Αυτο με τρομαζει...
@Λουνα...εγω εδω θα κατσω... δε φευγω...
: p ετσι κι αλλιως η δικη μου τηλεοραση ειναι πολυ μικρουλααα... :(
Printable View
Με στεναχωρει ομως που δεν εχει σημεραα...τωρα μονο 2 φορες την βδομαδα;; :(
Αν και με αρεσουν το ζομπακια θα κανω υποχωρηση χαχα
Συγγνωμη νομιζα εννουσες δρακουλες και το ειπες χαιδευτικα ετσι και γω να μην ξεφυγω απο ζομπι το εκανα ζομπακια χαχαχχχχαχαχα
Παιδια μπραβο καταπληκτικος ο τελευταιος διαλογος χαχαχα
Ζομπακια!!! Α ρε λουνα ζεις εσυ μας οδηγεις :):)
Ρε παιδια μπερδευτικα λιγο εχω και λιγη φαντασια χαχα
Ζομπινια δεν το σκεφτηκα κινηθηκα με το κια και μου βγηκε ζομπακια. Αλλα δεν φταιω εγω θα μπορουσε να πει πακοτινια να το καταλαβω κατευθειαν:cool:
Παιδια ο Ακης εκανε σαμποταζ στον εαυτο του. Το γυρισαν στα ψυχολογικα (πηγα να πω να λεμε τιτλους ταινιων ειπα να μην τους χαλασω την συζητηση:rolleyes:). Εμεις τωρα δυναμικα συνεχιζουμε με χιουμορ και κατα διαστηματα το ενωνουμε με το θεμα:D:D:D
αν νομιζεις οτι με της ζεστες θα φυγει ο covid-19 μαλλον δεν γνωρίζεις......
δεν ειναι Γριπη......
προφανως θα εχει διακοπες αλλα θα παρουν καποια μετρα.... ισως τα beach bar να ειναι κλειστα.... δεν θα επιτρεπετε να εχει πολυ κοσμο....
τον δεκεμβριο θα εχουμε το εμβολιο λογικα......
Δηλαδή τώρα εσύ Άκη είσαι Αμερική???? Μάλιστα. Το καλοκαίρι Άκη θα μειωθεί η μετάδοση φυσικά και δεν θα εξαφανιστεί. Σαν τν γρίπη είναι απλά δν υπάρχει εμβόλιο όπως τν γρίπη. Αν δν υπηρχε το εμβόλιο τς γρίπης ξέρεις πόσους νεκρούς θα είχαμε?
Το μονο που θα μας σώσει το καλοκαίρι είναι ότι θα είμαστε συνέχεια σε ανοικτούς χώρους ,θα είναι κλειστα τα σχολεία ,παιδικοί σταθμοί και παιδοτοποι ...
Όχι ότι θα εξαφανιστεί ο υιός .......
Από Σεπτέμβριο που θα ξανακλειστουμε μέσα εκεί θα δούμε τι θα γινει ......
Σε Wall Street πάντως προεξοφλούν Success Story με Remdesivir. Μακάρι να τα πάει καλά και στην Φάση 3 των δοκιμών.
*Άντε να ανοίγουμε τα καταστήματά μας επιτέλους! Λένε για 4 Μαίου σταδιακά. Ίδωμεν...
Ψάχνω thread για το άγχος λόγω του κορωνοιού και μετά από ώρα βρήκα αυτό εδώ που ασχολείται με το άγχος για την οικονομία. Βρε, επιζήστε πρώτα κι έχει ο Θεός!