Ευχαριστω παιδες:))))))))))))))))
Printable View
Ευχαριστω παιδες:))))))))))))))))
Quote:
Originally posted by keep_walking
Μα ειμαι ντουρος...αλλα ντουρος αδρανης λολ....πρεπει να βγω απο την αδραααααααααααααααααααααν εια:)
Μαυρες σκεψεις...θα κανω που και που.
Μαύρες σκέψεις να κάνεις ρε keep που και που, όλοι οι άνθρωποι κάνουν μαύρες σκέψεις που και που. Αν μου βρεις άνθρωπο που να κάνει μόνο θετικές σκέψεις να τον φέρεις να τον μελετήσουμε!
Το θέμα είναι να μην μπερδεύεις τις σκέψεις και να μην αισθάνεσαι περίεργα, το φάρμακο αυτό βοηθάει. :P
Αχ βρε keep_walking και εγώ είμαι πολύ χάλια σήμερα, πριν λίγο κατάφερα να σηκωθώ από το κρεβάτι όχι γιατί το ήθελα, αλλά δεν άντεχα τη μάνα μου να έρχεται και να με κοιτάζει μέσα στη μούρη επειδή δεν είχα διάθεση να σηκωθώ, λες και είμαι τρελή.:mad: Θέλω να φύγω και εγώ όσο οτιδήποτε άλλο αλλά ξέρω ότι αυτό θα αργήσει και με ρίχνει.. krino, remedy δεν καταλαβαίνω τίποτα. Υπομονή βρε keep_walking, θα τα καταφέρουμε! Έτσι και αλλιώς πιο κάτω δε γίνεται να πάμε!(πιστεύω):)
Quote:
Originally posted by chr1986
Αχ βρε keep_walking και εγώ είμαι πολύ χάλια σήμερα, πριν λίγο κατάφερα να σηκωθώ από το κρεβάτι όχι γιατί το ήθελα, αλλά δεν άντεχα τη μάνα μου να έρχεται και να με κοιτάζει μέσα στη μούρη επειδή δεν είχα διάθεση να σηκωθώ, λες και είμαι τρελή.:mad: Θέλω να φύγω και εγώ όσο οτιδήποτε άλλο αλλά ξέρω ότι αυτό θα αργήσει και με ρίχνει.. krino, remedy δεν καταλαβαίνω τίποτα. Υπομονή βρε keep_walking, θα τα καταφέρουμε! Έτσι και αλλιώς πιο κάτω δε γίνεται να πάμε!(πιστεύω):)
Χε γιατί όποιος έχει μια ψυχική ασθένεια (η έστω \"ψυχολογική δυσκολία η \"δυσλειτουργική ψυχολογική κατάσταση\" αν δεν μας αρέσει ο πιο ιατρικός όρος \"ασθένεια\") είναι \"κάτω\"?
Όσο κάτω είναι όποιος έχει καρδιακό πρόβλημα, διαβήτη κλπ. η οποιαδήποτε δυσκολία (και έξω από τον τομέα των \"ασθενειών\") :P
Μπορεί κάποιος που είναι σε φάση κατάθλιψης να νιώθει ότι \"δεν πάει άλλο πιο κάτω\" αλλά αυτό είναι καθαρά μέσα στο μυαλό και σε καμια περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Πάντα υπάρχει το πιο \"κάτω\" όπως πάντα υπάρχει και το πιο \"πάνω\". Γιατί αυτού του είδους τα \"πάνω-κάτω\" είναι δημιουργίες του μυαλού και όχι της αντικειμενικής πραγματικότητας (ακόμα και αυτός που χάνει την εργασία του και στα καπάκια όλη την οικογένεια του σε ένα δυστύχημα δεν έχει φτάσει στο πιο \"κάτω\" γιατί μέσα από αυτή την εμπειρία μπορεί σταδιακά στο μυαλό και μέσα από τις πράξεις του να πάει πιο \"πάνω\" από άλλους που θεωρούνε ότι είναι \"ψηλά\". ) :P
πολυ αστεια σκηνη, μεσα στο ζορι σου να ερχεται η δολια μανα να σε κοιταει...μ εκανες και γελασα:)Quote:
.... πριν λίγο κατάφερα να σηκωθώ από το κρεβάτι όχι γιατί το ήθελα, αλλά δεν άντεχα τη μάνα μου να έρχεται και να με κοιτάζει μέσα στη μούρη επειδή δεν είχα διάθεση να σηκωθώ, .......
