ναι, αλλα εσυ δεν εισαι ψυχιατρος. αυτο ειναι το προβλημα..
Printable View
Για αυτό το λόγο το σεξ δεν είναι το μοναδικό πρόβλημα.
Εγω πάντως λέω εφόσον νιώθεις τόσο μεγάλη έλξη όπως λες, να δοκιμάσεις να κάνεις σεξ μαζί του.
Ξεχνά τα ρομαντζα και τις μονογαμικες σχέσεις και άστα για κάποιον άλλον. Πήγαινε για τη στιγμή. Στη τελική όλα στιγμές είναι. Αυτο μετράει
Πες του να έρθει σπίτι σου να του μαγειρέψεις ένα βράδυ και να πιείτε κάτι να χαλαρώσετε και πήγαινε το μέχρι όπου βγει.
ειναι απλο αποστολια...
εσυ μπορει να του εδωσες το "ελευθερο" να ειναι ειλικρινης, αλλα εκεινος εχει στηριξει ολες τις μπαρουφες που σου λεει, πανω στα ψεματα του.
πως θα σου πει οτι ειναι παντρεμενος, οταν σου εχει ηδη πει, οτι δεν σε θελει για ενα πηδημα αλλα θελει να ειστε μαζι , να ζησετε μαζι και δεν ξερω τι αλλο ελεγε...
δεν θα φανει κατευθειαν οτι μονο μπαρουφες λεει για να πηδηξει;;;
πως ειναι δυνατον να θελει να ειστε μαζι, αν παραδεχτει οτι ειναι παντρεμενος;
Σου έχει προτείνει να πάτε σε ξενοδοχείο γιατί δεν του έχεις προτείνει να ερθει σπίτι σου.
Άσε τις δικαιολογίες. Κάλεσε τον να φάτε βράδυ σπίτι σου με ποτό και θα το πιασει, θα βρει κάποια δικαιολογια για να έρθει.
Περαστε μετα σε αγκάλιες και φιλια να κάνετε τα προκαταρκτικά και όπου βγει.
Αν δεν βγει πες του συγνωμη αλλα δεν νιώθω πολύ καλά. Και τελειώστε αλλιως.ασχημα δεν θα περάσει, δεν έχεις να χάσεις κάτι.
Αφού λες για τόσο μεγάλη έλξη
Πρώτον σπιτι μου δεν μπορεί να ερθει.από την μια στο πατρίκο μου μένω με τους γονείς και από την άλλη μένω σε σπίτι με το φίλο μου.βέβαια υπάρχουν μέρες που είμαι εντελώς μόνη σπίτι αλλά δεν θέλω να μας δεί κάποιος. Όπως και αυτός έχω και εγώ σχέση υποτιθεται.
Όλο το αλλο σενάριο καλό ακούγεται. Θα μπορούσα να δεχτώ να πάω σε ξενοδοχειο.άμα του το κόψω όμως στο καλύτερο φοβάμαι θα αντιδρασει ασχημα.βέβαια του έχω πει ότι σεξ δεν και να μη περιμενει πολλά. Αλλά την κοροιδια του δεν αντεχω τώρα και θα σταματήσω. Ήθελα να μου πει ναι ρε παιδι μου σε θελω μόνο για σεξ κακό είναι? Εκεί θα έλεγα ορίστε τουλάχιστον αφού το είπε είναι αξιοπιστος και μπορω να του εκμυστηρευτω το πρόβλημα μου.
Ε τώρα ομως σόρρυ η συζήτηση είναι για παιδάκια.
Έκατσε και σου είπε ότι είναι ελευθερος τόσες φορές τόσα ψέματα, θα κάτσει να "ταπεινωθει" να παραδεχτεί ότι είναι ψεύτης και να διακινδυνεύσει να φάει και κανα βάζο στο κεφαλι;σου λέει κιόλας "αυτές είναι γυναίκες είναι και τρελες, τέτοια λέει τώρα αλλα μετά μπορεί να μου φέρει κανα κουβα στο κεφαλι"
Μη ψυριζεις ρε συ. Αυτό είναι. Είναι ψεύτης και θέλει να κερδίσει κάτι. Όλα στιγμες είναι, δεν εισαι μωρο να πάθεις κάτι αν το προσπαθήσετε. Προσπαθήστε το εκεί εφόσον σου αρέσει μπας και σε ξεκολλήσει και κάνεις σεξ σαν άνθρωπος και βρεις κάποιον άλλον άντρα που θα ανταποκρίνεται στα γούστα σου να φτιάξεις τη ζωή σου. Να ερωτευτεις να παντρευτείς να κάνεις παιδιά ...
