οχι οπως σε αυτη την γαμουπολη...τεσπα που να ξερετε...ρητορικη ερωτηση.
Printable View
οχι οπως σε αυτη την γαμουπολη...τεσπα που να ξερετε...ρητορικη ερωτηση.
σε πιστευω κιπ
οτι τα πραγματα εκει ειναι 100% οπως τα λες...
μεχρι να φυγεις , δεν εχεις κανεναν τροπο να μη χαλας την ζαχαρενια σου και την φαια σου ουσια με αυτους?
δεν μπορεις ν αρχισεις το διαβασμα πχ η να βρεις 1-2 ατομα που εκτιμας και να κανεις παρεα μονο μαζι τους?
δεν ειναι κριμα 23/24 να ασχολεισαι με μαλακες?
Εν τελει το πιστευεις αυτο !Ξεπερασες την κριση χωρις να χρειαστει να αυξησεις τη δοσολογια?η δεν ηταν κριση, απο την μειωση?και ηταν απλα ενα ξεσπασμαQuote:
Originally posted by keep_walking
Το φορουμ με εσωσε απο μια αλλη κριση \"σχιζοφρενειας\" lol.
χμ απλως βγαζω απωθημενα...μιας και δεν εχω σε ποιον να τα πω χωρις να καλεσει ψυχιατρο λολ....
τεσπα ηρεμησα παλι:)
κατσε να πω μερικες φορες τηλεξη ακομα:
γαμουπολη,γαμουπολη,γαμουπ ολη,γαμουπολη...ουφ ξεσκασα.
παιδια πρεπει να φταιει το νερο εδω οπως ακουσα απο καποιον να λεει...νομιζω οτι ειναι οτι πιο σοφο εχω ακουσει:P
βγαλε!
και πες το οσες φορες θελεις...
αλλα καποια στιγμη προχωρα και παρακατω..
πολυ δεν τους παει να τους σκεφτεσαι συνεχεια?
ναι remedy σαφως και εχεις δικιο...θα βαλω λιγη μουσικουλα να ακουσω:)
και πες μας και τι ακους!
πεταξου αν θες και δω και αφησε τους να σου παιξουν οτι θελουν!
http://sites.radiofrance.fr/chaines/fip/accueil/
Εχω βαλει ενα δισκο απο dead can dance...
κανω επανεκκινηση στο pc δεν ακουγεται καλα.
Μπορεις να απαντησης σαυτη την ερωτηση?δεν ξερεις?χρειαζομαι την προσωπικη σου αποψη μετα απο αυτο που περασες η περνας!εκτος αν χρησιμοποιεις το φορουμ για να περναει η ωρα σου!Quote:
Originally posted by katerinaki
Εν τελει το πιστευεις αυτο !Ξεπερασες την κριση χωρις να χρειαστει να αυξησεις τη δοσολογια?η δεν ηταν κριση, απο την μειωση?και ηταν απλα ενα ξεσπασμαQuote:
Το φορουμ με εσωσε απο μια αλλη κριση \"σχιζοφρενειας\" lol.
Φυσικα κατερινακι...η ιδια δοσολογια 15 mg abilify και ολο το κοσμο να μου κοπαναει το κεφαλι np ....το ξεπερασα.
Βασικά ψάχνεις αποδείξεις οτι η μείωση της κάθε δοσολογίας είναι θεμιτή, ε κατ? Στο όνομα πάντα της \"ευτυχίας\" έτσι?
Ηταν σοκ συμπεριφορας αλλων...πιστευω.
Δεν μπορεις να φανταστεις τι καλο μου κανει να σε ακουω παλι λογικο!Εισαι πολυ δυνατος!Τι θα κανω εγω αν με πιασει και εμενα κατι τετοιο ,θα φοβηθω πααρα πολυ ,δεν ξερω αν θα τα καταφερω,παρολο που εχω μεγαλη συμπαρασταση,αληθεια νομιζεις οτι πηρες βοηθεια απο το forum?
Οχι, απ\' την ορθομοριακή ιδεολογία του μνημονικού νερού βοηθιόταν τόσον καιρό εδω μέσα, κατερινιώ. Εμείς δεν προσφέραμε τίποτα.
τεραστια...μονο το φορουμ ειχα..οι αλλοι ηταν παραλογοι και απαραδεκτοι...ασε μην αρχισω την γκρινια παλι:P
δεν το επιασα καλα αυτο oboro αλλα προσφερατε...αν με γραφατε στο παραληρημα χαιρετισματα...
