Κι εσυ εισαι σαν αυτους που λενε "Δεν πηδαω εγω...αρα δεν πηδαει κανενας"
Printable View
Στις παρθένες και τους παρθένους ετών 39 που ανοίγουν θέματα το ένα μετά το άλλο πες τα αυτά. Ότι ... πηδάνε και δεν το ξέρουν ! Τα σχόλιά σου πάντως, είναι υψηλότατου επιπέδου ! Προφανώς εκτός από πλούσια σεξουαλική ζωή (όπως όλες οι ελληνίδες) πρέπει να διαθέτεις και ... φοβερή μόρφωση ! Και με την ευγενική συμπεριφορά που βγάζεις προς τους άλλους, σίγουρα και οι συναναστροφές σου όπως και οι σεξουαλικές σου εμπειρίες, θα είναι με το enfant gâté . Κάνει μπαμ .
Εγώ φταίω για όλη τη χώρα?????������������
Επιτίθεσαι , δεν σταματάς και θες και την τελευταία κουβέντα ! Τυπική ! Τόση ... δαπανημένη ενέργεια ! Για ... σεξ σου περισσεύει καθόλου ;;;; Αχαχαχα !
Σίγουρα όχι , δεν φταίς για τη χώρα. Μήπως άρχισες καταμέτρηση θεμάτων στο φόρουμ για ... παρθένους νέους ; ή τους φαντάζομαι και δεν υπάρχουν ;;
Al Bundy
Παρθένα με παρθένα και παρθένο έχουν διαφορά
Εγώ είμαι παρθένα γιατί έτσι θέλω, επειδή δεν μου άρεσε κάνεις αρκετά για σεξ, αλλά οι άντρες κυρίως είναι παρθένοι γιατί δεν τους θέλει καμιά (δικαίως, τους περισσότερους)
Μάλλον σε πονάει που εγώ , αν και παρθένα ετών 39 και ίσως μέχρι να φτάσω στα ΚΑΠΗ, όπως λες, βγαίνω καυλαντιζω και παίρνω επιβεβαίωση σε αντίθεση με εσένα που θες να πιστεύεις ότι δεν σου κάθεται γυναίκα επειδή ζούμε όλες στο μεσαίωνα.
Σε κανένα μεσαίωνα δεν ζούμε, αγαπητέ μου.
Άμα θέλω να κάνω σεξ θα κάνω, δεν θα ντραπω
Απλά δεν θέλω
Το 39 το είπα επειδή ο φίλος μας ανέφερε παραπάνω "παρθένες ετών 39"
Εσύ τότε γιατί χάνεις τον χρόνο σου με το να απαντάς στο θέμα μου; Άντε να δεις καμιά ταινιουλα, καληνύχτα
Τι ... επιθυμεί εδώ το κοινό ; Να απαντήσω στον ίδιο τόνο ; ή να παραμείνω ιππότης ;;;
Μη νομίσει κανείς ότι δεν έχω τη δυνατότητα να απαντήσω στον ίδιο τόνο !
Ως προοίμιο της απάντησης που δύναμαι να δώσω στον τόνο της δεσποινίδος παραπάνω , αναφέρω το εξής ....
Αγαπητή , εγώ δεν ήμουν παρθένος στα 25. Ούτε στα 20 , ούτε στα 17 . Και σε εποχές πολύ χειρότερες από την τωρινή !
Για το αν ... δείτε τη συνέχεια ή όχι , αποφασίζετε εσείς !
Πάντως οι καφετέριες και τα εστιατόρια κάθε μέρα γεμάτα είναι.
Σήμερα βρεθήκαμε κάπου για λίγο και πριν έρθουν οι υπόλοιποι, μου είπε ότι αισθάνεται άσχημα για αυτό που έκανε, που με άφησε μόνη και ότι έκανε βλακεία που παρίστανε τον ανηξερο στην προηγούμενη έξοδο μας. Έλεγε ότι το σκεφτόταν αυτές τις μέρες και αισθανόταν άσχημα.
Ωστόσο δεν αναφέρθηκε στον τρόπο που μου την έπεσε, ούτε ζήτησε ευθέως συγγνώμη.
Του είπα ότι όντως ήταν φάουλ να με βγάλει από το αυτοκίνητο και ότι θα μπορούσε να συμβεί το οτιδήποτε και έχει δίκιο να αισθάνεται άσχημα. Μετά ήρθε η φίλη μου και άλλαξε κουβέντα. Δεν πρέπει να έχει πει τίποτα στους άλλους.
