τι ακριβως δειχενει αυτο το λινκ θεοφανια?
Printable View
Χρονια πολλαQuote:
Originally posted by Θεοφανία
(χρονια πολλα ...ενιγουει)
Ποιο ιλιοδωρε?Quote:
Originally posted by Winston_man
Θεοφανία για άλλη μια φορά κακοποίησες ένα μέλος και φυσικά εξεράγη (απόλυτα φυσιολογική αντίδραση). Σου έχω δηλώσει δημόσια ότι θα με βρίσκεις μπροστά σου ΟΠΟΤΕ το κάνεις αυτό.
Χτυπάς κάτω από τη ζώνη, πετάς ταμπέλες «ανολοκλήρωτος», «ανέραστος» και ότι άλλο κατεβάσει το αλλόκοτο μυαλό σου. Αυτά που εξελίχτηκαν στο παρόν θρεντ είναι αναμενόμενο αποτέλεσμα της αχαρακτήριστης συμπεριφοράς, σου. Αλήθεια, καλέ σαμαρείτη σου πέρασε ποτέ από το μυαλό ότι με τις ταμπέλες και τους ξερολίστικους αφορισμούς σου κάνεις κόσμο να νοιώθει άσχημα? Ενας άνθρωπος που νοιώθει μειονεκτικά, μπαίνει εδώ για να πάρει δύναμη και κουράγιο και όχι να πέφτει πάνω στην υπεροψία και τους χαρακτηρισμούς σου.
Με αποτροπιασμό είδα κιόλας ότι καταφεύγεις εδώ και στον ΕΚΒΙΑΣΜΟ του μέλους που κακοποίησες με τους χαρακτηρισμούς σου, χρησιμοποιώντας σαν διαπραγματευτικό όπλο τη δημοσίευση των προσωπικών του στοιχείων. Αυτό ειλικρινά δεν περίμενα να το δω ποτέ από ένα άτομο ισορροπημένο όπως διατείνεσαι ότι είσαι.
Κακοποιείς κόσμο εδώ, σου το έχουν πει πολλοί. Τώρα αν εμπιστεύεσαι τη γνώμη του φίλου σου που μπαίνει μόνο όταν μπλέκεις για να σε σιγοντάρει, σημαίνει ότι δεν έχεις και κρίση. Όλα τα παλιά μέλη ξέρουν ότι κακοποιείς κόσμο. Μόνο τα νέα ξεγελάς, τρέχοντας μόλις κάποιος δημοσιεύσει κάποιο νέο θέμα.
Κάποιος πρέπει να σε μαζέψει.
Για μένα το έγκλημα εδώ δεν είναι ποιος είπε τα χειρότερα λόγια, αλλά ποιος προκάλεσε την οργή του αδύναμου, χτυπώντας μάλιστα κάτω από τη ζώνη. Κοινώς ο γουίνστον δεν θα είχε εκραγεί αν ήξερες να μιλάς χωρίς να κακοποιείς.
Kαι το νέο φρούτο ....να εκβιάζεις.
Tώρα μόλις είδα και αυτό και για να μην κάνω εμετό μόνη μου, προτίμησα να το κάνω κουότ. ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ χείριστος με τα προσωπικά στοιχεία του γουίνστον! Αισχος και πάλι.Quote:
το μήνυμα έχει διαγραφεί από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.Quote:
Originally posted by Winston_man
το μήνυμα έχει διαγραφεί από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Τέλος θα έπρεπε να ξέρεις ότι η συγνώμη κερδίζεται δεν είναι αποτέλεσμα εκβιασμού.
Αντί να τη λέμε ο ένας στον άλλον,καλό θα ήταν να ανοίγαμε ένα thread για μία ανταλλαγή απόψεων,μία σοβαρή συζήτηση πάνω στο σεξ.Χωρίς να απαξιώνουμε,να προσωποποιούμε και να στηλιτεύουμε,χωρίς να καρφώνουμε και να κερδίζουμε ανόητους πόντους.Είμαστε εδώ για να καλυτερέψουμε τη ζωή μας,το αρνούμαστε ή όχι δεν έχει σημασία,αυτή είναι η αλήθεια.Θέλουμε να μάθουμε.Ας μάθουμε λοιπόν να επικοινωνούμε με όρους κόσμιους,ώστε να μπορούμε αυτή την ευκαιρία να μη την σαμποτάρουμε οι ίδιοι.
Οι κόντρες δε θα λείψουν ποτέ,αλλά:
Winston,όταν ξεπερνάς τα όρια,δε βρίσκεις δίκιο ποτέ,καθώς το να βρίζεις ένα μέλος και να περιμένεις να δικαιωθείς είναι κάτι αδύνατο.Η στάση σου ήταν απαράδεκτη!
Nature,και η Θεοφανία κακοποιήθηκε εν προκειμένω.Ή όχι λες;
Ας προσπαθήσουμε να μην ξεπερνάμε τα όρια,να συνδιαλεγόμαστε με επιχειρήματα και όχι με χολή,βρισίδια και προσωπικές αιχμές.
