αν είναι για το πρώτο διάστημα οκ δικαιολογεί τα, που χρόνος για σεξ
αλλά άμα υπάρχει θέληση
Printable View
Εφοσον το μονο που σε απασχολει στο γαμο σου ειναι το πολυ σεξ που θελεις κι η γυναικα σου αδυνατει να στο δωσει (για τους δικους της λογους) αναζητησε το αλλου. Και μη πεις πως δεν θες να την απατησεις ,γιατι ετσι κι αλλιως επικοινωνια δεν εχετε. Θα σου πω ενα μυστικο γιατι πραγματι δειχνεις να πιστευεις οτι ολοι οι γαμοι ετσι ειναι. Στον σωστο γαμο τα ζευγαρια κανουν πραγματα μαζι, με οσα χρηματα διαθετουν, εχουν κοινο λογαριασμο για τα εξοδα κι ο καθενας κρατα ενα ποσο για τα προσωπικα του. Δεν εχει δικα μου και δικα σου αλλά ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
Καταρχην ειμαι γυναικα και με 25 χρονια κοινης ζωης μπορω να βγαλω σχετικα ασφαλη συμπερασματα χωρις να περιμενω το τελος μου πρωτα! "Στον σωστο γαμο τα ζευγαρια κανουν πραγματα μαζι, με οσα χρηματα διαθετουν, εχουν κοινο λογαριασμο για τα εξοδα κι ο καθενας κρατα ενα ποσο για τα προσωπικα του." Εγω ουσα εργαζομενη ετσι εζησα κι ετσι συνεχιζω να ζω. Και πολλα φιλικα ζευγαρια της ηλικιας μου (γυρω στα 50). Τωρα το γιατι κανει τοση εντυπωση το οτι υπαρχουν ζευγαρια που τα "βρισκουν" απορω, αλλα ειναι αλλο θεμα συζητησης.
Και ο Μήδας είχε βγάλει συμπεράσματα με βάση τη μέχρι τότε ζωή του, αλλά έκανε λάθος, όπως αποδείχθηκε. Για τους κοινούς λογαριασμούς ζευγαριών , αν έχει περάσει κάποιος από δικαστήρια ή έχει κάνει κουβέντα με φίλους δικηγόρους ή δικαστές ... έχει μια αρκετά καλή άποψη του που έχουν καταλήξει , χιλιάδες κοινοί λογαριασμοί ! Ωστόσο , αν εσύ , έχεις ένα "σωστό γάμο" να τον χαίρεσαι , εδώ συνήθως συζητούν όσοι έχουν προβληματάκια κι εδώ που τα λέμε, δεν έχεις προσφέρει τίποτε στη συζήτηση . Το αντίθετο .
το θεμα ειναι αν ειναι κοινοι ή ξεχωριστοι οι λογαριασμοι;
ενα ζευγαρι μπορει να εχει κοινες δραστηριοτητες και κοινα εξοδα και με χωριστους λογαριασμους.
δεν σου απαγορευει κανεις να τσονταρεις στα εξοδα του συντροφου, οταν δεν ειχεις κοινο λογαριασμο.
το προβλημα ειναι οταν δεν υπαρχει διαθεση για κοινες δραστηριοτητες και ο καθενας κανει ο,τι του επιτρεπει το πορτοφολι του, οπως εδω..
Διαβαζοντας το θεμα σου ξερεις τι μου αφησε σαν εικονα ολο αυτο ?
Η γυναικα σου εψαχνε να βρει απεγνωσμενα εναν καλο "χορηγο " για να φυγει απο τους καταπιεστικους γονεις εφοσον αυτη επεμενε για τον γαμο σας και δικαιολογει αυτη της την κινηση .
Ο " καλος χορηγος" στην προκειμένη περιπτωση βρήκε μια γυναικα που δεν τον ένοιαζε το οικονομικο-συναισθηματικο εφοσον του παρείχε το ζητουμενο του,που ηταν το πολυ και συνεχες καλο σεξ ..
