Δεν επιτρέπoνται σταυροκοπήματα.Επιτρέποντ� �ι φασκελώματα.λολ
Κρίνο,δε θέλω να φύγεις πριν συζητήσουμε για τον Μιχάλη Κατσαρό.Στο link το ανάλογο που παρατέθηκε,είδα πως έχεις κι εσύ αγάπη για τη Διαθήκη.Αγαπάς εξίσου όλο το Κατά Σαδδουκαίων;
Printable View
Κρίνο,δε θέλω να φύγεις πριν συζητήσουμε για τον Μιχάλη Κατσαρό.Στο link το ανάλογο που παρατέθηκε,είδα πως έχεις κι εσύ αγάπη για τη Διαθήκη.Αγαπάς εξίσου όλο το Κατά Σαδδουκαίων;
Καλά, από αυτά έχει πάθει αγκύλωση το χέρι μας, αλλα..........τίποτα. Καμία αντίδραση.Quote:
Originally posted by RainAndWind
Θεοφανια ειπες Εμπνευστη και μολις σκεφτομουν πως αυτος λειπει πιο πολυ...
Αυτος και ο oboro (αληθεια που χαθηκε αυτη η ψυχη? )
Σιχάθηκαν και βαρέθηκαν, όπως και πολλοί άλλοι.Quote:
Originally posted by Mariah
Θεοφανια ειπες Εμπνευστη και μολις σκεφτομουν πως αυτος λειπει πιο πολυ...
Αυτος και ο oboro (αληθεια που χαθηκε αυτη η ψυχη? )
Κριμα... ελπιζω να ξαναρθουν βεβαια.
Δεν με εχεις μαθει ακομα κρινο.Quote:
sorry αλλα η φιλοσοφια σου δεν ειναι η ιδια.
Εχεις κοντινο προβλημα οπως και ο δανεικος η και αλλος κοσμος.
Ετεροκαθοριζεσαι πολυ απο το γυρω περιβαλλον σου σε βαθμο εθισμου η και φοβου.
Εαν πχ τρως απορριψη οχι απλως κατι κλονιζεσαι μεσα σου αλλα ειναι σαν να σου λειπει ενα κομματι απο το παζλ σου.
Ετσι ολες σου οι προτασεις σου, οτι ο κοσμος με εχει φτυσμενο οπως λες, στην ουσια αντανακλας τον εαυτο σου πανω μου.
Κρινεις το πως κινουμε, αν θα εχω την αποδοχη του κοσμου κλπ κλπ με τα δικα σου κριτηρια και ετσι θεωρεις οτι κινδυνευω.
Μονο φιλε μου,
που στην ουσια παντα ημουν πολυ μοναχικος τυπος,
ποτε δεν εμπιστευομουν κανενα και εμαθα να πορευομαι με ενα μονο στηριγμα: εμενα.
Σε οτι αλλο στηριχθεις κινδυνευεις ανα πασα στιγμη να γκρεμιστεις.
Ειτε αυτο ειναι η φημη σου, η καλη σου εικονα, το οτι εισαι καλος ανθρωπος κλπ κλπ.
Αυτο που θα επρεπε να καταλαβεις (αν μπορουσες) ειναι οτι αυτο που εχει σημασια, ειναι να εισαι εσυ αληθινος και απο εκει και περα να μην σε ενδιαφερει τιποτα αλλο.
Τα υπολοιπα μοιραια η οχι, θα κλεισουν αν ειναι γυρω σου.
Οτιδηποτε αλλο επιχειρησεις θα ειναι προσωρινά αληθινο, μακροπροθεσμα ψευδες.
Ετσι λοιπον,
ποτε δεν πονταρα σε ποια εικονα εχω, αν ειναι καλη η κακη.
Γιατι αυτος που προκειται να με συμπαθησει, το εχει ηδη κανει, δεν χρειαζεται να το παιξω κατι για να αποκτησει εικονα για μενα.
Αντιθετα αυτος που με εχει αντιπαθησει, και τουμπες να κανω, θα ειναι ενα και το αυτο.
Καταλαβαινεις τωρα γιατι εχεις μπλεξει σε ενα κυκλο που θες να βγεις αλλα δεν μπορεις απο την αλλη?
Με παρασερνεις ομως να κανω αυτο δεν θελω.....
Ας οψεται ομως,
γιατι αναγνωριζω οτι εισαι θυμα των καταστασεων και ετεροκαθοριζεσαι χωρις να μπορεις να δεις και να κρινεις....
Εισαι αυτο που λεμε με την καλη εννοια, φτερο στον ανεμο.
Μονο που αν ερθουν θυελλες, μαυρο φιδι που μας εφαγε.
Λοιπον λιγα λογια και για μενα.
