-
?? :):) ...να σου πω κατι Νικη μου?... απο παντα... τα καλοκαιρια ενιωθα συχνα την αναγκη να πηγαινω μονη στη παραλια... απλα να λιαζομαι σε μια ξαπλωστρα.. να βυθιζομαι στο νερο... και χωρις παρεα.. μπορουσα να ειμαι με κοσμο αλλα και με το βιβλιο που με χαλαρωνε.. την θαλασσα.. τον ηχο της... τις σταγωνιτσες να εξατμιζονται απο πανω μου.. αληθεια.. οσο χαζο κι αν ειναι ..συγκεντρωνομαι σε ομορφες μικρολεπτομεριες.... εχοντας χρονο.. χωρις αγχος.. πιεση... και παντα ενιωθα καλητερα.. πιο ησυχη μεσα μου... οταν θα βρεις χρονο.. πηγαινε στην θαλασσα... οπως εχω ξανα πει καλη μου Νικη ...το νερο θεραπευει παντα... :):) ..να προσεχεις εκει εξω....
-
Καλημερα!!Προσπαθω οσο μου επιτρεπουν διαφορα γεγονοτα να ειμαι καλα.Γενικα τελευταια εχουν προκυψει πολλα προβληματα,τα οποια με ριχνουν αρκετα και με κανουν να ειμαι συνεχως αγχωμενη..Επισης εχω φτασει σε ενα σημειο να αναρωτιεμαι τι κανω γιατι σε δυο βδομαδες περιπου αρχιζω και εξεταστικη και ακομα δεν εχω διαβασει τιποτα,στη σχολη δεν παταω και γενικα βλεπω οτι αδιαφορω εντελως για οτι με αφορα..Βεβαια ενταξει δεν μπορω να πω οτι ειμαι τοσο χαλια οσο ημουνα,υπαρχει βελτιωση και πλεον αυτο που με ριχνει ειναι γεγονοτα και οχι αυτα που σκεφτομαι απο μονη μου.Το μονο που μπορω να πω οτι κανω αυτο το διαστημα ειναι οτι εχω αφοσοιωθει στη δουλεια μου.Στη γιατρο feli μου συνεχιζω να πηγαινω μια φορα τη βδομαδα,εχω αρχισει βεβαια και σκεφτομαι οτι ισως τελικα ηταν λαθος μου το να μην πηγαινω και δευτερη,αλλα θα το αφησω λιγο ακομα να δω πως θα παει.Ειναι φορες που σκεφτομαι οτι αδικα προσπαθω κλπ αλλα δεν ειναι ετσι,ετσι κ αλλιως αν δεν προσπαθησουμε να αλλαξουμε κατι που πρεπει,τι αλλο μπορουμε να κανουμε.Βεβαια το να χρειαζεται να προσπαθεις συνεχως για απλα πραγματα και για να μην γυρισεις στα ιδια ειναι κουραστικο,αλλα θελω να πιστευω οτι καποια στιγμη θα εχει αποτελεσμα.Τωρα καταλαβα οτι εχει αποδιοργανωθει πληρως η ζωη μου και οτι εχω αφεθει πολυ.Ομως ξερω και οτι οι επιλογες που εχω ειναι δυο ή τα παραταω και συνεχιζω να ειμαι τα ιδια και χειροτερα ή προσπαθω και σιγα σιγα διορθωνω οτι μπορω.Μαλλον η δευτερη επιλογη ειναι καλυτερη..;)
Αντα μου εχεις δικιο σε αυτο που λες για τη θαλασσα και οτι απλα πραγματα μπορει να σε βοηθησουν να νιωσεις καλυτερα.Αλλωστε πιστευω οτι αν διναμε λιγη παραπανω σημασια σε ολα αυτες τις ομορφες μικρολεπτομερειες που λες θα ηταν καλυτερα τα πραγματα.
Εσεις τι κανετε?Φιλακια πολλα:)
-
..καλη μου ξερεις τι λεω?.... πανω απ ολα η υγεια μας... και τι εγεινε αν δεν περασεις καπιοα μαθηματα σε αυτη την εξεταστικη?..τιποτα.. την επομενη θα προσπαθησεις παλι... τωρα χρειαζεται αγαπη,στοργη και φροντιδα η Νικη...προσπαθησε να της τα δοσεις.. να την καλομαθεις...:)
φιλακια πολλα..