Σε τι μας πάει μπροστά σαν προσωπικότητα το ανάθεμα και το νταηλίκi,η διαπόμπευση και το βρισίδι;Κατανοώ πως ο καθένας από μας κουβαλά τα δικά του θέματα και προσπαθώ να μην τον πονάω παραπάνω απ\'όσο ήδη πονά.Ας αφήσουμε πίσω την εποχή των σπηλαίων λοιπόν,τα ρόπαλα και τις κραυγές και ας το πάρουμε αλλιώς να πάμε στα σημαντικά.:)
Quote:
Originally posted by RainAndWind
και ας το πάρουμε αλλιώς να πάμε στα σημαντικά.:)
τωρα θα το παρουμε αλλιως και θα παμε στα σημαντικα....
αναμενε....
:cool:
Rain, τα βρισίδια και οι χολές με βρίσκουν πάντα αντίθετη.
Συμφωνώ ότι και η Θ. κακοποιήθηκε. Ομως όταν προκαλείς και χτυπάς κάτω από τη ζώνη, η εξέλιξη είναι απρόβλεπτη.
Μπορούμε πάντα να πάμε εμείς τον εαυτό μας,άσχετα αν το κάνουν οι άλλοι.Αδύνατο λες κρίνο;Θα προτιμούσα να το κάνουμε όλοι μαζί,αλλά αν δε συμβεί,αυτό που είναι σημαντικό για μένα θα το επιλέξω και θα το γυρέψω η ίδια ούτως ή άλλως.
Πιστεύω πως όλοι πρέπει να σκέφτονται λίγο περισσότερο πριν μιλήσουν, γιατί ο χώρος είναι ευαίσθητος. Πολλοί έχουν κατά καιρούς εκμυστηρευτεί πολύ προσωπικά τους θέματα.
Με μια επιπόλαια εκούσια ή ακούσια αντιμετώπιση, φυσικά βλάπτονται. Διαταράσσονται κιόλας. Οταν η αιτία που πυροδοτεί αυτή την έκρηξη είναι πάντα η ίδια, εμένα με προβληματίζει και δεν μπορώ να μην το υπογραμμίσω.
Υπογραμμίζω επίσης ότι η συμπεριφορά κυρίως όσων διατείνονται ότι έχουν όλα τα προβλήματά τους λυμένα και μπαίνουν εδώ για .....να βοηθήσουν πρέπει να είναι πιο προσεκτική, λιγότερο αλαζονική και φυσικά όχι κακοποιητική.
Εκτός αν μας δουλεύουν....
Κατά τη γνώμη μου πάντα.
Quote:
Πήγαινε στο γιατρό σου.
Quote:
Πηγαινε σε ένα γιατρο, είναι κρίμα να βγαζεις τοση χολή.
Quote:
Και πήγαινε επειγόντως στο γιατρο σου.
Τρια απανωτα μυνηματα τετοιου τυπου,
δειχνουν το ποιος ειναι εκτος εαυτου και γιατι πραγμα μιλαμε.
Για τα υπολοιπα βρισιδια, δεν βλεπω προβλημα, γιατι οπως ειπε ο winston απανταει και η αλλη η εξυπνη.
Αυτα τα φαινομενα, ειναι εκεινα που εχω πει κατα καιρους, οτι εδω μεσα το φορουμ δεν εχει καμια σχεση με υποστηριξη.
Γιατι σε ενα καυγα, οταν η αμυνα του αλλου ειναι να τον ... στειλει στο γιατρο του, σημαινει οτι η Χ θεοφανια ειναι καλα, αλλα ο Χ winston εχει ξεφυγει και πρεπει καποιος να τον μαζεψει.
Καπως ετσι οι αλλοι οι εξυπνακηδες (ο keep walking, o knoulp κλπ) μου γραφανε οτι εχω ξεφυγει και πρεπει να σταματησω να γραφω....
Βεβαια δεν μου ειπανε για γιατρο εμενα, γιατι θα ηταν 2 ματς, ο κηπ να μου πει για γιατρο.....
Ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης \"αγαπητη\" θεοφανια εντ δι οδερς, ειναι ανεπιτρεπτο να γραφεις σε καποιον που εχει φαρμακευτικη αγωγη πηγαινε στο γιατρο σου και μαλιστα 3 φορες απανωτα κατι που δειχνει οτι δεν πεταξες μια ατακα τυχαια.
Τωρα,
winston, εχεις προβληματα που σε καταδιωκουν χρονια τωρα.
Γνωριζω οτι απο περυσι, εκανες λιγα βηματα αλλα εκανες.
Ο θυμος σου ειναι κατανοητος (οχι εσυ το αλλο βλητο, δεν ειναι κατανοητη η αντιδραση σου) αλλα δεν θα σε βοηθησει.
Η Χ θεοφανια, σπαει πλακα με τον πονο σου και δεν την ενδιαφερει ουτε αν εχεις προβληματα ουτε τι περνας,
αρκει να ικανοποιησει τον ψωροεγωισμο της.
Να ξερεις οτι πανω απο ολα,
αυτο που μετραει δεν ειναι η ηλιθιοτητα που κουβαλαει ο καθεις που βρισκεις μπροστα σου, αλλα το τι κρυβεις μεσα σου εσυ.
Σταματα να βριζεις εστω και αν αυτο σε εκτονωνει.
Στηλιτευσε μονο το γεγονος, οτι ενα μελος εδω μεσα, αντι να σου παρεχει υποστηριξη οπως ευαγγελιζεται οτι κανει αυτο το φορουμ, σε στελνει σε γιατρο.....