καλά μιλάμε τραγικό!! με κοίταζε σαν alien.. Ναι, έχεις δίκιο Remedy ίσως όταν βιώνεις αυτό το ζόρι που λέγεται κατάθλιψη το βιώνεις σε υπερβολικό βαθμό..
Θα ελεγα τωρα οτι ειμαι καλα...και θα ελεγα οτι ξεχωρισα ενα ατομο που πρεπει να μπει σε black list...αν σκεφτω ποσες φορες με εχει ριξει και στο παρελθον!!!!!...ετσι ειμαι μαλλον αγαθιαρης θα ελεγα.
Τωρα δεν με ριχνει τιποτα.
Κατοπιν παροτρυνσης της ρεμ ξεχασα να σας αναφερω οτι δεν ειμαι απλως καλα αλλα τελεια...ναι ηταν και θεμα χαπιων εντελει:)
Αυτό το τέλεια δεν μου πολυαρέσει..... την τελευταία φορά που αισθάνθηκα τέλεια κυριολεκτικά ήταν λίγο πριν κόψω τα φάρμακα για πρώτη φορά και επανέλθουν οι εμμονές. Δυστυχώς, τα φάρμακα δεν λύνουν το πρόβλημα, σε κάνουν και πιο ευάλωτο σαν τα κόψεις. Οι εναλλακτικές λύσεις όμως δεν είναι και πολλές..
Ναι η αλήθεια είναι ότι οι μεταβάσεις αυτές δεν είναι και πολύ ομαλές..:o
Όχι εγώ τον πιστεύω τώρα μου φαίνεται ότι είναι καλά. Βασικά φαίνεται όταν δεν τα παίρνει γιατί κάνει απανωτά σύντομα ποστ που δεν συνδέονται και εντελώς απόλυτα αν και έχουν ένα βασικό θέμα :P
Αχ βρε keep_walking σε αναμμένα κάρβουνα καθόμαστε!!:)
Ξυπνησα καλα...ειμαι καλα αλλα η πραγματικοτητα ειναι οτι με χτυπησαν και κατω σαν χταποδι και εγω υπερεπηρεαστηκα και εγινα ρεζιλι σε πολυ κοσμο.
Τελοςπαντων...το περασαμε και αυτο.
AAAAAAAAAAAAAX AAAAAAAAAX βρε Κιπ μου...ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑχχχ θα σε μαλωσω....Quote:
Κατοπιν παροτρυνσης της ρεμ ξεχασα να σας αναφερω οτι δεν ειμαι απλως καλα αλλα τελεια...ναι ηταν και θεμα χαπιων εντελει:)
τωρα μπηκα στο θεμα πρωτη φωρα και με τρομαξεσ...
αντε βρε χαζο...αυτο το οτι τελικα ειναι θεμα χαπιων να το θυμασαι την επομενη φωρα....!!!!!
σε φιλω γλυκα...
ποιοσ σε χτυπησε σαν χταποδι!???
Με μαμαδίστικο στυλάκι και το χέρι στη μέση:\"Keep,άλλη φορά θα σε σφαλιαρίσω άμα ξανακάνεις τέτοια πειράματα με την υγεία σου\".
