Καλημερούδια!!!!
Τι κάνεις κόρη?
Printable View
Καλημέρα κυκνε μου
Κοίτα..Αυτό έγινε πριν 10 χρόνια και μπορεί τα πράγματα να έχουν αλλάξει..Εγώ πάντως θα σου πω..
Μου έκαναν καρδιογράφημα και μετά από αυτό με πήγαν στο δωμάτιο όπου θα γινόταν ο καθαρισμός..( Ο γιατρός μου την ονόμασε επέμβαση ).. Μου έκαναν μια ένεση ενδοφλέβια που την κάνει αναισθησιολογος και ο γιατρός μου είχε πιάσει την κουβέντα..Λογικά για να καταλάβει πότε θα κοιμηθώ..Ε κοιμήθηκα και με ξύπνησαν μετά από 20-25 λεπτά..Σε ξυπνάνε κανονικά, δηλαδή απλά σε φωνάζουν να ξυπνήσεις..Και είναι κάποια νοσηλεύτρια εκεί και δεν σε αφήνει να ξανακοιμηθεις...
Καλημέρα και σε σας
Υπομονή συγκρατούμενοι θα περάσει χαχα!
Ανατριχιασα τώρα περνούν τα f16 ...
Το άλλο το κορίτσι μας που είναι έχω μέρες να τη δω...
Μικρή Ολλανδέζα όλα καλά?
Τώρα το διάβασα....
Καλά ρε Γιώργο παντρεύεσαι και δεν λες τίποτα ????
Άντε μια χαρά θα σου βγει και οικονομικά χαχα!
Τόσο πολύ; Που μπαίνετε; Εμάς κολλάει αλλά για λίγο. Όχι κάτι τραγικό. Βέβαια είμαστε 4 άτομα μαξ. Σε κάποια μαθήματα 3, σε άλλα 2. Μπαίνουμε στο microsoft teams.
Σας έχουν πει κάτι για τις εξετάσεις; Ο αδερφός μιας συμφοιτήτριας σπουδάζει Αγγλία και τους τις ακύρωσαν.
Γενικά πάντα πρέπει να αξιοποιούμε ευχάριστα και δημιουργικά τον χρόνο μας, στο σημείο που μας το επιτρέπουν οι συνθήκες και οι δυνάμεις μας. Εμείς κινούμε τα νήματα. Οι αναμνήσεις μας μένουν στο τέλος και το αίσθημα του "προσπάθησα, γέμισα τον χρόνο μου, δεν ήμουνα θεατής της ζωής μου που απλά περνούσε"...
Και κοιμαται ακομα οπω ς καταλαβες...στο αλλο ηθελα να απαντησω...
Γενικα δεν νομιζω να σηκωθω απτο κρεβατι σμρ...εδω θα αραξωωω
Ναι..Εγώ λέω "παιδιά μισή ώρα να ηρεμήσω" ..
Αυτοί ακούν "σε αυτή την μισή ώρα, διαλυστε τα όλα..μην αφήσετε τίποτα όρθιο..Ανοίξτε ΌΛΑ τα παιχνίδια, όλα τα βιβλία και γενικά μην αφήσετε τίποτα όρθιο..Και ουρλιαξτε όσο πιο πολύ μπορείτε "
Τους πείραξε η καραντίνα μάλλον..
Μια απορία για όποιον ξέρει..
Αν εγω κολλησω τον ιό και βγω ζωντανός από όλο αυτό (αισιόδοξος όπως πάντα) μετά υπάρχει περίπτωση να ξανά κολλησω? Το είχα απορία και είπα να την κάνω.
Παιδιά για όποιον ενδιαφέρεται το θέατρο Πορεία έχει ελεύθερες προβολές για αυτές τις μέρες ...
https://poreiatheatre.com/
Eχω παθει φρικη 4 χρονια χωρις φαρμακα και τωρα ξαναγυρνάω σε αυτα
Καφές,η συνήθεια που εγινε λατρεία.
Σκέφτομαι τι να φάω.. Ακούω προτάσεις