ναι, σωστό κι αυτό.
βέβαια, γνωρίζω γκέι που είναι θεογκόμενοι, γυμνασμένοι και καθόλου θηλυπρεπείς και πολλούς στρέιτ που είναι πιο προσεγμένοι και κοκέτες και \"χαριτωμένοι\" απ\'ότι οι κοπέλες τους.
Printable View
ναι, σωστό κι αυτό.
βέβαια, γνωρίζω γκέι που είναι θεογκόμενοι, γυμνασμένοι και καθόλου θηλυπρεπείς και πολλούς στρέιτ που είναι πιο προσεγμένοι και κοκέτες και \"χαριτωμένοι\" απ\'ότι οι κοπέλες τους.
εκτός θέματος όμως είμαστε! :)
Quote:
Originally posted by Remedy
πως παει το παρτουζοδοκιμιο???????τσιμπα� �ι? τσιμπαει?
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
μια χαρα εσυ?
;););););););););););););););););););););)
Quote:
Originally posted by claire
για τις φωτογραφίες το λες? μαλάκα, πολλή κοιλούμπα....Quote:
Originally posted by krino
στην ελλαδα,
ενας τυπος εχει στησει αυτο,
http://www.swinger-holidays.com/uk.htm
μαλλον οτι καλυτερο μπορουσε να κανει λογω του νομου.
οχι βρε τι φωτο...
απλα ο τυπος μαζευει κοσμο σε ενα κοτερο,
τους βγαζει ανοικτα και εκει δεν τον πιανει ο νομος.
Νταξ ελληνικη πατεντα τι ψαχνεις....
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
στην ελλαδα,
Ε, καλά και συ.......τι σόι φάτσες περίμενες να κάνουν σουίνγκινγ?
Ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα?Άμα ήταν έτσι, πήγαινα και γω.
αστο....
εσυ τραβα την βολτα με το ρασο σου,
και ασε τις ταρζανιες.....
:cool:
σε πληροφορω οτι σε τυχαιο δειγμα,Quote:
ντάξει, όχι και ο μπραντ με την αντζελίνα... αλλά... τέσπα, μπορεί να είναι τυχαίο.
ο κοσμος που εχω δει αρκετους απο αυτους ηταν ομορφοι πανω του μεσου ορου.
Οχι οτι λεει τιποτα αυτο βεβαια,
γιατι αυτο σημαινει οτι αμα εισαι πολυ μετριος τι πρεπει να κανεις?
Απλα περιοριζεσαι με καποιον που ειναι στα μετρα σου.
Οπως παντου, ετσι και εκει,
υπαρχει πολυ ανταγωνισμος.
Τελος μην εχεις σαν κριτηριο την ελληνικη πραγματικοτητα γιατι το ποσοστο ειναι αρκετα χαμηλο.
Αμα πας σε ενα κλαμπ στο εξωτερικο θα καταλαβεις....
Quote:
Originally posted by marina38
Μα ελάτε τώρα...δηλαδή όσοι ΔΕΝ κάνουν swinging πώς μοιάζουν?
εεεεεε ειναι θεες, με προχωρημενο μπουστο, τελειο κορμι και τροπους....
αφου βαζουν και ταμπελα, \"δεν κανω swinging\"
οι τύποι στο ελληνικό σάιτ, ξένοι μου φάνηκαν πάντως, μη σουπω και συγκεκριμένα βρετανοί...
βέβαια, οκ, δεν διαφωνώ ότι στο εξωτερικό ο μέσος ολλανδός πχ είναι καλύτερος από το μέσο έλληνα. βασικά εκεί κάνουν και λίγο ποδηλατάκι, πέφτει η μπάκα....
τέσπα, η βιομηχανία του σεξ είναι στη συντριπτική της πλειοψηφία κιτσαριό, εντελώς έξω από τη δική μου αισθητική.
γιατί λέτε συμβαίνει αυτό? γιατί το εμπορευματοποιημένο σεξ βγάζει τόση κακουγουστιά?
Quote:
[i]Originally posted by claire[/i
τέσπα, η βιομηχανία του σεξ είναι στη συντριπτική της πλειοψηφία κιτσαριό, εντελώς έξω από τη δική μου αισθητική.
γιατί λέτε συμβαίνει αυτό? γιατί το εμπορευματοποιημένο σεξ βγάζει τόση κακουγουστιά?
βγαινεις εκτος θεματος,
οι swingers ειναι σαφως εναντια σε οτι εχει να κανει με χρημα....
Και οπου βρεθει κατι τετοιο, αμεσως απορριπτεται.
a, ok, sorry ρε! τα club προφανώς το κάνουν επειδή είναι καλοί άνθρωποι και δεν βγάζουν λεφτά από αυτό...
προσπαθησε να καταλαβεις τι λεω....
Μιλαμε για τις σχεσεις μεταξυ των swingers και οχι για την οποια επιχειρηματικη δραστηριοτητα που αναπτυσσονται γυρω απο κοινωνικες ομαδες.
Τα κλαμπς ειναι επιχειρησεις και δεχονται κοσμο οπως ολα.
Εγω μιλησα για χρημα αναμεσα στις σχεσεις που αναπτυσουν μεταξυ τους.
Μεσα στα οργανωμενα κλαμπς, παρολα αυτα εγω δεν εχω δει κανενα κιτσαριο.
Εσυ που αναφερεσαι συγκεκριμενα?
