Το θέμα όμως είναι να βρίσκεις τρόπους να χτυπάς από την ριζα ότι σε ενοχλεί.
Printable View
Όχι να κρύβεις κάτω από το χαλί το πρόβλημα
ο μονος τροπος να υπερβεις ολα τα εμποδια ειναι να μην εχεις τιποτα οταν καποιος δεν εχει τιποτα μπορει να το ρισκαρει οσο θελει ενω οταν εχει καθετε στα αυγα του.
ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΑΡΑΝΕ ΜΕ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΩ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΥΣ
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι τέτοιο. Με ρεύμα ποιος μας βαράει;
Σύγκριση και κέρδος αυτή η μάστιγα. Γεννιόμαστε και μεγαλώνουμε βιώνοντας την σύγκριση και το κέρδος. Να είσαι καλύτερος από τον άλλον και ό,τι κάνεις να σου αποδίδει. Να είμαι καλύτερος από τον άλλον, αλλά για να είμαι πρέπει να το θέλω, το θέλω; Αν το καλοσκεφτώ, από την πολύ μικρή ηλικία της ζωής, ένα παιδί μπορεί να θέλει να είναι το καλύτερο, αλλά να μην θέλει να δουλέψει για να το πετύχει. Για παράδειγμα ο Μιχαλάκης της κυρά Κατίνας είναι άψογος στην χημεία και από το γυμνάσιο αριστεύει σε αυτή. Ο Νικολάκης της κυρά Πόπης από την άλλη είναι το εντελώς αντίθετο και η κυρά Πόπη λέει στον Νικολάκη, Νικολάκη τον βλέπεις τον Μιχαλάκη που είναι άριστος στην χημεία; Εσύ γιατί δεν είσαι; (Η σύγκριση που λέγαμε). Το ίδιο συμβαίνει όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος ακούει συγκριτική κριτική από το πολύ στενό του περιβάλλον το οποίο περιβάλλον όμως μετά από τόσα χρόνια, αδυνατεί να αντιληφθεί πως αυτή η σύγκριση δεν οδηγεί πουθενά!
Κάπως έτσι του μεταλαμπαδεύουν και το κέρδος σε στυλ αν δεν έχεις να κερδίσεις κάτι, τότε μην το προσφέρεις λες και αν το προσφέρει και βοηθήσει κάποιον άλλον χωρίς ο ίδιος να χάσει κάτι σημαντικό, θα του διαλυθεί η ζωή! Αν δεν έχεις να κερδίσεις κάτι από αυτόν που θα βοηθήσεις, τότε μην τον βοηθάς, το χειρότερο όλων πως η πλειοψηφία έτσι σκέφτεται! Τι κρίμα που αντί σαν άνθρωποι να εξελισσόμαστε προς το καλύτερο, να βαδίζουμε προς το χειρότερο...
όλοι κοιτάνε την πάρτη τους δηλαδή.
ακόμη και κακό να κάνεις στον άλλο για το καλό σου το κάνεις.
σκέφτομαι πως κάτι πάει λάθος.
Όπως το κινητό θέλει το γερμανό του έτσι και οι γυναίκες θέλουν τον τοξικό τους
Ανειπωτη τραγωδια στη πατρα.... εχω ζουρλθαθει με ολα αυτα που διαβαζω...σκοτωσε τα παιδια της..
απο την αρχη της ιστοριας που την διαβαζω δεν ηθελα να το ειχε κανει αυτη.
Ξερεις τι εχει να τραβηξει τωρα...στην φυλακη θα την αυτοκτονησουν...
Και ερχομαι εδω εγω και λεω...γιατι ρε φιλε αφου εχει καποιο προβλημα δεν πας σε ενα γιατρο? θα λυθουν ολα...
Εκτος εαν ειναι τοσο ψυχικα αρρωστη που ηδονιζετε με αυτο που εκανε..
Τελειο εγκλημα δεν υπαρχει......
Μια και με εχει συγκλονησει το θεμα γραφω τι λενε στης ειδησεις για να καταλαβετε..
«Η εγκληματική αυτή δράση θα παραμείνει χαραγμένη στη μνήμη μας, θα αποκτήσει διεθνή φήμη, θα γίνει case report, θα γραφτεί στα βιβλία, μιλάμε για ένα πρωτόγνωρο περιστατικό. Πολλά πρέπει να εξηγηθούν ακόμα, δεν είναι εύκολο. Αυτό το περιστατικό θα μπει σε όλα τα βιβλία της ιατροδικαστικής, μιλάμε για πρωτόγνωρο για τον τρόπο και την μεθοδολογία» είπε στον ΣΚΑΪ ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρης.