Ειμαι εξαιρετικα μοναχικος τυπος απο γενησιμιου μου. Να φανταστεις περασα σχεδον ολο το δημοτικο χωρις ουσιαστικα να εχω παιξει καθολου με τους αλλους. Και ακομα εντελει ειμαι.
Απο κει και περα ναι γνωριζω οτι δινω υπερβολικη ισως σημασια στη γνωμη των αλλων...αλλα αυτο συμβαινει οταν δεν ειμαι καλα...ξερεις νομιζεις οτι ολος ο κοσμος ειναι εναντιον καπως ετσι,αν και πλεον το εκλογικευω και δεν πεφτω μαλλον (εννοω αν κοψω τα χαπια).
Οταν ειμαι καλα παλι δινω υπερβολικη ισως σημασια στην γνωμη των αλλων...αλλα δεν το κανω λογω αποδοχης-αποριψης.Δεν θελω να το αναλυσω περισσοτερο.
Με λιγα λογια δεν ειμαι δουλος των αλλων και πορευομαι μονος ουσιαστικα...ειμαι μοναδα ως εκει που δεν παιρνει πολλες φορες...Η μοναδα θα ελεγα...περαν της οικογενειας προσπαθω να ειμαι αυταρκης ως εκει που δεν παιρνει.
Σου φαινεται περιεργο? Ετσι ειναι.
Αληθινος φανταζομαι ησουν και πριν σε πιασουν τα διαολια σου και αρχισεις και μπινελικωνεις ολο τον κοσμο,εγω αυτο λεω για σενα.
Απο κει και περα ναι εχουμε μεγαλες διαφορες μαλλον.
Αρκτος το οτι ειναι αλλιως απο κοντα,λιγο που τον γνωρισα δεν σημαινει οτι θα τον αφηνεις να σε βριζει ετσι?
Ετσι κανουν ολοι στο φορουμ...εσενα βεβαια δεν σε εχει πυροβολησει μιας και εχετε προσωπικη επαφη περαν του φορουμ.
Α και κατι αλλο...προσωπικα κινουμαι μονος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εμπιστευομαι τους αλλους...το αντιθετο τους παραεμπιστευομαι.
Οσο για το φοβο λολ δεν ξερω...καποιοι φιλοσοφοι λενε οτι κανουμε το κινητρο πισω απο αυτο ειναι καποιος φοβος...αλλα παντα διαλεγα τους μεγαλυτερους στο δημοτικο ακομα και σε ανεφικτη παλη...την οποια σχεδον παντα κερδιζα...αν με κουρδιζαν, δεν επεδιωκα μαχη...i have the balls αλλα κινουμαι μονος.
(Πολυ αναφορα επεσε στην παιδικη ηλικια...ισως γιατι ουσιαστικα δεν εχω αλλαξει αλλα κυριως γιατι ειναι απλοποιημενη μορφη της ενηλικης ζωης).
Οσο για την περιοδο της ψυχωσης...μιλαω για το πρωτο επεισοδιο...βρεθηκα σε μια θεωρια συνομωσιας...απειρου καλους που για να γλυτωσω αναγκαστικα επρεπε να φυγω...αλλα εγω ειπα οχι θα κατσω και θα πολεμησω,ισως η πιο γενναια αποφαση της ζωης μου,φανταστικη μεν αλλα η πιο γενναια και παραλογη.Με λιγα λογια μπορει να δειχνω καπως αλλα ουσιαστικα δεν μασαω.
Οσο για την αποδοχη...οταν εκανα ασηκωτο τον αρχιμαγκα,αληταμπουρα του σχολειου (λολ παλι παιδικη ηλικια αλλα δεν γινεται αλλιως,τι να αναλυσεις απο την ενηλικη ζωη...στην ενηλικη ζωη εισαι σαν μπαλαρινα γιατι οι ισορροπιες ειναι λεπτες) και ειχαν τρελλαθει ολοι και μου διναν συγχαρητηρια (ολοι ηθελαν κατα καποιο τροπο να τον δειρουν λολ)...ειχα ψιλοστραβωσει,δεν ηθελα αποδοχες και μαλακιες...ηταν προσωπικο.
Τεσπα σαν ενηλικας τα ευσημα ειναι οτι περασα μια ασθενεια σοβαρη,ειμαι καλα,εχω δουλεια (για λιγες μερες ακομα λολ), σπουδασα δυο αντικειμενα,σπουδαζω παλι...αυτα μπορω να σκεφτω ως μετρησιμη ποσοτητα.
Μια χαρα ειμαι...για αυτο μαλλον προσπαθω να βοηθαω και τους αλλους οπου μπορω.
Οσο για το γυμνασιο κυριως λυκειο ημουν ψιλονουμερο για τους αλλους,δεν ειχα μαθει τους κανονες συμπεριφορας...αλλα αυτο δεν με πτοησε ποτε,ουτε επαιξα με τους κανονες.
