Δεν το περιμενα να σε ενδιαφερει τοσο πολυ η γνωμη του κοσμου!πολυ ξενερωτο μου ακουγεται να θελω να μαθω τι λενε για μενα!εκτος κι αν θελω τοσο πολυ να τους ειμαι αρεστος για προσωπικους λογους(επαγγελμα,φιλικες,ε� �ωτικες σχεσεις )
Printable View
Δεν το περιμενα να σε ενδιαφερει τοσο πολυ η γνωμη του κοσμου!πολυ ξενερωτο μου ακουγεται να θελω να μαθω τι λενε για μενα!εκτος κι αν θελω τοσο πολυ να τους ειμαι αρεστος για προσωπικους λογους(επαγγελμα,φιλικες,ε� �ωτικες σχεσεις )
kip emena mou fenete poli katinistiko na 8es na ma8eis ti kalah kaka lenegiasena.
ade sobarepsou.kai mhn akouo giaautoktonies.siner8e.koitas poses prospa8oume nase voi8hsoume.eisai aksiagaphtos.axizeis pola!!!
κριμα ειναι να εχεις κανει τοσο αγωνα και τωρα να εισσι ετσι βρε νικ :)
βρε κιπ ηρεμησε.οσο ασχολεισαι τοσο ασχολουνται.μην δινεις σημασια.φροντισε τον εαυτο σου και την ψυχη σου.κοιτα να σαι καλα και μην σκεφτεσαι τον κοινωνικο περιγυρο.
Θα ηθελες δηλ να λενε ολοι τα καλυτερα για σενα,να σε θαυμαζουνε και να σε ζηλευουνε!
Κηπ,Quote:
Originally posted by keep_walking
ρε ειμαι ενα πιονι...ενα παιχνιδακι μιας ολοκληρης πολης
μιλάς με έναν τρόπο που δείχνει οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Λυπάμαι που θα σε στεναχωρήσω, μα μια ολόκληρη πόλη, έχει πολλές άλλες δουλειές να κάνει, απο το να σε θεωρεί μαριονέτα της.
Ακόμα κι αν κάποια στιγμή σε σχολίασαν κάποιοι αρνητικώς, στο μυαλό σου το έχεις ίσως μεγεθύνει.
Κηπ, δεν είμαι ειδικός, το ξέρεις. Είμαι όμως ένας άνθρωπος που έχει περάσει διάφορα...
Ωστόσο ότι θα σου πω, είναι καθαρά δική μου εκτίμηση και ίσως κάνω λάθος.
Σε βλέπω τελευταία είσαι σε ένταση.
Μάλλον έχεις πολύ θυμό, παράπονο, καημό και οργή μέσα σου.
Κάτσε κάτω και δούλεψέ το.
Οσες σελίδες και να γράψεις, απο ένα σημείο και μετά είναι σαν να μονολογείς.
Νομίζω ένας ειδικός θα σε βοηθήσει.
Ενδέχεται να έχεις μπερδέψει την Πραγματικότητα με τις ιδέες που σχηματίζεις μέσα στο κεφάλι σου για την πραγματικότητα.
Δεν είσαι πιόνι τους ούτε συνωμοτούν εναντίον σου, πολύ απλά γιατί δεν είναι ρεαλισικό μια ολόκληρη πόλη να θέλει να σε παγιδεύσει ή να σε χειριστεί.
Παίρνεις τα φάρμακα, ωραία.
Αλλαξες μόνος σου την δοσολογία?
Κηπ, είναι κρίμα.
Θα σε παρακαλέσω να είσαι πιο συνεπής στην φροντίδα του εαυτού σου.
πρωτη φορα γραφει τετοια πραγματα.
κατι δεν παει καλα με την θεραπεια του.ολα αυταειναι της αρρωστειας σιγουρα.
αμα παρει τα φαρμακα θα του περασει.. αλλα πρεπει να παρει τα φαρμακα στη σωστη δοση αμεσως !