Στο κατερινάκι απευθυνόμουν... κηπ και στο παραλήρημα που λες σου έγραφαν σημαντικά λόγια υποστήριξης τα παιδια...
παω να κανω ενα ντουζ...τα λεμε παιδια.
ok το επιασα:)
Μπορει εγω να ειμαι αφελης!Εσυ εισαι ομως ειρωνικος και καυστικος !εχω αναγκη απο προσωπικη εμπειρια και οχι απο πληροφοριες που μπορω να βρω σε ιατρικα βιβλια!Quote:
Originally posted by oboro
Οχι, απ\' την ορθομοριακή ιδεολογία του μνημονικού νερού βοηθιόταν τόσον καιρό εδω μέσα, κατερινιώ. Εμείς δεν προσφέραμε τίποτα.
κατερινιώ αν νομίζεις οτι εγώ είμαι απότομος μαζί σου, συνεχισε να λες αρλουμπες σχετικα με τις δοσεις και θα δεις τι εχεις να ακούσεις απο τα άλλα παιδια που ξέρουν τον κηπ χρόνια... Δεν είσαι αφελής. Με τον εαυτό σου μπορεί να είσαι, όταν όμως το μετατρέπεις σε προτροπή για ελάττωση της δόσης είσαι απλά επικίνδυνη βάσει αρχής ασχέτως αν τελικά σε πάρει κανείς στα σοβαρά.
Τι να σου πω !Δεν προετρεψα κανενα να ελλατωσει τα φαρμακα !Μαλλον δεν επεξεργαζεσαι τις πληροφοριες που παιρνεις απο αυτα που γραφονται!Ισως και να μη μπορεις απο την βιασυνη σου να αποδειξεις ποσο ξυπνιος εισαι!
Ναι θέλει πολύ μυαλό για να διαγνώσει τις πεποιθήσεις σου κανείς, κατερινιώ:
Τι να σου πω... Καμία υπόνοια, καμία προτροπή. Ποιά μείωση της δόσης μωρε... τα φαντάζομαι.Quote:
Ελπιζω να μη κανω λαθος και να ειναι ετσι οπως διαισθανομαι!Δηλ. να επιμεινης Κηπ ,και να αντεξεις αυτο το κατεβασμα που επαθες και απο τη μειωση της δοσολογιας (μεχρι και 6 μηνες υπαρχει πιθανοτητα rebound ) και απο τον ερωτα ,να αλλαξης την ζωη σου και να ονειρευεσαι τα καλυτερα.Γνωρισε οσους θελουν να σε γνωρισουν και μη κολωνεις με το οικονομικο-θα τα καταφερεις-ολοι τα καταφερνουν οταν ειναι, η υποδυονται τους φυσιολογικους.
Ασε λοιπον την γκρινια και δες τι θα κανεις γιατι ερχεται χειμωνας και τερμα οι διακοπες!
Ζητα βοηθεια απο γιατρο που μπορει να σε υποστηριξει (εκτος της πολης σου ) και οχι να σε τρομοκρατησει σαυτο τον αγωνα σου να ζησης καλυτερα!
προτρεπω?η υποστηριζω την επιλογη του?
Ας απαντηση ο Κηπ!
Γιάννης? Γιαννάκης? Johnny Boy? Ορθομοριακός ίσως Γιαννακης?!?!?!Quote:
προτρεπω?η υποστηριζω την επιλογη του?
Anything is possible...
Ωραία λογική. Στο κάτω κάτω στο δικό του θέμα επέλεξες να το κάνεις αυτό που κάνεις...Quote:
Ας απαντηση ο Κηπ!
Γιατι η σωστή δοσολογία? Είναι θέμα επιλογής! \'Οχι περιστάσεων ιατρικών!
Καλα!πηγαινε στη γωνια να δεις αν ερχομαι!
Προτιμώ να πάω να δω αν επιτέλους εκεί έχεις κουρνιάσει μαζί με τις θεωρίες σου. :) *hugs*
Λοιπον κατερινα...ειδα τα πραγματα πολυ μαυρα...αλλα και οι αλλοι με \"χτυπαγαν\" αλυπητα...δεν ξερω μπορει να εδειχνα \"καπως\"...παντως δεν προκειται να το ξεχασω.Μαυρα τροπος του λεγειν...απλως \"περιεργα\"...τωρα ειναι πιο ξεκαθαρα και ελπιδοφορα.
Τα σχεδια μου δεν τα αλλαζω.