Τωρα που η συζηγος κουραστικε ο " χορηγος" διαμαρτυρεται για διαφυγοντα κερδη και οτι η επενδυση του δεν ηταν καλη εφοσον συνεχιζει να χορηγει ,να πληρωνει δηλαδη αλλα δεν εισπρατει το ιδιο σεξ ουτε σε ποιοτητα ουτε σε ποσοτητα και πλεον ο οικονομικος ισολογισμος ειναι αρνητικος ...
Πως το βλεπεις ολο αυτο ?Λεγεται γαμος ή μια αποτυχημενη επενδυτικη κινηση ?
επιβεβαιώνεται από πολλούς φίλους ότι το σεξ οι γυναίκες μετά από κάποια χρόνια το ''προσφέρουν'' με τσιγκουνιά στο γάμο και επίσης ότι το συνδέουν απόλυτα με συμπεριφορές που δεν θα έπρεπε.Ενώ για τον άνδρα είναι ξεκάθαρα ορμή γι αυτές συνδέεται με πχ μια λάθος κουβέντα που μπορεί να της είπες 6 ώρες νωρίτερα.....
Επειδή είμαι ... ο θεματοθέτης ...
Από τότε που είχα ανοίξει το θέμα, κάποια πράγματα έγιναν λιγότερο άσχημα. Η σύζυγος ... δείχνει να αποδέχεται πλέον ότι υπάρχει οικονομική κρίση και ότι τα οικονομικά , δεν θα γίνουν όπως ήταν πριν το 2010 . Σεξουαλικά, είναι πιο δεκτική, το κάνουμε πλέον τακτικότερα. Αυξήθηκε η συχνότητα. Η ποιότητα και η διάρκεια, δεν είναι όπως παλιά βέβαια.
εισαι βεβαιος οτι συνδεουν την απομακρυνση τους με επιμερους συμπεριφορες;
γιατι εγω εχω την γνωμη οτι οσες γυναικες απομακρυνονται μετα απο χρονια στο σεξ (που δεν ειναι ολες φυσικα), το κανουν γιατι η ΣΧΕΣΗ, η επικοινωνια εχουν χειροτερεψει και οχι για καποια επιμερους κουβεντα η συμπεριφορα.
γιατί δεν πας?
[QUOTE=Al_Bundy;1194214]Επειδή είμαι ... ο θεματοθέτης ...
Από τότε που είχα ανοίξει το θέμα, κάποια πράγματα έγιναν λιγότερο άσχημα. Η σύζυγος ... δείχνει να αποδέχεται πλέον ότι υπάρχει οικονομική κρίση και ότι τα οικονομικά , δεν θα γίνουν όπως ήταν πριν το 2010 . Σεξουαλικά, είναι πιο δεκτική, το κάνουμε πλέον τακτικότερα. Αυξήθηκε η συχνότητα. Η ποιότητα και η διάρκεια, δεν είναι όπως παλιά βέβαια.[/QUOTE
θα διάβασε μάλλον τι έγραφες :-)
το μετα καποια χρονια γαμου συνηθως συμπιπτει με την εμμηνοπαυση ετσι ειναι λογικο να μεωνεται η διαθεση της πλειοψηφιας των γυναικων για γενετησιες επαφες.
η Ελαττωμενη διαθεση για γενετ. επαφες και η δυσκολια ερωτικης διεγερσης ειναι βασικα χαρακτηριστικα οχι μονο της εμμηνοπαυσης αλλα και της κλιμακτηριου.
βεβαια οι γυναικες εχουν παντα μικροτερη ερωτικη διαθεση απο τους αντρες
κτλ κτλ κτλ
@Al_Bundy
Έχεις σκεφτεί ότι το σεξ μπορεί να έχει γίνει βαρετό και μονοχνωτο?