Σιγά μη κρεμεσαι μια ζωή από τα @ρχιδια του παντρεμένου. Εφοσον είσαι τυχερή και σου αρέσει πολύ αυτός που σε φλερτάρει. Δώστου εκεί να καταλάβει και η ζωή συνεχίζεται
Του τα λεω ρέμεντυ μου.έχει καταλάβει ότι κάτι έχω καταλάβει αλλά επιμένει στα ίδια. Θα παμε θα κάνουμε θα θα θα.
Όταν σου λέει η άλλη είμαι οκ με το να θες μόνο σεξ απλά πες το μου δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το κρυβει.
Ισως θυμαται τις πρωτες συναντησεις μας που του είχα πει αν έχεις σχεση γιατί να βγω μαζί σου θα βγω με έναν ελεύθερο. Τότε όταν μου είχε πει ότι έχει σχεση εξαφανιστηκα.
Θα τα έκανα όλα αυτά αν εβλεπα ότι μπορώ να είμαι και εγώ ψυχρή απέναντι του.αλλά εγώ αρχίζω και την παταω.για αυτό είπα θα φύγω τώρα που μπορώ.
Τωρα στο ξεκλειδωμα ίσως και να μπορούσα να τα καταφέρω μαζί του.αλλά δεν ξέρω,εσυ αν πηγαινες με κάποιον που σου έλεγε ψέματα κατά μούτρα που στη ουσία δεν απόσκοπουν πουθενά εφόσον η άλλη σου λέει είναι οκ με το σεξ θα μπορουσες να λειτουργησεις κανονικα?θα ήσουν άνετη μαζί του?θα τον εμπιστευοσουν να τους εκμυστηρευτεις κάτι τόσο προσωπικό?
δεν εχει σημασια που το λες εσυ η ιδια.
κι εκεινος ο ιδιος, εχει ηδη εκτεθει οταν λεει οτι σε θελει οχι για σεξ αλλα για σχεση και μπαρμπου τσαλα. αν πει οτι ειναι παντρεμενος , τι σχεση θελει δηλαδη; βγαινει διπλά ψευτης.
επισης, φοβαται οτι θα περιμενες να ακουσεις για μια σχεση αλλα οχι και γαμο με παιδια...
δεν ξερω αν τα εχεις το ιδιο στο μυαλο σου, αλλα δεν ειναι καθολου το ιδιο...
Τι να πω θεωρω ότι όταν η αλλη σου λέει είμαι οκ με το να μες θες για σεξ ότι δεν υπάρχει λόγος να κρυψεις την αληθεια.
Και αφού όπως είπες πριν δεν τον νοιάζει άμα ρωτήσω και μάθω για το γάμο αφού αυτός θα προχωρησει παρακάτω σε αλλες γιατί δεν το λέει να μη χάνει το χρόνο του και να προχωρήσει παρακάτω ανάλογα με την αντίδραση μου?
οχι, βεβαια. πρωτα απ ολα δεν θα ρωτησεις την γυναικα του, αλλα καποιον πιθανο κοινο γνωστο (μπορει και να μπλοφαρεις).
και δευτερον, ενας παντρεμενος που ξενοπηδαει, εχει τις απαντησεις ετοιμες. αν ακουσει κατι η γυναικα του, θα της πει οτι δεν σε ξερει, ισως εισαι καποια που τον γουσταρει, η κατι αλλο σχετικο. σιγα το δυσκολο..
Πάντως δεν φοβάται ότι αν μάθω θα τα πω όλα στη γυναίκα του είναι και θαραλλεος.εν το μεταξυ εχω μάθει τα παντα για αυτη μέχρι που δουλεύει. Αλλά φυσικά δεν πρόκειται να της ελεγα κατι.Αν και πολύ θα ήθελα αν ο δικός μου αντρας είχε σχέση με κάποια να με ενημερωνε κάποιος και να μην είμαι η χαζή της υπόθεσης
ξεχνας, οτι μπορει να τα ξερει ηδη, η να κανει κι αυτη τα αναλογα....
οχι για σενα, απαραιτητα. για αλλη, ή για διαφορες.
Δεν θα του εκμυστηρευομουν το πρόβλημα μου, όμως θα πήγαινα μαζί του για ένα βράδυ και ότι βγει εφοσον θα μου άρεσε τόσο.
Κοίταξε να δεις ,μερικές φορές το παραμύθι είναι και λίγο διεγερτικό, δεν λέω ότι πρέπει να μας λένε ψέματα, αλλα είναι καλύτερα να δείχνει τρυφερός, να σου λέει γλυκολογα και να πηγαίνει με τα νερά σου. Γιατί σε αυτή τη περίπτωση μπορείς να κλείσεις εύκολα τη φωνή της λογικής και να προχωρήσεις.
Άμα σου έλεγε κατάμουτρα ότι σε θέλει μόνο για σεξ, ότι δεν θα γίνει τίποτα μεταξύ σας και τον έπαιρνες τηλέφωνα και σου έλεγε ότι δεν θα ξαναμιλησετε μετά από ότι γίνει. Αυτό θα σου φαινόταν πολύ χειρότερο. Πίστεψε με. Θα ήταν προσβλητικό και άσχημο.
Όσο για το κόλλημα που έχεις φάει το καταλαβαίνω πως το αντιλαμβάνεσαι όμως πίστεψε με είναι μια τεράστια μπούρδα. Και σου το λέει μια γυναίκα που νομίζει ότι έχει καψουρευτει άγρια πλατωνικα πολλές φορές. Είναι μια τεράστια φουσκα του μυαλού σου που μπροστά σε αυτη τη τόσο ΤΕΡΑΣΤΙΑ και μεγαλειώδη μορφή που έχει πάρει στο μυαλό σου, είναι ένα αστείο στη πραγματικότητα . Σου εγγυώμαι ότι ακόμα και αν λήξει με τον πιο άδοξο τρόπο θα επιζησεις! Μη σου πω ότι η σχέση με τον σύντροφό σου σε επηρεάζει περισσότερο γιατί είναι πραγματική και όχι στη σφαίρα της φαντασίας σου. Έχετε δεθεί και οικειοποιηθει ο ένας τον άλλον.
Επιπλέον, παίζεις τελείως εκ του ασφαλούς. Ξέρεις εκ των προτέρων ότι είναι παντρεμένος και ότι δεν θα είστε ποτέ μαζί. Δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Δεν κινδυνεύεις να σε παρατήσει μετά το σεξ και να πέσεις από τα σύννεφα. Είσαι προιδεασμενη
Οπότε δεν έχεις να χάσεις κάτι για μένα. Μόνο να κερδίσεις σε περίπτωση που σε ξεκλειδώσει
Άσε τη σκέψη και περνά στη δράση όλα στιγμές είναι
Σε ευχαριστώ πάρα πολυ κοριτσάκι μου για όλα. Όλες οι τοποθετησεις σου με βοηθησαν πολύ. Έχεις δίκιο που λες ότι είμαι προιδεασμενη ακομη και να με παρατησει ετσι είναι.θα το ξέρω από τώρα.
Εχεις δίκιο που λες ότι πρέπει να το ζησω χωρίς πολλά πολλά.το θέμα ηταν να κάνω και εγώ το σκοπό μου πραγματικοτητα.
Βέβαια έχω πάρει άλλη απόφαση.θα το σταματησω δεν πειράζει ας μη το ζησω.έτσι κι αλλιώς έχω χάσει πολλά και πόλλους στη ζωή μου θα το αντέξω και αυτό τουλάχιστον δεν θα χάσω κάποιον που ενδιαφέρεται πραγματικα για μένα.
Δεν θα σου άρεσε δηλαδή καθόλου η ιδέα να του πεις να δειπνησετε μαζί ένα βράδυ σπίτι σου και ότι βγει; δεν χρειάζεται αν εσύ μπλοκάρεις να του δώσεις εξηγήσεις, πες απλά ότι δεν νιώθεις πολύ καλά και ότι να το αφήσετε για τώρα. Και Κάνε του στοματικό για να τελειώσει άμα δεν θες να τον γειωσεις τελείως. Εξάλλου δεν είναι ικανός να σε κρίνει γιατί είναι χειρότερος. Λέει ψέματα και είναι παντρεμένος.
Πάντως αν θα το ακολουθουσες θα σου πρότεινα σπίτι σου καλύτερα. Να είσαι άνετη στην ασφάλεια σου, και ότι άσχημη τροπή πάρει (άμα πάρει)να του δώσεις τα πράγματα του και να φύγει. Δεν είναι κάτι τόσο σπουδαίο. Είναι μια πράξη που συμβαίνει και μετά συνεχίζεις κανονικά δεν είναι κάτι το τόσο ουσιαστικό και μεγαλειώδες το σεξ.
Βέβαια αν δεν θες καθόλου δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις με το ζόρι.
Όμως δεν μπορείς να τον πιέζεις και αυτόν για να γίνει όπως τον θες , δεν μπορείς να τον βάλεις στα κουτακια σου ,βλέπεις ότι είναι κάτι άλλο. Οπότε ή πορεύεσαι με αυτό ή το σταματάς
Σαν σκεψη ναι δεν είναι άσχημη. Αλλά δεν πρόκειται να του το πρότεινα ποτέ εγω.και τι να του πω δηλαδή αφού εκτός δουλειάς δεν μπορει να ρθει από ότι βλέπω. Στα πεταχτα έρχεται καμία ωριτσα και γειά σας.ε δεν θα τον παρακαλεσω για να του κάνω και στοματικο κιόλας.
Μου δίνει αντιφατικα μηνυματα από την μία θέλει σαν τρελος απο την άλλη δεν μπορεί να διάθεσει λίγο από τον ελευθερο χρονο του. Οπότε αντέ και γειά.
Σπουδαιο δεν είναι όπως λες αλλά εγώ στεναχωρίεμαι και εύκολα. Στην πρωτη μου σχέση έπαθα καταθλιψη και έφτασα 39 κιλά. Οπότε προσέχω παραπάνω τώρα για να έχω.βέβαια με αυτό τον τρόπο δεν πρόκειται να ζήσω τίποτα καλό αλλά τι να κανουμε.εχω συμβιβαστει.απλώς μέρες μέρες έχω κάποιες εντονες επιθυμίες να ζήσω τέτοιες ιστοριες.μετά μου ξανά περναει
Ναι σου λέει αντιφατικά πράγματα γιατί σε παραμυθιάζει με γλυκά λόγια αλλα κρύβεται παράλληλα από τη γυναίκα του.
Εγώ πιστεύω πως αν ήσουν πιο αποφασισμένη και του έλεγες σπίτι σου, πιστεύω θα ερχόταν γιατί όλο αυτό το παιχνίδι για αυτόν τον λόγο παίζεται. Θα έλεγε ότι χαζή δικαιολογία μπορεί να βρει στη γυναίκα του για να έρθει. Άντρες είναι αυτοί, σιγά να μην αφήσουν το κοκό να πάνε για πουρνάρια!
Μπορεί στην πρώτη σου σχέση που πχ έκανες στα 18 σου να το πήρες βαριά όμως τώρα δεν εισαι 18 χρόνων, ούτε είναι η πρώτη σου φορά! Τώρα είσαι πιο ώριμη και δυνατή από τότε. Ξέρω τι σου λέω
Ναι ίσως ερχόταν αν του το δινα στο πιάτο. Αλλά να τον φωναξω να ρθει και μετά να του πω συγνώμη δεν μου βγήκε είναι κάπως.γιατί ξέρω ότι με την πρώτη δεν θα μου βγει.ο ιδιος βεβαια μου ειπε θέλει να πάμε σε ένα ξενοδοχείο ένα βράδυ να μεινουμε και απλως θέλει ένα βράδυ να με γλυφει και να με φιλάει χωρίς να κάνουμε τίποτε άλλο. Και στα επόμενα είπε θέλει και σεξ φυσικά.
Για το ένα το βράδυ μόνο φιλιά ψήνομαι για το άλλο δεν νομίζω.
Την πρώτη σχέση την εκανα στα 27 άρα δεν ήμουν μικρή. Βέβαια σίγουρα δεν θα στεναχωρηθω όπως στην πρώτη. Αν το εβλεπα λίγο πιο ωμα και έγω ίσως κάτι γινοταν.αλλά δεν ξέρω τι σκάτα εχω μέσα στο κεφάλι μου.σαμποταρω τον ίδιο μου τον εαυτό και τις επιθυμίες του καθώς θεωρώ ότι με θεωρει ασχημη και έρχεται μαζί μου μόνο για σέξ.έχω την αντιληψη δηλαδή ότι όποιος θέλει μόνο σεξ απλως μας βρισκει άσχημες και δεν θέλει κάτι παραπάνω από έμας.
Τίποτα δεν είχα βγει με κανεναν.οποίος μου έλεγε για καφέ δεν δεχομουν.πίστευα ότι είμαι άσχημη για να έχω σχέση με τον οποιονδηποτε.και τώρα άσχημη πίστευω ότι είμαι αλλά πως πήρα απόφαση να βγω δεν ξέρω. Μαλλον γιατι στα 27 βέβαια αρχίσα εγώ να αυνανιζομαι και εκεί μπουφος δηλαδή. Ε και τοτε είπα θέλω να κάνω σεξ με άντρα και όχι να αυνανιζομαι μόνη. Αλλά που.Το σεξ πήγε περίπατο.
Εδώ μέχρι τα 27 δεν είχα βγει ποτέ σε παραλια.ντρέπομουν για το σώμα μου ήμουν πολύ αδύνατη δεν μου άρεσα.δεν μπορούσα να με βλέπουν απορώ και πως εκανα την πρώτη μου σχέση τότε. Αλλά σου είπα με αναγκασε η τότε μεγάλη επιθυμια να κάνω σεξ.αυνανιζομουν 3-4 φορές την ημέρα.
δεν μπορει μονο επειδη νομιζες οτι εισαι ασχημη, να αρνιοσουν να βγεις ενω στο προτειναν...
αυτα γινονται σε ενα συντηρητικο περιβαλλον που εχεις συνδεσει το σεξ με την ευτελεια και την αμαρτια...
διοτι αν ειχες ορμες, που πιστευω οτι ειχες, θα εκανες σεξ, κι ας ησουν κατα την γνωμη σου, ασχημη.
γιατι; σεξ κανουν μονο οι ομορφες;
Δεν σου μιλάω για σεξ τώρα σου μιλάω για μια γνωριμια για μια σχέση. Ελεγα και ακόμη δηλαδή λέω από μέσα μου γιατί εφόσον είμαι ασχημη αυτός να θέλει να βγουμε?αρα με κοροιδευει άρα είναι απελπισμενος και έρχεται μαζί μου γιατι δεν έχει καμία άλλη. Αυτό με μπλοκάρει.
Έχω κάνει πολλά βήματα από τότε.
Να φανταστεις μέχρι τα 27 δεν είχα πάει ποτέ σε παραλία ντρεπομουν για το σώμα μου. Ήμουν πολύ αδύνατη δεν ήθελα να με βλεπουν.σε ένα βαθμο τα έχω ξεπεράσει αυτά. Απλως εξακολουθώ να ντρέπομαι για εμένα.
Το περιβαλλον μου ήταν μεν αυστηρό αλλά σε λογικά πλαισια.δηλαδή στην εφηβεία μπορούσα να εχω κάτι έστω και κρυφά δεν ήμουν κλειδωμενη στο σπίτι και με τις φίλες καναμε αρκετές βλακιες αυτές δηλαδή κανανε εγώ εμένα απ έξω αλλά είχα την δυνατότητα να το κάνω. Απλώς ήθελα να είμαι το καλό κορίτσι να μην έχουν να κάνουν καμια παρατηρηση σε εμενα.και η αδερφή μου πχ στα 26 έκανε σχεση πρώτη φορά αλλά αυτη εκανε αμέσως σεξ καμία σχέση με εμένα.
καλα, εχεις τετοιο κολλημα απο παιδι και πας σε ομοιοπαθητικο να σε ταιζει ματζουνια; αυτο θελει ψυχοθεραπεια βαρβατη και συνεχη, οχι ομοιοπαθητικη...
μηπως ο πατερας σου σε κοροιδευε για το σωμα σου η σου δημιουργουσε την εντυπωση οτι δεν εισαι ομορφη;
ακου αγαπητη, αν και η αδερφη εκανε σχεση στα 26, ο λογος ειναι η οικογενεια σας.