βιομηχανία του σεξ, δεν είναι μόνο η πορνεία όμως. αλλά οτιδήποτε βγάζει λεφτά από το σεξ.
στις φωτό από το ολλανδικό κλαμπ, εντελώς κιτσαριό δεν είναι οι χώροι? (ας μην πούμε για το ίδιο το σάιτ :$)
γενικά για κάποιο λόγο όπου παίζει σεξ βλέπεις κόκκινο-μάυρο-βελούδα-δαντέλες- υπερφορτωμένοι χώροι.
δεν σε καταλαβαινω βρε συ κλαιρ....
οταν πας για να πιεις το ποτο σου στο διπλανο κλαμπ που πανε οι swingers, το πινεις τσαμπα?
Δηλαδη για σενα, οι swingers επρεπε να πηγαινουν στο βουνο με χλαμυδες,
και να πινουν απο το τσιπουρο που θα εχουν οι ιδιοι αποσταξει?
Λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει....
όντως δεν καταλαβαίνεις τι λέω!
δεν τα βάζω με την εμπορευματοποίηση αυτή καθ\'εαυτή! αλλά αναρωτιέμαι γιατί όταν το σεξ εμπορευματοποιείται γίνεται με τον πιο κιτς τρόπο.
μιλησες για κιτς οκ το καταλαβαινω.
Αλλα αν διαβασες στο κειμενακι που γραφω για τα μαγαζια,
λεω οτι υπαρχουν για ολα τα γουστα.
Ε οκ, εκει μεσα υπαρχουν και καποια που τα βρεις κιτς (εχω δει και εγω, δεν λεω οτι λες κατι παραλογο)
αλλα σαφως και θα βρεις καποια που να τιαριαζουν στα γουστα σου,
και αυτο γιατι εξω η ποικιλία και ο ανταγωνισμος ειναι τεραστιος.
Για να καταλαβω,
θες να μου πεις,
οτι εφοσον στα swingers clubs εμπλεκεται το σεξ,
εξ αντικειμενου τα μαγαζια που ειδικευονται σε αυτο, θα ειναι κιτς?
αυτη ειναι η σκεψη σου?
Επειδή γνωρίζω το περιβάλλον ξέρω ότι ο κοινωνικός τους περίγυρος γνωρίζει τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και είναι κάτι που σχολιάζεται αρνητικά. Συμφωνώ απόλυτα με ό,τι λες αλλά δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος δεν σκέφτεται έτσι. Το τί κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικιά του υπόθεση.Quote:
Εδώ πάλι δεν βλέπω γιατί γενικώς ένα παιδί να γνωρίζει τις σεξουαλικές προτιμήσεις των γονιών. Ή γιατί οι γονείς (που γνωρίζουν τις προτιμήσεις άλλων) να το συζητάνε με το παιδί τους. Αλλά πιστεύω πως ένα γενικότερο σκεπτικό που είναι καλό να περνάμε στα παιδιά, είναι πως οποιαδήποτε προτίμηση ή πρακτική σε ερωτικά-σεξουαλικά θέματα, δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο κοροϊδίας.
Δεν είναι απαραίτητο πάντως να συζητάνε με τα παιδιά τους για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των άλλων. Αμφιβάλλεις ότι μπορεί απλά να τα κρατάνε σε απόσταση από το παιδάκι γιατί οι γονείς του δεν \"είναι και πολύ σόι\" χωρίς να τους δίνουν περισσότερες εξηγήσεις?
Συμφωνώ απόλυτα.Quote:
Κοίτα, οι άνθρωποι έχουν μια τάση να δημιουργούν διάφορους κανόνες για να μη νιώθουν ανασφάλεια. Γνωρίζω αρκετούς που δημιουργείται πρόβλημα ακριβώς επειδή ο ένας πήγε μόνος του αλλού. Και άλλους τόσους που δεν έχουν κανένα πρόβλημα.
Επίσης, δεν είναι υποχρεωτικό να δίνεις λεπτομερή αναφορά για το πού πήγες και το τι έκανες κάθε φορά που όπως λες \'έκατσε μια φάση\'. Για εμένα το σημαντικό είναι να γνωρίζεις, να αποδέχεσαι και να σου αρέσει το ποιος είναι ο σύντροφός σου, τι είδους άνθρωπος είναι, τι θέλει, τι μπορεί, ποιο είναι το γενικό πλαίσιο της συμπεριφοράς του και όχι να γνωρίζεις λεπτό προς λεπτό την κάθε του κίνηση και σκέψη.
Τους κανόνες σε μια σχέση μόνοι μας τους βάζουμε. Το τι θα ισχύει στο κάθε ζευγάρι το αποφασίζουν τα ίδια τα άτομα. Δεν υπάρχουν επίσημοι καταγεγραμμένοι κανόνες σε τέτοιες περιπτώσεις που αν δεν τηρηθούν θα υπάρξει πρόβλημα.Quote:
ααα! αυτό ήθελα να ρωτήσω. αν πχ ο ένας από τους δύο συνευρεθεί με κάποιο άσχετο άτομο, θα δημιουργηθεί πρόβλημα? και το πει στο συντροφό του κατόπιν, ότι ξέρεις μου έκατσε μια φάση και δεν είπα όχι, υπάρχει περίπτωση ο άλλος να νιώσει ότι καταπατήθηκαν κάποιοι κανόνες?