Τωρα γιατι τα γραφω ολα αυτα δεν ξερω ειναι μαλλον κομματι απο μενα ,εχω λιγη ωρα που ξυπνησα και απασχολω τον εαυτο μου γραφοντας μαλλον ...δεν ξερω.
Φανταζομαι ο καθενας εχει τα δικα του ευσημα που τον κανουν \"σπεσιαλ\" στην πορεια της ζωης του, ξεχωριστα κομματια που τον κανουν αυτο που ειναι.
Ο κρινο επελεξε να κρινει αδιακριτως κατι που δεν αρεσει σε κανεναν και να βαζει τα δικα του σπεσιαλ κομματια υπερανω αλλων.
Το να βαζεις τα δικα σου κομματια υπερανω των αλλων δεν ειναι απαραιτητα κακο αλλα το να κρινεις τους αλλους σαν κατωτερους και να τους φερεσαι ασχημα ειναι...τουλαχιστον στο διαδικτυακο κομματι που δειχνει.
Δεν εχει σχεση αν σε περασουν για καλο παιδι ή για κακο ή για μαλακα ή για το ενα ή για το αλλο...εχει σχεση με το να μη πατας τους αλλους, χωρις να υπαρχει ουσιαστικος λογος να το κανεις.
Παντως ηταν ωραιος ο καφες, τωρα πως εγιναν ολα μπαχαλο ενα θεος ξερει.
Α και δυο πραγματακια ακομα απο τη ζωη μου που μου εχουν χαρακτει...(δεν εχουν σχεση με τον κρινο προς αποφυγη παρεξηγησεως).
Θυμαμε ενα παιδι σε μια κατασκηνωση (εγω δεν ειχα κανεναν φιλο ως γνωστο πλεον λολ...επαιζα μονος εφτιαχνα καστρα γουβες κλπ...στην θαλασσα ηταν) που τον πειραζαν ολοι σε βαθμο κακουργηματος.
Τα περνω σε μια φαση και τα βαζω με ολους.
Αυτος επειδη τον υποστηριξα πηρε το λαστιχο και με καταβρεξε.
Ενοιωσα αναμεικτα συναισθηματα, γιατι καταλαβαινα απολυτα την σκοπια του...οχι δεν αισθανθηκα αδικημενος ή κατι τετοιο.
Παντως τωρα που ειμαστε ενηλικες και οι δυο...μικρη πολη βλεπεις εαν με συναντησει στο δρομο παντα μου λεει ενα γεια.
Κατι αλλο οταν ημουν φοιτητης ειχα εναν συμφοιτητη σπασαρχιδα και κολιτσιδα...ετσι τον εβλεπα εγω.
Ολοι τον πειραζαν γιατι...ελεγε ολη την ωρα μαλακιες.
(Ημουν υπερκοινωνικος σαν φοιτητης...το μονο διαστημα της ζωης μου ισως που ημουν τετοιος).
Εμενα μου εσπαγε απλως τα νευρα γιατι αν θεωρουσε καποιον κολλητο του αυτος ημουν εγω και δεν με αφηνε σε ησυχια οτι και να κανα.Ενταξει δεν γυρισα και να του πω αντε γαμ... δεν ηταν και τοσο δυσαρεστη η παρεα του.
Μια εποχη ειχαμε ανταλλαξει παιχνιδια με τον αδερφο του στην Γερμανια για το pc.
Περασε ο καιρος ειχα αρχισει να τα μαζευω γιατι η φοιτητικη ζωη εφτανε στο τελος της....μου ειχε στειλει μηνυμα οτι ο αδερφος του ηθελε να ανταλαξουμε παλι παιχνιδια.
Εγω καταλαβα οτι ο Βαγγελης αισθανοταν μονος γιατι δεν ηταν καλος φοιτητης και ολοι ειχαν αρχισει να φευγουν.
Στην πολη μου εγω πλεον τον εγραψα κανονικα.
Ενα βραδυ στην Αθηνα στο σπιτι του αδερφου μου (φοιτητης τοτε και αυτος), μονος μες το σπιτι με παιρνει τηλεφωνο ενα παλιος συμφοιτητης και μου λεει:
Τα εμαθες για τον Βαγγελη?
Τι να μαθω του λεω?
Εβαλε το κεφαλι του στις γραμμες του τραινου και αυτοκτονησε.
Περιττο να σας πω οτι δεν θα το ξεχασω ποτε στη ζωη μου.
Quote:
Originally posted by Ολα_ειναι_δανεικα
και οι οποιοι με τιποτα δεν ξεπερνατε τους 5.
ελα ρε!
ειναι 5????
περαν της αρκτος πες μου ποιοι ειναι οι αλλοι να τους μαθω....
:cool:
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Να ηταν μόνο βαρετός θα ήταν αντιμετωπισιμο, (βλ. νατσουρ τα ίδια και τα ίδια παραληρήματα και να μη της δίνει κανεις σημασία),
για δες τι μαθαινεις.... τι αλλο ειμαι εκτος απο βαρετος?