-
Ετσι ειναι και να μην περασω καποια μαθηματα(βασικα μαλλον κανενα δε 8α περασω),δεν ειναι κ τοσο σημαντικο μιας που μπορω να τα ξαναδωσω και αργοτερα.Ομως ξερω οτι αμα δω αποτελεσματα θα με επηρεασει κ αυτο.
-
..να μην στεναχωριεσαι ματια μου.. χρονος υπαρχει...:)
-
niki μου βάλε πάνω απ\'ολα τον εαυτό σου και το πως θα διώξεις όλο αυτό το συναίσθημα που δε σε αφήνει να λειτουργήσεις και άσε τα μαθήματα για αργότερα! δεν είναι νομίζω τόσο σημαντικά όσο η ψυχική σου υγεία και δεν είναι και κάτι που αν δεν το κάνεις τώρα δε θα μπορέσεις ποτέ να το κάνεις..θα τα δώσεις αργότερα τα μαθήματα.. εγώ όταν σπούδαζα μέχρι το τέταρτο εξάμηνο χρωστούσα τα πάντα, κι όμως μετά τα πέρασα όλα και με πολύ καλούς βαθμούς.. γίνε καλά πρώτα και μετά θα έχεις όλη τη δύναμη και τη διάθεση να συνεχίσεις με τη σχολή σου και αν το θες πραγματικά θα τα πας πολύ καλύτερα απο οτι αν τα δώσεις τώρα περιμένοντας καλά αποτελέσματα.δε λέω να μην προσπαθήσεις αλλά να μην απογοητεύεσαι αν οντως δεν τα πας καλά.. μην πιέσεις τον εαυτό σου και επιδεινώσεις την κατάστασή σου..χαλαρά με όση διάθεση έχεις και για όσο αντέξεις το διάβασμα.
μόνο να μην σκέφτεσαι αρνητικά και να μην θυμώνεις με τον εαυτό σου, αφού ξέρεις πως δεν φταίει αυτός, εντάξει ψυχή μου?
φιλιά πολλα και να είσαι αισιόδοξη!:)
-
ρε νικακι το ανχος δεν μπορεις να το ελενξεις?
-
Δυστυχως καθολου,αγχωνομαι υπερβολικα ακομα και για απλα πραγματα..
-
Το θέμα τότε είναι αν μπορείς να ζεις κ να λειτουργήσεις με αυτό εφ\' όσον δεν μπορείς να το ξεπεράσεις...
-
τόσο εύκολο το θεωρείς εσύ αυτό ραψωδέ?? κανένας αγχώδης άνθρωπος δε μπορεί να μάθει να ζεί με το άγχος αλλιώς δε θα χαρακτηριζόταν και αγχώδης.
είναι πολύ πιο εύκολο να κάνει προσπάθειες να το ξεπεράσει παρά να μάθει να ζει με αυτό..το άγχος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του εαυτού μας, είναι ο \"κακός\" μας εαυτός που πρέπει να τον διώχνουμε και να παλεύουμε καθημερινά για να τον πείσουμε να φύγει!
νικάκι προσπάθησε και θα νικήσεις τον κακό εαυτό σου ;)
φιλιά!
-
Ποιος σημερα δεν αγχονεται. Ολοι αγχομενοι ειμαστε. Και το παλευουμε. Ποιος δεν εχει αγχος σημερα να μου πει και εμενα.
-
feli
τόσο εύκολο το θεωρείς...ποιο ;;
είπα το θέμα είναι αν...δεν το χαρακτήρισα ούτε εύκολο ούτε δύσκολο...
πότε ένας άνθρωπος χαρακτηρίζεται ως αγχώδης και τι σημαίνει δεν μπορεί να μάθει να ζει με το άγχος του ;;
αν μάθει να ζει με το άγχος του δεν σημαίνει πως παύει να έχει άγχος....και να χαρακτηρίζεται όπως λες ως αγχώδης...