Αυτο ειναι το σημαντικο που πρεπει να κρατησεις και οχι τα υπολοιπα.
Εμαθες στην ζωη σου, οτι υπαρχουν ΚΑΙ θεοφανιες,
αλλα δεν ειναι ετσι ολος ο πλανητης.
Υπαρχει και κοσμος που λειτουργει αλλιως, συνεχισε να υπαρχεις για τους υπολοιπους.
Ετσι θα βοηθησεις τον εαυτο σου, για να συνεχισεις να κανεις τα βηματα που θες.
;)
Quote:
Μπορούμε πάντα να πάμε εμείς τον εαυτό μας,άσχετα αν το κάνουν οι άλλοι.Αδύνατο λες κρίνο;Θα προτιμούσα να το κάνουμε όλοι μαζί,αλλά αν δε συμβεί,αυτό που είναι σημαντικό για μένα θα το επιλέξω και θα το γυρέψω η ίδια ούτως ή άλλως.
εμενα δεν με ενδιαφερει ο καυγας,
και εγω σε καυγαδες εμπλεκα και γινομουν μαλλια κουβαρια.
Με ενδιαφερει οτι ενα μελος, που εχει χρονια φαρμακευτικη υποστηριξη και σαφως τους γιατρους τους εχει κανει σχεδον φιλους του, δεχεται επιθεσεις του στυλ να παει στο γιατρο του.
Με ποιο δικαιωμα γινεται αυτο?
Και πως αυτο ειναι υποστηριξη στην τελικη?
Αρχιζω και εχω αποψη για το θεμα, καπως ολοκληρωτικη.
Ισως θα επρεπε το φορουμ, να ειναι κλειστο ως προς ατομα που δεν πασχουν απο τιποτα, δεν εχουν πιει χαπια ποτε τους, δεν ξερουν τι σημαινει οι ιδιοι να εισαι σε μια χρονια κατασταση οπως ειναι ο Χ winston.
Τουλαχιστον αν πλακωνονται, αυτο θα γινεται με ισους ορους και κανεις δεν θα στελνει υποτιμητικα τον αλλο σε γιατρους.
Ακριβως γιατι αυτες οι αντιληψεις εχουν εισχωρησει για τα καλα στο φορουμ, ειναι ο λογος που πια δεν γραφω αποψεις που παρεχουν υποστηριξη δημοσιως, γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ειναι κατι τετοιο.
Quote:
Originally posted by nature
Συμφωνώ ότι και η Θ. κακοποιήθηκε.
κανεις δεν κακοποιηθηκε επειδη ειπωθηκαν 5 ατακες.
Η κακοποιηση υπαρχει οταν πιανεις τον αλλο και το χτυπας σαν χταποδι πανω στο προβλημα του.
Αυτα για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους.
Ισοπεδώνεις κι εσύ όμως κρίνο.Το forum δεν έχει καμία σχέση με υποστήριξη γράφεις.Έχει.Το αποδεικνύουν αρκετά threads και αρκετά μέλη που έχουν λάβει βοήθεια όταν τη χρειάστηκαν,απαντήσεις όταν ρώτησαν και συμπαράσταση.
Νομίζω πως έχεις την τάση να κοιτάς μόνο αυτά που επιβεβαιώνουν το ότι δεν υπάρχει υποστήριξη και να παραγνωρίζεις εντελώς αυτά που αποδεικνύουν πως υπάρχει.Γιατί λες πώς το κάνεις;Kαι δεν είσαι ο μόνος παρεπιμπτόντως.Το ωραίο υπάρχει πάντα,άσχετα αν δίπλα του υπάρχει και το άσχημο.Όταν εγώ επιμένω πως μόνο το άσχημο υπάρχει,ενώ το ωραίο όχι,ενώ άλλοι βλέπουν και τα δύο,κάτι τρέχει με τη δική μου όραση.Επίσης κάτι τρέχει όταν εγώ βλέπω μόνο το ωραίο,ενώ το άσχημο όχι.Το ίδιο είναι.
Έξω από το forum,βλέπεις μόνο ομορφιά ή μόνο ασχήμια;Δε νομίζω.Εδώ γιατί λοιπόν δε βλέπεις και τις δύο όψεις που βλέπεις να υπάρχουν έξω από το forum;
Επίσης θα διαφωνήσω.Αν εσύ το *******,ξεκωλιάρα,καργιόλα ,ψόφα και τα λοιπά δεν τα θεωρείς κακοποίηση,αλλά θεωρείς αντίστοιχα το πήγαινε στο γιατρό σου,μάλλον έχεις άλλα κριτήρια από εμένα.Αν κάποιος με έβριζε έτσι,δε θα έλεγα πως είπε 5 ατάκες.Θα σου θυμίσω επίσης πως έχεις αντιδράσει πολύ πιο έντονα και για πολύ περισσότερο για πολύ ηπιότερες κρίσεις άλλων για σένα.Αν σε συμφέρει να παραβλέπεις τη μία πλευρά της κακοποίησης και να επισημαίνεις μόνο την άλλη,τότε απλά δεν είσαι αντικειμενικός in my humble opinion.
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Συμφωνώ ότι και η Θ. κακοποιήθηκε.
κανεις δεν κακοποιηθηκε επειδη ειπωθηκαν 5 ατακες.