εδώ μιλάμε για την απίστευτη περίπτωση που τον φτύνει ένα ολόκληρο φόρουμ και αυτός, (οπως έλεγε ο αγαπημένος Εμπνευστής), νομίζει ακόμη πως βρέχει.
παλι βγαζεις τηλεδιαγνωσεις?
το αν με φτυνει ενα ολοκληρο φορουμ, ας υποθεσω οτι επειδη το λες εσυ ισχυει.
Το τι νομιζω εγω ομως, αυτο επετρεψε μου να το ξερω εγω και οχι εσυ.
Οποτε για το συγκεκριμενο, ΔΕΝ νομιζω τιποτα.
Αληθεια αυτο το πουλεν ο εμπνευστακος (για να ειμαστε ον τοπικ) που χαθηκε? ετρεξε τοσο πολυ, που στο τελος καηκε.....
Που θα πάει, κάποια στιγμή θα βαρεθεί τόσο φτύσιμο
να υπολογιζεις μετα το 2012,
περιμενω να ερθει η καταστροφη του κοσμου (κατα τους μαγια) και αν ερθει να μην χρειαστει να βαρεθω....
Οσο για το φτυσιμο που λες,
ολα αυτα λυνονται με μια καλη ομπρελα, ειτε φτυνεις ειτε βρεχει η δουλεια γινεται, κανενα προβλημα απολυτως.
Εσυ κανε δουλεια σου, φτυνε ελευθερα.
και θα παει να κατσικωθεί σε κανένα άλλο φόρουμ,
μπαααααααααα βαριεμαι τωρα στα γεραματα, να αλλαζω συνηθειες.
Εδω βρηκα και αραξα, εδω θα κατσικωθω.
:P :P :p
Δεν παωωωωωωωω πουθενααααα πουθενααααα
εδω θα μεινωωωωωωωωωωωωω
ωπα!
(άλλωστε τον εχουν διώξει από πολλα),
απο ποσα? για πες?
και ποια ειναι αυτα?
να νιώσει πως έχει και λίγο αξία....
μα πρεπει να εχω αξια? για πες γιατι πρεπει να νιωθω οτι εχω αξια?
και αν πιστευω οτι ειμαι ενα μηδενικο,
που ειναι το προβλημα?
Ενδιαφερον θεμα για συζητηση παντως,
τι σημαινει για καποιον να νιωθει οτι εχει αξια, και γιατι αυτο ΠΡΕΠΕΙ να ειναι σημαντικο.....
Να έχουμε την υγειά μας, να είμαστε εδώ και να το ζήσουμε......
την υγεια σου βεβαιως να την εχεις και ολες τις ευχες.
Τωρα για να το ζησεις.... λοττο παιζεις? για παιξε γιατι εκει θα τα πας καλυτερα.
(Να σταυροκοπηθώ, ή μήπως δεν επιτρέπεται?).
βρε κανε δουλεια σου,
το σταυροκοπημα εξαλου ειναι κινηση ψυχολογικης υποστηριξης.
Μαλιστα εγω θα σου προτεινω να κανεις και αλλες ενναλακτικες κινησεις.
Τραβα σε καφετζου να σου πει το μελλον,
κανε κανα βουντου με κουκλες, φτιαξε κανα ματζουνι.
Ποτε δεν ξερεις, κατι απο ολα αυτα μπορει να πιασει.
Χαιρομαι παντως που μεχρι στιγμης δειχνεις ακουραστη και αγερωχη.
Μου δινεις λογους για να γραφω.
Αλλιως μπορει και να τα ειχα παρατησει.....
:cool::cool::cool:
Quote:
Originally posted by RainAndWind
ελαααααααααααααααααα
παμε ολοι μαζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιι
http://efpalio.files.wordpress.com/2...aloyros-21.jpg
Κρίνο,δε θέλω να φύγεις πριν συζητήσουμε για τον Μιχάλη Κατσαρό.
ρε πας καλα και εσυ?
ποιος σου ειπε οτι θα φυγω???
απλα δεν γραφω ποστ υποστηριξης και αυτο γιατι θα τα εγραφα τσαμπα και βερεσε.
Οτι αλλο που εχει fun ειμαι μεσα.
Αλλωστε ο χαβαλες ανεβαζει την ψυχολογια του ανθρωπου.
Στο link το ανάλογο που παρατέθηκε,είδα πως έχεις κι εσύ αγάπη για τη Διαθήκη.Αγαπάς εξίσου όλο το Κατά Σαδδουκαίων;
η διαθηκη ηταν το πρωτο ποιημα που διαβασα και αγαπησα, πριν χρονια.
Ολο το κατα Σαδουκαιων ειναι μνημονιο.
Ισως ανοιξω ενα καινουριο θεμα για αυτο.