ναι....Quote:
Quote:
Originally posted by Θεοφανία
Quote:
στην ελλαδα,
Ε, καλά και συ.......τι σόι φάτσες περίμενες να κάνουν σουίνγκινγ?
Ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα?Άμα ήταν έτσι, πήγαινα και γω.
αστο....
εσυ τραβα την βολτα με το ρασο σου,
και ασε τις ταρζανιες.....
εσυ, επειδη παρακαλας να σου κατσει καμια παρτουζα μπας και ικανοποιηθεις, εισαι προοδευτικος ,
ενω το να ειναι κανεις σεξουαλικα ικανοποιημενος απο τον συντροφο του και να μην ασχολειται με παρτουζες, ειναι ενδειξη συντηρητισμου....
γιατι ο λιγουρης ο ανθρωπος μπορει αν κανει πολλες εκπτωσεις στην αισθητικη του, η να μην εχει καν τετοιο πραγμα, ενω αν πηγαινε με σκοπο το ποτο η την ψυχαγωγια,θα ειχε καποιες απαιτησεις παραπανω...Quote:
οι τύποι στο ελληνικό σάιτ, ξένοι μου φάνηκαν πάντως, μη σουπω και συγκεκριμένα βρετανοί...
βέβαια, οκ, δεν διαφωνώ ότι στο εξωτερικό ο μέσος ολλανδός πχ είναι καλύτερος από το μέσο έλληνα. βασικά εκεί κάνουν και λίγο ποδηλατάκι, πέφτει η μπάκα....
φαντασου σεξουαλικη απελπισια , οταν καποιος ειναι διατεθιμενος να παει εκδρομη σε σκαφος(= πληρης αποκλεισμος) με σκοπο τοσεξ με τους υπολοιπους, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ!!!! , ουτε αν μπορει να συνενοηθει, αν μπορει να συνυπαρξει σε εναν χωρο για 2 ωρες μαζι τους, αφου, απ οτι λεει ο εμπορας στο σαιτ, σου παρεχουν καποιες πληροφοριες για τους αλλους, που ειναι εθνικοτητα , ηλικια και κατι τετοια, αλλα ουτε καν φωτογραφια τους!!!(καλο παιδι ναναι)
ντάξει, εγώ αναφέρομαι πιο γενικά στο πως προωθούν το σεξ και το τι είναι σέξυ. πχ οι τσόντες έχουν τη γνωστή αισθητική (στα δικά μου μάτια είναι κιτς), και τα σαίτ που είδα ήταν κάπως ανάλογο.
δεν ξέρω αν είναι εκπτώσεις στην αισθητική ή πρότυπα που διαμορφώνουν τέτοια αισθητική. και εκεί ρωτάω, γιατί έχουν επιλέξει αυτή την αισθητική?
γιατι απλουστατα,Quote:
ντάξει, εγώ αναφέρομαι πιο γενικά στο πως προωθούν το σεξ και το τι είναι σέξυ. πχ οι τσόντες έχουν τη γνωστή αισθητική (στα δικά μου μάτια είναι κιτς), και τα σαίτ που είδα ήταν κάπως ανάλογο.
δεν ξέρω αν είναι εκπτώσεις στην αισθητική ή πρότυπα που διαμορφώνουν τέτοια αισθητική. και εκεί ρωτάω, γιατί έχουν επιλέξει αυτή την αισθητική?
οι εμποροι του σεξ, δεν ειναι διατεθιμενοι να πληρωσουν περισσοτερα απ οσα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να βγαλουν τα λεφτα που θελουν. καθε αισθητικη αναβαθμιση πληρωνεται και ταλεφτα βγαινουν απ την τσεπη του εμπορα.
για να τα δωσει, πρεπει να τα παρει πισω στο δεκαπλασιο. εχει ενα συγκεκριμενο κοινο που αρκειται στην γυμνη σαρκα και στο σεχ,ασχετως των αλλων παραγοντων.
δεν θα πληρωσει τον κοεν για να του κανει σκηνοθεσια, ακομα κι αν ο τελευταιος δεχοταν.
αλλα κι αν τον πληρωνε, κι αν την εκανε, αυτη θα ηταν μια ταινια, που θα ειχε χρειαστει ενα τεραστιο ποσο αλλα και πολυ χρονο.
ο εμπορας θελει εκατονταδες ταινιες, σε πολυ λιγοτερο χρονο απ οτι θα χρειαζοταν μια και μονο, καλογυρισμενη.
καπως ετσι παει η ιστορια με τις αισθητικες εκπτωσεις..
τα αντιστοιχα ισχυουν και για τους αλλους σχετικους χωρους.
δεν θα παρει κανεις την ζαα χαντιντ για να του σχεδιασει ενα κωλαδικο στον βαρδαρη.....ο ντιντης που ηθελε να γινει διακοσμητης και το χει με τα χρωματα και τα υφασματα, θα κανει ενα κουκλιστικο σκηνικο για να ρθει ο γειτονας να ζαχαρωνει την μπαργουμαν...
κατ αρχας, περα απο τα λεφτα, το δημιουργημα θα εχει την αισθητικη του εμπορα......
ε, φαινεται οτι δεν ειναι τυχαιο το ποιοι ασχολουνται με αυτη την βιομηχανια κι ας ειναι τοσο επικερδης...