Εν τω μεταξύ βρε χαζό,αυτό που έγραφες για τις νοητικές ικανότητες,που μειώνονται με τα αντιψυχωτικά,κανένας εκτός από σένα δεν το έχει επισημάνει,αντίθετα,τις φορές που το έκοψες έχανες την εκπληκτική ικανότητα που έχεις για επικοινωνία,η σκέψη σου γίνεται χαοτική,απαισιόδοξη,δίχως ειρμό,δεν υπάρχει κάποια αντίφαση λοιπόν ανάμεσα στην αντίληψη του πώς είσαι στη μία και στην άλλη φάση;
Θεωρείς εξάλλου σπουδαιότερο το να\"αποδίδεις\"νοητικά με ταχύτητες star wars enterprise και λιγότερο αξιόλογο το να μπορεί η σκέψη σου να διασχίζει το φράγμα του εαυτού σου και να περνάει στην άλλη πλευρά,των ανθρώπων που σε περιβάλλουν;
Με λίγα λόγια Keepako,ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΑΖΟΤΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.Εσύ το βλέπεις έτσι,εσύ έχεις περάσει στον εαυτό σου αυτή τη θεώρηση,για να μπορείς να αυτομπουκοτάρεσαι ανά εποχές δίχως τύψεις,αφού το κάνεις\"με σκοπό το καλύτερο για σένα\".Τροποποίησε.Σκέψου με πιο ανοιχτό μυαλό,τούμπαρέ την αυτή τη θεώρηση που σε οδηγεί σε αποφάσεις που σε φέρνουν σε εικονικές \"ήττες\".Με συνεννόηση γιατρού,βρες ρε άνθρωπα έναν που να εμπιστεύεσαι,να έχει πείρα,γνωστοποίησέ του το ιστορικό σου,να έχει όλα τα δεδομένα για ό,τι σε αφορά.Δεν είναι ανάγκη να είναι στην πόλη σου,στο κάτω κάτω της γραφής,ταξίδευε μία στους δύο μήνες σε άλλη πόλη για επίσκεψη.Να έρχεσαι στην Αθήνα,να σε γνωρίσουμε κιόλας.:P
Και αφού στα έχωσα,να σου πω πως νοιαζόμαστε για σένα,όχι για τίποτ\'άλλο,αλλά γιατί πραγματικά θεωρώ πως αξίζεις να έχεις άτομα που νοιάζονται για σένα.Και θα αποκτήσεις και περισσότερα.
Όσο για τα\"με χτύπησαν κάτω σαν χταπόδι\"και τέτοιες τραγικοποιήσεις,κι εσύ θα τις φέρεις στο σωστό τους μέγεθος,όταν σκεφτείς πως η άγνοια στον άνθρωπο πολλές φορές οδηγεί σε λάθος συμπεριφορές,σχώρα τη μαλακία τους,ρίξε και καμιά μούτζα και πάμε γι άλλα.:P
Καλημέρα!
Τι να σου πω ρε adzik...θα με πιστεψεις....δε θα με πιστεψεις...απλως παραιτουμαι δεν καθομαι να ασχολουμε.
Ευχαριστω rain...απλως τα φαρμακα δρουν στον εγκεφαλο...και καλο φυσικα ειναι ο εγκεφαλος να λειτουργει με το φυσιολογικο τροπο...οχι δεν θεωρω οτι η ανθρωποτητα εχει φτασει σε τετοιο επιπεδο ωστε να παιζει με την χημεια των εγκεφαλων των ανθρωπων πετυχημενα.
Δηλαδη καλυτερα ειναι η φυσικη ροη των πραγματων.Απο κει και περα αν δεν γινεται θα παιρνω το χαπι...δεν εχω εναλλακτικες.
Quote:
Ευχαριστω rain...απλως τα φαρμακα δρουν στον εγκεφαλο...και καλο φυσικα ειναι ο εγκεφαλος να λειτουργει με το φυσιολογικο τροπο...οχι δεν θεωρω οτι η ανθρωποτητα εχει φτασει σε τετοιο επιπεδο ωστε να παιζει με την χημεια των εγκεφαλων των ανθρωπων πετυχημενα.
Δηλαδη καλυτερα ειναι η φυσικη ροη των πραγματων.Απο κει και περα αν δεν γινεται θα παιρνω το χαπι...δεν εχω εναλλακτικες.
διαφωνω οσον αφορα ολες τις ψυχικες παθησεις,τα φαρμακα καμια φορα μας βοηθουν να αντιλαμβανομαστε καλυτερα και με ορθοτερη κριτικη τα πραγματα.
Και παλι θα διαφωνησω...γιατι δεν μπορεις να ορισεις την εννοια ορθοτερη κριτικη περαν του ειναι οτι ακολουθει η πλειοψηφια.
Απο κει και περα φυσικα πρεπει να επιβιωσω και μαλλον δεν μπορω χωρις τα φαρμακα.
Και να σας πω και κάτι? Αν υπήρχαν φάρμακα που να λύνουν το πρόβλημά μας και να είμαστε ευτυχισμένοι πλέον εγώ πρώτη στη σειρά θα τα έπαιρνα!:)
happy-χαπι
λολ.