Δεν ήθελα να του πω δεν πειράζει, ούτε ότι τον συγχωρώ. Δεν θέλω να νομίζει ότι με έχει του χεριού του όπως τις άλλες που τις κάνει ο,τι θέλει (πχ δέχονται να πάνε στα μέρη που θέλει αυτος)
Ωστόσο μετά ήμουν τυπική μαζί του, μιλούσα κανονικά μπροστά στις άλλες.
Στο τέλος έτυχε πάλι να μείνουμε οι δύο μας όσο περίμενα μια από τη δουλειά μου να έρθει να με πάρει και μου είπε "φιλιά" και με χάιδεψε στη μέση, αλλά εγώ είπα ένα γεια, τα ξαναλέμε.
Έδειχνε κομπλαρισμενος πάντως.
Αλλά μια ειλικρινή συγγνώμη μου τη χρωστούσε πιστεύω, όχι απλά ότι ένιωσε άσχημα
πολυ καλα ειπε.
συγνωμη σου οφειλε για το οτι σε αφησε στην μεση του δρομου, οχι για κατι αλλο.
το οτι σου την επεσε, ηταν συνεχεια του φλερτ που ειχατε.
οχι οτι ησουν υποχρεωμενη να ανταποκριθεις φυσικα, αλλα ουτε προστυχο ουτε παραλογο ηταν να στην πεσει μετα απο μια βραδυνη εξοδο με ποτο, αφου φλερταρατε.
συγνωμη θα οφειλε αν δεν σταματουσε στο δικο σου ΟΧΙ.
εφοσον σταματησε, μονο για το αδειασμα σου οφειλε συγνωμη.
αυτα με τα "σε εχει του χεριου του οταν πας εκει που θελει αυτος", καποιες βλακειες στο κεφαλι σου θα ειναι παλι, ειμαι σιγουρη...
ηταν κομπλαρισμενος και μετανοιωμενος γιατι ηταν απαραδεκτο να σε αφησει εκει μεσα στην νυχτα.
ζητησε συγνωμη, ολα καλα..
Ο νεαρός, δεν έχει εμπειρία ούτε γνώση από γυναίκες. Το ότι ασχολείται και με τη συγκεκριμένη και την παρέα της, είναι λάθος 1000% και θα το πληρώσει . Μόνο χασούρα έχει να δαπανά την ώρα του με τη συγκεκριμένη και την ομήγυρή της . Δεν πρόκειται να βγει τίποτε θετικό . Και σίγουρα δεν πρόκειται να λειτουργήσουν ως γυναίκες. Και οι υπόλοιπες παρθένες θα είναι . Τι να τις κάνει ; Το λέει ξεκάθαρα άλλωστε και η ίδια . ΣΕΞ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ . ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΗΣ , ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ . Δεν είναι και για τίποτε άλλο εδώ που τα λέμε. Οπότε καλύτερα είτε να καθόταν σπίτι του να παίζει playstation , είτε να κοιμόταν , είτε να πήγαινε σε κανένα οίκο ανοχής , να κάνει σεξ , με γυναίκες που κάνουν σεξ . Σπατάλη χρόνου, χρήματος, νιάτων , χωρίς καμία προοπτική και κανένα νόημα. Κρίμα που δεν έχει κάποιο παλιότερο να τον συμβουλεύσει και τρώει το χρόνο του άδικα. Τον λυπάμαι. Ας ελπίσουμε να μάθει , έστω με το δύσκολο τρόπό , να ωριμάσει και να φροντίζει στο μέλλον να μένει μακριά από μυξοπαρθένες.
τι θα του συμβουλευες να κάνει?
Αλ οι γυναικεσ στην ελλαδα ειναι οπωσ η καλυτερη κατασκοποσ τησ αγγλιασ εγω εχω 2 κορεσ ουτε ξερω τι κανουν μονο κοιταω να ειναι υγιεισ
Στο διάστημα που περιμένουμε να απαντήσει η Lemonpie, της συνέβηκε το παρακάτω γεγονος
Ήταν με τις φίλες της για καφέ και γελαγαν ( κάποιες στιγμές κακαριζαν κιόλας ) με το πώς χειρίζονται τους άντρες και πως τους κοροιδευουν.
Αυτά τα άκουγε η παρακάτω γυναίκα που καθόταν δίπλα.