ακομα να αρχισεις δουλεια?
Quote:
Originally posted by keep_walking
Απο κει και περα ναι γνωριζω οτι δινω υπερβολικη ισως σημασια στη γνωμη των αλλων...αλλα αυτο συμβαινει οταν δεν ειμαι καλα...ξερεις νομιζεις οτι ολος ο κοσμος ειναι εναντιον καπως ετσι,αν και πλεον το εκλογικευω και δεν πεφτω μαλλον (εννοω αν κοψω τα χαπια).
Οταν ειμαι καλα παλι δινω υπερβολικη ισως σημασια στην γνωμη των αλλων...αλλα δεν το κανω λογω αποδοχης-αποριψης.Δεν θελω να το αναλυσω περισσοτερο.
ας αφησουμε τις σαλτσες και ας μεινουμε στην ουσια.
Και η ουσια ειναι αυτη ακριβως που γραφεις.
Δινεις υπερβολικη σημασια στην γνωμη των αλλων.
Ετεροκαθοριζεσαι παρα πολυ οπως σου ειπα και πριν.
Φαντασου να ησουν στην θεση μου και να διαβαζες οσα διαβαζω εγω για την παρτη σου....
Θα ειχες καταρευσει, και θα φοβοσουν να ανοιξεις εστω και μια σελιδα του φορουμ.
Αντιθετα εγω προσωπικα το διασκεδαζω κιολας.....
Αλλα ας αφησουμε εμενα.
Το θεμα ειναι λοιπον,
οτι αμα αποζητας την γνωμη των αλλων,
(το να αποκτησεις αξια μεσω τριτων οπως ειπε και η θεοφανια)
εχεις πολλες πιθανοτητες καποιες απο αυτες τις γνωμες να σε καθησουν κατω, κατι το οποιο το γνωριζεις.
Ετσι λοιπον χρειαζεται να αποκτησεις (οχι εσυ μονο, απαντες) μια βαθεια αυτογνωσια για το ποιος εισαι και τι αξια εχεις, αν θες να εχεις.
Χρειαζεται μεσα σε βαθος χρονου να χτισεις μεσα σου το ποιος εισαι και τι θελεις απο την ζωη σου.
Ετσι θα αποκτησεις μια υποσταση που ειναι βασικη για να ξερεις που πατας, ποσο και που θες να κινεισαι.
Ειναι ζητουμενο ομως, ολα αυτα να ανταποκρινονται σε μια πραγματικοτητα και να μην ειναι στον αερα.
εν ολιγεις να μην εισαι σε κινουμενη αμμο γιατι αυτη ειναι η αλλη παγιδα που μπορεις να πεσεις μεσα.
Τεσπα ισως ολα αυτα να ειναι ψιλιες ελιες,
αλλα ακομα και αν τα καταλαβεις οπως τα γραφω,
δεν ειναι καμια μαγικη συνταγη που λες,
οτι α οκ, να το κανω αυτο αυριο.
Ειναι μια μακροχρονη διαδικασια, που ομως πιστεψε με ξεκιναει με ενα μισο βηματακι, που ειναι το πιο σημαντικο απο ολα.
Αντε πολλα ειπαμε νομιζω,
και ισως να φλυαρισαμε ασκοπα.....
εδω και μια ωρα.Quote:
Originally posted by kyknos25
ακομα να αρχισεις δουλεια?
Εσυ?
Quote:
Quote:
Originally posted by nature
Tην εμμονή του ολα δανεικά και σια, πληρώνουμε τελικά.
Ηθελε δεν ήθελε, μετάλλαξε το θέμα από παλιοί συμφορουμίτες σε \"τι κάνει ο κρίνο\".
Ξεκόλλα, λέμε!!!
Υπάρχουν και άλλα μέλη.
Υπάρχουν και άλλα θέματα.
Αν δεν το έχεις καταλάβει μιλάς μόνο για τον κρίνο, τους τελευταίους μήνες.
Για τίποτα άλλο δεν έχεις ούτε ενδιαφέρον, ούτε άποψη.
Δεν σου φταίμε τίποτα!!!!
Δες ποιος ανεφερε ποιον πρωτος, εκτος και αν πιστευεις οτι πρεπει να κανω το κοροιδο οταν με προκαλουν, βγαλε το κεφαλι σου απο την αμμο και μετα ξαναμιλαμε. Εως τοτε μην ασχολεισαι μαζι μου αν εσυ γουσταρεις να κανεις την στρουθοκαμηλοQuote:
Originally posted by krino
Quote:
Προφανως θα τον αναγκασε ο γιατρος του να μην μπαινει και δεν το λεω ειρωνικα
εσυ παλι διαγνωσεις κανεις?
Αν αυτές οι 4 λέξεις κατά τη κρίση σου, επαρκούν για όλα όσα έχεις αραδιάσει, για τη συνολική προσωπικότητα και ζωή ενός ατόμου, τότε οκ.