καλύτερα σήμερα ?
μπουαχαχαχαχα
Quote:
μπουαχαχαχαχα
?
Xαχααα,ο παλιός καλός Κηπ.:DQuote:
happy-χαπι
λολ.
Έτσι σε θέλουμε,άσε τα μαύρα και τα άραχνα και πέρνα στα πολύχρωμα και τα φαντεζί.
Γκλίτερ ντέι,σπέσιαλ χαβανέζικο πουκάμισο με φοίνικες και ανάλογο παντελόνι με πιέτες,έχεις;λολ
Δεν τελειώνει τίποτε Κηπ,ποτέ δεν τελειώνει.Ό,τι μας φέρνει η μέρα,go with the flow και τέτοιες άλλες κοινοτυπίες που σιχαίνομαι και που τις λέω,χαχααα,αλλά γενικά,μου αρέσεις περισσότερο όταν είσαι λολ.:P
Ξέρεις όμως κάτι;Όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να περνάμε και φάσεις που το χάνουμε λιγάκι το χαμόγελο,εδώ είμαστε εμείς να το φτιάχνουμε.
Κράτα με να σε κρατώ ν\'ανεβούμε το βουνό.
#και μετά αναφωνεί καθώς πέφτουνε στο γκρεμό αντάμα,αυτή κρατώντας τον Κηπ από το χαβανέζικο και αυτός βγάζοντάς της τα εξτέσιονς που ακριβοπλήρωσε,φτου\"ΔΕ ΣΟΥ\'ΠΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕ\"λολ
Quote:
Originally posted by RainAndWind
happy-χαπι
λολ.
Έτσι σε θέλουμε,άσε τα μαύρα και τα άραχνα και πέρνα στα πολύχρωμα και τα φαντεζί.
Γκλίτερ ντέι,σπέσιαλ χαβανέζικο πουκάμισο με φοίνικες και ανάλογο παντελόνι με πιέτες,έχεις;λολ
Δεν τελειώνει τίποτε Κηπ,ποτέ δεν τελειώνει.Ό,τι μας φέρνει η μέρα,go with the flow και τέτοιες άλλες κοινοτυπίες που σιχαίνομαι και που τις λέω,χαχααα,αλλά γενικά,μου αρέσεις περισσότερο όταν είσαι λολ.:P
Ξέρεις όμως κάτι;Όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να περνάμε και φάσεις που το χάνουμε λιγάκι το χαμόγελο,εδώ είμαστε εμείς να το φτιάχνουμε.
Κράτα με να σε κρατώ ν\'ανεβούμε το βουνό.
#και μετά αναφωνεί καθώς πέφτουνε στο γκρεμό αντάμα,αυτή κρατώντας τον Κηπ από το χαβανέζικο και αυτός βγάζοντάς της τα εξτέσιονς που ακριβοπλήρωσε,φτου\"ΔΕ ΣΟΥ\'ΠΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕΕ\"λολ
χαχαχα που είσαι ρειν έχουν εξελιχθεί διάφορα σενάρια εδώ πέρα (και στο \"γενικά\" όπως είδες :P Επίσης βρήκα και νύφη) λολ
κοιτα να δεις κουμπαρα...Quote:
happy-χαπι
λολ.
......
.....
....
αν ειναι να δουμε τετοια ξεφτιλικια,
ας το κοψει να παει στο διαλο, δε χαθηκε κι ο κοσμος μωρε!!!!!
:P:P:P:P:P:P:P:P
λολ
χαχαχα Ρειν Κι εγω ετσι θα τον ηθελα/φανταζομαι τον Κηπ..
Με χαρουμενα πουκαμισακια και κοκτειλ με ομπρελιτσες,σε εξωτική παραλία..
Quote:
Και παλι θα διαφωνησω...γιατι δεν μπορεις να ορισεις την εννοια ορθοτερη κριτικη περαν του ειναι οτι ακολουθει η πλειοψηφια.
Απο κει και περα φυσικα πρεπει να επιβιωσω και μαλλον δεν μπορω χωρις τα φαρμακα.