Άκουγε άκουγε και σε κάποια στιγμή απηυδήσε. Σηκώνεται και πάει πάνω από το τραπέζι τους και τους είπε τα παρακάτω λόγια.
https://www.tiktok.com/@gianna..fur....urce=copy&_r=1
Αγαπητή θεματοθέτρια,
αν η παρέα που αναφέρεσαι απαρτίζεται από καλές σου φίλες, γιατί να μην πεις τι συνέβη;
Πρόκειται για ένα δικό σου βίωμα με έναν άνθρωπο το οποίο σε στενοχώρησε πολύ.
Ωστόσο, είναι διαφορετικό να παραθέτουμε τα δικά μας συναισθήματα για ένα συμβάν και τελείως διαφορετικό το να προσπαθούμε να πάρουμε με το μέρος μας τους ανθρώπους σόνι και ντε. Το δευτερο παραπέμπει σε λαικό δικαστήριο. Και δεν είναι ωραίο για κάνεναν σας να μπαίνετε σε τέτοιες διαδικασίες.
Κατανόηση χρειάζεσαι θεωρώ και συζήτηση από έναν καλό φίλο που σε ξέρει καλά, να σε ακούσει και να ακούσεις και την δική του άποψη.
Εάν η παρέα ωστόσο απαρτίζεται κυρίως από γνωστούς που δεν έχεις ιδιαίτερη συναισθηματική σύνδεση και πιστεύεις ότι δεν θα σε κατανοήσουν, τότε κάνε ότι νιώθειςκαι ότι πιστεύεις ότι είναι καλύτερο για εσένα.
Ως προς το συμβάν.
Διαβάζοντας το τι έγινε, μου έκανε εντύπωση που όταν εκείνος σε προσέγγισε σεξουαλικά εσύ τον έβρισες.
Το εξέλαβες υποτιμητικά; Ότι δεν σε υπολογίζει σαν άνθρωπο;
Σίγουρα ο τρόπος του μπορεί να ήταν λίγο άκομψος, όμως εσύ μην χάνεις την ευγένεια και το τακτ σου.
"Δεν ενδιαφέρομαι, με συγχωρείς".
Το να τον βρίσεις κατευθειαν δείχνει κάτι που ίσως πρέπει να λύσεις με τον εαυτό σου και το πώς αντιλαμβάνεσαι τις διαφυλικές σχέσεις.
Όπως λοιπόν εσύ αντεδρασες άσχημα σε ένα τέτοιο πέσιμο, γιατί ξύπνησε μια δική σου πεποιθηση και ένιωσε υποτίμηση, έτσι και εκείνος αντέδρασε άσχημα μπροσπά στις βρισιές σου γιατί πιθανώς ξύπνησε κάτι δικό του.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλα συνδέονται και μια αλληλεπίδραση είναι ένας χορός τάνγκο, δίνεις κάτι, παίρνεις κάτι.
Σίγουρα θεωρώ πιο σοβαρό το να σε αφήσει μόνη στην ερημιά, γιατί αυτό δεν σχετίζεται μόνο με τη διάδρασή σας αλλά και με την σωματική σου ακεραιότητα, αλλά πιθανώς θόλωσε.
ακριβως.
η θεματοθετρια, δεν εννοει να καταλαβει, οτι ενω η ιδια θεωρει το σεξ υποτιμηση προς την γυναικα, δεν την ελκει, το ψιλοαπεχθανεται και το θεωρει υποχωρηση, και εισιτηριο για μια σχεση, επιδιωκει φλερτ και καυλαντισματα τα οποια ειναι ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, αλλα στο δικο της μυαλο το καυλαντισμα ειναι κατι εντελως διαφορετικο και αθωο , ενω το σεξ κατι προσβλητικο και δαιμονικο...
θεωρει οτι κανενα δικαιωμα δεν δινει που κωλοτριβεται στους ανδρες για να επιβεβαιωθει και οταν μετα της την πεφτουν , τους αντιμετωπιζει σαν κακουργους. δεν καταλαβαινει οτι η ιδια τους προσκαλει να το κανουν, ενω τα εχουμε συζητησεις 2000 φορες..
οσο για τον τυπο, ε, δεν θελει να σου ξυπνησει τπτ φοβερο οταν σε ξεχεζουν στα καλα καθουμενα, χωρις να κανεις τιποτε... επρεπε να την βρισει κι εκεινος, αλλα οχι να την πεταξει στον δρομο.