είπα εφ\' όσον δεν μπορεί να το ξεπεράσει [πράγμα που σημαίνει πως γυρνάει συνέχεια στο μυαλό της και την επηρρεάζει με αρνητικό/ ανεπιθύμητο τρόπο] ίσως να πρέπει να στρέψει την προσοχή της στο πως να \"μάθει να ζει με αυτό\"
\"είναι πολύ πιο εύκολο να κάνει προσπάθειες να το ξεπεράσει παρά να μάθει να ζει με αυτό\"
ίσως και να είναι έτσι...
\"το άγχος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του εαυτού μας, είναι ο \"κακός\" μας εαυτός που πρέπει να τον διώχνουμε και να παλεύουμε καθημερινά για να τον πείσουμε να φύγει!\"
υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος...υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσει το άγχος ή όπως λένε τους αρέσει να ζούνε στην τσίτα....ζούνε πιο δημιουργικά/ εποικοδομητικά/ έντονα καθώς το άγχος τους κρατάει σε εγρήγορση...χρησιμοποίησαν δηλαδή το άγχος προς όφελός τους...
-
καλά δε σου είπα και τίποτα.. πολύ παρεξήγηση δεν πέφτει εδώ? εγώ δεν μπήκα στο φόρουμ για να σας κοντράρω, την αποψή μου λέω και δεν έχει να κάνει με πρόσωπα το τι λέω εδώ μέσα..αν ενοχλώ να το βουλώσω και να την κάνω, να μη δημιουργώ και εντάσεις
εγώ βασικά αναφέρθηκα στο στρες και οχι στο δημιουργικό άγχος που υπάρχει όπως σωστά λες
-
δεν χρειάζεται ούτε να το βουλώσεις ούτε να την κάνεις...
κουβέντα κάνουμε...
απλά με τις εντάσεις γίνεται πιο διασκεδαστική..;)
-
Φέλη μου ο Βασίλης έχει δίκιο..είμαστε και λίγο θερμόαιμοι εδώ..χι...χι..Η παρουσία σου και η συμβολή σου προσωπικά μου αρέσει πολύ! Οι απόψεις μας είναι λογικό να διαφέρουν, δεν το θεωρώ περίεργο. Αλλά αυτός δεν είναι αυτόματα λόγος παρεξήγησης. Μην το παίρνεις λοιπόν σοβαρά...;)
-
το ανχος ειναι καλο να υπαρχει στη ζωη του ανθρωπου σε λογικα πλαισια ετσι ωστε να υπαρχει μια ισσοροπεια στις ενεργειες του καθε ατομου...πανω απο το φυσιολογικο υπαρχει προβλημα λειτουργειας του ατομου σε εργασια σχεση κτλ κτλ αυτο για μενα το υπερβολικο ανχος δειχνει οτι υπαρχει στο ατομο ψυχικη διαταραχη....υπαρχει προβλημα συγγροτησης και λειτουργειας του ατομου γυρω απο τον εαυτο του και το ιδιο του το περιβαλλον...κανεις δεν μπορει να λειτουργησει φυσιολογικα με παραπανω ανχος....αρα δεν συνηθηζεται αυτο το πραγμα ουτε λειτουργει το ατομο σωστα ραψωδε...κατα τα αλλα εσυ τι κανεις?ολα καλα?
-
...Νικη μου εισαι καλητερα?
-
Ναι καλυτερα ειμαι αυτες τις μερες.Σημερα ειχα και ραντεβου με τη γιατρο,εξακολουθω να εχω αγχος πριν απο καθε ραντεβου παρολο που πηγαινω τοσο καιρο αλλα πλεον μιλαμε για αρκετα θεματα καθε φορα.Αν και ειναι αρκετες οι φορες που ειμαι πεσμενη και που και που εχω και κατι τασεις αυτκτονιας ακομα,που ομως δεν ειναι τοσο εντονες οσο ηταν,μπορω να πω οτι δεν εχει καμια σχεση το πως ημουνα πριν που δεν μπορουσα ουτε να σηκωθω απο το κρεβατι κ εκλαιγα ολη μερα,με το πως ειμαι τωρα.Τωρα πηγαινω κανονικα στη δουλεια μου οπου τα πηγαινω πολυ καλα και μ\'εχει βοηθησει και παρα πολυ πιστευω,βγαινω καπως και γενικα προσπαθω.Αυτο που μου λεει και η γιατρος ειναι οτι προσπαθω να κανω κατι σε ολους τους τομεις,αλλα ειναι πολλα τα ζητηματα που πρεπει να λυθουν οποτε χρειαζεται χρονος.Αλλα για αρχη καλα ειναι.