Η κακοποιηση υπαρχει οταν πιανεις τον αλλο και το χτυπας σαν χταποδι πανω στο προβλημα του.
Αυτα για να βαλουμε τα πραγματα στην θεση τους.
Ok, αν θέλεις να ακριβολογήσω, κακοποιήθηκε σε μια χρονική στιγμή dt, ενώ αυτή κακοποίησε άτομα πάνω σε ευαίσθητες προηγούμενες εξομολογήσεις τους. Αν δεις το μύνημα που πυροδότησε την οργή του w. ήταν ένα αλαζονικό μύνημα που έλεγε ότι αν είσαι μόνος είναι γιατί είσαι χοντρός και άσχημος, τεμπέλης στη δουλειά και βαρετός στις συναναστροφές σου.
Εγώ αν είχα δηλώσει μόνη και με κοινωνική δυσκολία θα ένοιωθα αυτά τα λόγια σαν μαχαιριά.....
Ποιος δεν θα το ένοιωθε αλήθεια????
Quote:
Quote:
Με ενδιαφερει οτι ενα μελος, που εχει χρονια φαρμακευτικη υποστηριξη και σαφως τους γιατρους τους εχει κανει σχεδον φιλους του, δεχεται επιθεσεις του στυλ να παει στο γιατρο του.
Ισως θα επρεπε το φορουμ, να ειναι κλειστο ως προς ατομα που δεν πασχουν απο τιποτα, δεν εχουν πιει χαπια ποτε τους, δεν ξερουν τι σημαινει οι ιδιοι να εισαι σε μια χρονια κατασταση οπως ειναι ο Χ winston.
Τουλαχιστον αν πλακωνονται, αυτο θα γινεται με ισους ορους και κανεις δεν θα στελνει υποτιμητικα τον αλλο σε γιατρους.
.................................................. ....
αυτό το ποστ σου με συγκίνησε κρίνο.....
είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι.
Ειλικρινά
xaxaxaxaxaxaxaaxQuote:
.....Βεβαια δεν μου ειπανε για γιατρο εμενα, γιατι θα ηταν 2 ματς, ο κηπ να μου πει για γιατρο.....
Ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης \"αγαπητη\" θεοφανια εντ δι οδερς, ειναι ανεπιτρεπτο να γραφεις σε καποιον που εχει φαρμακευτικη αγωγη πηγαινε στο γιατρο σου και μαλιστα 3 φορες .....
;)
ο κρινο αποφασισε να μας κανει μαθηματα δεοντολογιας οταν ακομα και τωρα ειρωνευεται τον κιπ, ενω τις αξεχαστες εκεινες μερες τον ειχε βρισει καταμουτρα με αναφορα στα θεματα της υγειας του με αποτελεσμα να τον μουτζωσουν και οι πετρες εδω μεσα
κρινο αν εσυ ξεχνας, το φορουμ θυμαται τα ρεζιλικια σου...
σε καλο μας πρωινιατικα
Quote:
Ισοπεδώνεις κι εσύ όμως κρίνο.Το forum δεν έχει καμία σχέση με υποστήριξη γράφεις.Έχει.Το αποδεικνύουν αρκετά threads και αρκετά μέλη που έχουν λάβει βοήθεια όταν τη χρειάστηκαν,απαντήσεις όταν ρώτησαν και συμπαράσταση.
Νομίζω πως έχεις την τάση να κοιτάς μόνο αυτά που επιβεβαιώνουν το ότι δεν υπάρχει υποστήριξη και να παραγνωρίζεις εντελώς αυτά που αποδεικνύουν πως υπάρχει.Γιατί λες πώς το κάνεις;Kαι δεν είσαι ο μόνος παρεπιμπτόντως.Το ωραίο υπάρχει πάντα,άσχετα αν δίπλα του υπάρχει και το άσχημο.Όταν εγώ επιμένω πως μόνο το άσχημο υπάρχει,ενώ το ωραίο όχι,ενώ άλλοι βλέπουν και τα δύο,κάτι τρέχει με τη δική μου όραση.Επίσης κάτι τρέχει όταν εγώ βλέπω μόνο το ωραίο,ενώ το άσχημο όχι.Το ίδιο είναι.
Έξω από το forum,βλέπεις μόνο ομορφιά ή μόνο ασχήμια;Δε νομίζω.Εδώ γιατί λοιπόν δε βλέπεις και τις δύο όψεις που βλέπεις να υπάρχουν έξω από το forum;
Τι ζυγαρια παλι ειναι αυτη?
Για πιο ασχημο και ομορφο μιλας?
Ποιος στο ειπε οτι δεν υπηρχε παλια η ασχημια?
οι καυγαδες? οι γκρινιες και τα πλακωματα?
Ενταξει εισαι καινουρια εδω,
αλλα αφιερωσε μια μερα να διαβασεις παλια ποστ.
Εγω λεω κατι αλλο και εσυ κατι αλλο.
Εγω μιλαω για νεα τακτικη που παλια δεν υπηρχε και αυτο δεν μπαινει σε καμια ζυγαρια.
Ειναι ανεπιτρεπτο για τον οποιονδηποτε, να εχει υποψη του οτι τον περιμενει η Χ θεοφανια να του την λεει να παει στο γιατρο του.
