Τελευταία φορά και δεν ξαναπευθύνομαι σε σένα είναι ότι δυστυχώς ενοχλείς τους περισσότερους πλην εξαιρέσεων και τι καταλαβαίνεις με το να προκαλείς τους άλλους;Είσαι ψυχολόγος αυτοδιορισμένος;θέλεις να προκαλείς σύγχιση για να παίρνεις ικανοποίηση.
Printable View
Τελευταία φορά και δεν ξαναπευθύνομαι σε σένα είναι ότι δυστυχώς ενοχλείς τους περισσότερους πλην εξαιρέσεων και τι καταλαβαίνεις με το να προκαλείς τους άλλους;Είσαι ψυχολόγος αυτοδιορισμένος;θέλεις να προκαλείς σύγχιση για να παίρνεις ικανοποίηση.
ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΝΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΨΥΧΙΚΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙς ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
εεεεεεεεε ετσι εξηγουνται ολα....!!!! και δεν το λες τοσο καιρο....
Quote:
Originally posted by xika
ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΝΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΨΥΧΙΚΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙς ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
αχααααααααααααααααα...χίκα να είσαι καλά!!!! Πολύ καλό!!!
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
αχααααααααααααααααα...χίκα να είσαι καλά!!!! Πολύ καλό!!!
;)
και στην σκεψη μονο οτι καποιοι κανουν δουλειες εδω μεσα, εσενα σου τρεχουν τα σαλια ε? και δεν κανει και να παρατρως...Quote:
Originally posted by πανος12345
εχω κανει πολλα διαλλειματα αλλα με ξαναφερνει πισω η συνειδηση μου μητσο γιαννη μιλενα σηφη κλπ
καποιοι κανουν δουλιες εδω μεσα....
αλλοι ομως εχουν αναγκη πραγματικαενα χερι βοηθειας...
πως θα τους ξεχωρισουμε?
πανο12345678900000
θελεις μηπως να δημοσιευσω τα λινκ της προσφατης καριερας σου στο νετ για να δουνε οι απορρημενοι αναγνωστες σου τι σε ξαναφερνει εδω και στο καθε φορουμ που ανακαλυπτεις η προτιμας να το αποκαλουμε \"συνειδηση σου\"?
εγω θα προτεινα να κανεις αλλο ενα διαλειμμα να ξεκουραστεις απο τις αγαθοεργιες.
μεγαλο ομως.....
ΑΜΕΣΩς ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ!Quote:
Originally posted by Empneustns
θα σου απαντησω σε ολα.Quote:
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΤΣΑΜΠΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗQuote:
θα σε προσλαβουμε με ενα μισθο 3000 ευρουλακια το μηνα να τους ξεχωριζεις εσυ ;) τι λες,δεχεσαι;Quote:
εχω κανει πολλα διαλλειματα αλλα με ξαναφερνει πισω η συνειδηση μου μητσο γιαννη μιλενα σηφη κλπQuote:
Originally posted by melene
σε θερμοπαρακαλω σταματα γιατι με εχει κουρασει η καταντια του φορουμ απο τοτε που εμφανιστηκες..εστω και ενα ατομο εδω μεσα να βρισκει παρηγορια με το πως εχουν τα πραγματα σεβασου το και σταματα αυτη τη παραλογη επιθεση.
μπορει για εσενα να ειναι κατι σημαντικο,δεν το εκμηδενιζω,ομως κανε ενα διαλλειμμα,σκεψου και τα ξαναλεμε.
καποιοι κανουν δουλιες εδω μεσα....
αλλοι ομως εχουν αναγκη πραγματικαενα χερι βοηθειας...
πως θα τους ξεχωρισουμε?
ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΛΕΣ ΣΗΦΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ....
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ
ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΦΕΡΕ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΟΙΝΟΣΥΣΤΤΑΙΚΟ ΣΤΑ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΨΥΚΙΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙς ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΙΝΕΤΕΡΝΕΤ ......ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ?