Τωρα περιμενω να δω τι θα γινει και με την εξεταστικη..ελπιζω να αναβληθει γιατι δεν εχω ανοιξει βιβλιο μεχρι τωρα.Οχι λογω καταθλιψης ομως αλλα λογω βαρεμαρας και οτι δεν το παιρνω αποφαση να διαβασω.
Ακομα βεβαια χρειαζεται πολυ προσπαθεια γιατι με το παραμικρο πεφτω και με απασχολει πολυ μη γυρισω στα ιδια...αλλα ενταξει και να γυρισω(που ελπιζω να μη γινει)..τωρα το μαθα..Πιανεις πρωτα πατο και μετα αρχιζεις να ανεβαινεις σιγα σιγα.
Αυτα προς το παρον.
Φιλακια σε ολους!!:)
-
-
..μπραβο του!!!!! ...ετσι..step by step...:)
-
σοβαρα?μπραβο το βρηκες....
-
Εδω και δυο μερες γυρισα στα ιδια..δεν εγινε τιποτα που να με επηρεασει κλπ αλλα ειμαι οπως ημουνα..οι ιδιες αρνητικες σκεψεις,το ιδιο αδιεξοδο,τα ιδια ολα.Δε λεω οτι το ειχα ξεπερασει εντελως οποτε ειναι φυσικο ακομα να υπαρχουν καποιες μεταπτωσεις αλλα οχι σε τετοιο σημειο.Παλι δε θελω να κανω τιποτα,δε θελω να μιλαω με κανεναν κλπ.Σημερα ειχα παει και στη γιατρο,μου ειπε οτι θα πρεπει να αρχισω αντικαταθλιπτικα γιατι εδω και καιρο εχω αρχισει και παιρνω κατι αγχολυτικα απο μονη μου,οποτε προκειμενου να κανω οτι μου κατεβαινει και να μην εχω και αποτελεσμα καλυτερα να παρω αυτα που πρεπει.Ειπαμε για τα seropram,αλλα εγω παλι τελευταια στιγμη δε δεχτηκα οποτε δωσαμε αλλη μια βδομαδα περιθωριο.Μη με ρωτησετε γιατι δε θελω να παρω αντικαταθλιπτικα,ουτε εγω ξερω..απλα σημερα μονο με την ιδεα οτι θα παρω αισθανομουνα ακομα πο χαλια.Το κακο ειναι οτι δεν εχω κανεναν απο τους δικους μου να βοηθησει στο ελαχιστο,το μονο που μπορουν να βοηθησουν μια χαρα ειναι να με κανουν χειροτερα..στην ουσια ειμαι μονη μου και εχω να αντιμετωπισω περα απο τα προβληματα τα δικα μου κ προβληματα αλλων.Μαλιστα το μοναδικο προβλημα που βλεπουν οι δικοι μου ειναι οτι ερμηνευουν το οτι αρχισα να ασχολουμαι λιγο και με μενα ως πληρη αδιαφορια γί\'αυτους.Τελος παντων,δεν μ\'αρεσει να ακουγομαι τοσο απαισιοδοξη,πιστευω οτι καποια στιγμη θα τελειωσει ολο αυτο με καποιον τροπο(βεβαια τωρα μονο εναν τροπο βλεπω,αλλα ξερω πως δεν ειναι λυση).Προς το παρον αυτο που θα κανω ειναι να πεταξω τα αγχολυτικα και να συνεχισω να προσπαθω...
-
Νίκη μου γεία σου,
Προσπάθησε να μην κάνεις σκοτεινές σκέψεις, δεν είσαι μόνη σου είμαστε όλοι έδω δίπλα σου και θέλουμε να το νιώσεις αύτο (η θετική ενέργεια λένε οτι μεταφέρεται μακάρι να ισχυεί και να νιώσεις οτι δεν είσαι μόνη σου). Όσο για τα προβλήματα των άλλων άστα λίγο στην άκρη δεν είσαι η σουπερ-ηρωας Νίκη, πρέπει να κοιταξεις λιγο τον εαυτο σου, δεν είναι εγωιστικο αυτο που σου λεω γιατί σκέψου οτι αν εσυ είσαι κάλα τοτε σιγουρα θα μπορεις να ασχοληθεις με μεγαλυτερη ηρεμια και με τα προβλήματα των αλλων αλλα αν εσυ δεν εισαι καλα πως θα τα καταφέρεις?