ΑΥΤΟ δεν μπαινει σε καμια ζυγαρια και δεν αντιπαρερχεται ουτε ισοσκελιζεται με τα χιλιαδες ποστς που αναφερεις.
Οταν καταργεις μια λειτουργια, αυτο κανεις και δεν μπορεις να στρογγυλεψεις για να νιωσεις καλυτερα.
Ξερεις αγαπητη ρειν,
μιλαμε εκ του ασφαλους εσυ, εγω, η θεοφανια και ο καθε εξυπνακιας που γραφτηκε εδω μεσα και συζηταμε στου κασιδη το κεφαλι για να του την λεμε (οταν δεν μπορουμε να πουμε κατι αλλο) να παει στο γιατρο του η στα τσακιδια γενικοτερα.
Εχεις παρει ποτε σου χαπια?
Εχεις ερθει ποτε σου σε φαση πανικου?
Θα ελεγες ποτε σε καποιον να παει στο γιατρο του?
Ξερεις τι μπορει να σημαινει σε καποιον που ειναι σε μονιμη φαρμακευτικη υποστηριξη ολο αυτο?
Kατέφτασαν και οι ενισχύσεις.....
Φαίνεται σκούρυνε η θέση της Θεοφανίας...
σε καλό μας....
ακριβως ετσι.Quote:
Επίσης θα διαφωνήσω.Αν εσύ το *******,ξεκωλιάρα,καργιόλα ,ψόφα και τα λοιπά δεν τα θεωρείς κακοποίηση,αλλά θεωρείς αντίστοιχα το πήγαινε στο γιατρό σου,μάλλον έχεις άλλα κριτήρια από εμένα.Αν κάποιος με έβριζε έτσι,δε θα έλεγα πως είπε 5 ατάκες.Θα σου θυμίσω επίσης πως έχεις αντιδράσει πολύ πιο έντονα και για πολύ περισσότερο για πολύ ηπιότερες κρίσεις άλλων για σένα.Αν σε συμφέρει να παραβλέπεις τη μία πλευρά της κακοποίησης και να επισημαίνεις μόνο την άλλη,τότε απλά δεν είσαι αντικειμενικός in my humble opinion.
Τωρα αν δεν ειμαι αντικειμενικος ιν γιορ χαμπλ οπινιον,
αυτο ειναι μια αλλη συζητηση.
Σαφως και εχω αλλα κριτηρια απο εσενα, για αυτο και εχω σταματησει να γραφω ενω εσυ τα βλεπεις ολα καλα - ολα ανθηρα.
Quote:
Originally posted by Remedy
xaxaxaxaxaxaxaaxQuote:
.....Βεβαια δεν μου ειπανε για γιατρο εμενα, γιατι θα ηταν 2 ματς, ο κηπ να μου πει για γιατρο.....
Ενα φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης \"αγαπητη\" θεοφανια εντ δι οδερς, ειναι ανεπιτρεπτο να γραφεις σε καποιον που εχει φαρμακευτικη αγωγη πηγαινε στο γιατρο σου και μαλιστα 3 φορες .....
;)
ο κρινο αποφασισε να μας κανει μαθηματα δεοντολογιας οταν ακομα και τωρα ειρωνευεται τον κιπ, ενω τις αξεχαστες εκεινες μερες τον ειχε βρισει καταμουτρα με αναφορα στα θεματα της υγειας του με αποτελεσμα να τον μουτζωσουν και οι πετρες εδω μεσα
σε καλο μας πρωινιατικα
και αν χρειαστει να ειρωνευτω θα το ξανακανω μην εχεις αμφιβολια.
Εγω οτι εχω πει για τον κηπ,
το εχω κανει οταν εχω βρεθει και προσωπικα.
Εχω αποψη και δεν μιαλω μεσω των οθονων.
Οσο για τα ρεζιλικια μου,
αστο, κοιτα τα δικα σου και μετα κοιτας τα υπολοιπα.
Quote:
σε καλό μας....
κατσε θα ερθει και ο υπολοιπος στρατος....
ολα ειναι δανεικα και το υπολοιπο κακο συναπαντημα......
Είμαι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει υποδείξεις, θα αφήσω μόνο αυτό: Μέλη Online - Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 80 Επισκέπτες, 10 Μέλη και 1 Αόρατο μέλος οι οποίοι κοιτάζουν το forum
lol σε καλό μας.Quote:
Quote:
σε καλό μας....
κατσε θα ερθει και ο υπολοιπος στρατος....
ολα ειναι δανεικα και το υπολοιπο κακο συναπαντημα......
Ασε το στρατό να κοιμηθεί λιγάκι παραπάνω.
xaxaxaxaxaxaxxaQuote:
Quote:
xaxaxaxaxaxaxaaxQuote:
;)
σε καλο μας πρωινιατικα
και αν χρειαστει να ειρωνευτω θα το ξανακανω μην εχεις αμφιβολια.
Εγω οτι εχω πει για τον κηπ,
το εχω κανει οταν εχω βρεθει και προσωπικα.
Εχω αποψη και δεν μιαλω μεσω των οθονων.
Οσο για τα ρεζιλικια μου,
αστο, κοιτα τα δικα σου και μετα κοιτας τα υπολοιπα.
