Ναι σε όλο το σώμα ! Πόδια και χέρια ! Σαν εσωτερικό τρέμουλο
Printable View
Ναι σε όλο το σώμα ! Πόδια και χέρια ! Σαν εσωτερικό τρέμουλο
Ναι κ εγω
Ποσο καιρο τ εχεις?θελω να παω σε νευρολογο ΞΑΝΑ αλλα τ σκεφτομαι
Ξανα μαγνητικη? Πφφφ
3 μήνες σχεδόν ! Πήγα σε νευρολόγο τίποτα ! Αλλά δεν έχω κάνει μαγνητική ! Εσυ γιατί ειχες κάνει ;
Γιατι πριν 6 μηνες νομιζα πως ειχα σκλήρυνση κατα πλακας και ο μονος τροπος να μ φυγει η ιδεα ηταν η μαγνητικη
Τι σ ειπε νευρολόγος?
Το κλασσικο ! Άγχος
Πφφφφ δε τη παλευω αλλο ετσι
Αληθεια! Ειναι φρικτο
Οτι και αν κανβ με ακολουθουν αυτες οι ιδεες
Σε καταλαβαίνω απόλυτα
Εσυ που μενεις?
Μοσχατο εσυ ;
Καλαματα!!
Arou καλησπέρα τι άλλα σωματικά έχεις?
George καλησπέρα πήγα γαστρεντερολογο μου είπε δεν χρειάζεται να πάρω librax γτ είναι ένα φάρμακο που είναι με κόκκινη γραμμή, μου είπε ότι όλο αυτό είναι ψυχοσωματικο ο πόνος και ότι περνώ το nexium και το οτι μου έχει καταλαγιάσει τον πόνο είναι στο μυαλό μου. Μαστίχα Χίου μου είπε να περνώ και να κάνω ψυχοθεραπεία.
Ρανια ακολούθησε τις οδηγίες του γιατρού. Ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός άρα χρειάζεται και την δική του θεραπεία.. Δεν θυμάμαι αν έχεις πει ότι έχεις δοκιμάσει. Αλλά κάποιες φορές με βοηθάει το maalox... Κάποτε και το rennie (δεν κατάλαβα πότε γιατί :)). Εύχομαι να ηρεμήσεις σύντομα
Όσο αφορά το στομάχι πολύ καλά.. Ηρεμησα
Μπραβω χαίρομαι. Μόνο nexium περνεισ τώρα ε? Γτ λες όσο αφορά το στομάχι? Έγινε κάτι άλλο?
Σταμάτησα το nexium εδώ και 2 μέρες.. Ναι γίνονται διαφορα συνέχεια.. Αλλά το παλεύουμε
Στις 20 μέρες το σταμάτησα. Δεν ήταν ακριβώς επιλογή μου αλλά είμαι οκ. Έχει να κάνει και με την ψυχολογία, το στρες.... Δούλεψε αυτό το κομμάτι και θα δεις και εσύ βελτίωση.
Χαχαχαχα.. Σκέφτεσαι ότι μου δημιούργησε εμένα άλλο θέμα και θα σου δημιουργήσει και σένα; Το nexium δεν σου κάνει ζημιααααααααα..
Να ξέρεις ότι η ψυχοθεραπεία θέλει χρόνο. Μην περιμένεις θαύματα με τις πρώτες επισκέψεις.
Για μένα ομωςςς καμία ανησυχία... Καλά σε κατάλαβα...
Σε πειράζω.. Συνέχισε την θεραπεία σου κανονικά.
Τι κανετε???
Βλέπουμε νετφλιξ. Εσύ?
Ακομα τις εχω και συνεβη κατι ακομα πιο τραγικο. Προχθες π τελειωσα χορό αρχισε να πηγαινει το κατω αριστερα χειλος μ με τους παλμους της καρδιας απο οτι καταλαβαινα και φαινόταν κιολας. Εχω τρομοκρατηθει και δε σας κρυβω οτι θα παω σε νευρολογο
Πήγενε για να σου φύγει και αυτή η ιδέα. Να σου πει ότι δεν είναι τίποτα και είναι από το άγχος, τα λέω κι εγώ για να τα ακούω κιόλας. Κι εγώ τα ίδια έκανα
Κύκλος είναι... Μετά θα βρεις κάτι άλλο να σε απασχολεί και πάει λέγοντας.. Αν σε βοηθάει πήγαινε. Απλα νομίζω καλύτερα να επικεντρωθεις στο πρόβλημα που όντως σε βασανίζει..
Καλησπερα παιδια
Πηγα στο νευρολογο μου
Συζήτησα μαζι του αρκετή ωρα και του ειπα για δευτερη φορα ολα αυτα που με βασανιζουν και οτι ολον αυτον τον καιρο δεν εχει καλυτερέψει η κατάσταση
Με βοηθησε παρα πολυ με αυτα που μου ειπε
Δε μου εγραψε να κανω καποια εξέταση γιατι δε το θεωρησε απαραιτητο
Μετα απο πολυ συζητηση μου ειπε πως θα ηταν καλο να ξεκινησω μια αγωγη με ηπια αντικαταθλιπτικά για να με βοηθήσει να χαλαρωσω και να δω λιγο πιο χαλαρα. Μου ειπε οτι δεν ειναι απαραιτητο αλλα αν με εμποδιζει στη δουλεια μου και γενικοτερα στη ζωη μου χρειαζεται. Με παρεπεμψε σε κάποιον ψυχίατρο. Σκεφτομαι πολυ σοβαρά να κλείσω ραντεβου με εναν ψυχιατρο. Εχει επισκεφτεί κανεις ψυχίατρο?
Κι εγώ απ' τον νομό Μεσσηνίας είμαι...έχω τα ίδια συμπτώματα χρόνια τώρα...επάνω που είχα πάρει την απόφαση να πάω κι εγώ σε ψυχίατρο, έναν πολύ καλό που μου είχαν συστήσει στην Καλαμάτα,αυτός πέθανε ...δεν έψαξα για κάποιον άλλο ...αν βρεις κάποιον καλό ενημέρωσέ μας
Μου ειπε πως μπορω λιγο να μαθω να το διαχειριζομαι και γενικα ηταν πολυ κουλ και με ησυχασε. Εγω για να ειμαι ειλικρινης νομιζω οτι μια μικρη βοηθεια με την αγωγη τη χρειαζομαι. Μου το ειχε αναφερει και η ψυχολογος που πηγαινα.
Ο Μακρής εχω ακούσει οτι ειναι πολυ καλος. Ποσο χρονών εισαι? Τι συμοτωματα εχεις?
Καλημέρα παιδιά τι κάνετε? Εγώ με το στομάχι καλύτερα αλλά σήμερα σηκώθηκα με φοβερή δυσπνοια και με πονάει και το στερνό τι είναι πάλι αυτό? Το έχει πάθει κάνεις?
Καλημέρα Ρανια. Συνήθως η δυσπνοια με πιάνει όταν προηγηθεί κάτι το οποίο με αδίκησε. Τις επόμενες μέρες νιώθω δυσπνοια, ότι δεν μου φτάνει ο αέρας και έχω ένα βάρος στο στήθος.
Όχι... Σκέψου τι έγινε και σε χάλασε. Ακόμη και ασήμαντο. Όχι μόνο σήμερα και χθες