Ίσως επείδη είναι πολύ πιο εύκολο να είσαι κίτς παρά chic, (και οι ισορροπίες μεταξύ των δύο είναι λεπτές), μάλλον για αυτό είναι και η εύκολη λύση να βάλεις παντού τα κόκκινα και τα βελούδινα παρά να κοιτάξεις κάτι το διαφορετικό..
Από την άλλη ίσως αυτό να έχει και περισσότερη ζήτηση...
Το chic υποτίθεται πως το βρίσκει και στο σπίτι σου..
Όχι δεν αμφιβάλλω. Βέβαια η απομάκρυνση από οποιονδήποτε και οτιδήποτε κρίνεις ότι δεν σου πάει είναι δικαίωμα σου....ο αρνητικός σχολιασμός όμως πηγαίνει πού? Στις προτιμήσεις ή στην ανοιχτή συζήτηση περί αυτών? Γιατί στη δεύτερη περίπτωση η απομάκρυνση του παιδιού έχει ίσως κάποια λογική...Quote:
Originally posted by melissa
Επειδή γνωρίζω το περιβάλλον ξέρω ότι ο κοινωνικός τους περίγυρος γνωρίζει τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις και είναι κάτι που σχολιάζεται αρνητικά. Συμφωνώ απόλυτα με ό,τι λες αλλά δυστυχώς ο περισσότερος κόσμος δεν σκέφτεται έτσι. Το τί κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του είναι δικιά του υπόθεση.Quote:
Εδώ πάλι δεν βλέπω γιατί γενικώς ένα παιδί να γνωρίζει τις σεξουαλικές προτιμήσεις των γονιών. Ή γιατί οι γονείς (που γνωρίζουν τις προτιμήσεις άλλων) να το συζητάνε με το παιδί τους. Αλλά πιστεύω πως ένα γενικότερο σκεπτικό που είναι καλό να περνάμε στα παιδιά, είναι πως οποιαδήποτε προτίμηση ή πρακτική σε ερωτικά-σεξουαλικά θέματα, δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο κοροϊδίας.
Δεν είναι απαραίτητο πάντως να συζητάνε με τα παιδιά τους για τις σεξουαλικές προτιμήσεις των άλλων. Αμφιβάλλεις ότι μπορεί απλά να τα κρατάνε σε απόσταση από το παιδάκι γιατί οι γονείς του δεν \"είναι και πολύ σόι\" χωρίς να τους δίνουν περισσότερες εξηγήσεις?
Για να πω την αλήθεια, δεν πολυκαταλαβαίνω το να \'ξέρει ο κοινωνικός περίγυρος\'...είναι άλλο να ξέρει μια άποψη και άλλο να ξέρει τι ακριβώς κάνω στο κρεβάτι μου. Κι έπειτα ο \'περίγυρος\' αποτελείται από πολλά διαφορετικά άτομα με τα οποία έχουμε πολλά και διαφορετικά είδη σχέσεων. Και είναι στην κρίση μας πια σε ποιους και πόσα λέμε.
Quote:
ειπα 2-3 φορες οτι αναλογα με την πελατεια διαμορφωνονται και τα μαγαζια.
Ειδες 1 μαγαζι και το βρηκες κιτς.
Σαφως θα υπαρχουν και μαγαζια που θα σου αρεσαν.
Αυτο τι εχει να κανει με τις επιλογες σου?
Quote:
γιατι απλουστατα,
οι εμποροι του σεξ, δεν ειναι διατεθιμενοι να πληρωσουν περισσοτερα απ οσα ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να βγαλουν τα λεφτα που θελουν. καθε αισθητικη αναβαθμιση πληρωνεται και ταλεφτα βγαινουν απ την τσεπη του εμπορα.
μαστα....
το fun 4 two ειναι ενα πανακριβο απο αποψης διακοσμησης μαγαζι,
αρα το σχολιο περι φτηνιας δεν παιζει.
Σαφως ομως ειναι κιτς για τα γουστα αρκετου κοσμου.
Δεν ειναι κιτς για νεαροκοσμο, που το ταργκετ γκρουπ που παιζουν ειναι ηλικιες κυριως +- 30 ετων.
Τωρα για τα δικα μου γουστα δεν ειναι και το καλυτερο,
το αναφερα ομως γιατι ειναι το πιο γνωστο σε ολη την ευρωπη.
Το να είναι κανείς σεξουαλικά ικανοποιημένος από το σύντροφό του και το να μην ασχολείται με παρτούζες, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Και σαφώς κανένα από τα δύο δεν είναι ένδειξη συντηρητισμού. Αλλά δεν πάνε οπωσδήποτε πακέτο αυτά τα δύο. Το με τι ασχολείσαι στο σεξ εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και είναι τελικά μια προτίμηση κι επιλογή, που μπορεί να έχει, μπορεί και να μην έχει σχέση με το πόση ικανοποίηση παίρνεις από το σύντροφό σου.Quote:
ενω το να ειναι κανεις σεξουαλικα ικανοποιημενος απο τον συντροφο του και να μην ασχολειται με παρτουζες, ειναι ενδειξη συντηρητισμου....