Ναι keep, αλλά μπορείς να ορίσεις την \"ορθότερη κριτική\" αν μια απόφαση είναι \"καλύτερη\" από μια άλλη, με το \"καλύτερη\" να ορίζεται από αυτό που πιθανότατα να βελτίωνε τις επιλογές σου και την μελλοντική σου κατάσταση. Αν είσαι σε φάση \"έξαρσης ψυχικής νόσου\" (αν και οι αυστηρά ιατρικοί όροι δεν μου αρέσουν τεσπα), η κρίση μπορεί να θολώσει και οι αποφάσεις μπορεί να είναι πολύ δυσλειτουργικές-μέχρι και καταστροφικές (π.χ...αυτοκτονία...). Έχω πιάσει τον εαυτό μου (παλιότερα κυρίως) όταν είμαι \"down\" να μου λένε \"έλα ρε πάμε στο πάρτι ξέρω γω\" και εγώ υπέθετα και φανταζόμουνα όλα τα αρνητικά και βαρετά (πωω που να ακούω τον κάθε βλάκα και θα έχει φασαρία και θα βαρεθώ μπλα μπλα) και τελικά αφού πήγαινα με το ζόρι τελικά περνούσα τέλεια και μετά έλεγα \"τι βλάκας που ήμουν που τα σκεφτόμουν αυτά\". Σκέψου ότι αν η \"φάση\" που είμαστε μπορεί να επηρεάσει κάτι τόσο απλό, φαντάσου τι μπορεί να γίνει σε πιο σημαντικές αποφάσεις (π.χ. εργασία, ερωτικό τομέα, οικογενειακά ακόμα και σε μια απλή αγορά κλπ.) με πιο \"έντονες ψυχολογικές φάσεις\". Υπάρχει έντονη έρευνα στον τομεά της \"ψυχολογίας της κρίσεως και της λήψης αποφάσεων\" που αν μη τι άλλο έχει δείξει άπειρα λάθη και προκαταλήψεις (biases) που προκύπτουν από την στιγμιαία επιρροή του συναισθήματος στο πως κρίνουμε και κάνουμε τις επιλογές μας και από το πιο \"κοντόφθαλμο ζύγισμα των πραγμάτων\" (που συμβαίνει ότι βρισκόμαστε υπο πίεση, όταν θέλουμε/επιθυμούμε κάτι άμεσα, όταν απλά κάτι είναι παρόν και μας \"τυφλώνει\" από εναλλακτικές επιλογές και πολλά άλλα) κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε άπειρα λάθη και προκαταλήψεις (biases) και τελικά σε \"self-handicapping\" και ακούσιο \"αυτο-σαμποτάζ\"(οι ψυχολόγοι tversky και kahneman τελικά πείραν το nobel οικονομικών για αυτά τα πειράματα). Οπότε δεν θα έλεγα οτι είναι απλά για το τι πιστεύουν οι άλλοι ,γιατί όταν βλέπεις ένα άτομο με ψύχωση στους δρόμους να περιπλανιέται, βρώμικος, άστεγος και να κοιτάει με τρομαγμένο βλέμμα τον ουρανό, μιλώντας στον αέρα, δείχνοντας μπερδεμένος και φοβισμένος δεν νομίζω να είναι κάτι \"καλό\" γι αυτόν η να \"περνάει καλά\". (το συγκεκριμένο άτομο υπήρχε στην πολή μου, το παιδί το ήξερα πριν πάθει την κρίση. Ευτυχώς κάποιος ενδιαφέρθηκε-οικογένεια δεν υπήρχε-και τον πήραν. Ελπίζω να είναι κάπου καλά τώρα).
Όσο για τα φάρμακα που λες, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τα παίρνεις \"επειδή δρουν στον εγκέφαλο\". Όλα τα φάρμακα κάπου δρουν. Αν ήσουν επιληπτικός δεν θα έπρεπε να τα παίρνεις για να μην παθαίνεις κρίσεις, σπασμούς στα καλά καθούμενα και τέτοια? Και αυτά τα φάρμακα στον εγκέφαλο δρουν. Αν ήσουν διαβητικός (3% έχουν διαβήτη) δεν θα έπρεπε να παίρνεις την ινσουλίνη σου καθημερινά η/και ότι άλλο δείνουν? Δεν νομίζω να ήθελε κανείς άνθρωπος με διαβήτη να το αφήσει και να καταλήξει να είναι τυφλός, με γαγκρενικά σημεία στο σώμα και τελικά να πέσει σε κόμμα...επειδή δεν είναι καλό να \"παίρνεις κάθε μέρα φάρμακα\" η \"είναι ξενέρα\".