Εχεις δοκιμάσει να κάνεις κάτι να εξάψεις την φαντασία της? Να της ετοιμάσεις ένα δείπνο χαμηλό φωτισμό κεριά.. να της πάρεις εσώρουχα που τρώγονται ή πάμφθηνα εσώρουχα μόνο κ μόνο για να της τα σκισεις? στην τελική κόλλα την στον τοίχο εκεί που δεν το περίμενει και θύμισέ της τι σου βρήκε.. το σεξ είναι καθαρή αλληλεπιδραση... αντί να κάθεσαι και το συζητάς κ το κουράζεις ξεκινά τις πράξεις.. γτ απότι να αναφερεις δεν κάνεις κάτι απλά ελπίζεις σε μια ουρανοκατεβατη βελτίωση.. όσον αφορά το οικονομικό και τις καθημερινοτητες σας πιστεύω μπορείς να είσαι πιο ενεργός.. να της δείξεις ότι θέλεις να συμμετέχεις σε ότι κάνει κι ότι δεν χρειάζεται να δαπανησετε χρήματα πάντα για να περάσετε καλά.. επίσης μπορείς να ξεκινήσεις να βγαίνεις με την οικογένεια σου.. καταλαβαίνω λόγω της στερεοτυπικης εικόνας του άντρα ίσως νιώθεις άβολα να μην μπορείς να πληρώσεις πάντα και τα πάντα.. αλλά πρπει να δείξεις στην σύζυγο σου πως κακώς το έχει δεδομένο και πως είστε ομάδα..μπορεις να βγαίνεις μαζί της και να της λες όταν έρχεται η ώρα να πληρώσετε "μωρό μου μισά-μισά" ή "σορρυ, την επόμενη δικά μου"... πιστεύω λύσεις υπάρχουν και πολύ πιο απλές κ πρακτικές αποσο ίσως φαντάζεσαι.. ακούγεται τυπικός μεσοαστικος γάμος που σας έχει πεθάνει ο έρωτας, έχετε αποξενωθει και έχετε ξεχάσει να προσεγγίζετε έστω και ανθρώπινα ο ένας τον άλλον .. ίσως αν ξεκινούσες να της φέρεσαι όπως όταν ήταν γκόμενά σου να ξυπνουσες λίγο την κοιμισμένη σας ερωτική ζωή.. να την έκανες λίγο να νιώσει πως δεν είναι όλα δεδομένα και πως υπάρχουν κι άλλα πράγματα να δει σε σένα.. ξεκινά να βγαίνεις κι εσύ λίγο παραπάνω με τους δικούς σου φίλους.
Φίλε prisoner ... αυτά που λες, είναι άρθρο για περιοδικό και εκθεσούλα. Δεν έχουν καμία σχέση με εμένα όμως. Ποτέ δεν έκατσα να το συζητήσω μαζί της, οπότε δεν κούρασα τίποτε. Το "δεν χρειάζεται να δαπανήσετε χρήματα" είναι σε άλλο πλανήτη. Όχι το δικό της. Οι φίλοι μου επίσης, επειδή είναι από άλλες εποχές, κοστίζουν πάνω κάτω τα ίδια με τη γυναίκα μου. Οπότε αναγκαστικά έχω αραιώσει και μαζί τους. Άστο λοιπόν. Δεν είναι ανάγκη να γράψεις κάτι εδώ. Δεν κολλάνε αυτά που λες.
αλλη μια φορα αποδεικνυεις οτι ξερεις για τις γυναικες, οσα και για τους εξωγηινους...
εκτος του οτι λες σαχλαμαρες, μετα απο καποια χρονια γαμου, δλδ στα 35 η στα 40 η στα 45, ΔΕΝ υπαρχει καμια εμμηνοπαυση (ασχετως που η εμμηνοπαυση δεν ειναι το τελος του σεξ, αλλα η απελευθερωση του), αλλα αν οντως υπαρχει τεχνικο προβλημα και οχι συναισθηματικο, το πιο πιθανο ειναι να το εχει ο 45ρης ή 50ρης ανδρας, δηλαδη, κακη στυση, αδυναμια συντηρησης της στυσης, προωρη εξπερματιση, και γενικα ολες αυτες τις δυσλειτουργιες που ταλαιπωρουν παρα πολλους μεσηλικες ανδρες, ειδικα αν δεν εχουν προσεξει την υγεια τους, τα κιλα τους, την πιεση τους, το ζαχαρο τους, κλπ κλπ κλπ.
δεν σου εγραψα για ψυχοθεραπεια (οχι ψυχαναλυση), για τον απλουστατο λογο οτι καμια ψυχοθεραπεια δεν εχει αποτελεσμα σε καποιον που ειναι αρνητικος σε αυτην. οποτε, δικαιωμα σου να μην πας ΠΟΤΕ.