Κι αυτό Remedy είναι επιλογή κάποιων που θέλουν να ζήσουν μια εμπειρία. Γιατί τη συνδέεις απαραίτητα με τη σεξουαλική απελπισία και τα \'λιγούρια\'? Εξάλλου το να έχεις \'σκοπό το σεξ\', δεν σημαίνει ότι το κάνεις κιόλας υποχρεωτικά, όταν δεις με τι μοιάζουν. Εξάλλου, αν παρόλο που κάποιοι δεν σου αρέσουν, νιώσεις την υποχρέωση να κάνεις σεξ μαζί τους, εκεί μπαίνουν άλλοι ψυχολογικοί παράγοντες στη μέση και όχι η \'σεξουαλική απελπισία\'.Quote:
φαντασου σεξουαλικη απελπισια , οταν καποιος ειναι διατεθιμενος να παει εκδρομη σε σκαφος(= πληρης αποκλεισμος) με σκοπο τοσεξ με τους υπολοιπους, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ!!!! , ουτε αν μπορει να συνενοηθει, αν μπορει να συνυπαρξει σε εναν χωρο για 2 ωρες μαζι τους, αφου, απ οτι λεει ο εμπορας στο σαιτ, σου παρεχουν καποιες πληροφοριες για τους αλλους, που ειναι εθνικοτητα , ηλικια και κατι τετοια, αλλα ουτε καν φωτογραφια τους!!!(καλο παιδι ναναι)
μπαινει το χαος του μυαλου μας αλλα τεσπα....
Μα ναι, φυσικά το βρίσκεις και στο σπίτι σου.... :)Quote:
Originally posted by xristinacki
Ίσως επείδη είναι πολύ πιο εύκολο να είσαι κίτς παρά chic, (και οι ισορροπίες μεταξύ των δύο είναι λεπτές), μάλλον για αυτό είναι και η εύκολη λύση να βάλεις παντού τα κόκκινα και τα βελούδινα παρά να κοιτάξεις κάτι το διαφορετικό..
Από την άλλη ίσως αυτό να έχει και περισσότερη ζήτηση...
Το chic υποτίθεται πως το βρίσκει και στο σπίτι σου..
αλλα ΟΥΤΕ και προοδευτισμου θα εσπευδα να συμπληρωσω...Quote:
.......Το να είναι κανείς σεξουαλικά ικανοποιημένος από το σύντροφό του και το να μην ασχολείται με παρτούζες, είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Και σαφώς κανένα από τα δύο δεν είναι ένδειξη συντηρητισμού. .....
το να εχεις παει η να επιθυμεις διακαως και σε μερικες παρτουζες γιατι ετσι ικανοποιεισαι, δεν σημαινει οτι εισαι προοδευτικος...
οταν λεω σεξουαλικα ικανοποιημενος απ τον συντροφο σου, εννοω, το σεξ με τον συντροφο σου να ικανοποιει ΠΛΗΡΩΣ οτι προσδοκας απ το σεξ και να μην ψαχνεσαι αλλου....
διοτι οταν χρειαζεσαι και αλλους σεξουαλικους παρτενερ για να ικανοποιηθεις ενω εχεις σχεση, ειτε με παρεα ειτε κατα μονας, φυσικα και ειναι επιλογη και αποδεκτη, αλλα σημαινει οτι δεν ικανοποιεισαι ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟ ΣΕΞ απο τον συντροφο σου, χωρις αυτο να σημαινει οτι φταιει ο συντροφος γιατι κατι δεν κανει καλα...
Quote:
αλλα ΟΥΤΕ και προοδευτισμου θα εσπευδα να συμπληρωσω...
το να εχεις παει η να επιθυμεις διακαως και σε μερικες παρτουζες γιατι ετσι ικανοποιεισαι, δεν σημαινει οτι εισαι προοδευτικος...
ουτε...... τιποτα σημαινει.
Η μονη που προσπαθει να βαλει κουτακια στο μυαλο της εισαι εσυ.
Σου τα εχει εξηγησει η μαρινα τοσο αναλυτικα πια,
που δεν ξερω τι να υποθεσω.
Οχι τιποτα αλλο,
αλλα ελεγες εμενα ανασφαλη....
χμμμ με βαζουν σε σκεψεις τετοιες εμμονες.
οταν λεω σεξουαλικα ικανοποιημενος απ τον συντροφο σου, εννοω, το σεξ με τον συντροφο σου να ικανοποιει ΠΛΗΡΩΣ οτι προσδοκας απ το σεξ και να μην ψαχνεσαι αλλου....
διοτι οταν χρειαζεσαι και αλλους σεξουαλικους παρτενερ για να ικανοποιηθεις ενω εχεις σχεση, ειτε με παρεα ειτε κατα μονας, φυσικα και ειναι επιλογη και αποδεκτη, αλλα σημαινει οτι δεν ικανοποιεισαι ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΟ ΣΕΞ απο τον συντροφο σου, χωρις αυτο να σημαινει οτι φταιει ο συντροφος γιατι κατι δεν κανει καλα...
αλλα.... αλλα.... αλλα.
συμπερασματα και αποψεις στου κασιδη το κεφαλι.
Βρε χρυσο μου,
αν εσυ το νιωθεις ετσι οκ σεβαστο.
Δηλαδη αν η μαρινα (αναγκαστικα την δανειζομαι για παραδειγμα)
εχει αυτες τις επιλογες αλλα καλυπτεται μια χαρα με τον συντροφο της,
θα σκισεις τα πτυχια σου?
η θα τις πεις, να παει σε ψυχολογο για ψυχολογους?
εεεεεεεε μα χαλαρωσε λιγο,
ζησε με τις επιλογες που σε κανουν ευτυχισμενη (που φανταζομαι αυτο κανεις) και σταματα να κρεμας ταμπελες στο κοσμο και να γενικευεις τοσο αστοχα.