Το γεγονός ότι τα φάρμακα που παίρνεις ρίχνουν λίγο το \"mental capacity\" δεν είναι τίποτα μπροστά στα κέρδη που έχεις, δηλαδή ότι καταφέρνεις να έχει έναν φυσιολογικό ειρμό στην σκέψη και να μην σκέφτεσαι και αισθάνεσαι ακραία πράγματα. Κατά την γνώμη μου είσαι πολύ εύστροφος και εύστοχος άνθρωπος και ακόμα και με τα φάρμακα πιστεύω ότι αν σου έκανα ψυχομετρικά τεστ ικανοτήτων και νοημοσύνης και πάλι θα έβγαινες πάνω από τον μέσο όρο του Ελληνικού πληθυσμού. Εσύ μπορεί να σκέφτεσαι με βάση τα δικά σου κριτήρια που είναι ψηλά, αλλά σκέψου και λίγο το \"bigger picture\" ;)
συμφωνώ με τον πετράν πάλι!
κιπ, όντως νομίζω πως μόνο εσύ καταλαβαίνεις αυτό το \"τα φάρμακα με κάνουν πιο αργό\" γιατί συγκρίνεις τον εαυτό σου με και χωρίς φάρμακα.
κι εμένα γενικά μια χαρά έξυπνος και εύστροφος μου έχεις φανεί, πιθανόν αν δεν ανέφερες το πρόβλημα σου να μην μπορούσε κανέις να το υποψιαστεί.
πετράν, στο σημείο που ειπώθηκε ότι τα φάρμακα επιδρούν στον εγκέφαλο, νομίζω πως εννοεί ότι ο εγκέφαλος είναι ένα όργανο που ακόμα δεν έχουν καταφέρει να αποκωδικοποιήσουν έτσι ώστε να βρουν και τα κατάλληλα φάρμακα.
όμως, ακόμα και τώρα με αυτά τα φάρμακα που δεν είναι τέλεια σε καμία περίπτωση, είναι καλύτερα τα πράγματα, κιπ, σε σχέση με 50 χρόνια πριν που απλά ο κόσμος θεωρούσε τους ψυχικά ασθενείς \"δαιμονισμένους\" και τους έτρεχε σε εκκλησία για εξορκισμό....
όπως και να έχει, ελπίζω να αποφασίσεις το καλύτερο για σένα και να ξαναβρείς το δρόμο σου :):)
Σκεφτομαι πως να τσακιστω να φυγω απο δω και πως σκατα θα τα καταφερω με την κριση , ναι σιγα-σιγα μαζευω τα κομματια μου.
Δεν θελω να σκεφτομαι το bigger picture γιατι ειναι εφιαλτικο λολ.
Υπαρχει ενα φαρμακο για μερικα εκατομυρια εγκεφαλους , συνολο εμπειριων και \"πιστευω\" .Quote:
πετράν, στο σημείο που ειπώθηκε ότι τα φάρμακα επιδρούν στον εγκέφαλο, νομίζω πως εννοεί ότι ο εγκέφαλος είναι ένα όργανο που ακόμα δεν έχουν καταφέρει να αποκωδικοποιήσουν έτσι ώστε να βρουν και τα κατάλληλα φάρμακα.
Οχι οτι θα μπορουσε να γινει αλλιως αλλα μακαρι να γινοταν:(
Ειμαι καλα παντως τωρα.
Παντα πιστευω αυτο που λεσ...αντε χαζεε!!Quote:
Τι να σου πω ρε adzik...θα με πιστεψεις....δε θα με πιστεψεις...απλως παραιτουμαι δεν καθομαι να ασχολουμε.
οντωσ ετσι ειναι οπωσ τα λεει η ρειν ειναι..Κιπακο μου..Quote:
Με μαμαδίστικο στυλάκι και το χέρι στη μέση:\"Keep,άλλη φορά θα σε σφαλιαρίσω άμα ξανακάνεις τέτοια πειράματα με την υγεία σου\".