αν ωστοσο στο ζητουσε η γυναικα σου γιατι μπορει να ενδιαφερεται να βελτιωσετε κατι, να πατε μαζι σε συμβουλο γαμου, θα ησουν κι εκει αρνητικος;
συμφορουμιτη νομιζω οτι οταν μια γυναικα στυλωσει τα ποδια σαν γαιδαρος ειναι πολυ δυσκολο να κανεις οτιδηποτε για να επαναφερεις την σχεση.συνηθως οτι και να της πεις οτι και να κανεις αυτη δεν καταλαβαινει τιποτα. παθαινει κατι σαν αρνηση δεν ξερω τι ακριβως αλλα εγω ετσι θα το ονομαζα.
η κατασταση θυμιζει περισσοτερο εκεινη την μητερα που εχει παθει υστερια στο πλοιο που βυθιζεται και μενει ακινητη κρατωντας τα παιδια που της τα περνουν με το ζορι οι ναυτες και αυτη παει στον πατο μαζι με το πλοιο. αυτα δεν γινονται μονο στον σινεμα αλλα και στην ζωη
οσο κι εσυ...
ε, περαστικα σε οσους συμβαινουν. να μη τα ριχνουν στις γυναικες αν εχουν οι ιδιοι τα προβληματα... δηλαδη, τι σεξ να κανει μια γυναικα, αν ο αλλος τελειωνει σε 3 δευτερολεπτα ή εχει αδυναμια αποκτησης και διατηρησης στυσης; σταδιακα θα βαρεθει τα πασαλειματα και δεν θα ασχολειται μαζι του.
δεν αποδιδω στον θεματοθετη τις δυσλειτουργιες, απλα απανταω στον νικουδυου το πως καποια ανδρικα αλυτα θεματα της μεσης ηλικιας, απομακρυνουν την γυναικα στο σεξ...
μπορείς να ξοδέψεις λίγα ή και καθόλου.. το ότι εσύ δεν μπορείς να κάνεις κάτι από αυτά π ανφερα δν σημαίνει ότι υφίστανται μόνο στο μυαλό μου..πολλοί άνθρωποι αυτά θα έκαναν για να ζωντάνεψουν τον γάμο τους κ να προσεγγίσουν τον άνθρωπο τους.. τώρα από κει και πέρα αντί να σου πω για συμβούλους γάμου, σεξολογους, να βγάλω διαγνώσεις που είναι όλα τα 150 προηγούμενα ριπλαϊζ.. είπα να σκεφτώ και να σ προτείνω κάτι πιο απλό με πιο πρακτική διάσταση... ξυφαρι του ολκαμ.. το που χρειάζεται κ θέλω να γράφω δν θα μ το πεις εσύ
Μάλλον τέτοιους σαν αυτούς που λες, γουστάρουν οι περισσότερες. Για να μην ... τις διακόπτουν πολύ από το ίντερνετ .... τη γιόγκα ... την ανάγνωση βιβλίων ... και άλλα μοδάτα ...
Αν μπορείς να έχεις πλήρη στύση , πριν καν γδυθεί η άλλη, χωρίς να χρειάζεται να σου κάνει στοματικό ... και μπορείς να κάνεις σεξ ώρες, χωρίς να τελειώνεις ...
μάλλον μπελά σε χαρακτηρίζουν ... και ταλαιπωρία ....
Και να γουστάρει κάποια στη αρχή (για να μην λένε ότι κατηγορώ τις γυναίκες μόνιμα, στην αρχή όντως κάποιες γουστάρουν , ειδικά αν είναι "παράνομη" σχέση )
μετά ... "κουράζονται" .... πονάει ο κ..... τους ... τρέμουν τα πόδια τους κτλ ...
Αυτά που λες, ίσως τα έχουν κάποια με άπειρα προβλήματασ υγείας ή που κάνουν χαμαλοδουλειές και ψοφάνε στην κούραση .... ή τους έχουν και γ.... την ψυχολογία σε βρωμοδουλειές.
το ειπα σε αυτο που εσβησες, οτι αυτα δεν τα ειπα για την δικη σου περιπτωση, αλλα για την απαντηση του νικουδυου...