Κατα τη δική μου κρίση, όχι.
Αλλιώς, αν κάναν όλοι έτσι, δεν θα κάναμε άλλη δουλειά όλοι εδώ μέσα, από το να βρίζουμε τη μάνα και τον πατέρα του αλλουνού.
Κρινο εχει σημασια ο λογος που δινεις σημασια στο τι λενε οι αλλοι...καλη αναλυση αλλα καπου δεν με πειθει.
Ειναι πολυ πιο πολυπλοκα τα πραγματα...δεν παιρνω αξια απο τους αλλους,οκ παιρνω 10 μεταπτυχιακα πχ και ερχομαι και το λεω φορουμ....wow μπραβο λενε ολοι αλλα ο καθενας τη ζωη του...μπορει και καποιος να δωσει μεγαλυτερη βαρυτητα σε ενα χαος πιθανοτητων.
Οχι τα μεταπτυχιακα τα εκανα για παρτη μου,ανθρωπινο ειναι να συζητησω για αυτα να εισπραξω καποιο μπραβο κλπ αλλα ως εκει.
Δεν αλλαζει κατι ουσιαστικα και λογικα αλλα και αυτο το λιγο αλλαζει.
Αν βεβαια εμπαινες και ελεγες εχω 10 μεταπτυχιακα και πεταγονταν ολοι και αρχιζαν ρε μαλακας εισαι τι κανεις εκει...και ο καθενας τη ζωη του...θα ηταν χειροτερα για μενα και σαφως θα εφευγα απο το χωρο γιατι οντως δεν εχει κατι να μου προσφερει.
Λογικα βεβαια το ιδιο ειναι..τι κι αν πουν μπραβο, τι και αν δεν πουν.
Συναισθηματικα ομως δεν ειναι το ιδιο...ειναι πολυπλοκα τα πραγματα...αποδοχη αλλα να μη τσακιζεις τον εαυτο σου για να την εισπραξεις ναι αυτο νομιζω εννοεις...αλλα δεν νομιζω να επιζητω αυτο...αλλωστε ειμαι αντισυμβατικος μια ζωη...γιατι επελεξα μαλλον αυτο το δρομο.
Εχεις δικιο και αδικο ταυτοχρονα και αληθεια δεν μου αρεσει να μιλαω για την παρτη μου για πραγματα που ουτε εγω ο ιδιος δεν εχω ξεκαθαρισει.
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Να ηταν μόνο βαρετός θα ήταν αντιμετωπισιμο, (βλ. νατσουρ τα ίδια και τα ίδια παραληρήματα και να μη της δίνει κανεις σημασία), ..........................
Βαρετή, ξεβαρετή, πάντως,
βρίσκομαι πάντα μέσα στο .....top 3 of your scientific references....
αν ειχες αρχισει δουλεια δε θα μας επρηζες
Quote:
αν ειχες αρχισει δουλεια δε θα μας επρηζες
βρε δουλευω, αλλα κανω και διαλλειματα,
στα διαλλειματα ερχομαι και σας πρηζω.
:P
ωρα για τσιγαρο και καφε.
συνεχεια διαλλειμμα κανεις?γιατι συνεχεια τσουρεκια μας τα κανεις
ο κρινο ειναι ικανος να προκαλεσει στον αλλον νευρασθενεια κανονικοτατα!!!!!
πω πω πω πρωι πρωι ορεξεις!!!!!!!!!!!!
πες τα ρε ολγακι!αυτο προσπαθει να καταφερει!δεν του δινει κανεις σημασια κ ξεσπα εδω που δεν τον ξερει κανεις!
Quote:
Originally posted by keep_walking
Κρινο εχει σημασια ο λογος που δινεις σημασια στο τι λενε οι αλλοι...καλη αναλυση αλλα καπου δεν με πειθει.
πολυ ενδιαφερον θα ειχε να αναλυσουμε (αλλου ισως) απο που πηγαζει αυτη η αναγκη.
Δεν περιμενα να σε πεισω.
Αλλα αυτος ειναι ενας απο τους λογους (οχι ο μοναδικος) για τα προβληματα που εχεις, περαν των υλικων συνθηκων.
Και να στο πω αλλιως.
Θα σου περνουσαν ολα, ΜΑ ΟΛΑ, τα ψυχολογικα σου προβληματα αν μια αλλη συνθηκη αλλαζε σε τρομερο βαθμο την καθημερινοτητα σου ετσι ωστε να υπερσκελιζε αυτο πυο σημερα βιωνεις.
Ειναι η θεωρια της μετατοπισης του δικου σου κεντρου.....
Ειναι πολυ πιο πολυπλοκα τα πραγματα...δεν παιρνω αξια απο τους αλλους,
διαφωνω,
παιρνεις και μαλιστα την εχεις αναγκη σε μεγαλο βαθμο.
