Originally Posted by
giorgos panou
"Δεν Ξερω" διαβασα μερικα απο τα μηνυματα σας , και τα βρισκω οντως ενδιαφερον, εχουν μια μοναδικοτητα, εχετε εναν δικο σας κωδικα ,σαν να γνωριζεστε απο καιρο .Βεβαια δεν γνωριζω τα τεστ οπου αναφερετε , θα τα δοκιμασω αν και φοβαμαι τι θα μου βγαλει! χαχα.
Φανταζομαι οτι η ειλικρίνεια δεν θα σε ενοχλει, μπορει να πεφτω και εξω βεβαιως ,αφου δεν ειναι αληθεια, αλλο η αληθεια αλλο η ειλικρινεια, ετσι λοιπον σου παραδηδω την συγνωμη μου προκαταβολικως στην ενδεχομενη περιπτωση ενοχλησης σου. Ο παραπανω προλογος εχει να κανει με την καταθεση γνωμης μου σε χαρακτηριστικα σου οπου συμπερενω βαση των οσων γραφεις στα τελευταια σου μηνυματα, θα μου πεις και ποιος ειμαι εγω, απλα το καμω φιλικα και σε σχεση με το θεμα , ετσι λοιπον εχω να πω οτι νομιζω πως εχωντας εσυ αρκετες γνωσεις και "ψαγμενες" διοτις δεν αρκει να ξερουμε κατις πρεπει να το εχουμε ψαξει αν ειναι και σωστο, και μην νιωθωντας κολλημα να τις λες ,μερικες φορες μετανιωνεις διοτι ισως οσοι τις εχεις προσπαθησει να τις μετατρεψει κατα καποιο τροπο σε μια ευρητερη κουβεντα ενδεχομενος να μην εχει πετυχει , αυτο ισως σε εχει ενοχλησει , αυτο που λεω ειναι ενα μκρο παραδηγμα που προσπαθω να περιγραψω για να δωσω με απλο τροπο αυτο που νομιζω οτι συμβαινει μερικες φορες οταν βρισκεσαι με κοσμο.Απο την αλλη , πολλες φορες ξεχνας κατις ,ξεχνας αυτο που και εσυ αναφερεις οτι οι ανθρωποι γυρο μας ειναι αλλιωτικοι και σε ποσοτητα και σε ποιοτητα, νομιζω πολυ παραπανω απο 16 ειναι τα ειδη.Αυτο λοιπον νομιζω οτι ενδεχετε να σε νευριαζει και να χανεις μερικες φορες την ψυχραιμια σου,αφου θα πρεπει να δωσεις αναλογες απαντησεις στην περιεργια καθε χαρακτηρα , η να κρατηθεις στο ειρωνιο στυλ καποιου ,η στο επηθετικο ηφος .Ποσο μαλον οταν -οπως εσυ η ιδια λες - δεν εισαι κοινωνικοτατη και εξωστρεφης ωστε να εχεις την εμπειρια αλλα και την διαθεση να μπορεσεις να ανταπαντησεις σε ολους αυτους με την απετουμενη ικανοτητα.Δυστυχως το αποτελεσμα μερικες φορες θα σε βγαζει ενοχη! , καταλαβαινεις πως το λεω , σε καποιον "φανταστικο μαρτυρα" δλδ οπου θα πεσει απο τον ουρανο την ωρα οπου εσυ απαντας σε καποιον απο αυτους με ενταση ,εσυ θα του φανεις νευριασμενη, λιγακι αγενης και λαικιστη " τσαμπουκαλεμενη" , ολο αυτο μπορει να μην το αντιλαμβανεσαι στο επαρκον αφου ο ομιλητης δεν μπορει ευκολα να ακουει αυτα που λεει, αλλα πολλες φορες τα οσα λεμε μπρωστα σε μια παρεα ,η κουβεντα που κανουμε κατα καποιο τροπο "καθρεφτιζεται" στα βλεμματα των γυρο μας , ομως ο καθρεφτης δεν ειναι τελειως διοτις μας μεταφερουν αυτο που αυτοι θελουν λιγακι , ετσι αναγκαζεσαι να βγαλεις αμυνες! και οι αμυνες οπου θα βγαλεις ειναι αλλο ενα σε βαρος σου στοιχειο για τον "εξ ουρανου μαρτυρα ", ολα αυτα λοιπον εσυ υποσυνειδητα τα νιωθεις και δημιουργεις τυψεις στον εαυτο σου κατα καποιο τροπο, και οπως ξερουμε οι υποσυνειδητες τυψεις υπαρχουν σε αλλο χρονικο πλαισιο με αποτελλεσμα να μην μπορουμε να τις "φιλτραρουμε " κι να μας επιρεαζουν λογο του οτι μας "χτυπανε " οχι σαν συμβαντα φωτογραφικης μνημης αλλα ως συναισθηματα μνημης μοναχα, δλδ θυμουμεθα μοναχα το πως νιοσαμε και οχι για ποιον λογο, με ποιους και γιατι!!
Ευχομαι να μην σε μπερδεψα χαχα ,τουλχιστον οχι πολυ βρε παιδι μου ,χαχα. Σου εκανα και μια ψυχαναλυση ,ετσι ?χαχαχα, μακαρι να μπορουσα να καμω και στον εαυτο μου λιγουλακι. Παντος φιλτατη "Δεν Ξερω" (αληθεια ποιο ειναι το επυθετο? και ποιο το μικρο?) ,ζητω συγνωμη αν σε προσβαλα .