχχχαχαχαχχαχχα...να \'σαι καλά βρε...!!!
νοράκι του έκρυψα-είπα ψέμματα...όταν κάποια στιγμή με ρώτησε με πόσους έχω πάει.... το παρελθόν μου είναι δικό μου και λογαριασμο δενν δίνω σε κανέναν...
ψώνια και αριθμό πρώην λέω ψεμματα.....αλλά δεν με πειράζει καθόλου....δεν νοιώθω καθόλου τύψεις, γιατί αν του είχα πει θα ένοιωθα σίγουρα αφου θα τον είχα ξεκάνει αν του έλεγα....!
τσαντιζεται....????? μπα..... κανει και τετοια?????? ουααααουυυυυυυυυυυQuote:
ψέμματα γενικά δεν του λέω, αν είναι κάτι να του πω θα του το πετάψω κατάμουτρα γιατί είμαι και λίγο γαιδούρα, έτσι για να τον τσιτώσω κιόλας, έχει πολύ γέλιο όταν τσαντίζεται.....!!!...ε...το θέμα ψώνια όμως του την δίνει....ασε που αν ξέρω ότι κάτι του την δίνει παω και τον τσιγκλάω ρε παιδί μου....απλά σ\' αυτό έχει δίκιο και δεν μπορώ ν\' ακούω την γκρίνια του αδερφάκι μου με τίποτα...!!!Quote:
λοστάκο? ...ξέρεις πως βαρούν οι Κερκυραίες καλέ μου????????
:D:D:D;);)
Quote:
νοράκι του έκρυψα-είπα ψέμματα...όταν κάποια στιγμή με ρώτησε με πόσους έχω πάει....
μεταχειρισμενα πραγματα παιρνει ο κουμπαρος....
:cool:
ασε κρινο.... ασε.... παντως καλο ειναι αυτο πιστευω.
καλο ειναι και η γυναικα να εχει κανει τον \"κυκλο\" της στην ζωη....
αρκει αυτος ο κυκλος να μην ειναι σαν την πλατεια Ομονοιας, ετσι????....
χαχαχαχα....αναλόγως πως το βλέπει κανείς....κι εγώ μεταχειρισμένο τον πήρα....
δηλαδή?Quote:
ασε κρινο.... ασε.... παντως καλο ειναι αυτο πιστευω.
καλο ειναι και η γυναικα να εχει κανει τον \"κυκλο\" της στην ζωη....
αρκει αυτος ο κυκλος να μην ειναι σαν την πλατεια Ομονοιας, ετσι????....
μυθος φιλε λοστ....
στο χωριο μου λενε οτι το πηγαδι δεν χαλαει, ο κουβας χαλαει.