Να παει στο γιατρο του και να τα πει αμεσως ! Δεν υπαρχει λογος να ταλαιπωρειται ετσι επειδη ελαττωσε απλως τη δοση του.
ναι αλλα δεν μας ακουει πλεον.βρισκεται στον κοσμο του και δεν το καταλαβενει.ειναι ο πιο δυναμικος χαρακτηρας εδω μεσα δεν περιεμνα να πεσει τοσο.
αν ειχα σχηζοφρενια θα τα παρατπυσα ολα κ την ζωη μαζι.ο κιπ ομως οχι μονο δεν τα παρατησε ολα αλλα τα πηγενε καλυτερα και απο τους φυσιολογηκους ανθρωπους.ειναι αξιεπενος ανθρωπος αλλα δεν το εχει καταλαβει.
Μην ανυσηχειτε ξερω τι κανω...κατι που επρεπε να εχω κανει εδω και καιρο και να μη φτυνω αιμα μοναχος μου.Ηρθε η ωρα να εξερευνησω το περιβαλλον μου.
Σαν ζωο που πρεπει να ξερει που βαδιζει και που πατα.
Δεν ξερω απολυτως τιποτα...για τιποτα.
Εχω δικιο ή οχι?
Δεν προκειται για απλο κους-κους.
τοτε τι θα αρχησεις να αποκεφαλιζεις σαν αυτους που χαρακτηριζουν σαν ψυχοπαθης δολοφονους?
τοτε θα ειναι π θα εχουν δικιο οι αλλοι.ακουσεμαι καλα.
μπορει να λενε ενα 2κακα πραγματα γιασενα αλλα για ολους μαςλενε παντα.απλα κατιεκανες με την αγ\\γωγη και τα βλεπεις χειροτερα τα πραγματα.συνερθε κιπακο.
Κηπ, εννοείς οτι μέχρι τώρα, ήσουν αποκομμένος απο το περιβάλλον?Quote:
Δεν ξερω απολυτως τιποτα...για τιποτα.
Δεν έβλεπες?
Δεν άκουγες?
ρε δεν ακουω τι λενε οι γυρω αυτο νομιζω ειναι το προβλημα...ιδιως οταν παιζει εστω και λιγη μουσικη
αλλα δεν θα μου το ελεγε καποιος αυτο;
οχι ειμαι αποκομμενος...θα μαθω ποιο ειναι το προβλημα ακομα και αν ειμαι εγω
δεν με νοιαζει εντελει θα μαθω
Mοιάζει σαν να ακούς για πρώτη φορά,σαν μέχρι τώρα να μην άκουγες.Quote:
ρε δεν ακουω τι λενε οι γυρω αυτο νομιζω ειναι το προβλημα...ιδιως οταν παιζει εστω και λιγη μουσικη
Εννοείς οτι κάποιος θα όφειλε να σου το επιβεβαιώσει?Quote:
αλλα δεν θα μου το ελεγε καποιος αυτο;
να μου πει ξερεις keep_walking ο κοσμος γυρω σου εκτροχιαζεται και εσυ περα βρεχει....τεσπα θα τα μαθω...τωρα δεν ξερω τιποτα
ελλειψη συγκεντρωσεις θα ελεγα μα απορροφα η μουσικη
Προσδιόρισε πιο συγκεκριμένα το \"εκτροχιάζεται\"...Quote:
να μου πει ξερεις keep_walking ο κοσμος γυρω σου εκτροχιαζεται και εσυ περα βρεχει....τεσπα θα τα μαθω...τωρα δεν ξερω τιποτα
δεν ξερω τιποτα...πρεπει να ξεφυγω αλλα πρωτα θα τα μαθω ουλα
συζητανε για μενα και εγω περα βρεχει...μερικες φορες ειμαι απολυτα σιγουρος αλλα τους αφηνω
οχι ουσιωδες προβλημα αν εισαι αναμεσα σε αγνωστου
ουτε αντιδρω σε πασης φυσης μαλακια
στα παπαρια μου δηλαδη...κανω οτι γουσταρω και θα μαθω τα παντα
Σαν να θέλεις να καταλάβεις, τί λεγόταν τόσο καιρό και εσύ μπορεί να μην έπαιρνες χαμπάρι?Quote:
δεν ξερω τιποτα...πρεπει να ξεφυγω αλλα πρωτα θα τα μαθω ουλα
Αλλά και ποιοί σου στάθηκαν όπως θα έπρεπε σε αυτο, με το να είναι ειλικρινείς και να σου πουν τι συμβαίνει και τι λέγεται?