οκ παιρνω 10 μεταπτυχιακα πχ και ερχομαι και το λεω φορουμ....wow μπραβο
αυτη ειναι η πλαστη εικονα που χτιζεις,
των εικονικων γνωσεων η χαρτιων και οχι της απτης πραγματικοτητας.
Η εικονα που βγαζεις δεν πιστοποιηται αν ειναι πηγη δυναμης με βαση το αν εχεις καταχωρησει μια σακκουλα μεταπτυχιακα.
Βγαινει απο μονη της και δεν μπορεις να προσποιηθεις για αυτο.
Μονο και μονο που σε κοιταει στα ματια καποιςο το καταλαβαινει και δεν τον απασχολει η σακκουλα με τα μεταπτυχιακα που εχεις να δειξεις.
λενε ολοι αλλα ο καθενας τη ζωη του...μπορει και καποιος να δωσει μεγαλυτερη βαρυτητα σε ενα χαος πιθανοτητων.
Οχι τα μεταπτυχιακα τα εκανα για παρτη μου,ανθρωπινο ειναι να συζητησω για αυτα να εισπραξω καποιο μπραβο κλπ αλλα ως εκει.
θα μπορουσες να εισπραξεις και μπραβο,
απλα δεν θα σου προσθεσει τιποτα αλλο, παρα μια προσκαιρη ικανοποιηση.
Στο συνολο του, θα ειναι σαν να μην εχει γινει.
Δεν αλλαζει κατι ουσιαστικα και λογικα αλλα και αυτο το λιγο αλλαζει.
τιποτα δεν αλλαζει, στο εχω πει 100 φορες.
Το προβλημα σου ειναι οτι δεν καταχωρεις / επεξεργαζεσαι σωστα τις εικονες που λαμβανεις, αυτο και τιποτα αλλο.
Αν βεβαια εμπαινες και ελεγες εχω 10 μεταπτυχιακα και πεταγονταν ολοι και αρχιζαν ρε μαλακας εισαι τι κανεις εκει...
ποτε δεν θα ελεγα κατι τετοιο.
Αντιθετα χωρις να ριξεις χαρτια στο τραπεζι,
οταν καποιος μιλαει, απο αυτα που λεει μπορει να φανερωσει πλουτο γνωσεων χωρις κρατικη πιστοποιηση.
Και αυτο ειναι το πιο σημαντικο, αν με εννοεις.
και ο καθενας τη ζωη του...θα ηταν χειροτερα για μενα και σαφως θα εφευγα απο το χωρο γιατι οντως δεν εχει κατι να μου προσφερει.
Λογικα βεβαια το ιδιο ειναι..τι κι αν πουν μπραβο, τι και αν δεν πουν.
σωστο.
Εκεινο που μετραει, ειναι εσυ τι μπραβο εχεις πει.
Φαντασου το προβλημα να γυρνας και να ακους συνεχεια μπραβο γυρω σου, αλλα να μην μπορεις να πεις ουτε μισο, εσυ στον εαυτο σου.
Συναισθηματικα ομως δεν ειναι το ιδιο...ειναι πολυπλοκα τα πραγματα...αποδοχη αλλα να μη τσακιζεις τον εαυτο σου για να την εισπραξεις ναι αυτο νομιζω εννοεις...
οχι δεν εννοω αυτο.
Η αποδοχη αν ειναι να ερθει, θα ερθει απο μονη της, οχι γιατι την επιδιωκεις εσυ.
Εσυ αυτο που ωφειλεις να κανεις στον εαυτο σου, ειναι να δουλευεις μαζι του και να τον βελτιωνεις καθημερινα.
Τωρα τι θα κανουν οι αλλοι για αυτο που βλεπουν πανω σου, ειναι δικο τους ζητημα και οχι δικο σου.
Εσυ πρεπει να συνεχισεις απερισπαστος την δουλεια σου.
Η αφοσιωση σου, ειναι να γινεσαι καλυτερος καθε μερα - καθε λεπτο.
Ετσι αυτο θα το εκπεμψεις και θα το λαβουν αυτοι που πρεπει.
Ετσι θα παραδειγματιστουν απο εσενα αλλοι και θα γινουν και αυτοι καλυτεροι εξ αιτιας σου.
αλλα δεν νομιζω να επιζητω αυτο...αλλωστε ειμαι αντισυμβατικος μια ζωη...γιατι επελεξα μαλλον αυτο το δρομο.
ειναι αληθεια οτι οι συνθηκες δεν ειναι υπερ σου.
Αλλα ακομα και ετσι, εισαι υποχρεωμενος να παλεψεις απο αυτα που υπαρχουν και οχι απο αυτα που θα ηθελες να υπαρχουν.
Εγω να δεις αντισυμαβτικος που ειμαι και ποσο το εχω πληρωσει αυτο.