βαζω ο,τι στοιχημα θελετε οτι χριστιανοπουλα- γονεις απο επαρχια, κρυβονται πισω τετοια μυαλα και μια αγωγη μυξοπαρθενικη που εχουν τα χριστιανοπουλα..
περι ερωτος και αλλων δαιμονίων...
Δεν είναι απαραίτητο να είναι θεούσες οι ελληνίδες μανάδες που γαλουχούν έτσι τις κόρες. Μπορεί να πήγαν εκκλησία μόνο για το γάμο τους και τις βαφτίσεις. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε το μοναδικό φαινόμενο στην ελλάδα, επαρχιώτες που ανήκουν σε κόμματα και ιδεολογικούς χώρους επίσημα άθεους, να κάνουν γάμους με χορωδίες και δεσποτάδες, για να πουλήσουν μούρη στους χωριάτες!
Κλασικά , τέτοιες μανάδες έχουν δασκαλέψει τις κόρες, ότι "για να κάτσουν" , πρέπει να παίξουν υποσχέσεις γάμου, μονόπετρα, μονοκατοικίες, bmw δεξιώσεις σε κτήματα , ταξίδια σε νησιά και χιονοδρομικά !
Συχνά, κάποιες νεαρές , που ήθελαν να πουλήσουν παρθενιά (ακριβά) στο "γαμπρό" διατηρούσαν ακέραιο παρθενικό υμένα , ενώ είχαν κάνει περισσότερα στοματικά από πορνοστάρ , όπως και πρωκτικά (το παλιό , γνωστό, "από μπρος είμαι παρθένα, κι από πίσω μπαίνουν τρένα" ).
Σχετικά με το ότι την παράτησε ... έχω πιο ενδιαφέρουσες ιστορίες ... παρατήματος ... τσιφτετελού με μίνι μέχρι τον αφαλό ... πετάει στον άλλο όταν έχουν πάει σε παραλία .... "ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΕΡΩΤΙΚΑ" ... την παρατάει εκεί ή όχι ;;; άλλη τσιφτετελού ... πάει σε νυχτερινό "Κλαμπ" με κάποιον που γνώρισε σε άλλο "κλαμπ" ... και με το που φτάνουν εκεί .... βλέπει "γνωστούς της" και πάει ... και κάθεται στο τραπέζι τους !!! πρέπει ο ατυχής ηλίθιος που την πήγε εκεί , να τη γυρίσει πίσω ;;; δεν της αξίζει να την αφήσει ;;; ας τη γυρίσουν οι ... "γνωστοί της" ....
Τελικά, διαφωνείς , ότι όσοι άνδρες επιδιώκουν την ψυχική τους υγεία και να έχουν σεξουαλική ζωή ενηλίκων κια όχι προεφήβων ... πρέπει να φροντίζουν να ανακαλύπτουν τις περιπτώσεις που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και να μένουν όσο γίνεται πιο μακριά ;;;; Μόνο χαμένος μπορεί να βγει κάποιος . Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μια παρθένα 25+, που ντύνεται σαν πορνοστάρ, βγαίνει κάθε μέρα, ξενυχτάει και μαζεύει πολυψήφιο αριθμό τηλεφώνων ανδρών κάνοντας ισάριθμα ραντεβού, να αποφασίσει , σύντομα να ... "ολοκληρώσει" ... και να αποφασίσει ... ποιός θέλει να μπλέξει ;;; και γιατί να το πάθει αυτό ;;;
Μου το είχαν πει πολλοί παλιοί και έμπειροι που έδιναν συμβουλές ... "ΜΕΝΕ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΕΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ" ....
Η σεξουαλική επαφή στα συντηρητικά μυαλά παρουσιάζεται σαν κάτι βρόμικο για τις γυναίκες, το οποίο εξαγνίζεται με τον αγνό έρωτα και την αγάπη. Μόνο με αυτό τον τρόπο η γυναίκα συνεχίζει να θεωρείται "καθαρή". Όταν δεσμεύεται παλιότερα με γάμο, αργότερα με σχέση.
Αυτές είναι και οι ταμπέλες μιας παλαιότερης γενιάς προς τις γυναίκες, ότι άμα δεν έχουν σχέση δηλαδή τον αγνό έρωτα τότε κάνουν κάτι βρόμικο και άρα είναι βρόμικες και έτσι χαρακτηρίζονται, "εύκολες", κλπ. Και άρα άμα ένας άντρας ζητάει από μια γυναίκα σεξουαλική επαφή την θεωρεί βρόμικη και δεν την υπολογίζει γιατί η ίδια σεξουαλική επαφή βιώνεται σαν κάτι βρόμικο.
