Originally Posted by
blackcrow
Για τις πρώτες μέρες δε το θεωρώ. Ανέβασα 37,3 ενημέρωσα τον γιατρό μου και μου είπε να καθίσω μέσα διότι στις πέντε φαίνεται πως θα πάει. Αν θα εξελιχθεί σε κάτι ή όχι. Πήρα τον ΕΟΔΥ που είχε άλλη άποψη. Τρεις μέρες μέσα και αν είσαι απύρετος βγαίνεις. Εγώ βγήκα στις τέσσερις αλλά δεν ήρθα σε επαφή με φίλους. Σε τετ α τε. Βόλτες, μοναχικούς καφέδες και τέτοια. Όλο αυτό μες τον παραλογισμό που ζούμε το θεωρώ λογικό.
Παράλογο θεωρώ ότι βάζω το μυαλό μου να τρέχει και να κάνει υποθέσεις για το χειρότερο, για άλλες ασθένειες, για επιδείνωση της κατάστασης. Παράλογο θεωρώ να παρατηρώ το παραμικρό πάνω μου και να ανησυχώ. Να ελέγχω τους σφυγμούς μου, να ανηησυχώ για το αν είμαι ζεστός ή κρύος, για το αν τσούζουν τα μάτια, για το να πονάει λίγο παραπάνω ο λαιμός και τόσα άλλα. Αυτά θεωρώ παράλογα και τα αναγνωρίζω ως τέτοια. Αυτά πασχίζω να ελέγξω, να ξεχάσω, να προσπεράσω.
Κοίτα να δεις. Δεν μπαίνουμε σε ανταγωνισμό εδώ γιατί έχω την εντύπωση ότι έχεις κάπως θιχτεί και κάτι τέτοιο πας να κάνεις. Ποιος είναι πιο πολύ ή πιο λίγο. Η να στο πω αλλιώς. Δεν έχω καμιά διάθεση να μπω σε ανταγωνισμό. Είπα την άποψη μου, τον πόνο μου, πες το όπως θες.