αν απευθυνεσαι σε μενα για το δημοσιευμα που εβαλα.δεν εδωσα συνομωσιες αλλα μια πραγματικη ειδηση απο κυπριακο σαιτ που λεει οτι πληρως εμβολιασμενα ατομα απο τον Ιανουαριο νοσησαν με κορονοιο τον Μαιο και νοσηλευτηκαν σε σοβαρη κατασταση και 3 εφυγαν απο την ζωη.που ειναι η συνομωσια το σαιτ ειναι κυπριακο δελτιο ειδησεων και οχι ενα φορουμ που μπορει να γραφειοποιοςδηποτε.ακομα και ο μπουρλα της pfizer ειπε οτι καθε χρονο θα εμβολιαζομαστε που σημαινει οτι η ανοσια δεν κραταει πολυ.εχω τοσες και τοσες ειδησεις στα αγγλικα απο ατομα που νοσησαν περσι με κορονοιο το απριλιο του 2020 και το 2021 ξανακολλησαν.ολοι οι επιστημονες λενε ο κορονοιος θα μεινει για παντα και μαλλον μοιαζει με τους τεσσερις κορονοιους του απλου κρυολογηματος που τους περνας και τους ξαναπερνας στην ανοσια εννοω.
συνομωσια δεν εβγαλα για τα εμβολια.ειμαι υπερ των εμβολιων εκτος της astrazeneca και της johnson and johnson που εχουν παρομοια τεχνολογια και προκαλουν θρομβωσεις σε νεαρους ενηλικες ακομα και αν ειναι σπανια περιστατικα.ο τσιορδας οπως και οι αλλοι επιστημονες λενε ο κορονοιος ηρθε για να μεινει.πως οταν κανουμε καθε χρονο εμβολιο για την γριπη ετσι θα κανουμε και για τον κορονοιο και σε ηλικιωμενους ανθρωπους με ευαλωτο ανοσοιποιητικο συστημα θα πρεπει να εμβολιαζονται ξανα στους 8 μηνες μετα την δευτερη δοση που σημαινει οτι τον πρωτο χρονο θα εμβολιαστουμε τρεις φορες ( αυτα τα λεει ο διευθυντης της pfizer αλμπερτ μπουρλα και οχι εγω).διαβασε και το κυπριακο σαιτ που παρεθεσα οτι πληρως εμβολιασμενοι ξανανοσουν με κορονοιο μετα απο 6 μηνες και καποιο πεθαναν.κοτζαμ κυπριακο δελτιο ειδησεων το γραφει θα λεει συνομωσιες.
εκτος αν εννοεις οτι συνωμοσια ειναι οτι θα μενουμε μεσα τον χειμωνα για να βγαινουμε το καλοκαιρι αυτο το ειπα διοτι δεν κραταει πολυ η ανοσια οπως ειπε και ο φιλος παραπανω αν ανεβαινουν οι θανατοι σε Αγγλια και ισραηλ που εχουν εμβολιαστει πληρως απο το φθινοπωρο μην με λες συνομοσιολογο αλλα ανθρωπο που βλεπει πολυ μπροστα στο μελλον.