Εν τω μεταξύ βρε χαζό,αυτό που έγραφες για τις νοητικές ικανότητες,που μειώνονται με τα αντιψυχωτικά,κανένας εκτός από σένα δεν το έχει επισημάνει,αντίθετα,τις φορές που το έκοψες έχανες την εκπληκτική ικανότητα που έχεις για επικοινωνία,η σκέψη σου γίνεται χαοτική,απαισιόδοξη,δίχως ειρμό,δεν υπάρχει κάποια αντίφαση λοιπόν ανάμεσα στην αντίληψη του πώς είσαι στη μία και στην άλλη φάση;
Θεωρείς εξάλλου σπουδαιότερο το να\"αποδίδεις\"νοητικά με ταχύτητες star wars enterprise και λιγότερο αξιόλογο το να μπορεί η σκέψη σου να διασχίζει το φράγμα του εαυτού σου και να περνάει στην άλλη πλευρά,των ανθρώπων που σε περιβάλλουν;
Με λίγα λόγια Keepako,ΔΕ ΓΙΝΕΣΑΙ ΧΑΖΟΤΕΡΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.Εσύ το βλέπεις έτσι,εσύ έχεις περάσει στον εαυτό σου αυτή τη θεώρηση,για να μπορείς να αυτομπουκοτάρεσαι ανά εποχές δίχως τύψεις,αφού το κάνεις\"με σκοπό το καλύτερο για σένα\".Τροποποίησε.Σκέψου με πιο ανοιχτό μυαλό,τούμπαρέ την αυτή τη θεώρηση που σε οδηγεί σε αποφάσεις που σε φέρνουν σε εικονικές \"ήττες\".Με συνεννόηση γιατρού,βρες ρε άνθρωπα έναν που να εμπιστεύεσαι,να έχει πείρα,γνωστοποίησέ του το ιστορικό σου,να έχει όλα τα δεδομένα για ό,τι σε αφορά.Δεν είναι ανάγκη να είναι στην πόλη σου,στο κάτω κάτω της γραφής,ταξίδευε μία στους δύο μήνες σε άλλη πόλη για επίσκεψη.Να έρχεσαι στην Αθήνα,να σε γνωρίσουμε κιόλας.:P
Και αφού στα έχωσα,να σου πω πως νοιαζόμαστε για σένα,όχι για τίποτ\'άλλο,αλλά γιατί πραγματικά θεωρώ πως αξίζεις να έχεις άτομα που νοιάζονται για σένα.Και θα αποκτήσεις και περισσότερα.
Όσο για τα\"με χτύπησαν κάτω σαν χταπόδι\"και τέτοιες τραγικοποιήσεις,κι εσύ θα τις φέρεις στο σωστό τους μέγεθος,όταν σκεφτείς πως η άγνοια στον άνθρωπο πολλές φορές οδηγεί σε λάθος συμπεριφορές,σχώρα τη μαλακία τους,ρίξε και καμιά μούτζα και πάμε γι άλλα.:P
Καλημέρα!
αχαχαχαχαχ...Quote:
happy-χαπι
λολ.
στον πλανητη χαπι που λενε και οι.....οι....οι....εμ... κολλησα..:P
Παιδια τα λεμε αργοτερα γιατι πρεπει να φυγω...και σε οσους δεν απαντησα στα u2u στακα λιγο παιδες ευχαριστω....τωρα βγαινω απο τη νοθρoτητα.:)
άντε, keep walking :)
Μπα, και γω συμφωνώ πως τα φάρμακα σε κάνουν πιο αργό (κυρίως σε δόσεις υψηλές), για τον πολύ απλό λόγο ότι τα έχω δοκιμάσει :)Quote:
Originally posted by claire
κιπ, όντως νομίζω πως μόνο εσύ καταλαβαίνεις αυτό το \"τα φάρμακα με κάνουν πιο αργό\" γιατί συγκρίνεις τον εαυτό σου με και χωρίς φάρμακα.
Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Μπα, και γω συμφωνώ πως τα φάρμακα σε κάνουν πιο αργό (κυρίως σε δόσεις υψηλές), για τον πολύ απλό λόγο ότι τα έχω δοκιμάσει :)Quote:
Originally posted by claire
Να ξερες πόσοι θα είναι πιο αργοί από σένα...και χωρίς φάρμακα...:P:D