Εσυ ακολουθα τις οδηγιες του γιατρου...γιατι ο καθενας μας και δεν χρειαζεται να στο πω ειναι εντελως διαφορετικος σε ολα...ακομα και στις \"πτωσεις\"...η πτωση συνηθως νομιζουμε οτι οφειλεται παντα σε εξωτερικο ερεθισμα και τα ριχνουμε σε αλλους...σε μενα ομως ισως να ειναι ακι αυτος ο λογος γιατι πραγματικα \"μεγαλες δυναμεις\" εδρασαν για να φτασω σε αυτη την κατασταση.
χαιρομαι που ο σοφος και ξεχωριστος κιπ ειναι παλι αναμεσα μας.Quote:
Λοιπον κατερινα...ειδα τα πραγματα πολυ μαυρα...αλλα και οι αλλοι με \"χτυπαγαν\" αλυπητα...δεν ξερω μπορει να εδειχνα \"καπως\"...παντως δεν προκειται να το ξεχασω.Μαυρα τροπος του λεγειν...απλως \"περιεργα\"...τωρα ειναι πιο ξεκαθαρα και ελπιδοφορα.
Τα σχεδια μου δεν τα αλλαζω.
Εσυ ακολουθα τις οδηγιες του γιατρου..........
δεν θα μπορουσε να περιγραψει κανεις καλυτερα απο σενα αυτο που σου συνεβη...η και, συμβαινει....
τα ΜΑΥΡΑ,δεν θα τα δει κανεις που ειναι στα συγκαλα του (οπως εσυ π.χ.) ως ΑΣΠΡΑ.
οταν ειναι ομως ηρεμος, θα τα δει με ψυχραιμια, με οσο χρονο του χρειαζεται, θα βαλει κατω τα δεδομενα και θα αποφασισει πως θα κινηθει απο δω και περα!δεν θα πεσει στην μαυρη απελπισια!
Μπορει να εδειχνα καπως...σε αυτους που με κοπαναγαν με μαλακιες εννοω...μια διευκρινηση.
Πολυ σωστα remedy.
Ναι θα ακολουθησω τις οδηγιες του ΓΙΑΤΡΟΥ θεου οπως εκανες κ εσυ!Quote:
Εσυ ακολουθα τις οδηγιες του γιατρου...γιατι ο καθενας μας και δεν χρειαζεται να στο πω ειναι εντελως διαφορετικος σε ολα...ακομα και στις \"πτωσεις\"...η πτωση συνηθως νομιζουμε οτι οφειλεται παντα σε εξωτερικο ερεθισμα και τα ριχνουμε σε αλλους...σε μενα ομως ισως να ειναι ακι αυτος ο λογος γιατι πραγματικα \"μεγαλες δυναμεις\" εδρασαν για να φτασω σε αυτη την κατασταση.
lol καπου εχεις δικιο...αλλα εγω ξερω την θεωρια οτι απο τα 15 mg abilify στα 30 δεν ειναι και τοσο σημαντικη διαφορα...τα 15 πρωτα εχουν τα βελτιστα αποτελεσματα...αν δεν κανω λαθος μην παρω κανεναν στο λαιμο μου.
α να ξερεις παλια επαιρνα 15 και ζητησα μονος μου ο ηλιθιος να παω στα 30.
Εγω ετσι κι αλλιως δεν εχω παρακολουθηση απο γιατρο για να βλεπει την κατασταση μου...και δεν εχω και λεφτα για αυτον.
Δικαιολογιες ξερω:P
Να ξερεις παντως οτι αυτο που περασα μου εκανε καλο και οχι κακο...ειδα πιο καθαρα ορισμενα πραγματα.
σε πιστευω απολυτα εγω τουλαχιστον κιπ...Quote:
Δικαιολογιες ξερω:P
Να ξερεις παντως οτι αυτο που περασα μου εκανε καλο και οχι κακο...ειδα πιο καθαρα ορισμενα πραγματα.
δεν εχω πειστει ακομα οτι υπαρχει ψυχικη ασθενεια ...
για κανενα και οχι μονο για σενα η καποιον αλλον εδω μεσα ...
υπαρχει απλα μια ιδιομορφια εναλλαγης συναισθηματων και σκεψεων που ισως σε τελευταια αναλυση βοηθουν αντι να βλαπτουν ..αρκει βεβαια να μπορει καποιος να αντλει δυναμη απο την συγκρουση με τον εαυτο του και να βγαινει φρεσκος και δυνατος οπως εσυ τωρα....