Quote:
Originally posted by Δοδις
γουιρντ, πιστεύω πως ο λόγος που έφτασα σε αυτή την φάση είναι γιατί δεν άφησα χρόνο στον εαυτό μου να μείνει μόνος του, δεν είναι τυχαίο, υπάρχει λόγος που δεν τον άφησες μόνο του. Θα τον βρεις τον λόγο.να ξεκουραστεί, να ηρεμήσει, να καταλάβει, να ξεπεράσει...δηλαδή χώρισα με τον νυν και ήρθε ο πρώην σχεδόν αμέσως...
και γιατί όταν δεν υπάρχει αυτό που θέλω σε μια σχέση, υπομένω στωϊκά για να σε βοηθήσω λίγο, στη θέση του \"στωικα\" βάλε το \"αναγκαστικά\". Υπάρχει λόγος που υπομένεις μέχρι το μπαμ, Βρές τον. μέχρι να έρθει η στιγμή που θα τα πάρω βαριά και θα ξεσπάσω...δεν μιλάω, δεν διεκδικώ αυτά που θέλω εξ\' αρχής, πρέπει να φτάσω στο αμήν για να το κάνω και τότε είναι λίγο κουφό για τον άλλον...και έχει ήδη γίνει η σχέση λίγο φρουτόκρεμα απο όλη αυτή την υπομονή-λαλακία....
Υπάρχει κάποιος βαθύτερος λόγος που το κάνεις. Μόνη σου λες, οτι αυτο σαμποτάρεις τη σχέση με το να μην επικοινωνείς αποτελεσματικά. Ψαξε... ψάξε... ΑΛΛΑ προσεκτικα. Δώσε χρόνο, ανάσανε και αφουγκράσου :)) Παρατήρησε τι κάνεις και γιατί, είσαι σε καλή τροχιά . ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕ.