Σεξ ήθελα μαζι του μόνο
Κανονικά θελω κάτι σταθερό.Ειναι τι σου βγαζει ο αλλος.Μαζι του δε θα μπορουσα να κανω σχέση.Για μενα ειχε αποπνικτικο χαρακτηρα...
Printable View
Σεξ ήθελα μαζι του μόνο
Κανονικά θελω κάτι σταθερό.Ειναι τι σου βγαζει ο αλλος.Μαζι του δε θα μπορουσα να κανω σχέση.Για μενα ειχε αποπνικτικο χαρακτηρα...
Εν τω μεταξύ το πιο σύνηθες με τους αντρες παρθένους είναι πως έχουν τρομερά υψηλά στανταρτς και δεν βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και θελουν τις κουκλαρες....και δεν θελουν και μετριες με καμία δυναμη. Ενώ βλεπεις αλλοι ωραιοι τα φτιαχνουν και με μετριες ή χαλια γυναίκα να βρουν τους νοιαζει. Οποτε ναι οκ ειναι ενα θεμα αυτο σαφως......και ισως για αυτο και αυτος σε ειχε χεσμενη στο μυαλο του ίσως έκανε μεγαλο συμβιβασμό να τα φτιαξει μαζί σου αλλα ειδε δεν του καθοταν καμια καλλονή.
και στο dating app τι έψαχνε αν ηταν κοτα ; δεν θα χε βρει καμια αλλη απο τα 22 ως τα 30 αν ηταν τοσο ωραιος; ......δεν ξερω ισως ηταν γκει ή ασεξουαλ ! πολλα μπορει δεν ξερουμε τι απο ολα
αστο αφου δεν σου εκανε κατα τα αλλα ....απλα το θεμα δεν ηταν οτι ηταν παρθενος....καφροι, μαλακες και εγωιστες ειναι πολλοι !
Αναλογα την φαση που εισαι !
Ολα στην ζωη μας δεν μετριουνται συμφωνα με το σεξ και κατα την ταπεινη μου γνωμη το σεξ μπορει να ερθει σε εποχες που μπαινει σε δευτερη μοιρα γιατι στην ζωη σου κυριαρχει καποιο αλλο προβλημα πολυ πιο σημαντικο ..
Οποτε πολυ πιο σημαντικο για εναν ανθρωπο πιστευω ειναι η συντροφικοτητα ,η συμπαρασταση και η δυναμη που μπορει να κρυβει εκεινος μεσα του ωστε να μπορει να στην μεταδώσει και να ειναι διπλα σου στιγμες που γνωριζει οτι δεν θα του δωσεις ΜΟΝΟ αυτο ..
Αλλωστε το σεξ μετατρεπεται και γινεται πιο ηδονικο οταν μεσα σε αυτο συμπεριλαμβανεται η αγαπη, ο θαυμασμος και πολυ περισοτερο η ενσυναισθηση ...Δυσκολα στις μερες μας καποιος μπαινει στην θεση του αλλου και θελει να τον κανει να νιωσει το διο καλα οπως και εκεινος !
Δυστηχως σεξ χωρς ολα αυτα που προανεφερα ειναι απλα μια ακομη σαρκικη επαφη χωρις να αγγιζει καν το συναισθημα αλλα και την απολυτη ηδονή που σου προσφερει ο αληθινος ερωτας !
Περαστικα σου και ευχομαι να βγεις τελείως αλώβητη απο το θέμα της υγεια σου !
δεν ειναι θεμα απειριας το να ειναι αναισθητος και αδιαφορος για τα προβληματα σου, ενω παριστανει οτι σε σκεφτεται και παιρνει 25 φορες τηλεφωνο οταν δενε χεις προβληματα..
εχει χοντρα θεματα ο τυπος και φαινοταν σε καθε του αντιδραση...
εξακολουθω να θεωρω μεγαλη πιθανοτητα το να ειναι γκει σε αρνηση...
Το μήνυμα έχει τροποποιηθεί από τη διαχείριση.
γιατι παρεξηγήθηκες τωρα; εσυ δεν εισαι απελευθερωμένη οπως λες; Τι σε πειράζει αν σε λενε ξεπετα που το κακο;
Μην τραζεσε είναι ατάκες αντρών..
Άλλωστε δηλώνεις ξεκάθαρα ότι ψάχνεις σεξ οπότε γιατί να σε ενοχλεί..
Έπειτα ναι ξεπέτα να το αποδεκτείς..
Ξεπέτα όμως που μάλλον γι αυτους εσύ κάνεις παιχνίδια άρα αυτό ειναι που ενοχλεί καλή μου !!!
Οταν μια γυναίκα έχει την ευχέρεια της επιλογής και το πότε θα τελειώσει κατι ,συνήθως εισπρατει και την αλλαζωνια ορισμένων αυτών ,η την μη αποδοχή πως αυτό τον ρόλο τον έχουν και εκείνες χαχα!!!
Άστους να λένε ότι θέλουν εσύ απολάμβανε την ζωή σου !!
Όχι πουθενά δε είπα ότι ψάχνω μόνο σεξ.ειπα ότι με τον παρθένο ήθελα μόνο σεξ επειδή ήταν πρηκτης και δε με αφήνε να αναπνέω.αυτο δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να μου μιλάει έτσι.
ρε κοριτσια ας πατε και με 100000
ειπε κανεις οχι;;
εσεις χανετε απο την αξια σας οταν γραψετε τοσα χιλιομετρα οχι εμεις.
εσεις ειστε αυτες που θετε τον αντρα εμπειρο και οχι οι αντρες την γυναικα.
λοιπον στο θεμα μας τι εγινε; ενας αντρας που δεν ηταν εμπειρος δεν εκανε κατι με την θεματοθετρια.
Καταρχην,εσεις οι "βγαλμενοι" θα πρεπει να καταλαβετε,οτι αυτο το παλικαρι,για καποιο λογο η λογους μπορει να μην ειχε την ευκαιρια να κανει σχεσεις,να ειχε σεξουαλικες εμπειριες,γιαυτο το λογο ισως μπηκε και σε μια εφαρμογη για να κανει μια αρχη,αφου εκει εξω οι περισσοτερες γυναικες σνομπαρουν το παραμικρο και μπορει ευκολα να απογοητευει,να κλειστει,να απομονωθει.Το τι θεωρειτο νορμαλ ειναι συζητησιμο,πχ ειμαι ντροπαλος και εσωστρεφης σαν ατομο,αυτο δεν με βοηθαει στις επικοινωνιακες μου σχεσεις και στην κοινωνικοτητα με τις γυναικες,οποτε δεν εχω εκει εξω τις ιδιες ευκαιριες με καποιον αλλον που απο τα 16 του ξεπαρθενιαστηκε,που ως τα 20 του ειχε 2-3 σχεσεις και στα 25 του θεωρειτο ηδη βγαλμενος,εμπειρος και ηξερε πως να συμπεριφερθει.Τα κοινωνικα προτυπα και στερεοτυπα μας εχουν κανει να αναρωτιομαστε αν η αλλη πλευρα εχει καποιο προβλημα επειδη δεν εχει κανει σεξ και ετυχε ο κληρος σε εμας για να γινει αυτο μαζι του.
Και μονο που σου ειπε την αληθεια,οτι δεν εχει σεξουαλικη εμπειρια,ειναι στα συν,γιατι αλλοι προσπαθουν να το κρυψουν υπο το φοβο της απορριψης η της γελοιοποιησης απο την αλλη πλευρα.
Πολύ σωστά τα είπες! Και για τις γυναίκες περίεργο τους φαίνεται πιθανολογώ. Αμέσως ότι κάποιο πρόβλημα θα έχει κάποιος/α λες και βρίσκεις σχέσεις στα πατατάκια ξέρω γω. Νομίζει ο κόσμος πως σου πετάνε αντρες πχ ωραίους νεους μορφωμένους ευαίσθητους,να έχετε χημεία, που θελουν σχέση και λες ΟΧΙ ΑΠΑΠΑΠΑΠΑ εγω δεν θελω.
Δεν πάει καλά ο κόσμος ! Εδω όσες πάνε με τόσους και όπως βλεπουμε και απο το thread πάλι μονες ειναι και πάλι ψάχνονται ΔΙΑΡΚΩΣ ε πως λοιπόν μια κοπελα που δεν κανει ξεπέτες και ειναι ευαίσθητη να βρει σχεση ;
Εγώ αγάπη μου γλυκιά δεν είμαι όπου φυσάει ο άνεμος!
Το οτι είμαι σταθερή απόλυτη και μονογαμικη δεν είναι κανόνας για όλος τους άλλους.
Αν μια άλλη γυναίκα είναι ευτυχισμένη με το να εναλλασει τους συντρόφους της ποια είμαι εγώ που θα της απαγορεύσω την πηγή της ευχάριστης ?
Να καταλαβαινοματσε λιγάκι τι λέμε εδώ μέσα σας παρακαλώ πολύ και να μην καταλαβαίνουμε μόνο όσα μπορεί το δικό μας το μυαλό...
Εδώ μας τα μπερδεύεις λιγάκι..
Πως γίνεται να θες μονο σεξ και οι πρωτες σου σκεψεις να ειναι αν ειναι κατάλληλος για γάμο?
Έπειτα τον παρουσίασες ως Άδωνις αν θυμάμαι καλά..
Ει αι δυνατόν να πλησιάζεις ένα τέτοιο άνθρωπο μόνο για σεξ όταν μάλιστα παρακάτω λες ότι θες κάτι μόνιμο πλέον?
Σορυ με εχεις καταμπερδεψει ρε συ Νοσηρή ή κάτι χάνω στα γραφόμενα σου ...
Και επίσης Άδωνις και παρθένος σε αυτή την ηλικία ΔΕΝ παίζει..
Ο τύπος σε δούλευε...Να έχει κολλήσει τόσο πολύ από νωρίς με τέτοια εμφάνιση πάλι κάτι δεν μου κολλάει..
Ε, καλα τωρα, οι μισογυνηδες δεν θελουν η γυναικα να χει παει με πολλους γιατι χανει την αξια της αλλα να μην ειναι και καμια μιξοπαρθενα. Ετερον εκατερον.
Εχουν πλακα που νομιζουν οτι θα περιορισουμε εμεις τη σεξουαλικοτητα μας, μηπως και δεν μας προτιμησουν μετα, και κυριως απαπα μηπως μας εχουν μονο για σεξ, και δεν μας αποκαταστησουν και μεινουμε στο ραφι, πω πω, δυστυχια μας, κατι κελεπουρια που βλεπουν τις γυναικες ως αντικειμενα προς κοστολογηση.
Να σου πω ομως κατι, γιατι μπαινουμε τοσο πολυ στη διαδικασια να.κρινουμε τις επιλογες του αλλου; Ξερεις πως μεγαλωσε, τι αξιες εχει ο καθενας, τι προτεραιοτητες εχει στη ζωη του. Γιατι να βγαζουμε αυθαιρετα συμπερασματα για τις επιλογες των αλλων; Κοιτας πως συμπεριφερεται, τι λεει, το τι σου βγαζει, τι αξιες, πεποιθησεις εχει και βλεπεις αν ο αλλος σου κανει ή οχι.
Εν προκειμενω εσενα δεν σου κανε και για αλλο λογο τελικα απο τον αρχικο.
Δεν πιστευω οτι το κανει απο επιλογη επειδη του αρεσει περισσοτερο να βλεπει ιντερνετικα βιντεο απο την πραξη στην πραγματικοτητα,εχω δει μη εμφανισημους αντρες να εχουν παει με παρα πολλες γυναικες,να εχουν επιτυχιες σε σχεσεις,αλλα καποιοι εμφανισημοι να ειναι στασιμοι η κατι να τους κραταει πισω.Eπισης αρκετοι αντρες προτιμουν το πληρωμενο σεξ γιατι δεν εχουν εμπειρια και φοβουνται παλι μην φανει αυτο σε μια νεα γνωριμια και ερθουν σε δυσκολη θεση.Ημουν μια φορα με εναν φιλο-γνωστο,καναμε το εξης παιχνιδι,πηγαιναμε και προσεγγιζαμε γυναικες στο δρομο,στην παραλια,στον πεζοδρομο,οπουδηποτε εξω,αυτος εμπειρος,εγω απειρος,πιασαμε κουβεντα με δυο κοπελες,ηξερε πως να μιλησει χωρις να αγχωνεται για το αποτελεσμα,ηξερε πως να προσεγγισει και ποτε θα κλιμακωσει στην κουβεντα,απο την αλλη εγω εμοιαζα εξω απο τα νερα μου,δεν μιλουσα πολυ,ειχα στρες και κοιτουσα κατω,η περιμενα νοημα απο τον αλλον για να κανω κατι.
Η πιο σωστη σταση απεναντι του ειναι,να του ελεγες,οτι ειμαστε σε διαφορετικη φαση της ζωης μας,ψαχνω εναν αντρα που ειναι πιο εμπειρος και πιο φτασμενος σε καποια πραγματα,ενω εσυ αντιστοιχα μια κοπελα για να κερδισεις τις εμπειριες που δεν εχεις αποκτησει ακομη,οποτε αν ξεκινησουμε κατι μαζι,σιγουρα θα τελειωσει γρηγορα και θα απογοητευτουμε και οι δυο,ας μεινουμε φιλοι,ολα καλα κλπ.