Και αυτή η παιδεία και πεποιθήσεις στις γυναίκες, οδηγεί τον ανδρικό πληθυσμό στον ίδιο τόπο σε τρελή σεξουαλική στέρηση . Αποτυχημένη απόπειρα εκτόνωσης, είναι το τεράστιο κύκλωμα πορνείας που υπάρχει σε οπισθοδρομικές χώρες όπως η ελλάδα (και δεν υπάρχει σε άλλες όπως η σουηδία, που η πορνεία αντιμετωπίζεται κάπως σαν τη χρήση ηρωίνης) . Αν δεν υπήρχε και αυτό , θα βίαζε ο ένας τον άλλο , αφού μεγάλο ποσοστό γυναικών , είναι ανενεργές σεξουαλικά, σαν να μην υπάρχουν .
Καλησπέρα.
Η γνώμη μου είναι να πράξεις όπως εσύ αισθάνεσαι καλύτερα,δεν έχει σημασία το πώς θα αντιδράσουν οι φίλες σου αλλά έχει μεγάλη σημασία να μην αφήσεις να σε καταπιέσει μέσα σου αυτή η αμφιβολία του τι είναι σωστό να κάνεις ή όχι,με γνώμονα τις δοκιμές σου αξίες θα προχωρήσεις στην απόφαση που θα σε κάνει να νοιώσεις καλύτερα όταν την πάρεις.
Σκέφτομαι να το πω σύντομα. Είναι ευκαιρία γιατί παρεξηγήθηκαν μαζί του για έναν άλλο λόγο. Βέβαια τα βρήκαν αμέσως, αλλά είδαν ότι δεν είναι τόσο τέλειος όσο νόμιζαν.
Βγήκαμε κιόλας όλοι μαζί και εγώ δεν του έδινα σημασία. Μίλαγε με την άλλη και την πείραζε. Εκείνη τον βλέπει καθαρά φιλικά και ίσως πλέον ούτε κι αυτό, μετά την παρεξήγηση Έφερα έναν φίλο μου κιόλας και δεν του απηύθυνε κουβέντα, παρά μόνο τον ειρωνεύτηκε κάποια στιγμή.
Να αρπάξω τώρα την ευκαιρία να μιλήσω, να το μάθουν;
Ευχαριστώ όσους απαντάνε σοβαρά
Τώρα για τους υπόλοιπους που είναι πικραμένοι επειδή δεν τους δίνουν σημασία οι γυναίκες, δεν έχω να πω κάτι. Σας αφήνω να ξεσπατε στο θέμα μου, αφού δεν μπορείτε διαφορετικά
Το θέμα έχει κοινωνιολογικό ενδιαφέρον . Αποτελεί και σπουδή στη σεξουαλική ζωή στην ελλάδα. Αν το διαβάζει κάποιος νέος που προβληματίζεται σχετικά με το αν θα φύγει από την ελλάδα, μπορεί να τον βοηθήσει να πάρει τη σωστή απόφαση . Να φύγει δηλαδή για πάντα και να μην κοιτάξει ποτέ πίσω. Μπορεί επίσης να προστατέψει ομογενείς που σκέφτονται να έρθουν στην ελλάδα να πάρουν κι αυτοί τη σωστή απόφαση . Να μην έρθουν ποτέ ξανά. Οπότε θα ήταν χρήσιμες και μερικές επιπλέον πληροφορίες , για να γίνουν όλα πιο σαφή.