1) δεν σε εχω αναφερει ποτε με το ονομα σηφη,δειξε μου ενα ποστ μου που το εχω κανει.
2)δεν πιστευω οτι εισαι ελεφαντας ,αληθεια λεω
3)δεν πολυκαταλαβα την ερωτηση σου περι ψευδαισθησης και παραισθησης στο ιντερνετ.αν μπορεις να μου εξηγησεις τι δεν ειναι παραισθηση και τι δεν ειναι ψευδαισθηση στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ζωη για να παρω ενα δειγμα.
και θα συμπληρωσω,τι σχεση εχει η παραισθηση και η ψευδαισθηση με το θεμα.ααα και θελω και ακομα ενα ανεκδοτο οπως αυτο με τα νομιστερακια αλλα καινουριο γιατι αυτο το ηξερα ....
κατ\'αρχην αν δεν εισαι εσυ με το σηφη γραψε λαθος!
τωρα για το τι δεν ειναι παραισθηση στην πραγματικη ζωη
Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ!!
και τι δεν ειναι ψευδαισθηση
ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΑΟΥΜΕ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?
ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΙΟΧΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΤΑΙ Η ΜΕΤΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ....
τωρα στο διαδικτυο η φωτια δεν καιει ουτε ανθρωπους ουτε σπιτια ουτε αγριοχορτα....
αν δεν καταλαβες να συνεχισω και με αλλα παραδειγματα
εμπνευστη, οπως καταλαβες, στο διαδικτυο δεν καιγονται αγριοχορτα καιγονται ομως τα εγκεφαλικα μας κυτταρα διαβαζοντας αρες μαρες κουκουναρες...
αυτο δεν ειναι ψευδαισθηση αλλα ουτε παραισθηση...
οοοοοοοοοοοχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι δεν θελω αλλο παραδειγμα,το καταλαβα αληθεια σου λεω.θα το πω κιολας για ναδεις ποσο καλα το καταλαβα,ψευδαισθηση ειναι οτι δεν καναμε κατι για να μη ξανακαουμε ενω αν εκοβε ο δημος τα αγριοχορτα δεν θα καιγομασταν και δεν θα χαμε ψευδαισθηση.α ρε τον μπαγασα το δημο τι μας εκανε.
το ανεκδοτο τωρα...
3 δραπετευουν απο ενα στρατοπεδο συγκεντρωσης των Ναζι ...
μπαινουν σε μια αποθηκη και κρυβονται μεσα σε τσουβαλια..
μαπινει ο στρατιωτης και αρχιζει να κοπανα με τον υποκοπανο του οπλου του το πρωτο τσουβαλι
κοοοοοοοοοοοοκοκοκοκο
α..λεει..εχει μεσα κοτες
χτυπαει το δευτερο ...
ουγκουγκουγκουγκ
α..λεει αυτο εχει γουρουνια..
παει στο τριτο που κρυβοτανε ενας ποντιος
ΠΑΤΑΤΕΣ !ΠΑΤΑΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΣΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΘΕΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ...ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ...ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗQuote:
οοοοοοοοοοοχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι δεν θελω αλλο παραδειγμα,το καταλαβα αληθεια σου λεω.θα το πω κιολας για ναδεις ποσο καλα το καταλαβα,ψευδαισθηση ειναι οτι δεν καναμε κατι για να μη ξανακαουμε ενω αν εκοβε ο δημος τα αγριοχορτα δεν θα καιγομασταν και δεν θα χαμε ψευδαισθηση.α ρε τον μπαγασα το δημο τι μας εκανε.
ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ Ο ΣΗΦΗΣ....Ο 10Σ Ο 2ΟΣ Ο 3ΟΣ ....
ΠΟΣΟΙ ΣΗΦΗΔΕΣ ΧΩΡΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ?
ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΩ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗς ΤΟΤΕ?Quote:
εμπνευστη, οπως καταλαβες, στο διαδικτυο δεν καιγονται αγριοχορτα καιγονται ομως τα εγκεφαλικα μας κυτταρα διαβαζοντας αρες μαρες κουκουναρες...
ΕΥΓΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙς!!!
ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΣΗΦΗΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ
πανο μια ερωτηση και θελω να μου απαντησεις με ειλικρινια.Πως εχεις ξεφυγει απο τη NASA;
Quote:
Are you talking to me????? νομιζα δε με παιζεις... κοιτα να δεις τι γινεται.
Παντως πολυμηχανο σε βρισκω....ΚΑΙ πυροσβεστης...well done!!
Quote:
οοοοοοοοοοοχχχχχχχχχχχχχχ χχχχχχχχχιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι δεν θελω αλλο παραδειγμα,το καταλαβα αληθεια σου λεω.θα το πω κιολας για ναδεις ποσο καλα το καταλαβα,ψευδαισθηση ειναι οτι δεν καναμε κατι για να μη ξανακαουμε , ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΙΤΙΑ ενω αν εκοβε ο δημος τα αγριοχορτα δεν θα καιγομασταν και αν θα ειχαμε την ψευδαισθηση οτι το ιδιο παθημα δυο φορες μονο οι ηλιθιοι η οι πεισματαρηδες μπορουν να το παθουν ,δεν θα γινοτανε αιτια να ξανακαουμε η αφελεια μας να εμπιστευομαστε αυτους που ηδη μαςεκαψαν μια φορα και θα μας ξανακαψουν και παλι !!!!!!!!!!!!!!!! ρε τον μπαγασα το δημο τι μας εκανε.
χαχαχα,μου αλλαζεις και τα ποστ τωρα;
if yoy want κανεις κεφι σουβλακι , I κερασω ενα !χαχαχαχαQuote:
Quote:
Quote:
if yoy want κανεις κεφι σουβλακι , I κερασω ενα !χαχαχαχαQuote:
Quote:
Γεια σου χουβαρντα!!!
TO ΛEΣ EΠEIΔH ΨAXNOYN ΓIA OYΦO?Quote:
πανο μια ερωτηση και θελω να μου απαντησεις με ειλικρινια.Πως εχεις ξεφυγει απο τη NASA;
:P:P:P:PQuote:
ποιυ το ξερεις οτι ξεφυγα? χαχαχαχααQuote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
πανε κανεις καποιο πειραμα-τεστ τυπου:)me ti tropo kai συμπεριφορες μπορεις να σπασεις τα νευρα ενος φορουμ?ελεοοοοοοοοοοοοοοο� �οος.εξαλου οπως λαθος παρατηρησες στην αρχη ειμαστε ψυχακιδες και χαπακιδες για σενα.ε τοτε μη μας σπας τοσο πολυ τα νευρακια μας:P
Quote:
ποιυ το ξερεις οτι ξεφυγα? χαχαχαχααQuote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
εε καποια πραγματα κανουν...ΜΠΑΜ!!!!
Είναι απλό υιοθετεί συμπεριφορές ακόμη και ειδικός να είναι αλλάζει προσωπικότητα και ταυτίζεται με διάφορα περιστατικά που άκουσε.Τώρα κολλήσαμε στο Πάνος που μου θυμίζει κάτι απο Χίλτερ και Παπαδόπουλο είναι δημοκρατικότατος.Εδώ ο γνωστός παρλαπίπας ψυχίατρος που έχει μαδήσει οικογένειες και παριστάνει ότι παράγει έργο είναι για δέσιμο.Ολους τους κατατρεγμένους τους βοηθά και η επίσκεψη είναι 300 ευρώ.Ο Πάνος τα λέει εδώ ο άλλος στο πανελλήνιο καταλάβατε για ποιόν χτυπά η καμπάνα
καταρχην με κατεπληξε ο ολα ειναι δανεικα με το χιουμορ,δεν θα το σκεφτομουν ποτε χαχαχαχα πυ-πυ-πυραυλοοοοοοοος
χικα το θεμα ειναι πως το μπαμ μας εχει ξεκουφανει και θα φερουμε την αστυνομια φορουμ πασης ελλαδος για επ αυτοφορω συλληψη λογω διαταραξης κοινης ησυχιας.
