παντωσν ρεν φιλεν δεν μιλασν πολλαν ωραιαν δεν ξερων αν με πιανεισν
Printable View
παντωσν ρεν φιλεν δεν μιλασν πολλαν ωραιαν δεν ξερων αν με πιανεισν
ΠΙΑΝΩ ΣΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ..ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ..
οκ
Σε τέτοιες(ευτυχώς σπάνιες) περιπτώσεις πάντως με τέτοια απαράδεκτα ρατσιστικά σχόλια πιστεύω πως χρειάζεται άμεση οριστική διαγραφή.
Ναι αλλά πρέπει να διαγραφεί και το παλιό του νικ γιατί ξέρουμε ποιός είναι. Τουλάχιστον να διασταυρώσει τις ip η διαχείριση και να δει εμείς είμαστε σίγουροι.
Το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
και προς διαχειριση !
γιατι αφηνετε αυτο το θεμα να υπαρχει?που υπαρχετε απο το να μας ριχνετε τα κοκκινα σημαδια?μπαινει ενας μας βριζει ολους και επιδη τα παιρνουμε και βριζουμε ειναι ισα και ομοια τα μπαν?και ξαναρωταω για τι αφηνετε αυτο το θεμα να υπαρχει επι τοσες σελιδες?εδω μεσα ειμαστε ατομα δυστυχως με ψυχικες ασθενειες και επιθετικοτητα,θα επρεπε να σβησετε αυτο το θεμα προ πολλου,κριμα
Όλγα μην ξαναβρίσεις άστον.
λαιτ υπαρχει καποιος που βριζει και μειωνει οικτρα αλλα το θεμα δεν κλειδωνεται για να τσιμπαμε εμεις οι ηλιθιες-οι τα κοκκιναδια.κριμα για ενα σαιτ ψυχολογιας
Δεν νομίζω να είναι αυτό. Αφού μας τα σβήσανε την άλλη φορά. Άμα το διαβάσουνε θα το κλείσουνε το θέμα. Εγώ που πήρα άδικα; Και ο άλλος ο chaos δεν πήρε τίποτα, μόνο μία.
οταν εσυ ρε ολγα δεν αφηνεις τιποτε αναπαντητο τι σου φταει η διαχειριση?Quote:
Originally posted by olgaki82
και προς διαχειριση !
γιατι αφηνετε αυτο το θεμα να υπαρχει?που υπαρχετε απο το να μας ριχνετε τα κοκκινα σημαδια?μπαινει ενας μας βριζει ολους και επιδη τα παιρνουμε και βριζουμε ειναι ισα και ομοια τα μπαν?και ξαναρωταω για τι αφηνετε αυτο το θεμα να υπαρχει επι τοσες σελιδες?εδω μεσα ειμαστε ατομα δυστυχως με ψυχικες ασθενειες και επιθετικοτητα,θα επρεπε να σβησετε αυτο το θεμα προ πολλου,κριμα
αν δεν εδινες σημασια το θεμα θα ειχε ληξει προ πολλου!
ε!δεν μπορει να κατσει κ να μιλαει μονος του!οποιος κ αν ειναι!
και εγω αδικα αμα σε προκαλουνε ετσι φυσικα και θα παρεκτραπεις.που ειναι η διαχειριση να σταματησει τα διπλοπροφιλα ,αυτους που κανουνε πλακα με ψυχικα ασθενεις?γιατι τετοια απουσια?
Κοίτα η αλήθεια είναι κι εγώ Δώρα πως δεν μπορώ να αφήνω τίποτα αναπάντητο εκτός και αν τον άλλον τον έχουν καταλάβει οι άλλοι ή δεν μπορώ να τους πείσω. Τότε δεν υπάρχει νόημα ευτυχώς στην πρώτη περίπτωση, δυστυχώς στη δεύτερη.Quote:
Originally posted by dora-agxos
[οταν εσυ ρε ολγα δεν αφηνεις τιποτε αναπαντητο τι σου φταει η διαχειριση?
αν δεν εδινες σημασια το θεμα θα ειχε ληξει προ πολλου!
ε!δεν μπορει να κατσει κ να μιλαει μονος του!οποιος κ αν ειναι!
Δεν ξέρω τι γράφτηκε, αλλά από τα λίγα που είμειναν αν ήμουν στη θέση της λαιτ και της ολγας θα απευθυνόμουν στη δικαιοσύνη.
Είναι μερικά παράσιτα που μόνο έτσι καταλαβαίνουν....
Συμφωνώ.Quote:
και εγω αδικα αμα σε προκαλουνε ετσι φυσικα και θα παρεκτραπεις.που ειναι η διαχειριση να σταματησει τα διπλοπροφιλα ,αυτους που κανουνε πλακα με ψυχικα ασθενεις?γιατι τετοια απουσια?
και αλλο ενα παραπονο που χω απο εδω μεσα ,μελη που ναι καιρο εδω απαιτουν μια σταση γιατρο-χαπια ,δεν εχουμε ολοι την πολυτελεια να παμε σε γιατρο παντα και επισης δεν θελουμε παντα χαπια.αν δεν τα κανουμε αυτα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας?πχ εγω εκανα υποτροπη απο αλκοολ σταματησα σε καποια φαση να πηγαινω στι γιατρο με ξαναπιασανε κρισεις που ητανε ολα αυτα τα ατομα που οταν η<<αρρωστεια μ ηταν ελεγχομενη ολα καλα?τωρα ουτε ενα γεια?δλδ για να μαστε εδω μεσα πρεπει να πηγαινουμε σε ψυχιατρο και να παιρνουμε χαπια?