απλα εσενα σου φαινεται "σε λογικα πλαισια" γιατι αυτο γνωρισες μονο...
Κοίτα αυτά τα έχω απόδεχτει πλέον. Δηλαδή αν εισαι ασχημη δεν αλλαζει αυτό σε όποιο ψυχολογο και να πας.
Πλέον κάνω μια ας το πούμε κανονική ζωή και για μπάνιο θα πάω και για ποτο παλιά δεν εκανά ούτε αυτά. Δεν έβγαινα γιατί ντρεπομουν.
Ο πατέρας μου πάντα ήταν επικριτικος μαζί μου. Σε όλα.πάντα με μειωνε και για την εμφάνιση και για τον χαρακτήρα. Πότε δεν είχα ακούσει ένα μπραβο από κανεναν.όταν το ρώτησα γιατί μου μιλάγες ετσι τότε είπε γιατί έτσι θα επερνες μπροστα να πετυχεις.
Τελευταία μου είπε 《 τι τον θες αυτόν που είσαι?τον φίλο μου εννοούσε ειναι ασχημος και θα λένε αυτή η ωραία κοπέλα στραβη είναι και βγάινει με αυτόν? Να λεγα ότι έχει και λεφτά αυτός δεν έχει τίποτα 》
Τις προαλλες πάλι ειπε 《η αδερφή σου δεν μου άρεσε ποτέ σαν εμφανιση εσύ κάπως τρωγεσαι》δηλαδή κουβέντες που θα έπρεπε να ντρεπεται να της λέει.
Σίγουρα πιστεύω οτι αυτό έχει παίξει μεγάλο ρολο στη ζωη μου και με έχει πάει πολύ πίσω.
Πάντως και φίλη της αδερφης μου τότε στα 27 ξεπαρθενιαστηκε.τι να πω ήταν το χωριό των παρθενων.
Τα έχω ξεπεράσει όλα τώρα ρεμεντυ μου ακόμη και την απιστια που ειχε κάνει στη μαμά μου.όταν ήμουν 6-7 το τράγικο ήταν ότι το μαθαμε και εμεις.για αυτό δε μου κάνει εντύπωση που και οι δύο είχαμε ψυχολογικα στο παρελθον.εγώ βέβαια έχω πολλά περισσότερα. Τώρα αν μου λέγε κερατωσα την μάνα σου θα του λεγα και μπραβο γιατί μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα. Τότε όμως δεν μπορουσα.ίσως είναι και ο λόγος που δεν εμπιστεύομαι τους άντρες και δεν τους πιστεύω.
Αυτός είναι και ένας λόγος ας μη τον έχω αναφέρει εδω που πρέπει επειγόντως να διακοψω με τον παντρεμενο.έχω βρεθεί στη θέση των παιδιών που ο πατέρας τους ήταν απιστος και πιστεψε με.είναι τραγικό. Με τίποτα δεν θα ήθελα εγώ να είμαι η αιτία έστω και να μάθουν κάτι.
Και ακόμη με ισοπεδωνει απλώς το διαχειριζομαι διαφορετικα.δεν είμαι παιδί πλέον.με πιεζει για παραδειγμα να αρραβωνιαστω η να παντρευτω για να μη δίνω δικαιωματα στον κόσμο. Στα χωριά βλεπεις ετσι το έχουν. Χωρίς να ξέρει κάν το πρόβλημα που αντιμετωπιζω με το σεξ.
Βέβαια εγώ τον γράφω στα παπαρια μου πλέον αλλά με επηρεάζει η μουρμουρα του.
Όχι στο πρόθυρα νευρικής ανορεξίας δεν ήμουν ποτέ. Μόνο τότε που χώρισα είχα φτάσει 39 κιλά και αυτό από στεναχωρια.
Απλώς ήμουν αδυνατη.σε όλες τις αδυνατες ξέρεις φαίνονται κοκαλα.και τώρα που είμαι αδύνατη προς κανονικη πάλι έχω κοκκαλα.
4 φορες είχα φτάσει την ημερα.βέβαια δεν θυμάμαι αν το έκανα και μέρα παρα μέρα αλλά ηταν πολλές οι φορές και έπρεπε να βγω με κάποιον για το λόγο αυτό.