πανο τελικα σε παραδεχομαι στα ανεκδοτα.....τρομερος.μηπως να αφησεις τα φορουμ να ποιασεις καμια κωμωδια,θα τρελαθεις στο γιουρι ;) σε εχασε η νασα μη σε χασει και ο σπιλμπεργκ ;)
αλλο παιχνιδι θα παιξουμεQuote:
Originally posted by olgaki82
πανε κανεις καποιο πειραμα-τεστ τυπου:)me ti tropo kai συμπεριφορες μπορεις να σπασεις τα νευρα ενος φορουμ?ελεοοοοοοοοοοοοοοο� �οος.εξαλου οπως λαθος παρατηρησες στην αρχη ειμαστε ψυχακιδες και χαπακιδες για σενα.ε τοτε μη μας σπας τοσο πολυ τα νευρακια μας:P
βρες που το εγραψα αυτο \"ειμαστε ψυχακιδες και χαπακιδες για σενα.\" και αν το βρεις φευγω για ενα μηνα εγω , αν οχι φυγεις εσυ!
emena den mou aresoun ta paixnidia eksousias distixws:)
στο καλαμπουρι ειστε ολοι καλοι αλλα εδω ειναι φορουμ υποστηριξης αν δεν κανω λαθος...Quote:
καταρχην με κατεπληξε ο ολα ειναι δανεικα με το χιουμορ,δεν θα το σκεφτομουν ποτε χαχαχαχα πυ-πυ-πυραυλοοοοοοοος
χικα το θεμα ειναι πως το μπαμ μας εχει ξεκουφανει και θα φερουμε την αστυνομια φορουμ πασης ελλαδος για επ αυτοφορω συλληψη λογω διαταραξης κοινης ησυχιας.
πανο τελικα σε παραδεχομαι στα ανεκδοτα.....τρομερος.μηπως να αφησεις τα φορουμ να ποιασεις καμια κωμωδια,θα τρελαθεις στο γιουρι ;) σε εχασε η νασα μη σε χασει και ο σπιλμπεργκ ;)
οταν η γυναικα μας κανει αποπειρα αυτοκτονια τι κανουμε
την πεταμε καιμαζευουμε αλλη χικα μηκα συκα γιωτα παπαρωτα και σκετη κοτα?
ποιος συμβουλευει ποιον και με τι προσοντα εδω μεσα?
μηπως το κανετε λιγο παιδικη χαρα για να μην φανει η γυμνια σας ?
το οτι ειναι φορουμ υποστηριξης δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να<< καλαμπουριζουμαι>>.το χιουμορ ειναι και το γελιο ειναι το καλυτερο αγχολυτικο...και πιο αποτελεσματικοτερο μεσο επικοινωνις και στηριξης απο οτι η αντιγραφη εγκυκλοπαιδικων γνωσεων
καλαμπουριζουμε συγνωμη
και ποιος σου ειπε ολγακι οτι οι εγκυκλοπεδικες γνωσεις μπορουν να σε κανουν να εισαι σε θεση να κανεις ψυχολογικη υποστηριξη?Quote:
το οτι ειναι φορουμ υποστηριξης δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να<< καλαμπουριζουμαι>>.το χιουμορ ειναι και το γελιο ειναι το καλυτερο αγχολυτικο...και πιο αποτελεσματικοτερο μεσο επικοινωνις και στηριξης απο οτι η αντιγραφη εγκυκλοπαιδικων γνωσεων
τοτ τι χρειαζονται τα πανεπιστημια? θα καθμασταν ολοι σπιτια μας και θα διαβαζαμε εγκυκλοπεδιες αν ηταν ετσι....
τ καλαμπορακι βεβια ειναι μιας μορφηε χαλαρωση αλλα ουτε αυτο λυνει ενα ψυχολογικο προβλημα...