Νικούλα πραγματικά θέλω να ξέρεις οτι είμαι δίπλα σου, είσαι απο τα λίγα ατομα που δεν χρειαζεται να γνωρισεις απο κοντα για να καταλάβεις τον χαρακτήρα τους και απο οτι εχω καταλαβει απο τα μηνυματα που σου στελνουν και τα άλλα παιδία όλοι αισθανόμαστε πολύ τρυφερα για εσένα.
-
Σ\'ευχαριστω παρα πολυ gm μου!
-
Είμαι σίγουρη ότι ένα άτομο σαν κι εσένα δεν έπεσε στα καλά καθούμενα στην κατάθλιψη, έχεις να αντιμετωπίσεις πολλά προβλήματα από πίσω...
Βέβαια κανένας δεν πέφτει στην κατάθλιψη στα καλά καθούμενα, ίσως κάποιοι απ΄έξω να πιστεύουν έτσι που δεν ξέρουν το πρόβλημα, ίσως μερικές φορές κι εμείς οι ίδιοι να κατηγορούμε τους εαυτούς μας λέγοντας \"μα τα έχω \"σχεδόν\" όλα, τι μου έλειψε και έγινα χάλια, τι ηλίθιος/α που είμαι;\". Κι όμως, πάντα υπάρχει κάτι που το προκάλεσε, ίσως να το έχουμε θάψει καλά για πολύ καιρό, και βγήκε στην επιφάνεια πολύ αργότερα με αποτέλεσμα να μας ισοπεδώσει...
Νίκη, σίγουρα η έλλειψη συμπαράστασης από το οικείο μας περιβάλλον μας κάνει να αισθανόμαστε ακόμα χειρότερα. Μπορούμε όμως, τίποτα δεν είναι αδύνατο, απλά θέλει μεγαλύτερη προσπάθεια. Μπορούμε, πρέπει να αγαπήσουμε ξανά τους εαυτούς μας, άσχετα αν οι άλλοι (οικογένεια, φίλοι) δε γνωρίζουν πως να μας δείξουν την αγάπη τους πονώντας μας πολλές φορές.
Πρέπει να αγαπάμε τους εαυτούς μας ανεξάρτητα από τους άλλους! Είναι σκληρό και δύσκολο και ίσως φαίνεται εγωιστικό. Μη σε νοιάζει η εξεταστική, μη σε νοιάζουν οι τυχόν επικρίσεις των δικών σου, από το ένα αυτί να μπαίνουν και από το άλλο να βγαίνουν, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Αυτό που προέχει είναι εσύ, καμία σχολή και κανένα μάθημα. Αυτά μπορούν να γίνουν και αργότερα. Συνέχισε τις επισκέψεις στην ειδικό, εμπιστεύσου την και όλα θα πάνε καλά, σιγά σιγά.
Οι υποτροπές σε όλους μας έχουν συμβεί, όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζουμε, απλά στην αρχή μας καταβάλλουν πιο εύκολα.
Συνέχισε Νίκη τον αγώνα.
-
καλημέρα νίκη,
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!
τελικά η δύναμη είναι καμιά φορά να αφήνεσαι στο σωστό, έστω κι αν, ακόμη και για να τιμωρήσεις τον εαυτό σου ασυνείδητα, το αποφεύγεις.
εφόσον έχεις τη δυνατότητα να γνωρίζεις ότι κάποιες στιγμές χρειάζεσαι ιατρική κάλυψη, μην το απορίπτεις. συζήτησε με το γιατρό σου και αποφασίστε μαζί. μα άσε τον εαυτό σου να δεχτεί τη βοήθεια του άλλου.
καλημέρα, είναι το πρώτο μνμ της ημέρας, στο αφιερώνω...