Καινουρια στοιχεια στις αποψεις επι δεοντολογιας , του κυρ κρινο
οταν καποιος εχει συναντηθει προσωπικα με καποιον αλλο, μπορει να τον βριζει και να τον ειρωνευεται για την ασθενεια του κι ας ξερει οτι ειναι ασθενης!!!!!!!
ρε θειο
γιατι δεν λες απευθειας οτι το κρινο μπορει να κανει και να λεει οτι μπουρδα του κατεβει ασχετως δεοντολογιας , ενω ολοι οι υπολοιποι μπορουν να λενε οτι εγκρινει ο κυρ κρινο? θα εισαι λιγοτερο ανακολουθος στα ανεκδοτα που μας λες....
γινεται ολο και πιο ενδιαφερουσα η τοποθετηση σου.....
Aς μείνουμε σε κάτι όμορφο.Quote:
Quote:
Quote:
.................................................. ....
αυτό το ποστ σου με συγκίνησε κρίνο.....
είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι.
Ειλικρινά
Ας μείνουμε στην ουσία....
Quote:
xaxaxaxaxaxaxxa
οταν καποιος εχει συναντηθει προσωπικα με καποιον αλλο, μπορει να τον βριζει και να τον ειρωνευεται για την ασθενεια του κι ας ξερει οτι ειναι ασθενης!!!!!!!
ρε θειο
γιατι δεν λες απευθειας οτι το κρινο μπορει να κανει και να λεει οτι μπουρδα του κατεβει ασχετως δεοντολογιας , ενω ολοι οι υπολοιποι μπορουν να λενε οτι εγκρινει ο κυρ κρινο? θα εισαι λιγοτερο ανακολουθος στα ανεκδοτα που μας λες....
axaxaxaxaxaxaxaxa
ο καθενας εχει την δικη του ερμηνεια στο βρισιμο και στην ειρωνια.....
Μηπως μπορεις να βρεις ποστ μου,
που να λεω σε καποιον 3 φορες να παει στο γιατρο του?
Ετσι γιατι μου αρεσει να μιλαω συγκεκριμενα.....
Αν το βρεις,
θα ηθελα να το διαβασω,
γιατι δικαιουται μια συγνωμη μου για το ποστ μου αυτο.
Να ξερεις οτι ο κρινος ακομα και αν γινει αδικος ξερει να επανορθωνει.
Κατα τα αλλα,
ωραιες οι εξυπναδες σου, οπως και εσυ σπαω και εγω πλακα.....
:cool::cool::cool:
OYYYYYXOYXOYXOYXOXXOYXOYQuote:
Quote:
xaxaxaxaxaxaxxa
ρε θειο
axaxaxaxaxaxaxaxa
ο καθενας εχει την δικη του ερμηνεια στο βρισιμο και στην ειρωνια.....
Μηπως μπορεις να βρεις ποστ μου,
που να λεω σε καποιον 3 φορες να παει στο γιατρο του?
Ετσι γιατι μου αρεσει να μιλαω συγκεκριμενα.....
Αν το βρεις,
θα ηθελα να το διαβασω,
γιατι δικαιουται μια συγνωμη μου για το ποστ μου αυτο.
Να ξερεις οτι ο κρινος ακομα και αν γινει αδικος ξερει να επανορθωνει.
Κατα τα αλλα,
ωραιες οι εξυπναδες σου, οπως και εσυ σπαω και εγω πλακα.....
:cool::cool::cool:
και η κωμωδια συνεχιζεται χωρις ελεος!!!!!!!
οχι μονο το κρινο μπορει να βριζει ασθενεις και να τους λοιδωρει για την κατασταση της υγειας τους,
ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ 3 ΦΟΡΕΣ: ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!(κατι σαν το :σε χωριζω, σε χωριζω, σε χωριζω των αραβων, αν γνωριζετε)
οι λιγοτερες φορες παραγραφονται προς οφελος του κρινο
εχεχεχεχεχεχεχεχεεχεχεχεχ
ε ρε ανεκδοτα πρωι πρωι
προς οφελος της αισθητικης μας δεν θα ανασυρω τα αισχη που ελεγες για τον κιπ σε σελιδες ατελειωτες αλλα συγκεντρωσου λιγο θειο.
καινουριο συκωτι καναμε πρωι πρωι
ΟΥΥΥΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥΧΟΥ
Quote:
προς οφελος της αισθητικης μας δεν θα ανασυρω τα αισχη που ελεγες για τον κιπ σε σελιδες ατελειωτες
χαιρομαι που βρισκεις λογους για να κανεις την κινεζα.
Εισαι σε πολυ καλο δρομο, συνεχισε ετσι.
Παρολα αυτα,
αννννννννννννν καποτε αλλαξει η αισθητικη σου, εδω θα ειμαστε να τα λεμε.
;););)
κρινο
μπορεις να κανεις και τον κινεζο και τον αραβα κι οποια αλλη εθνικοτητα σου κανει κεφι
να θυμασαι ομως οτι το γεγονος οτι εσυ εκρυψες το κεφαλι σου στην αμμο δεν σημαινει οτι δεν βλεπουν ολοι την ουρα σου;)
κανεις δεν ξεχναει τις αθλιοτητες που εξαπελυσες προς κιπ και αλλους πολλους (αλλα αναφερω κιπ γιατι σε επιασαν οι ευαισθησιες σου για τους πασχοντες)
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΑΝΕΜΕΛΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ
Quote:
κανεις δεν ξεχναει τις αθλιοτητες που εξαπελυσες προν κιπ και αλλους πολλους (αλλα αναφερω κιπ γιατι σε επιασαν οι ευαισθησιες σου για τους πασχοντες)
ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΣ ΣΑΝ ΤΟ ΑΝΕΜΕΛΟ ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ
γιατι ποιος σου ειπε οτι θελω να ξεχασει κανεις τις \"αθλιοτητες\" μου?