«Το όνομά της θα μείνει στη μνήμη, θα συζητηθεί σε όλο τον κόσμο ως το πιο δυσάρεστο περιστατικό και πάνω σε αυτό θα διδαχθούν πολλοί. Είναι μια πολύ δύσκολη προσωπικότητα», είπε χαρακτηριστικά.
τον τελευταίο καιρό ακούω true crime podcasts σχεδόν φανατικά.
υπάρχουν πολλά παρόμοια "ανθρωποειδή" "μυαλά" εκεί έξω, και στα εξωτερικά εννοώ.
δεν είμαι ειδικός και δεν προσεγγιζω το θέμα παρά μόνο ως "θεατής".
σκέφτομαι πως λύση δεν θα βρεθει αν δεν αναγνωριστεί το γενικότερο πρόβλημα ως πρόβλημα. από τη ρίζα του.
μέχρι τότε, υπομονή.
Μητσοτακη ανελαβε εσυ γιατι φταιει ο πουτιν που με βασανιζει απο το 2015 επισησ πρεπει να μαθεισ οτι ολη η νεολαια εχει θεμα αλλα παει καλα η θεραπεια για τον κωρονοιο τη βρηκαμε επισησ εγω αυτα που ξερω ωσ αγροτησ απο τα 7 μου χρονια εχουν χαθει πλεον γι αυτο με βασανισε ο πουτιν και φταιει ο τροποσ που κυβερνατε υποτιθεται μενουν οι καλυτεροι αλλα στην ουσια δε μενει κανενασ γιατι δεν εχουν ολοι προσβαση στο ιντερνετ εγω δουλευω απο τα 7 μεχρι τα 47 σερι αγροτησ και ουτε ξερω τι μαλακιεσ γινανε εγω ξερω οτι δουλευω 40 χρονια απο το 1989
Κορίτσια αν θέλετε να έχετε πετυχημένη σχέση στη ζωή σας να είσαστε με κάποιον που ο,τι και να λέτε ακόμα και βλακεία εκείνος να κάθεται και να την ακούει και να δείχνει ενδιαφέρον σε αυτά και ολα τα αλλα σχεδον ολα ερχονται...
Αν ενδιαφέρεται πραγματικά θα περιμένει. Εγώ από την άλλη έχω άλλη απορία με αυτό που με ρωτας. Πόσο χρονική διάρκεια θα έχει η αρχη; Αν για αρχή θεωρούμε πχ τα 4 χρόνια εγώ θέλω να θέσω το εξής ερώτημα. Αυτή που θα έχει κάποιον να την περιμένει 4 χρόνια θα έβρισκε το σθένος να του πει ξέρεις το να σε έχω πχ 4 χρόνια χωρίς σεξ είναι άδικο γιατί δεν φταις οπότε σου δίνω την άδεια να πας με άλλη ή όπου θες για να μην πληρώνεις τα σπασμένα της δικιάς μου ζωής παρόλο που ενδιαφέρεσαι ενω η σχεση μας θα συνεχιζει να υπαρχει ή θα το θεωρούσε αδικία και κέρατο για τον εαυτό της;
Θα σου πω... Αναφέρομαι σε διάστημα κάποιων μηνών μέχρι να γνωρίσω τον άλλον αρκετά καλά ώστε να ξέρω αν είμαι ή όχι ασφαλής... Δεν ξέρω πόσων μηνών αλλά κάτω από χρόνο...
Τώρα για τη δικιά σου απορία προσωπικά θα το ένιωθα σαν κέρατο, καλώς ή κακώς... Θα προτιμούσα να μου πει ότι δεν μπορεί να περιμένει οπότε να το αφήσουμε και να βρει κάποια που μπορεί να του το προσφέρει χωρίς αναμονή...
Φυσικά και μπορεί αν η αναμονή δεν τον φέρνει στα όρια του. Ούτε μου έτυχε ούτε είχα απορία απλώς έπρεπε να το δραματοποίησω λιγάκι για να αναδείξω πως και η αναμονή έχει κάποια όρια. Α και μην ξεχνάς πως και εδώ μέσα υπάρχουν άνδρες που είναι 30+ και δεν έχουν φιλήσει καν γυναίκα δεν μιλάμε για σεξ οπότε γιατί να μην περίμενε κάποιος πχ 1 χρονο όταν είναι στην αναμονή 30+ χρονια;
Κυκνακι μου μπροστά στο έρωτα δεν υπάρχει χρόνος, όλα εξισορροπούν ανάμεσα στο θέλω και στο πρέπει!
Κράτα αυτό και μην ζητάς χρονοδιάγραμμα τα,όταν θα σου συμβεί να είσαι σίγουρη πως εσύ θα μετράς τον χρόνο αντίστροφα για να βρεθείς μαζί του ,αυτά δεν μπορείς να τα τρεναρεις...
Μάλιστα μόλις έμαθα και το τσιλι καφενείο από το τουιτερ...
