Originally Posted by
Sonia
Θελώ να πω, άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου, μπορεί να το κάνει γενικά να κάθεται να στέλνει και να μαλακίζεται (κυριολεκτικά) σε διάφορες, μπορεί να φαντασιώνεται μόνο εσένα, μπορεί να είναι και φουλ ανώριμος και να κοροϊδεύεται χωρίς καν να κάνει κάτι ή όλα μαζί. Αλλά το τι κάνει αυτός είναι άσχετο στο πως θα το χειριστείς εσύ από εδώ και πέρα. Αυτό έχει να κάνει με το τί θες εσύ από αυτόν. Δεν νομίζω να έπεσε το θέμα σχέσης αυτή τη στιγμή. Γνωριμίας όμως; Αν δεν είσαι σε φάση, σου αρέσει αυτή η διαδικασία να εμφανίζεται μια στο τόσο στα social και να λειτουργείτε έτσι, ή σου τη σπάει;
Εγώ προσωπικά είτε θα του έλεγα να βρεθούμε από κοντά, είτε θα του ξέκοβα αυτά τα μηνύματα, γιατί δεν μου αρέσουν αυτά τα καβλαντίσματα μέσω υπολογιστή και τα θεωρώ ανούσια αν δεν οδηγούν πουθενά. Άλλο να γουστάρεις κάποιον και να έχει γίνει κάτι και να έχεις και αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας μαζί του (που προσωπικά εγώ πάλι δεν ψήνομαι, αλλά άλλους τους εξιτάρει) κι άλλο να μου στέλνει ο άλλος βλακείες ότι τον παίζει για μένα ξέρω κι εγώ. Ίσως το βρίσκεις αστείο ή σου τονώνει λίγο την αυτοπεποίθηση είτε απλά σου φέρνει αμηχανία, αλλά εγώ θα ήθελα πιο ξεκάθαρα πράγματα. Εγώ δεν είμαι εσύ βέβαια. Μάλλον θες να αφήσεις ένα περιθώριο να δεις πως θα εξελιχθεί όλο αυτό; Ίσως όμως να βάλεις κάποια όρια ανάλογα με το τι θες σε αυτή την επικοινωνία;