η αποψη μου για την δικη σου περιπτωση, αν και σιγουρα την εχω πει καπου (δεν το θυμαμαι πια το θεμα μετα τοσο καιρο), ειναι οτι η σχεση σας εχει επικοινωνιακο προβλημα, γι αυτο και η αραιωση.
μια γυναικα σε μονιμη και μακροχρονια σχεση, απομακρυνεται και σεξουαλικα αν χαλασει η επικοινωνια και η συναισθηματικη συνδεση με τον συντροφο της, ή χασει τον σεβασμο της στο προσωπο του (θεωρωντας δεδομενο οτι δεν υπαρχουν τεχνικα προβληματα στο σεξ).
αλλα εσυ δεν τα υπολογιζεις ολα αυτα, γιατι δεν πιστευεις ουτε στις συμβουλες, ουτε στην ψυχοθεραπεια, αλλα πιστευεις οτι το σεξ τα λυνει ολα.
ναι, αλλα οταν πασχει το σεξ;;;;;
Συμφωνώ εν μέρη...
Άλλωστε πως θα μπορούσα να πω κάτι διαφορετικό όταν ακούς από την πλειοψηφια των αντρών ότι διστάζουν να ζητήσουν από την ίδια τους την γυναίκα να πραγματοποιηθούν κάποιες φαντασίας τους..
Οπότε κατά πόσο μπορεί ένας άνθρωπος που είτε αυτός είναι γυναίκα είτε είναι άντρας, να πάει κόντρα σε ένα θέλω του που γεννιέται μέσα σε ένα γάμο και το πρώτο μέλημα του ειναι να το ζήτηση από τον συντροφο του ?
Ίσως κάποτε όταν οι σύντροφοι να σταματήσουν να βλέπουν σαν τιμωρία το να αρνούνται το σεξ στο άλλο τους μισό για άσχετο λόγο που προέκυψε,τότε ίσως κάποια πράγματα να μην ξεφεύγουν τόσο..
Το σεξ -έρωτας πλέον μετά από χρόνια είναι ο κρίκος που δεν πρεπει να σπάσει ποτέ και ειναι πλέον αναγκαίο η προσπάθεια γι αυτο να γίνεται από κοινού!
ΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΑΑ!!
το διαβασαμε κι αυτο!
ΕΣΥ που παρομοιαζεις ολες τις γυναικες με την δικια σου και τους αποδιδεις τις δικες της συμπεριφορες, τις εχεις βγαλει αδιαφορες, τεμπελες, ασεξουαλικες και χρυσοθηρες, εχεις κανει 200 μισογυνικες δηλωσεις για ολα τα θεματα που συζητιουνται, μας μιλας για θεσφατα;;;;;;
μπουυυχαχα!!!
εγω , την γνωμη μου λεω, οπως ολοι εδω.
κι εννοειται οτι θα την λεω οσο θελω κι οπου θελω, οσο και να χοροπηδας κι εσυ κι οι ομοιοι σου.
ο λογος που την θεωρεις θεσφατο και βγαινεις συνεχως απ τα ρουχα σου, ειναι οτι καταλαβαινεις οτι ε χω δικιο...
οντως, εχω...
Η αληθεια καμια φορα ποναει αυτους που την ζουν γι αυτο ειναι σε μια μονιμη αρνηση να μην την δεχτουν ποτε ..
Βλεπεις εν ετη 2022 υπαρχουν ακομα ανθρωποι που πονταρουν στην εικονικη τους πραγματικοτητα ,ζουν μεσα απο αυτη ,φτιαχνουν ενα εικονικο περιβαλλον οπου εκει και μονο εκει βρισκουν εδαφος να βγαζουν τα οποια θεματα τους γιατι πολυ απλα εκει εξω που ειναι η πραγματικη ζωη και ξερουμε πολυ καλα πως ειναι εσυ και εγω ας πουμε και γενικα οσοι ειναι σε ενα γαμο με παιδια, που ειναι τελειως διαφορετικο απο μια απλη σχεση ......
Καποιοι δυστηχως δεν εχουν την παραμικρη ιδεα γιατι δεν εχουν αυτη την δυνατοτητα ..δεν εχουν παιδια ωστε να αντιληφθουν πως γι αυτα εισαι ικανος να αντεξεις πολλα ..