καθε προβλημαλυνεται μονο τν το συνεδισητοποιησει αυτος που το εχει και οχι αυτος που θελει να τον βοηθησει και προφανως ψανει να βρει τον τροπο στις εγκυκλοπεδιες πως κανεις εσυ
πανο διαβασες καλα το ποστ μου ?ειπα οτι το χιουμορ που κανουμε ειναι καλυτερη μορφη επικοινωνιας απο την αναλυση θεωρητικων εγκυκλοπαιδικων γνωσεων π χρησιμοποιεις εσυ,μη προσπαθεις να διαστρεβλωσεις αυτα που γραφω.και ουτε καν μιλησα για το αν το χιουμορ ειναι μορφη θεραπειας για ψυχικες ασθενειες.γιατι παντα προσπαθεις να πεισεις με εναν απολυτο και εγωιστικο τροπο?
ειναι αλλο το να πιστευεις και να υποστηριζεις με παθος τις αποψεις σου και μπραβο σου π το κανεις αλλα πολυ διαφορετικο και αρνητικο το να προσπαθεις να πεισεις τον αλλον να υιοθετησει τις αποψεις σου
Πανο, κατ\'αρχην οταν θελεις να πεις κατι πες το με δικα σου λογια μην δανειζεσαι εκφρασεις αλλων απο αλλο θεμα.
Στην συνεχεια, προσεξε τα λογιοα σου γιατι τεινεις να φτασεις παλι στους χαρακτηρισμους που ξεστομισες στην αρχη της καριερας σου εδω και πιστεψε με δεν σε συμφερει.
Φυσικα και παμε ολοι μια χαρα απο χιουμορ και θα τα παμε ακομα καλυτερα αν δεν εχουμε εκνευριστικες παρεμβολες.
Οπως αντιλαμβανεσαι το στυλακι που εχεις υιοθετησει και σκορπας εδω μεσα δεν πιανει, δεν μετραει, δεν ταιριαζει εν παση πριπτωση.
Δεν βαρεθηκες? Δεν κουραστηκες? Δεν θελεις να ψαξεις για κατι καινουριο?
Κι ασε μας εμας να κανουμε οτι καταλαβαινουμε...δεν θα σωσεις εσυ την ανθρωποτητα.
Πάνο,Quote:
και ποιος σου ειπε ολγακι οτι οι εγκυκλοπεδικες γνωσεις μπορουν να σε κανουν να εισαι σε θεση να κανεις ψυχολογικη υποστηριξη?Quote:
τοτ τι χρειαζονται τα πανεπιστημια? θα καθμασταν ολοι σπιτια μας και θα διαβαζαμε εγκυκλοπεδιες αν ηταν ετσι....
τ καλαμπορακι βεβια ειναι μιας μορφηε χαλαρωση αλλα ουτε αυτο λυνει ενα ψυχολογικο προβλημα...
καθε προβλημαλυνεται μονο τν το συνεδισητοποιησει αυτος που το εχει και οχι αυτος που θελει να τον βοηθησει και προφανως ψανει να βρει τον τροπο στις εγκυκλοπεδιες πως κανεις εσυ
μάλλον έχεις μπερδευτεί.
Ο χώρος αυτός, δεν είναι χώρος ψυχολογικής υποστήριξης και ψυχοθεραπείας.
Είναι χώρος αλληλοβοήθειας.
Τα μέλη, μη ειδικοί, ( κατ εξαίρεσιν μπαίνουν και ειδικοί, όχι όμως για να ψυχολογήσουν ή να κάνουν διαγνώσεις) προσφέρουν το ένα στο άλλο την χείρα βοηθείας, όπως μπορεί και κρίνει ο καθένας καλύτερα.
Δεν είμαστε ψυχολόγοι και ασθενείς έδώ μέσα.
Είμαστε άνθρωποι που αναπτύσσουμε αλληλεπιδράσεις μεταξύ μας, άλλοτε αμιγώς συμπαραστατικού τύπου, άλλοτε περισσότερο εκτονωτικού, όλοι πάντως , κάτι παίρνουμε απο αυτό.
Καταλαβαίνεις την διαφορά πιστεύω.