Οι φίλες σου , είναι κι αυτές παρθένες 25+ ;;
Θεωρείτε φυσιολογικό να γνωρίζετε άγνωστους άνδρες, να βγαίνετε μαζί τους και να τους δηλώνετε ότι τους βλέπετε φιλικά ;; Δεν έχετε παλιούς φίλους , που να είχε ξεκάθαρα φίλοι, για να βγαίνετε φιλικά ;; Ή γυναίκες φίλες ;;;
Είχα αντιμετωπίσει παρόμοια κατάσταση πριν 20 χρόνια. 27χρονη, που χόρευε με σορτσάκι και ξεκούμπωτο ποκάμισο χωρίς σουτιέν , πάνω σε τραπέζι , μου έδωσε το τηλέφωνό της, στις 5.40 λίγο πριν φύγουμε από το σκυλάδικο . Βγήκαμε την επόμενη για καφέ. Ντυμένη πάλι σαν πορνοστάρ, σε ταινία πορνό . Επόμενη συνάντηση πήγαμε για μπάνιο τα δυό μας ! Μέσα στη θάλασσα όταν την αγκάλιασα ... μου είπε ότι είναι παρθένα ... δεν έχει αποφασίσει αν είναι έτοιμη ακόμη να ολοκληρώσει ... και ότι ... με βλέπει φιλικά. Της είπα ότι έχω παλιές φίλες , που τις γνωρίζω πολλά χρόνια και πάρα πολλούς άνδρες φίλους και κατά συνέπεια δεν χρειάζομαι νέους φίλους και σίγουρα δεν χρειάζομαι γυναίκες καινούργιες φίλες. Η κολλητή της, είχε ανταλλάξει στο ίδιο μέρος, το ίδιο βράδυ τηλέφωνα με κολλητό μου και του είπε την ίδια ιστορία (παρθένα, που δεν νοιώθει έτοιμη να ολοκληρώσει αν και ήταν και μεγαλύτερη αυτή). Μετά από 7-8 χρόνια, με τον κολλητό που είχε βγει με την κολλητή της τότε , παντρεμένοι εμείς , μαζί με συζύγους, τις είδαμε , τις δυό τους, σε πολυκατάστημα να πίνουν καφέ, οι δυό τους. Τότε ήταν γύρω στα 35 αυτή που είχα βγει εγώ (και η άλλη, η μεγαλύτερη πλησίαζε τα 40). Προφανώς ακόμη δεν θα είχαν αποφασίσει αν είναι ... έτοιμες να ολοκληρώσουν .
καλησπερα.
λυθηκε τελικα η παρεξηγηση τους, η οχι; μια μας λες οτι τα ξαναβρηκαν, μια μας λες οτι ουτε φιλικα δεν τον βλεπει πλεον λογω της παρεξηγησης. τι απ τα δυο ισχυει;
γιατι θεωρεις οτι ειναι μια "ευκαιρια" που πρεπει να αρπαξεις μαλιστα;
το αν θα μιλησεις, ειναι για την φιλικη σχεση που υποτιθεται οτι εχετε με τις αλλες κοπελες, αλλα τελικα νομιζω οτι για ανταγωνιστικους λογους θελεις να μιλησεις, για να μην κανει σχεση με καμια αλλη...
Είδες ;; Έμαθες , ότι ακόμη και άνδρες , αποφεύγουν παρθένες . Και καλά κάνουν , γιατί τους κάνουν τη ζωή δύσκολη , χωρίς να υπάρχει λόγος (αφού δεν κάνουν και σεξ).
Οι γυναίκες, αποφεύγουν ακόμη περισσότερο τους παρθένους άνδρες. Γιατί αμφιβάλουν , αν είναι σε θέση να τους προσφέρουν σεξ , όταν αυτές το θελήσουν . Και βέβαια , η μεγάλη διαφορά είναι , ότι οι παρθένες, βρίσκουν άνδρες να ασχοληθούν μαζί τους, τουλάχιστον μέχρι κάποια ηλικία. Οι άνδρες όπως έχεις διαπιστώσει , δεν βρίσκουν ενδιαφερόμενες, γιατί τους μυρίζονται από μακριά οι γυναίκες τους παρθένους.
που ξερεις; μπορει να τα ειχαν μεταξυ τους, αφου ηταν ακομα κολλητες μετα απο τοσα χρονια και μονες... συμβαινει κι αυτο..
κατα τα αλλα, ειναι δυνατον να υπσοτηριζεις οτι ειναι πλειοψηφια οι γυναικες που περιγραφεις; ελεος.. μαλλον παντρευτηκες χωρις να εχεις γνωρισει γυναικες στην ελλαδα..
εγώ δεν έχω τέτοιο κόλλημα, από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε δεν έγινε κάνεις έμπειρος
γιατί όσες έχουν εμπειρίες δεν σου την κάνουν?
Γιατί τους θεωρούν ανεραστους? ή ότι είναι καλά παιδιά?
αφού όπως λες τους μοιράζονται γιατί είχες γράψει πως δεν χρειάζεται να πεις ότι δεν έχεις κάνει?