Οχι μονο αυτο, αλλα επειδη με τσιγκλας,
θα κατσω λιγο αργοτερα να τις ψαξω μια μια.
Και θα τις επαναφερω εδω εγω αφου εσυ τραβας ζορι,
και εκει θα δουμε τι ελεγα τοτε με ακριβεια.
ΥΓ..... βλεπω οτι στο κλαμπ εχετε υοθετησει ολοι την ιδια γλωσσα.....
παρε δωρο απο μενα την πιο προσφατη σου και σε καλη μερια.Quote:
xaxaxaxaxaxaxaaxQuote:
;)
σε καλο μας πρωινιατικα
θα σε συμβουλευα για το καλο των ματιων μας, τις αλλες να μη τις ανασυρεις γιατι εχουμε φαει πολυ αυτες τις μερες και θα μας πειραξει...
αν παλι επιμενεις, υπομονη στο θυμα σου κι ας παραμεινει σε αλλα ποστ να μη βλεπει τα χαλια σου...
Το πώς τα βλέπω εγώ,επέτρεψέ μου να το ορίζω εγώ και όχι εσύ.Εάν θεωρούσα πως ένας χώρος δεν έχει να μου δώσει και να του δώσω,δε θα έμπαινα καν στον κόπο να διαπραγματευτώ το οτιδήποτε.Να μπαίνω και να γράφω ενώ δε συμφωνώ με την ουσία του,ενώ τον απαξιώνω,εμένα μου φαίνεται οξύμωρο.Και κάτι άλλο,δεν έχεις σταματήσει να γράφεις,εκτός αν εσύ το γράφω το εννοείς διαφορετικά από ότι ο υπόλοιπος κόσμος γύρω σου.Τις δικές μου ζυγαριές τις ορίζω εγώ και γουστάρω να είναι ανεξάρτητες επιρροών.Προτιμώ να είμαι αντικειμενική ανά πάσα στιγμή και να διατηρώ την αξιοπιστία μου.Όχι για τους άλλους,αλλά για μένα.Για να μπορώ να τη διατηρήσω,επιλέγω να μη με σέρνουν προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες,ώστε όταν καλούμαι να πάρω θέση,να το κάνω καθαρά,άσχετα από καθετί που θα μπορούσε να με παρασύρει εντέχνως στο να μεταμορφώνομαι σε οπαδό και να αγελοποιούμαι.Quote:
ακριβως ετσι.Quote:
Σαφως και εχω αλλα κριτηρια απο εσενα, για αυτο και εχω σταματησει να γραφω ενω εσυ τα βλεπεις ολα καλα - ολα ανθηρα.
Κακοποιείς κι εσύ Κρίνο,το έκανες και με τον Knoulp,το έκανες και το κάνεις και με τον Keep.Αν θες να στο ωραιοποιήσω γιατί σε συμφέρει,sorry,ψάξτο αλλού.Από εμένα θα έχεις πάντα,όπως το κάνω και για τον εαυτό μου,τη γυμνή αλήθεια,όχι την αναλόγως πού μας πάει το ρεύμα.Σε βολεύει δε σε βολεύει,θα επιζήσω ΚΑΙ της δικής σου κρίσης.
ps.Και κρίση πανικού έχω πάθει και κατάθλιψη έχω περάσει και μεγάλωσα μέσα σε κακοποιητικό περιβάλλον.Τι λες τώρα,έχω δικαίωμα να μιλάω για θα πρέπει να μου δώσεις τη θεική σου έγκριση ώστε δικαιούμαι να συμμετέχω;:P
Αν εσύ δε βλέπεις όσο τόσο καιρό μέλη σου επισημαίνουν,πως η συμπεριφορά σου είναι εριστική,αυτό είναι δικό σου θέμα.Αλλά μην υποτιμάς τη νοημοσύνη των γύρω σου.Ούτε τα 6.000 τόσα posts σου σε κάνουν κάποιον που θα σεβαστώ.Στρώστο.Προς το παρόν γράφεις αλλά δε γράφεις κατ\'εσέ,άλλα παραβλέπεις και άλλα μεγιστοποιείς,όπου συμμετέχεις το κάνεις για κάποια δικαίωσή σου τις εννιά στις δέκα,αδιαφορείς για αυτοκριτική ενώ στην κριτική των άλλων είσαι μάνα...Nice,αλλά το σεβασμό μου τον χάνεις.Μπορεί να τον γράφεις στ\'αρχίδια σου,αλλά αντιστοίχως θα σε γράψω στις ωοθήκες μου αν με εννοείς.;)
Violence is a learned pattern.....
Ρε θείο, το συκώτι μου.
ανέμελο κατσικάκι.
Sorry but I dont want to learn......
Lets leave the teacher alone.....
Y.G.πάντως αυτά είναι προκλήσεις με ...αμυντική αιτιολογία.