ΑΠο εκεί και πέρα, τον διάλογό μας τον άφησες αναπάντητο, ίσως γιατί θέλεις να κρύψεις απο τον ίδιο σου τον εαυτό κάποια πραγματάκια.
συμφωνοι...γουιρντ.....εξαλλο υ δεν θα μπορουσε να κανει κανεις ψυχαναλυση η ψυχολογικη υποστηριξη σε ενα περιβαλλον φτιαγμενο νομοθετικα για να προστατευεται η ανωνυμια του χρηστη....το ερωτημα μου ομως παραμενει αναπαντητο...βοηθαει η οχι ενα ψυχικα ασθενη και ποιον αυτη η διαδικασια? αποψη μου ειναι οτι υπο ορισμενες συνθηκες μπορει να βλαψει επικινδυνα μια ομαδα ψυχικα ασθενων...εει κανεις να μου πει κατι συγκεκριμενο πανω σε αυτο? ευχαριστως να τον ακουσω...
ξαναφερνω το πιο προσφατο παραδειγμα του γλαυκου....
μια κοπελα εχει κανει αποπειρα αυτοκτονιας στο νοσοκομειο και το φορουμ ασχολειται με την φοβια του γλαυκου...αυτο εχει ολεθριες επιπτωσεις στην συναισθηση των ευθυνων του απεναντι στην συγκατοικο του με την οποια ελλειψει αλλης κοινωνικης προνοιας , πρεπει να βρουν ενα τροπο συμβιωσης μεχρι να σταθει στα ποδια της για να μπορεσει να κερδισει χρηματα για να φυγει
ενας ψυχικα ασθενης οπως λες _οπως ειμαι και γω π πασχω απο αγχωδη διαταραχη και εξαρτηση απο αλκοολ_αν θελει να βλαψει τον εαυτο του θα το κανει χωρις να επηρεαστει απο κανενα φορουμ,οσον αφορα το αν βοηθαει το φορουμ αυτο προσωπικα εμενα με βοηθησε στον αγωνα π κανω,γαληνευεις οταν μοιραζεσαι τα προβληματα και ξεροντας οτι ο αλλος θα σε καταλαβει χωρις να σε κρινει.ηρεμεις και παιρνεις δυναμη να συνεχισεις,γιατι συνηδητοποιεις οτι δεν εισαι μονος σου.
και σταματα με τα παραδειγματα και τις αλληγοριες.τι σχεση εχει η ζωη,τα πραγματικα συναισθηματα με ολα αυτα?
συμφωνη ολγακι...Quote:
ενας ψυχικα ασθενης οπως λες _οπως ειμαι και γω π πασχω απο αγχωδη διαταραχη και εξαρτηση απο αλκοολ_αν θελει να βλαψει τον εαυτο του θα το κανει χωρις να επηρεαστει απο κανενα φορουμ,οσον αφορα το αν βοηθαει το φορουμ αυτο προσωπικα εμενα με βοηθησε στον αγωνα π κανω,γαληνευεις οταν μοιραζεσαι τα προβληματα και ξεροντας οτι ο αλλος θα σε καταλαβει χωρις να σε κρινει.ηρεμεις και παιρνεις δυναμη να συνεχισεις,γιατι συνηδητοποιεις οτι δεν εισαι μονος σου.
στην δικη σου περιπτωση πραγματι αυτο που χρεαζεσαι ειναι να νοιωθεις οτι δεν εισαι μονη σου ....
εντελλει βρισκω την ιδεα του φορουμ καταπληκτικη για πολλους ανθρωπους σαν και σενα ....
επετρεψε μου ομως να τους βλεπω ολους και οχι μονο του πολλους....εστω και ενας να βλαπτεται πρεπει σαν ανθρωπος ν ψαχνω να βρω την λυση για να τον βηθησω....
αυτο πως το εξασφαλιζεις ομως ?Quote:
\"γαληνευεις οταν μοιραζεσαι τα προβληματα και ξεροντας οτι ο αλλος θα σε καταλαβει χωρις να σε κρινει\"
μαλλον το ακριβως αντιθετοσυμαβαινει εδω μεσα
ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΛΕς ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