Ξερεις ομως?
οταν επελεγα αυτο το δρομο ειχα μελετησει πολυ τα ρισκα που παιρνω και οτι θα ειχα βαρυ τιμημα.
Το πρωτο που μετρησα ηταν αν μπορω να σηκωσω ολη αυτη την αντισυμβατικοτητα στους ωμους μου.
Εαν πιστευα οτι δεν μπορουσα, θα αλλαζα τροπο ζωης 100%.
Εχεις δικιο και αδικο ταυτοχρονα και αληθεια δεν μου αρεσει να μιλαω για την παρτη μου για πραγματα που ουτε εγω ο ιδιος δεν εχω ξεκαθαρισει.
καμια αντιρρηση.
Σκεψου τα και αμα τα ξεκαθαρισεις βλεπουμε.
Αλλωστε το προβλημα ειναι δικο σου, και οχι δικο μου.
Αρα εσυ πρεπει να το σκεφτεις και να παρεις τις αποφασεις σου.
μπα που και που.....Quote:
συνεχεια διαλλειμμα κανεις?γιατι συνεχεια τσουρεκια μας τα κανεις
αλλα σημερα ευτυχως δεν εχω πολλη δουλεια και ετσι εχουμε την χαρα να τα λεμε ησυχα.....
για δες αυτο,
http://greekcook.gr/images/recipes/2...c1dbb4d0c3.jpg
εσυ πως πας απο δουλεια???
εχεις μπολικη?
Quote:
Originally posted by olgaki82
ο κρινο ειναι ικανος να προκαλεσει στον αλλον νευρασθενεια κανονικοτατα!!!!!
πω πω πω πρωι πρωι ορεξεις!!!!!!!!!!!!
εσενα σου ειπα να στειλεις μυνημα στην ρεμεντυ,
αλλα δεν με ακους....
εμμμμ τα θες και τα παθαινεις.
Quote:
πες τα ρε ολγακι!αυτο προσπαθει να καταφερει!δεν του δινει κανεις σημασια κ ξεσπα εδω που δεν τον ξερει κανεις!
εσυ τωρα γιατι μου δινεις σημασια?
ε?ε?ε?
δεν το ξερεις πως οταν ασχολεισαι μαζι μου,
με κανεις και νιωθω σημαντικος?
Μα καλα τα ξαδερφια δεν σας εχουν μαθει ουτε τα βασικα εδω μεσα?
:P:P
εισαι σημαντικος μωρο μου!
Quote:
εισαι σημαντικος μωρο μου!
Το αν ειμαι σημαντικος, εσυ το γνωριζεις και η αποψη σου, οποια και να ειναι, ειναι σεβαστη.
τα μωρο μου και τα υπολοιπα ζαχαρωτα,
στον γκομενο σου, και οχι σε εμενα.
Δεν γνωριζομαστε και απο χθες για να μου πετας τετοια.
Οποτε κομμενη, για να μην σε αρχισω στα υπολοιπα και γινουμε κωλος.
εγω θα σε λεω μωρο μου κ αμα γουσταρεις αλλιως τα κουβαδακια κ σε αλλη παραλια!
αντε σιγα σιγα να μας αδειασεις τη γωνια
κ επειδη ακριβως δεν γνωριζεσε με κανεναν απο χθες σταματα να σχολιζεις το καθε μνμ!
Quote:
εγω θα σε λεω μωρο μου κ αμα γουσταρεις αλλιως τα κουβαδακια κ σε αλλη παραλια!
αντε σιγα σιγα να μας αδειασεις τη γωνια
να σου πω,
σε φορουμ ψυχολογιας ειμαστε,
και υπαρχουν πολλες διαταραχες προσωπικοτητας που αποζητουν εναγωνιως ταυτιση με ατομα που τα αισθανονται τελειως αντιθετα απο οτι ο εαυτος τους....
Μηπως θες να το συζητησεις λιγο παραπανω?
Οσο για την γωνια,
την εχω γεματη, μονο και μονο για να βοηθηθείς....
Μην σε νοιαζει,
ολα θα πανε καλα.
;)
Quote:
κ επειδη ακριβως δεν γνωριζεσε με κανεναν απο χθες σταματα να σχολιζεις το καθε μνμ!
παντα σχολιαζω τα μυνηματα που μου απευθυνουν το λογο,
λογοι ευγενιας.
Πρωί, μεσημέρι, βράδυ τα ίδια. (Άντε, πάρε εντεκα λέξεις να ασχοληθείς).
μα ολοι σε σενα αναφερονται επειδη ακριβως προκαλεις!δεν ασχολειται κανεις μαζι σου επειδη το θελει!το χεις στο αιμα σου να σε βριζουν σαρεσει να προκαλεις!
οποτε εγω σε οριζω μωρο μου να χω το κεφαλι μου ησυχω!