Δυστηχως κλεινουμε τα ματια σε ολα αυτα τα προβληματα που αντιμετωπιζουμε οσοι ειμαστε μεσα σε μακροχρονιες σχεσεις ..Ολοι εχουμε, δεν υπαρχει ουτε ενας που να μπορει να πει οτι ζει σε ενα ονειρεμενο γαμο .
Η μονη διαφορα ειναι οτι καποιοι προσπαθουν να τα λυσουν ηρεμα ,καποιοι αλλοι απλα τα παραμελουν και αδαφορουν και καποιοι αλλοι επιλεγουν αλλους τροπους να τα λυσουν ..
Η αγαπη ομως υπαρχει σε ορισμενες απο αυτες τις λυσεις .Αναλογα ποια θα διαλεξεις δειχνει ακριβως ποσο μεγαλη ή μικρη ειναι για τον συντροφο σου ..
Ας δεχτουμε λοιπον την πραγματικοτητα ,οσοι ειμαστε σε μια σχεση τοσο θα δημιουργουνται κατα καιρους θεματακια ...άλλοτε μικρα και άλλοτε μεγαλα.
Οπως η αγαπη μας φυσικα ...
Το πως επιλεγουμε εμεις να τα λυσουμε ειναι καθαρα δικο μας θεμα και δεν αφορα κανεναν τριτο που θελει να μας κουνησει το δακτυλο σαν αλανθαστος κριτης .
Κανοντας λοιπον κατι τετοιο αντιλαμβανομαστε ολοι πλεον πως μονο διεξοδο στα δικα του θεματα βρισκει ωστε στο να κανει κατι τετοιο σε τριτους συστηματικα ,παρα προθεση για να βοηθησει ή τουλαχιστον να καταλαβει ,να μπει εστω μια στιγμη στα παπουτσια του αλλου ,τι συμβαινει σε αυτον που αντιμετωπιζει το προβλημα .
Οποτε ποιος ο λογος να μπαινεις σε αυτη την διαδικασια οταν δεν εισπρατεις αυτο που θες ?
Πιστεψε με μονο χασιμο χρονου ειναι και πλεον ο χρονος μας ειναι πολυτιμος για να τον περναμε για χρονια μπροστα σε μια οθονη ...Σκεψου δηλαδη τι νοημα και σημασια εχει μια τετοια ζωη .
Αρα προσηλώνεσαι στο δικο σου προβλημ ακαι συζητάς με ανθρωπους που ειναι στο ιδιο μηκος με εσενα ωστε να σε καταλαβουν και ισως σε βοηθησουν να φτιαξεις αυτο που θες ή να ζησεις και κατι αλλο αν το θες και ειναι επιλογη σου !
μέσα σε ένα γάμο, κι αν έχεις διαίσθηση, μέσα απ τις κοινωνικές επαφές με άλλα παντρεμένα ζευγάρια(και όχι μόνο) ,γρήγορα αντιλαμβάνεσαι ,πως το να έχει ένας γάμος θεματάκια προβληματάκια διαφορές είναι το απόλυτα φυσιολογικό, το δεδομένο , σε σημείο να λες πως όποιο ζευγάρι δηλώνει ή παρουσιάζει μια ωραιοπημένη εικόνα για τη ζωή του, ή υποκρίνεται η υποκρίνεται πολύ...!Κατά τη γνώμη μου είναι κορυφαίο σημείο το πόσο προετοιμασμένος είσαι να μπεις σε ένα γάμο ώριμων.Δηλαδή:όπως λέει ένας φίλος...Τι ειναι ο γάμος? απλά η επιλογή με τον ποιόν θα μαλώνουμε! Γιατί το ότι θα μαλώνουμε (έστω λίγο) ειναι δεδομένο...το άτομο που μας ταιριάζει ή θα μας ανέχετε και θα ανεχόμαστε απλά δεν ξέρουμε....
Προσωπικά εντυπωσιάζομαι για το ποσο ρομαντικά ακόμα κάποιες και κάποιοι περιμένουν γάμους ντυμένους με ροδοπέταλα κλπ...ροζ καταστάσεις....