Εσυ εκτιθεσαι με τετοιες γενικευσεις και κανεις αλλος.
Και με συγχωρεις αυτη η επιμονη σου με τα σχολια που κανεις,
δειχνεις οτι εισαι εσυ η ανασφαλης.
Δεν σε ειπα εγω ανασφαλη, η συντροφος σου σε ειπε και πολυ χειροτερα απο αυτο, που σημαινουν ανασφαλεια, χειριστικοτητα και αδυναμια να δεχτεις τις επιλογες του αλλου...Quote:
Quote:
αλλα ΟΥΤΕ και προοδευτισμου θα εσπευδα να συμπληρωσω...
ουτε...... τιποτα σημαινει.
Η μονη που προσπαθει να βαλει κουτακια στο μυαλο της εισαι εσυ.
Σου τα εχει εξηγησει η μαρινα τοσο αναλυτικα πια,
που δεν ξερω τι να υποθεσω.
Οχι τιποτα αλλο,
αλλα ελεγες εμενα ανασφαλη....
χμμμ με βαζουν σε σκεψεις τετοιες εμμονες.
αλλα.... αλλα.... αλλα.
συμπερασματα και αποψεις στου κασιδη το κεφαλι.
Βρε χρυσο μου,
αν εσυ το νιωθεις ετσι οκ σεβαστο.
Δηλαδη αν η μαρινα (αναγκαστικα την δανειζομαι για παραδειγμα)
εχει αυτες τις επιλογες αλλα καλυπτεται μια χαρα με τον συντροφο της,
θα σκισεις τα πτυχια σου?
η θα τις πεις, να παει σε ψυχολογο για ψυχολογους?
εεεεεεεε μα χαλαρωσε λιγο,
ζησε με τις επιλογες που σε κανουν ευτυχισμενη (που φανταζομαι αυτο κανεις) και σταματα να κρεμας ταμπελες στο κοσμο και να γενικευεις τοσο αστοχα.
Εσυ εκτιθεσαι με τετοιες γενικευσεις και κανεις αλλος.
Και με συγχωρεις αυτη η επιμονη σου με τα σχολια που κανεις,
δειχνεις οτι εισαι εσυ η ανασφαλης.
εγω απλα στο θυμισα..
δεν προσπαθω εγω να βαλω κουτακια.
εσυ κρυβεις στο κεφαλι στην αμμο κανοντας οτι δεν ειδες-δεν ακουσες -δεν ξερεις, οτι ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ, ασχετως αν οι προσωπικες επιλογες που δεν βλαπτουν κανεναν, ειναι αποδεκτες για μενα..
το τι σημαινουν, ε, ας μη το λυσουμε τωρα...
και για σενα μπορει να σημαινουν ελευθερα οτι θελεις δεν εχει κανεις αντιρρηση σε αυτο.
εσυ δεν αντεχεις το οτι καποιοι διαφωνουν με τις αποψεις σου..
μπορεις να συνεχισεις λοιπον την ζωουλα σου οπως θελεις κι οπως μπορεις...
κι οι αλλοι το ιδιο κανουν ειτε κοπανιεσαι να τους πεισεις οτι εισαι ελεφαντας, ειτε οχι...
Quote:
Δεν σε ειπα εγω ανασφαλη, η συντροφος σου σε ειπε
ανασφαλη δεν θυμαμαι να με ειπε,
αλλα ακομα και ετσι να εγινε,
ειναι η αποψη της και δεν εχω λογους να την αλλαξω.
Ο καθενας εχει δικαιωμα να εχει οτι αποψη νομιζει.
Εγω δικαστηρια δεν στηνω, αλλα ουτε και μετεχω.
και πολυ χειροτερα απο αυτο, που σημαινουν ανασφαλεια, χειριστικοτητα και αδυναμια να δεχτεις τις επιλογες του αλλου...
που σημαινουν οτι αυτη την γνωμη εχει ο αλλος για μενα,
και με γεια του και χαρα του.
Προβλημα κανενα, απο εμενα τουλαχιστον.
Τις επιλογες του αλλου,
οταν μου ειναι ξεκαθαρες σαφως και τις δεχομαι χωρις δευτερη κουβεντα.
εγω απλα στο θυμισα..
και εγω σου απαντησα.
δεν προσπαθω εγω να βαλω κουτακια.
οταν θες να υποστηριξεις οτι κατι ειναι η δεν ειναι,
ναι βαζεις κουτακια.
Ειναι οτι εν πασει περιπτωση ειναι στο μυαλο του καθενα και ληγει εκει.
Δεν υπαρχουν αλλες προεκτασεις.
εσυ κρυβεις στο κεφαλι στην αμμο κανοντας οτι δεν ειδες-δεν ακουσες -δεν ξερεις, οτι ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ,
μπορεις να μου δειξεις καποιο γραπτο μου που να εννοει αυτα που γραφεις?
εχεις μπροστα σου 12 μηνες καιρο...
ψαξε με την ανεση σου.
ασχετως αν οι προσωπικες επιλογες που δεν βλαπτουν κανεναν, ειναι αποδεκτες για μενα..
τις επιλογες σου, τις κανω απολυτα αποδεκτες, εφοσον εσενα σου κανουν.
Και οχι μονο τις δικες σου αλλα των παντων.
Εκεινο που σου ειπα,
ειναι να μην γενικευεις οτι αυτο που εσυ κανεις ειναι το σωστο που πρεπει να κανουν ολοι.