-
Νικη οταν ειχα καταθλιψη με βοηθησε να πηγαινο βολτες και η δουλια γιατι ξεχνιομουν. Ηθελα και να το ξεπερασο και για αυτο να το θελησεισ και να το κανεισ σκοπο σου.
-
Υπόγειο
από αδελφούς Κατσιμίχα
Τους ήλιους δεν εμέτρησες
που σε ζητήσαν τόσα χρόνια
πού \'σαι γυναίκα
με τα γαλάζια τσίνορα
Σ\' έκρυψε στο φουστάνι της
η μαραμένη κοπέλα
πέντε χειμώνες σ\' έθαψαν
σε χιόνι λασπερό
Μεγάλη νυχτερίδα τρέφεται
απ\' τη νιότη σου
γι\' αυτό νωρίς βραδιάζει
πριν χορτάσεις
το μεσημέρι καίει
στα ψηλά τα δώματα
το κύμα σου ξανθό
λούζει τους δρόμους
Πεθαίνεις με τους ποιητές
κάθε ηλιοβασίλεμα
τα χέρια σου μυρίζουν
απ\' τα μαλλιά τους
χτυπάει η καμπάνα
που δεν πιστεύεις πια
σε ξένη αυλή συνομιλείς
με το φεγγάρι
Σου \'φερε ο Μυλόζ
φέτος την άνοιξη
την πείνα σου ποιος άλλος μπορούσε να νοιαστεί
φουρτούνιασε τη γειτονιά
το φιλντισένιο αμάξι του
γίνου όμορφη, γίνου όμορφη,
στα περιβόλια θα σε δείξει
Έχεις ένα χαμόγελο
από μαργαριτάρια
ψαράδες Σικελοί
στο ταίριασαν να το φοράς
ψάξε και βρες το
πριν σε κλείσει η νύχτα
σ\' ένα υπόγειο βαθύτερο
από τούτο
-
Νίκη μου χαίρομαι πολύ που είσαι καλύτερα!!!!!!!!!! εύχομαι να περάσουν γρήγορα όλα αυτά και να νιώθεις πάντα καλά! ελπίζω να τα πούμε σύντομα!
-
..Νικακι..ολα θα πανε καλα.. θα δεις:):)
ετσι μπουμπουκα?...φιλακια του...
-
μα γιατι ρε νικη δεν μπορω να σου στειλω μνμ?εχεις κανει κατι?η κανω κατι λαθος?
-
Δεν ξερω..παντως αλλα υ2υ ερχονται..θεμα βαζεις στο μνμ?
-
Νίκη μου μάλλον πρέπει να ασκήσω επάνω σου γελωτοθεραπεία...made by Olga...lol
Να δεις για πότε θα φτιάξει η διάθεσή σου και η κακιά μάγισσα κατάθλιψη θα φύγει...
Θα της δείξω εγώ της ρουφιάνας...με πιο δικαίωμα κυρά μου τρυπώνεις στην ψυχολογία μας ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????
Μην την αφήνεις όμως Νικούλα μου να τρυπώσει στο πετσί σου....τί νομίζεις ότι είναι πιο δυνατή από εσένα??? Νομίζει.........
Φιλιά μωρό!
-
οχι βαζω θεμα.....μη μασας ρε νικη μεχρι να παντρευτεις θα γιανει...
-
....αχ βρε Αντωνη μου μη λες τετοια....
-
..εκτος κι αν εννοεις .. \" μεχρι να παντρευτεις θα Γιαννη\"... :D :P:P
-
Τελικα αποφασισα να μην παρω τα seropram που μου ειπε η γιατρος για το λογο οτι δεν τα πηρα τοσο καιρο που ημουνα τελειως χαλια..τωρα θα τα παρω που υπαρχει καποια βελτιωση..;Συμφωνησε και εκεινη με αυτο και μου ειπε κιολας οτι εχω κανει ηδη αρκετα βηματα.Σε γενικες γραμμες καλα ειμαι,με πιανουν βεβαια κατι φασεις να μη θελω να μου μιλαει ανθρωπος κ τα σχετικα αλλα ενταξει δε διαρκουν και παρα πολυ.Αυτα προς το παρον..
φιλακια πολλα;)
-
-
φιλακια?που?στα χιλακια?χε χε χε χε....χαιρομαι που πας καλυτερα.ευγε!!!!
-