Κηπ, σε μια επαρχία, πάντα συζητά ο ένας για τον άλλο.
Όλοι συζητούν για τον καθένα.
Πόσο μάλιστα για κάποιον που ξέρουν οτι αντιμετωπίζει κάποια ψυχική νόσο.
Δεν μπορείς να τους φιμώσεις.
Δεν μπορείς να μάθεις με το ν και με το σ τι λένε.
Μπορείς όμως να αδιαφορήσεις ή να φύγεις.
Μοιάζει όμως, πριν το κάνεις, να θέλεις να βγάλεις μιαν άκρη.
Μου φαίνεται οτι αναρωτιέσαι, τί συμβαίνει?
Πόσα απο όλα αυτά που μου μπήκαν στο μυαλό είναι όντως έτσι και πόσα φαντάζομαι?
Τι απο αυτό που γίνεται αντιλαμβάνομαι και τι μου διαφεύγει?
Εδώ και καιρό ξεκίνησες να αναρωτιέσαι, τι είναι αυτό που σε κάνει να νιώθεις τόσο μόνο, και είπες οτι θεωρείς την επικοινωνία το ουσιαστικότερο όλων.
Μοιάζει σαν να έχεις μπει σε έναν αγώνα να αποκαταστήσεις την επαφή με τους γύρω σου ή κάνω λάθος?
weird η κατασταση πρεπει να ειναι τραγικη...ειναι τοσο τραγικη που αν παω να ρωτησω τι συμβαινει...μεγαλοι ανθρωποι μπορει να κρατανε με το ζορι τα δακρυα...θα μαθω ποσο τραγικη ειναι.
???
Κηπ, τι υποψιάζεσαι δηλαδή?
Οτι θα αναγκαστούν να παραδεχτούν μπροστά σου πράγματα που δεν τους βολεύει? που στα έκρυβαν?
Οτι θα κλαίνε απο ντροπή?
Ουτε μπορω να φανταστω τι εχει γινει πισω απο την πλατη μου.
Οχι δεν λενε γιατι η κατασταση ειναι τραγικη για μενα.
Και τότε πώς σκοπεύεις να μάθεις?
Σαν να σου αποσιωπούσαν όλοι μαζί πράγματα δηλ ε?
Τι είδους πράγματα όμως μπορεί να είναι αυτά?
Πάει καθόλου το μυαλό σου?
ΔΕν εχω την παραμικρη ιδεα...ολοι αρχιζουν και συμπεριφερονται σαν ηλιθιοι και προσπαθουν να υποβιβασουν τη σκεψη μου.
Ρε προτιμουν να ανοιξει να τους καταπιει η γη εκεινη τη στιγμη παρα να πουν οτιδηποτε.
Όταν λες εκείνη την στιγμή, σε ποιά στιγμή αναφέρεσαι?Quote:
Ρε προτιμουν να ανοιξει να τους καταπιει η γη εκεινη τη στιγμη παρα να πουν οτιδηποτε.
ολα του μυαλου σου ειναι ρε κιπ.
στο μονο πσυνφωνω ειναι οτι κεγω δεν ακουω τι λενε οταν υπαρχει σε εναν χωρο ενας 2ος ηχος εστω και αμυδρος.