Ηρθαν κ με βρηκαν τα παιδια μου πρωτον πρεπει να εχω ενα 70αρι χιλιαρικα στην τραπεζα και για τα θεματα κανω οτι ειναι δυνατο εχω ακομα μια 10ετια αν θελετε πληρωνω κι αλλα 10 χρονια καθε μερα απο λιγο οτι θελετε τι πιστευω το εχω γραμμενο εδω νομιζω εκανα μια προσπαθεια να σωσω οτι σωζεται αυτα απο το μετωπο
Σκέφτομαι αυτό το κομμάτι αφού έγραψα πριν λίγο για το παρελθόν μου, δεν μετανιώνω πάντως για ότι έχω κάνει. Στο κάτω-κάτω έζησα πράγματα που δύσκολα θα τα ζούσε κάποιος και αύριο να πέθαινα ικανοποιημένος από την ζωή μου θα ήμουν. Εκανα όλο το κύκλο, μόνο παιδιά δεν έχω κάνει, αλλά όκ δεν μπορούμε να τα κάνουμε όλα στην ζωή και ουδέποτε ήθελα παιδιά στη ζωή μου...
https://www.youtube.com/watch?v=7iNbnineUCI
Ειδα κοριτσι που θεραπευτηκε με φρεντο μετριο με στεβια κι καπνο καρελια ασπρο πρεπει να τα βαλανε στα τσιγαρα τα απλα αυτα που πρεπει δοκιμαστε το ειδα κ μου ειπε οτι πινει αυτον τον καφε και κανει αυτα τα τσιγαρα κι εγω αυτα κανω μονο που πινω σκετο
Είμαι σε πολύ πεσμένη ψυχολογική κατάσταση εδώ και αρκετές μέρες. Κόπωση ψυχική και έπειτα σωματική. Αναλαμβάνω να ασχοληθώ με πράγματα που πιστεύω ότι θα μου βελτιώσουν την ατομική μου κατάσταση σε κάπιοιες πτυχές της ζωής ώστε να ανελιχθώ σ' αυτές, κι αυτό γίνεται εδώ και πάρα πολλή καιρό, ίσως χρόνια και με αποτέλεσμα μηδέν. Το μόνο που μου προσφέρει αυτή η ενασχόληση είναι που μου φτιάχνει τη διάθεση ασχέτως ότι με φορτώνει χωρίς να το είχα καταλάβει με κόπωση. Απουιάζουν τα άτομα που θα με ενθαρρύνουν, θα μου συμπαρασταθούν, θα με βοηθήσουν και θα με κατευθύνουν, ιδίως σ αυτές τις πτυχές της ζωής. Νιώθω ότι σε ορισμένους από τους χώρους αυτούς με υποτιμάνε και σε κάποιο βαθμό με εκμεταλλεύονται, κι όταν έχω τέτεοια εντύπωση δυστυχώς δεν πέφτω έξω. Οι ιδεοψυχαναγκασμοί που έχω δεν είναι τίποτα άλλο παρά αναμόχλευση και επεξεργασία τέτοιων περιστατικών από τη ζωή μου ιδίως πιο πρόσφατων. Νιώθω πως είμαι σε μια ατέλειωτη στασιμότητα, κάνω πράγματα όντως κατώτερα μου επειδή αυτή την εντύπωση για μένα μου φόρτωσαν κάποτε ότι δεν κάνω δεν θα τα καταφέρω, ότι είμαι σε μια πορεία χωρίς στόχους.
Είμαι χάλια!
Πηρα αναρρωτικη για να μην παιξω μποξ στη δουλεια. Καλη καλή αλλα δεν ειμαι το κοροιδο σας. Αιδώς Αργείοι!
Δυστυχωσ στη ζωη καποιοι κανουν το κοροιδο σε καπιουσ εξυπνουσ το θεμα ειναι οτι οι εξυπνοι ειναι κοροιδα σε καπιουσ αλλουσ κι ετσι γινεται ενα μπερδεμα αναλογα με τη θεση που κατεχει ο καθενασ και δε γλυτωνει κανεισ ολοι ειναι εξυπνοι κ κοροιδα αναλογα το αλλο ατομο κι ετσι επερχεται δικαιοσυνη καπωσ
Σκέφτομαι ότι πιο πιθανό είναι να κερδίσω το τζόκερ από το να παντρευτώ
Δεν πειραζει ανδρεα καλυτερα για σενα
Πολύ καλά έκανες που πήρες αναρρωτική. Καλή ξεκούραση και χαλάρωση
Εσεισ που ρυθμιζετε αυτο που γινεται ελπιζω να καταλαβατε οτι κατω απο μενα δεν επιτρεπεται να βρισκετε κανεισ κι εννοω και τη συμπεριφορα που ειναι σχετικα καλη δεδομενου οτι με εχουν απομονωσει ολοι