Τι σημασία έχει το ποσοστό , εφόσον συμφωνείς κι εσύ, ότι δεν είναι μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά μπόλικες. Και 10% να είναι ... και 20% να είναι , άνδρες-γυναίκες , είναι μισοί-μισοί . Καταδικάζουν ένα ίσο ποσοστό ανδρών σε στέρηση ! Αυτό είναι κοινωνική παθολογία. Στη γενιά της δικιά μας (ίδια είμαστε πιστεύω), ήταν ακόμη μεγαλύτερο το ποσοστό . Λέω λοιπόν για την ελλάδα αυτά που λέω, γιατί πιστεύω ότι στις υπόλοιπες χώρες (του πολιτισμένου κόσμου), δεν υπάρχει το φαινόμενο σε τέτοια έκταση . Οπότε είναι καλύτερα.
Remedy τα κορίτσια ενοχλήθηκαν με κάτι, του πέταξαν μια μπηχτη και εκείνος το έπαιζε βαρύ πεπονι για 2 μέρες, αλλά μετά τα βρήκαν. Ωστόσο εκείνες είναι λίγο πιο υποψιασμένος τώρα απέναντι του. Κάνουμε παρέα ακόμα, αλλά δεν είναι όπως πριν που τον θεωρούσαν πολύ καλό παιδί.
Δεν θέλω εννοείται να κάνει τίποτα με καμία άλλη , αλλά δεν βλέπω να υπάρχει τέτοια περίπτωση ούτως ή άλλως. Θέλω να το μάθουν όμως για να ξέρουν ότι μου την έπεσε, επειδή νόμιζαν ότι γουστάρει την άλλη.
Al Bundy μήπως οι κοπέλες που λες είχαν βάλει κάποιο στοίχημα και σε δούλευαν; Αλλά και έτσι να είναι, τι σχέση έχει το ντύσιμο και το ότι κάποια χορεύει και φλερτάρει με το τι επιλέγει να κάνει στο τέλος στο κρεβάτι της; Κι εμένα μου αρέσει το σέξι ντύσιμο και να φλερτάρω, αλλά δεν θέλω να προχωρήσω ακόμα. Δεν μου το έχει βγάλει κάποιος. Και το ότι τις είδες για καφέ μετά από χρόνια δεν σημαίνει ότι δεν είχαν άντρα. Αλλά και να μην είχαν εσένα τι σε απασχολεί; Εσύ που έχεις γυναίκα, έχεις καλή ερωτική ζωή ; Γελάω
γιατι δεν θελεις να κανει κατι με την αλλη; τι σε νοιαζει με ποια θα κανει κατι;
το οτι στην επεσε, δεν ειναι ενδειξη οτι δεν γουσταρει την αλλη, ξερεις..
εφοσον ειναι ελευθερος, οπου νομιζει την πεφτει. αν ηταν δεσμευμενος, αλλαζε το πραγμα. οι ελευθεροι/ες κανουν και σεξ, ξερεις. δεν κανουν μονο σχεσεις...
επισης, θελω να μου πεις, γιατι δεν ειναι καλο ενα παιδι που ειναι ελευθερο και την πεφτει.
το αλλο που θα πρεπει να λαβεις υποψη σου, ειναι και το τι εντυπωση εχει εκεινος απο την παρεα που κανατε οι δυο σας.
μπορει να εκπλαγεις αν, λεγοντας εσυ οτι εκανε κινηση, εκεινος πει οτι του την επεφτες και γι αυτο εκανε κινηση.... και δεν θα λεει ψεματα. αν εσυ νομζιεις οτι εκανες ναζια και ο αλλος καταλαβαινε οτι του κωλοτριβοσουν, γιατι να μην στην πεσει και γιατι να μην το πει κιολας; "ρε συ η λεμον, μου κωλοτριβοταν εδω και δυο βδομαδες και μολις εκανα κινηση με εβρισε στα καλα καθουμενα".
δεν ξερω. νομιζω οτι η ελληνικη κοινωνια ξαναγυρναει σε πιο συντηρητικη φαση. εγω στα 18 δεν ειχα καμια φιλη που δεν ειχε κανει σεξ, αλλα βεβαια δεν γινεταιε τσι ησ τατιστικη. σιγουρα εχει σημασια και το περιβαλλον. πχ, ημουν σε μεγαλη πολη, δεν ημουν σε χωριο. η λεμον νομιζω οτι ειναι σε επαρχια.