Nature,δεν ξέρω αν το παρατηρούν άλλοι,αλλά τελευταία τα posts σου ομοιάζουν του Κρίνου όλο και περισσότερο.Μην υποτιμάς τη φαιά μου ουσία.Μυωπικοί ορισμοί της ηθικής δε με ενδιαφέρουν καν.
Bulling σε βαρος της Θεοφανιας απο nature;
Ελεος :D
Καλά για κρίνο κα νάτσουρ δεν έχω να πω τίποτα. Το γνωστό τσίρκο πίσω μου.
Για τους άλλους.
Από πότε είναι κακό να πεις στον αλλον πήγαινε στο γιατρό σου? Όταν βγαζει σελίδες απ το φεισμπουκ που νομιζει πως ειναι δικές μου, όταν μου μιλάει με χαρακτηρισμους που ουτε στον πιο μισητο εχθρο σου δεν θα απήυθυνες, τι να του πω?
Πως είναι καλά και ας συνεχίσει έτσι. Δεν βλεπετε πως ο άνθρωπος έχει ξεφύγει?
Προκαλώ πραγματικά οποιονδήποτε να μου βγάλει ένα ποστ που αναφέρθηκα εγώ στον γούινστον είτε ως αγάμητο, είτε με οποιονήποτε χαρακτηρισμό ώστε να ξεκινήσει επίθεση εις βάρος μου και αν βρεθεί εγω αποχωρώ απ το φόρουμ.
Quote:
αν παλι επιμενεις, υπομονη στο θυμα σου κι ας παραμεινει σε αλλα ποστ να μη βλεπει τα χαλια σου...
φυσικα και επιμενω,
τιποτα καλυτερο απο το να ξεμπροστιαζω τα κατιναρια.....
:D
με χαρα βλεπω οτι οσοι εχουν σωστη κριση στο φορουμ, δεν επηρρεαζονται απο τα χορευτικα και τους τραμπουκισμους και την υποκρισια του κρινο και της νατουρQuote:
Το πώς τα βλέπω εγώ,επέτρεψέ μου να το ορίζω εγώ και όχι εσύ.Εάν θεωρούσα πως ένας χώρος δεν έχει να μου δώσει και να του δώσω,δε θα έμπαινα καν στον κόπο να διαπραγματευτώ το οτιδήποτε.Να μπαίνω και να γράφω ενώ δε συμφωνώ με την ουσία του,ενώ τον απαξιώνω,εμένα μου φαίνεται οξύμωρο.Και κάτι άλλο,δεν έχεις σταματήσει να γράφεις,εκτός αν εσύ το γράφω το εννοείς διαφορετικά από ότι ο υπόλοιπος κόσμος γύρω σου.Τις δικές μου ζυγαριές τις ορίζω εγώ και γουστάρω να είναι ανεξάρτητες επιρροών.Προτιμώ να είμαι αντικειμενική ανά πάσα στιγμή και να διατηρώ την αξιοπιστία μου.Όχι για τους άλλους,αλλά για μένα.Για να μπορώ να τη διατηρήσω,επιλέγω να μη με σέρνουν προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες,ώστε όταν καλούμαι να πάρω θέση,να το κάνω καθαρά,άσχετα από καθετί που θα μπορούσε να με παρασύρει εντέχνως στο να μεταμορφώνομαι σε οπαδό και να αγελοποιούμαι.Quote:
ακριβως ετσι.Quote:
Κακοποιείς κι εσύ Κρίνο,το έκανες και με τον Knoulp,το έκανες και το κάνεις και με τον Keep.Αν θες να στο ωραιοποιήσω γιατί σε συμφέρει,sorry,ψάξτο αλλού.Από εμένα θα έχεις πάντα,όπως το κάνω και για τον εαυτό μου,τη γυμνή αλήθεια,όχι την αναλόγως πού μας πάει το ρεύμα.Σε βολεύει δε σε βολεύει,θα επιζήσω ΚΑΙ της δικής σου κρίσης.
ps.Και κρίση πανικού έχω πάθει και κατάθλιψη έχω περάσει και μεγάλωσα μέσα σε κακοποιητικό περιβάλλον.Τι λες τώρα,έχω δικαίωμα να μιλάω για θα πρέπει να μου δώσεις τη θεική σου έγκριση ώστε δικαιούμαι να συμμετέχω;:P
Αν εσύ δε βλέπεις όσο τόσο καιρό μέλη σου επισημαίνουν,πως η συμπεριφορά σου είναι εριστική,αυτό είναι δικό σου θέμα.Αλλά μην υποτιμάς τη νοημοσύνη των γύρω σου.Ούτε τα 6.000 τόσα posts σου σε κάνουν κάποιον που θα σεβαστώ.Στρώστο.Προς το παρόν γράφεις αλλά δε γράφεις κατ\'εσέ,άλλα παραβλέπεις και άλλα μεγιστοποιείς,όπου συμμετέχεις το κάνεις για κάποια δικαίωσή σου τις εννιά στις δέκα,αδιαφορείς για αυτοκριτική ενώ στην κριτική των άλλων είσαι μάνα...Nice,αλλά το σεβασμό μου τον χάνεις.Μπορεί να τον γράφεις στ\'αρχίδια σου,αλλά αντιστοίχως θα σε γράψω στις ωοθήκες μου αν με εννοείς.;)