Το γραφεις και το αφηνεις να εννοηθει και εμμενω στην αποψη μου οτι ειναι λαθος.
το τι σημαινουν, ε, ας μη το λυσουμε τωρα...
μωρε δεστο κιολας αμα σε φτιαχνει.
Οτι σου κανει κεφι, εγω ειμαι μεσα.
και για σενα μπορει να σημαινουν ελευθερα οτι θελεις δεν εχει κανεις αντιρρηση σε αυτο.
εσυ δεν αντεχεις το οτι καποιοι διαφωνουν με τις αποψεις σου..
ρε πας καλα?
που το ειδες αυτο?
φαντασματα βλεπεις?
αυτη ειναι η αποψη μου για το θεμα,
βγαζεις καπου, καποιο συμπερασμα οτι δεν αντεχω με οσους διαφωνουν με εμενα?Quote:
ο καθενας κανει οτι αντεχει, μεχρι εκει που αντεχει για να περναει καλα.
Δεν υπαρχει κριτικη ουτε στο κανω swinging, αλλα ουτε στο δεν κανω.
μπορεις να συνεχισεις λοιπον την ζωουλα σου οπως θελεις κι οπως μπορεις...
[/color]
ε φυσικα τι αλλο να κανω?
αυτο δεν κανουμε ολοι?
κι οι αλλοι το ιδιο κανουν ειτε κοπανιεσαι να τους πεισεις οτι εισαι ελεφαντας, ειτε οχι...
βρε χρυσο μου,
αυτο και να κανουν............
μπορεις να μου εξηγησεις για πιο λογο με πρηζεις οτι δηθεν λεω κατι αλλο?
Αν στη τελικη εχεις εμμονη μαζι μου και ψαχνεις να μου βαφτισεις διαφωνιες με το στανιο,
σου λεω οτι απλα αρχιζω και βαριεμαι.
[color=Purple]
εεεεεεεε μα το λεω μια,
το λεω δυο, το λεω τρεις....
η τυπα εχει φαει εμπλοκη....
Quote:
1)........Εκεινο που σου ειπα,
ειναι να μην γενικευεις οτι αυτο που εσυ κανεις ειναι το σωστο που πρεπει να κανουν ολοι.
.......
2)βγαζεις καπου, καποιο συμπερασμα οτι δεν αντεχω με οσους διαφωνουν με εμενα?
3).....Αν στη τελικη εχεις εμμονη μαζι μου και ψαχνεις να μου βαφτισεις διαφωνιες με το στανιο,
σου λεω οτι απλα αρχιζω και βαριεμαι.
.....
4)εεεεεεεε μα το λεω μια,
το λεω δυο, το λεω τρεις....
η τυπα εχει φαει εμπλοκη....
1)εχω πει αμετρητες φορες οτι οι προσωπικες μου επιλογες ειναι σωστες για μενα, και οι υπολοιποι μπορουν να κανουν οτι θελουν με τις δικες τους και να τις θεωρουν σωστες γι αυτους.
αν δεν το εχεις προσεξει δεν φταιω εγω....
μπορεις να ψαχνεις 124 μηνες κι αν βρεις καπου να λεω οτι οτι κανω εγω, θεωρω οτι πρεπει να το κανουν ολοι, θα κερδισεις το χρυσο δικιο του φορουμ.
θα σου αναγνωρισουμε αυτο που τοσο ποθεις, να εχεις παντα σε ολα δικιο και να στο αναγνωριζουν δημοσιως :):):):):)
2) α μπα.... πουθενα....
μονο καθε πορος του ειναι σου εκλιπαρει για αναγνωριση του δικιου σου και της ορθοτητας των λογων σου,και της παταξης των διαφωνουντων με το αυταποδεικτο δικιο σου, με καθε μεσο και με επιμονη πρωτογνωρη και ....περιεργη....
3) τοτε θα πρεπει και να σε λυπαμαι, γιατι ειναι για λυπηση καποιος που εχει αρχισει να βαριεται και η εμμονη του να δικαιωθει οπωσδηποτε ,τον κραταει δεσμιο σε ενα φορουμ να αερολογει ακαταπαυστα με καποιον που δεν συνεννοειται καν!!!!
εγω οταν αρχισω να βαριεμαι, εχω φυγει ΗΔΗ...
4) αχμ...
η εμπλοκη ως γνωστον εχει στο λεξικο, την φωτογραφια σου διπλα...120 κατασκευαστες εμπλοκων, το εχουν βεβαιωσει....
Quote:
1)εχω πει αμετρητες φορες οτι οι προσωπικες μου επιλογες ειναι σωστες για μενα, και οι υπολοιποι μπορουν να κανουν οτι θελουν με τις δικες τους και να τις θεωρουν σωστες γι αυτους.
αν δεν το εχεις προσεξει δεν φταιω εγω....
μπορεις να ψαχνεις 124 μηνες κι αν βρεις καπου να λεω οτι οτι κανω εγω, θεωρω οτι πρεπει να το κανουν ολοι, θα κερδισεις το χρυσο δικιο του φορουμ.
θα σου αναγνωρισουμε αυτο που τοσο ποθεις, να εχεις παντα σε ολα δικιο και να στο αναγνωριζουν δημοσιως :):):):):)
δεν χρειαζεται να ψαξω κατι,
φαινεται οτι συμφωνουμε,
εγω τουλαχιστον με αυτα που γραφεις συμφωνω.
