Σας αφηνω πρεπει να σκοτωσω καποιες ωρες.
Printable View
Σας αφηνω πρεπει να σκοτωσω καποιες ωρες.
Επεστρεψα συγγνωμη αν ακουστηκα καπως πριν...αλλα με σκοτωνει η αναμονη.
Εχουμε μεινει στην περιεργεια,δεν μπορειτε να φανταστειτε πως μπορει να κατακλυσει εναν ανθρωπο...ολοκληρωτικα.
Θα δω ολο το παρελθον μου,το τι πρεπει να κανω στο μελλον και τι μυγα τσε-τσε τσιμπισε ολο το κοσμο και ασχολειτε με την παρτη μου,δηλαδη εχω βγει απο τα ρουχα μου.
Οχι σχιζοφρενεια...πιστεψτε με.
Πιστευω στην καλοσυνη του κοσμου αλλα δεν ξερω τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για να δουμε τι θα μαθω...τρελλαινομαι καιγομαι απο αγωνια....αφηστε με στο μονολογο...μη δινεται σημασια...οχι δεν τρελλαθηκα βλεπω ξεκαθαρα...νομιζω.
Μαλλον ποιος ξερει...τιποτα δεν μου φαινεται ουσιωδες....κανενα σεναριο δεν παιζει
ΜΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΗΛΙΘΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Για να δουμε.
Με ωθουν ολοι καπου αλλα αποκλειεται να ειναι αυτο....οχι μαλλον οτι νομιζω οτι ειναι ολοι ρατσιστες ή κατι τετοιο παρανοϊκο πιστευω.
Δεν ξερω αλλα θα δω...και αυτο ωθηση απο αλλου ηταν.
Για να δουμε δεν περνανε οι γαμοωρες.
Ξερετε τι ειναι να αρχιζουν να σε βριζουν στα καλα καθουμενα...πραγματικο γεγονος....αφου σε φτυνουν ουσιαστικα 12 χρονια?
Οχι ολοι φυσικα...μονο το εργασιακο περιβαλλον και δυο τρεις φιλοι....αξιζουν.
Μπορει και να βοηθανε δε ξερω...τιποτα.
Βλεπω λιγη αληθεια.
Οτι και να μαθω δεν με ριχνει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ολα οσα γραφω ειναι ψευδη.
Lets see....περνανε και οι ωρες,και με απασχολει ποση απο τη ζωη μου αναλογει και ποση ειναι...κατευθυνομενη....για να δουμε ολα καλα.
Οσα γραφω ειναι ψευδη για να περνα η ωρα.
Τερμα ο keep_walking μη σας ζαλιζω τα ουμπαλα αλλο για σημερα με ασυναρτησιες....χαχαχαχαχαχ αχαχα.
Ολα οσα γραφω ειναι ψευδη.
τοτε γιατι τα γραφεις?αφου ειναι ψευδη?
Περναω την ωρα μου...χαοτικα σαμπως ξερω τι μου γινεται?????????????
Και να σκεφτεις οτι ειμαι εξυπνος ανθρωπος γαμω τη ******* μου...δηλαδη μπορει να ειμαι εξυπνος και ηλιθιος ταυτοχρονα?
Φανταζομαι γινεται...lol
Ευπιστος θα ελεγα...για αυτο υποφερω.
Για αυτο κλεινω τα αυτια μου στα παντα.
Αυτο φταιει μαλλον για ολα.
κιπακο.θες να σου πωτην αληθεια για την σχιζοφρενεια?
εισαι τρομερα πανεξυπνος αλλα μερικα τμηματα του εγκεφαλου σου δεν δουλευουν πολυ σωστα με αποτεμεσμα το τμημα αυτο της ευφυιας να δουλευει υπερβολικα καλα.γιαυτο εισαι πανεξυπνος και λιγακι σκαρπας.εχω ψαξει καλα το θεμα γιατι νομιζα οτι εχω κ εγω σχιζοφρενια.
και η ελλειψη εμπειριας....δεν επαιζα σχολειο,εμεινα και πολλα χρονια μονος μου εδεσε το γλυκο.
Ασε τις μαλακιες πανικουλα δεν εχεις σχιζοφρενεια..
ετσι ειναι η σχιζοφρενεια.και πρεπει ΠΡΕΠΕΙ να περνειςσωστη αγωγη.
Quote:
Originally posted by keep_walking
Ασε τις μαλακιες πανικουλα δεν εχεις σχιζοφρενεια..
που το ξερεις?ψυχολογος εισαι?:P
πανικουλα ρελαξ ολα under control...γαμωτο δεν θελω να σε στενοχωρω ασε με να λεω.
Καλα εχεις σχιζοφρενεια οσο εχω και εγω δηλαδη οχι:P
δεν με στεναχωρεις.θελω να σου στεκομαι.ασεμαι να ειμαι διπλα σου.2 τρελοι μαζι :P:P
εχω συμπτωματα σχιζοφρενειας.τελος.
Μια ψυχωσουλα τοσο δα εχω...αραγε ποσο τοσο δα δεν ξερω...παιρνω και φαρμακα 12 χρονια.
Ετοιμαζομαι να ανακαλυψω την ΑΛΗΘΕΙΑ για ολη μου τη ζωη...μια ζωη βλαμμενος ή κατι τετοιο.