Quote:
Originally posted by anoiksi
...οσο αφορα την αρνηση ναι εχεις δικιο...δυο φορες ενιωσα ετσι στη ζωη μου, αλλα τωρα ειναι ακομα πιο δυνατο απο πριν...και στις δυο δεχτηκα την αρνηση και αντι την ζεστη τους ερωτικη αγκαλια, την αγκαλια ενος φιλου...μονο που στην πρωτη περιπτωση δεν μειναμε φιλοι γιναμε απλα γνωστοι...
Έχει ξαναγίνει. Τι σημαίνει αυτό? Να τολμήσω να υποθέσω? Έχω διαβάσει πολλά από τα ποστ που έχεις κάνει εδω. Φαίνεσαι μια ευαίσθητη κοπέλα, ρομαντική και ενσυναισθητη. Μήπως όταν ερωτεύεσαι ονειρεύεσαι την τέλεια αγάπη που μόνο στα παραμύθια συναντάμε? Μήπως δίνεις ολοκλρηρωτικά τον εαυτό σου και φυσικά δεν εννοώ το σεξ? Μήπως δεν δίνεις την ευκαιρία στον άλλο να σε διεκδικήσει? Ξέρεις γιατί στο λέω? Πολλές φορές, (και συμβαίνει και στα δυο φύλλα), μπορεί να κυνηγήσουμε μια μλκ μονο και μόνο γιατί δεν μας κάθεται και να μην εκτιμάμε έναν αξιόλογο άνθρωπο που θα μπορούσαμε να ερωτευτούμε τρελλα, γιατί είναι εκεί και θεωρεί πολυτιμη ακόμη και μια ματιά μας.
Μήπως έπεσες με τα μούτρα, τα έδωσες όλα και ο άνθρωπος σκέφτηκε πως δεν θέλι να σε πληγώσει γιατί δεν νιώθει το ίδιο?
Ισως αυτο να φοβαμαι και τωρα γιαυτο να αντιδρω ετσι...ναι πιστευω οτι αυτο φοβαμαι παλι και αντιδρω σε καθε φαση σιωπης εντονα...πως να το αλλαξω, αφου φοβαμαι οτι θα φυγει και αυτος απο την ζωη μου οπως ο αλλος,
άλλο ένα λάθος. μείνε με τους όρους σου φτάνει να μου δίνεις το δικαίωμα να λιωνω κάθε μέρα μπροστά σου, μήπως και φιλοτιμηθείς να μου ρίξεις ένα ξεροκόμματο. εξασφαλισμένη αποτυχία να μη σε δει ποτέ ισότιμα και σαν ερωτική σύντροφο, αλλα μια απελπισμένη που τον ανεβάζει στα μάτια των φίλων του.
παρολο που ξερω οτι δεν ειναι ετσι, χρειαζομαι επιβεβαιωση και ξερω οτι ειναι κουραστικο για τον ανθρωπο μου...
Επιβεβαίωση που? Δεν τίθεται τέτοιο θέμα απ τη στιγμή που εκείνος είναι ξεκαθαρισμένος.
δεν θελω να με περασεις ως ψονιο, αλλα νομιζω πως ξερω να αγαπαω αληθινα...
Ναι, αγαπάς αληθινά, αλλά λάθος. (και κανείς δεν θεωρείται ψώνιο όταν αγαπάει αληθινα και με πάθος).
Οσο αφορα τις ερωτικες εμπειριες μπορω να πω οτι ειμαι στα μετρια...ουτε πηδηχτηκα με τον πρωτο τυχωντα μονο και μονο για να κανω σεξ, αλλα ουτε εχω αναστολες πχ.να κανω one night stand, γιατι το εκανα...Για μενα ειναι αναγκαιο να αισθανομαι εστω ενα θαυμασμο για καποιον για να παω στο κρεββατι μαζι του...Για παραδειγμα χτες που βγηκα, παρολο που ειχα τα μαυρα μου τα χαλια και το καταλαβαν οι πιο πολλοι, δεν μπορεσα να μην το δειξω πια χτες, θα ειχα την ευκαιρια να κανω σεξ αν αντιδρουσα λιγακι στα καμακια, απλα δεν εχω ορεξη να πηδηχτω με κανεναν τωρα...Σε αυτην την φαση ειμαι παιδι του ερωτα...Τι να το κανω να με αγγιξει καποιος και να σκεφτομαι τον αλλον, δεν εχει νοημα...
Κανένα νόημα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνεις κάτι που δεν θέλεις, έστω και από σωματική ανάγκη.
Θεοφανια μου πραγματικα πιστευεις οτι μπορει να γινει κατι μαζι του, εφοσον μου εχει ηδη πει οτι δεν με αγαπαει οπως εγω;
Κοίτα, πάντα υπάρχει ελπίδα, αλλά πρέπει νατο πάρεις εντελώς αλλιώς. Με αυτή τη συμπεριφορά δεν έχεις την παραμικρή ελπίδα.
Το μονο που θελω ειναι να νιωθω οτι υπαρχει γυρω μου και να ξερω οτι ειναι καλα...
αυτό δεν το σχολιάζω γιατί μου θυμίζει κάτι απο διαδυκτυακή Μάρθα Βούρτση.