Αποτομος έχω γίνει κι εγώ
Αποτομος έχω γίνει κι εγώ με τη χρήση του εφεξορ. Βασικά έχω αρχίσει και λέω τη γνώμη μου και επιμένω ότι έτσι είναι τα πράγματα που κάποτε δε μίλαγα καθόλου.Δε μασάω με λίγα λόγια. Θα σου τη πω και χέστηκα πως θα το πάρεις.Και μου αρέσει αυτό.Αυτο που με προβληματίζει είναι ότι δε μπορώ να πιω και μένα μαρεσει η μπύρα και το τσίπουρο.Δε βαριέσαι εγώ χτυπάω κάνα δυο και πέρα βρέχει Δεν δε σε πιάνει λένε το φάρμακο Οκ ας με πιάσει λιγότερο και τι έγινε
Τι λέτε εσείς
Τρεις φορές κατάθλιψη ανά διαστήματα των 7 χρόνων!
Πρώτη φορά στο forum παιδιά. Έπαθα για πρώτη φορά επιλόχεια κατάθλιψη όταν γέννησα το πρώτο παιδί μου!Δεν ήξερα τι ήταν, μέχρι που ο παθολόγος μου με ενημέρωσε για την πάθηση.Το άφησα 8 μήνες χωρίς θεραπεία νομίζοντας ότι θα το ξεπεράσω.Έιχα πάει στην "κόλαση"και είχα γυρίσει.Ναυτία, ζαλάδες, στομάχι, θλίψη, κλάμα και αυτοκτονικές τάσεις!Για το παιδί ούτε λόγος,το είχε πάρει η πεθερά μου γιατί δεν το άντεχα.Τελικά πήρα την απόφαση να δεχθώ φαρμακευτική αγωγή με effexor φτάνοντας σταδιακά στη δόση των 300mg σε συνδυασμό με xanax των 0,5mg!Η θεραπεία κράτησε 2 χρόνια μέχρι που ήρθε το δεύτερο παιδάκι μου και επιτέλους συνήλθα! Μετά από 7 χρόνια και λόγω πίεσης με επισκέφτηκε ξανά.Πάλι θεραπεία που κράτησε 8 μήνες αλλά από το 2013 παίρνω 37,5mg μέχρι και σήμερα!Πριν από 2,5 μήνες ξανά τα ίδια.Οπως καταλάβατε είμαι σε θεραπεία με 225 mg και xanax το οποίο δεν έχω πάρει.Αυτη τη φορά έχω και αϋπνία επειδή παίρνω 75mg το βράδυ.
Από την άλλη με έχει κυριεύσει μια φοβία ότι δεν θα το ξεπεράσω ενώ το έχω βιώσει άλλες δύο φορές!Ο σύζυγός μου,με στηρίζει δείχνοντας αγάπη και παρηγοριά, ευχαριστώ το Θεό που έχω έναν τέτοιο άνθρωπο δίπλα μου!!!!!Με την αφήγηση των βιωμάτων μου,θα ήθελα να αφυπνίσω όσους πάσχουν από ψυχικές ασθένειες και να τους δώσω κουράγιο ότι η ζωή είναι πολύτιμη να έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και αυτοπεποίθηση ότι όλα θα περάσουν και θα έρθουν πάλι οι καλές παλιές ημέρες......Μια μανούλα ❤