Εσυ?
:)
2) α μπα.... πουθενα....
μονο καθε πορος του ειναι σου εκλιπαρει για αναγνωριση του δικιου σου και της ορθοτητας των λογων σου,και της παταξης των διαφωνουντων με το αυταποδεικτο δικιο σου, με καθε μεσο και με επιμονη πρωτογνωρη και ....περιεργη....
εχω συμφωνησει με πολλους εδω μεσα και εχω διαφωνησει με αλλους τοσους.
Τα αλλα που λες δεν τα καταλαβαινω.
3) τοτε θα πρεπει και να σε λυπαμαι, γιατι ειναι για λυπηση καποιος που εχει αρχισει να βαριεται και η εμμονη του να δικαιωθει οπωσδηποτε ,τον κραταει δεσμιο σε ενα φορουμ να αερολογει ακαταπαυστα με καποιον που δεν συνεννοειται καν!!!!
εγω οταν αρχισω να βαριεμαι, εχω φυγει ΗΔΗ...
δεν ξερω αν πρεπει να με λυπασαι,
οσο να σκεφτεις οτι προσπαθεις με νυχια και με δοντια
να διαφωνησεις μαζι μου.
Εχουμε σημεια που διαφωνουμε και αλλα οχι.
Ετσι λεω εγω τουλαχιστον.
Εσυ θες να διαφωνησουμε σε ολα.
Νο προμπλεμ.....
4) αχμ...
η εμπλοκη ως γνωστον εχει στο λεξικο, την φωτογραφια σου διπλα...120 κατασκευαστες εμπλοκων, το εχουν βεβαιωσει....
παλι κανεις επιθεση....
τεσπα, οπως νομιζεις.
Ακριβώς στην τελευταία σου φράση ήθελα να καταλήξω εξαρχής. Όταν εσύ ο ίδιος λες ότι θες να προστατεύσεις άτομα της οικογένειάς σου από το να μάθουν το τί κάνεις στο κρεββάτι σου τότε δεν το συζητάς τόσο ανοιχτά με άτομα που γνωρίζεις ότι θα το σχολιάσουν αρνητικά και θα το κουτσομπολέψουν. Προφανώς και οι υπόλοιποι γνωρίζουν γιατί ο ένας ή και οι δύο από το ζευγάρι έχουν μιλήσει γι\'αυτό ανοιχτά. Θεωρώ την πρόκληση για την πρόκληση περιττή.Quote:
Όχι δεν αμφιβάλλω. Βέβαια η απομάκρυνση από οποιονδήποτε και οτιδήποτε κρίνεις ότι δεν σου πάει είναι δικαίωμα σου....ο αρνητικός σχολιασμός όμως πηγαίνει πού? Στις προτιμήσεις ή στην ανοιχτή συζήτηση περί αυτών? Γιατί στη δεύτερη περίπτωση η απομάκρυνση του παιδιού έχει ίσως κάποια λογική...
Για να πω την αλήθεια, δεν πολυκαταλαβαίνω το να \'ξέρει ο κοινωνικός περίγυρος\'...είναι άλλο να ξέρει μια άποψη και άλλο να ξέρει τι ακριβώς κάνω στο κρεβάτι μου. Κι έπειτα ο \'περίγυρος\' αποτελείται από πολλά διαφορετικά άτομα με τα οποία έχουμε πολλά και διαφορετικά είδη σχέσεων. Και είναι στην κρίση μας πια σε ποιους και πόσα λέμε.
Quote:
γιατι ο λιγουρης ο ανθρωπος
Οι χαρακτηρισμοί σου μου φαντάζουν το λιγότερο αφελείς. Ενώ υποτίθεται καταδικάζεις τα ταμπελάκια τύπου: \"όποιος αρκείται στο σύντροφό του είναι συντηρητικός\" από την άλλη σπεύδεις να βάλεις εσύ η ίδια ταμπελάκι σε μια κατηγορία ανθρώπων που αρέσκεται στην ανταλλαγή συντρόφων χαρακτηρίζοντάς τους λιγούρηδες. Το ότι κάποιος θέλει να δοκιμάσει αυτού του είδους την επαφή, ή το να έχει αποφασίσει ότι είναι κάτι που του αρέσει δεν τον καθιστά λιγούρη, ούτε σημαίνει ότι είναι απελπισμένος για σεξ.Quote:
φαντασου σεξουαλικη απελπισια
Quote:
Originally posted by melissa
Όταν εσύ ο ίδιος λες ότι θες να προστατεύσεις άτομα της οικογένειάς σου από το να μάθουν το τί κάνεις στο κρεββάτι σου τότε δεν το συζητάς τόσο ανοιχτά με άτομα που γνωρίζεις ότι θα το σχολιάσουν αρνητικά και θα το κουτσομπολέψουν. Προφανώς και οι υπόλοιποι γνωρίζουν γιατί ο ένας ή και οι δύο από το ζευγάρι έχουν μιλήσει γι\'αυτό ανοιχτά. Θεωρώ την πρόκληση για την πρόκληση περιττή.
αυτο που ειχα γραψει,
Quote:
ο καθενας κανει οτι αντεχει, μεχρι εκει που αντεχει για να περναει καλα.
δινει απαντηση με ενα τροπο σε αυτο που αναφερεις.
Με το ζόρι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
\"Περί ορέξεως..\"