ναι αν εχεις παρεα ολα καλα ειναι.kgana τα λεμε παω για υπνο.αυριο ας ελπισω οτι θα ναι καλητερη μερα απο τη σημερινη.καλυνηχτα
Printable View
ναι αν εχεις παρεα ολα καλα ειναι.kgana τα λεμε παω για υπνο.αυριο ας ελπισω οτι θα ναι καλητερη μερα απο τη σημερινη.καλυνηχτα
Γειαααα!! Μόλις γύρισα από τη δουλειά (με πολλά νεύρα!!)
Διάβασα και αυτά που συζητούσατε!!
Πωω, πού θυμήθηκες τους αυθαίρετους??
Πιτσιρίκα ήμουν όταν το έπαιζε!!!
Ελπίζω να είστε καλά, θα τα πούμε όταν ξυπνήσω (καλό απόγευμα δηλαδή)
Σας φιλώ πάω για νάνι είμαι πτώμα και πάλι τα τσουξαμε σήμερα!!
παλι τα ετσουξες ρε qya?καλα κανεις η ζωη ειναι μικρη.σημερα παντως ηταν καλυτερη μερα απο την προηγουμενη παιδια.αντε τα λεμε tomorow!
kgana τι κανεις?καιρο εχουμε να τα πουμε.σημερα εβαλα καινουριους στοχους ελπιζω να τους πραγματοποιησω.απο αυριο δουλεια.πρεπει να το πετυχω.εσυ καλα?
ο στοχος ειναι η δουλεια γιατι πρεπει να αρχισω σιγα σιγα να ζω φυσιλολογικα.με τη δουλεια πιστευω να αρχιζω να ξεκαθαρεβω πρεπει να βρω τη δυναμη να κανω πραγματα γιατι ο τα χρονια περνανε κgana
τι λεει kgana εχει κρυο λαρισα?εδω αρκετο.για βροχες καταιγιδες ειπαν τιποτα εδω
λαρισα σπουδαζεις?σορρυ δεν θυμαμαι
να μωρε σορρυ διαβασα τα μημυματα πριν.παντως εγω kgana αμα ειχα περασει καπου θα πηγαινα με τα χιλια δεν το συζηταω.δεν σου αρεσει να μενεις μονη σου?
α καταλαβα και τωρα πηγενοερχεσαι.γκαντεμια να μην περασεις καπου μακρια ε?α ρε φοιτιτικη ζωη τι ωραια!εγω kgana μολις πατησω λιγο στα ποδια μου καλυτερα την εχω κανει απο το σπιτι θα βρω να νοικιασω.αλλωστε αυτο ηθελα ολη μου τη ζωη.
να σαι καλα ευαχαριστω πολλυ.πολλα παντως ειναι αυτα που θα κανω kgana μολις πατησω για τα καλα στα ποδια μου.ιεκ σκεφτομαι να αρχισω και αυτο το καλοκαιρι να το περασω τελεια.α!και σπιτι μην τα ξεχασω και αυτο.αντε οτι ονειρευται ο καθενας εδω μεσα ευχομαι να το πραγματοποιηση παιδια στο χερι μας ειναι.
ιεκ σκεφτομαι kgana για δοιηκηση επιχηρησεων γιατι ανοιγω το μεσιτικο γραφειο που σου ελεγα προχθες.ε και επειδη δεν εχω και κανενα πτυχιο πρεπει να αρχισω ενα ιεκ οποσδηποτε.
καλυνηχτα παιδια να ειστε ολοι καλα.αφιερωμενο σε ολους σας.http://www.youtube.com/watch?v=w04CR7gp8e8&feature=related
kgana πολλυ ωραιο το τραγουδι σου!το τραγουδαω απο το πρωι μου εχει κολλησει.δεν το ειχα ξανακουσει.καλο
γεια σου kgana πρωτη μερα στη δουλεια σημερα πολλυ καλα.σημερα δεν ξερω αισθανομαι καπως...ωραια θα ελεγα.ολα καλα!
thanks να σαι καλα.αυριο δευτερη μερα δουλειας αντε να δουμε ποσο θα αντεξω...
ωραια τα τραγουδα σου kgana.
πολυ ομορφη παρεα..
πολυ ενημερωνενο site μπραβο στους admin αλλα ρε παιδια δε θα ταν καλυτερα να υπηρχε κ chat???;)
ναι θα ηταν ωραια να υπηρχε ενα chat αλλα νομιζω δεν λειτουργει.kgana η δουλεια καλα.ασε σημερα ξυπνησα και αργα 11.30 μεχρι να πιω τον καφε πηγε 12.00.στη δουλεια μετα απο μιση ωρα.ευτηχως ο πατερας μου δεν ειπε τιποτα.το θεμα παντως ειναι εγω αυτο θελω δηλ.να δινω το παρων καθε μερα τουλαχιστον ασχετα ποση ωρα θα κατσω εκει.αυτο θελω να καταφερω.εσυ τι λεει ολα καλα?
παιδια εσεις απο τι υποφερετε?
εγω απο αποπροσωποποιηση :(
χαρηκα που σας βρηκα αλλα καποιοι το παιζουν υπερανω κ δε μαρεσει καθολου.\\τεσπα
ελα βρε μην τσατιζεσαι.ηρεμησε.εγω απο οτι μου ειπε ο γοιατρος μου εχω χαμηλη αυτοεκτιμιση,και πιστευω πραγματα που δεν υπαρχουν ουσιαστικα.
α!και το μονιμο τα τελευταια χρονια δεν θελω να βγαινω εξω.μελανχολια φοβερη
ποπο παιδια πιστευω οτι δεν υπαρχει χειροτερο απ το να υποφερεις ψυχικα:(