αν σε ενδιαφερει η δικη μου αποψη,μιας κ εγω την εφαγα την υποτροπη μου,αυτο που λες τωρα ειναι παιδιαστικο..
ωραια λοιπον υποτροπιασες,το καταλαβαινω!κ δεν στο λεω ειρωνικα!
η ολη βωμολοχια που χρησιμοποιεις που σε βοηθαει?
και την ξεκινας κιολας κ συγνωμη που στο λεω!
Βρε Δώρα την ξεκινάει σαν άμυνα όχι σαν επίθεση και έχει δίκιο! Μπορείς να την κατηγορήσεις γι\'αυτό; Ή εννοείς όταν πίνει;
καταρχην δεν την κατηγορω για κατι!
λεω αυτο που εισπρατω εγω..
Κι εγώ θα έβριζα σε τέτοιες περιπτώσεις. Κρατιέμαι να μην πάρω προειδοποίηση.
Λυπάμαι ειλικρινά και ξαναέφτιαξα τρίτο νικ γιατί και η υπομονή έχει τα όριά της. Δεν είχα σκοπό ούτε για αστείο να ξαναγράψω εδώ μέσα με βάση τα δικά μου συμπεράσματα, αλλά ελπίζω έστω για τελευταία φορά, να \'δουν\' κάποιοι που πραγματικά δε βοηθιούνται καθόλου με το να είναι όλη μέρα εδώ.Quote:
και αλλο ενα παραπονο που χω απο εδω μεσα ,μελη που ναι καιρο εδω απαιτουν μια σταση γιατρο-χαπια ,δεν εχουμε ολοι την πολυτελεια να παμε σε γιατρο παντα και επισης δεν θελουμε παντα χαπια.αν δεν τα κανουμε αυτα ειμαστε αξιοι της μοιρας μας?πχ εγω εκανα υποτροπη απο αλκοολ σταματησα σε καποια φαση να πηγαινω στι γιατρο με ξαναπιασανε κρισεις που ητανε ολα αυτα τα ατομα που οταν η<<αρρωστεια μ ηταν ελεγχομενη ολα καλα?τωρα ουτε ενα γεια?δλδ για να μαστε εδω μεσα πρεπει να πηγαινουμε σε ψυχιατρο και να παιρνουμε χαπια?
Υπάρχει κάτι σε αυτό τον κόσμο που λέγεται \'τσίπα\' αλλά προφανώς μας τελείωσε ανεπιστρεπτί... μιλάς λοιπόν μόνο για αυτούς που σου φέρονταν \'καλά\' όταν είχες τον έλεγχο των πραγμάτων στη ζωή σου... γιατί δε μιλάς και για άλλους απ\' τους οποίους ΖΗΤΗΣΕΣ βοήθεια;... που ενδιαφέρθηκαν για σένα και μίλησαν και σε άλλους ανθρώπους για την πάρτη σου;... ή μήπως δεν έχουν πολλά προβλήματα στη ζωή τους και δεν έχουν βγει στο κυνήγι για το μεροκάματο επειδή δε τους ταϊζει κανείς;... ή μήπως σου φάνηκαν πολύ λίγα και \'καθημερινά\' αυτά που πέρασαν στη ζωή τους;... ή μήπως βρίσκεις κάθε μέρα τέτοιους ανθρώπους που σου δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον και νοιάστηκαν για την υγεία σου επειδή κι αυτοί κάποτε είχαν το ίδιο θέμα με εσένα;... ή μήπως δεν έχουν γνώση των όσων εσύ η ίδια ισχυριζόσουν, δυο επαγγελματίες ψυχολόγοι - και κυρίως ποιοτικοί άνθρωποι - που μου ζήτησες να απευθυνθώ για να σε στηρίξουμε όλοι μαζί;... ή μήπως δε μπορούσα να σε βοηθήσω με το αλκοόλ, ενώ ξέρεις καλά ότι έτσι κι αλλιώς εδώ και ενάμιση χρόνο που είμαι \'καθαρή\' βοηθάω άλλους ανθρώπους στη ζωή μου εκεί έξω που έχουν θέμα με το αλκοόλ;... ή μήπως δεν ήξερα πώς να το κάνω;... ή μήπως δε σου φέρθηκα σα να ήσουν η μικρότερη αδερφή μου και μάλιστα προσφέρθηκα να είμαι στο τηλέφωνο για όποτε χρειαζόσουν βοήθεια για να αποφύγεις υποτροπές;...
Ή μήπως τελικά πουλάς το παραμύθι της αρκούδας Ολγάκι;... εγώ θυμάμαι πολύ καλά όοολα όσα μου έχεις πει. Αλλά αν δε κάνω λάθος τώρα είσαι μέλος στο φόρουμ του ανθρώπου που εσύ... να συνεχίσω λες;...
Το μέλος \'Χάος\' εσύ δεν ήσουν τελικά;... η Λάίτ σε σένα και στον άλλο τον ομορφόμαγκα δεν είχε δώσει εκείνο το ιμέηλ και το είπε η ίδια;... και μιλάς για διπλοπρόφιλα;... κανένας δεν έχει πάρει χαμπάρι τί κάνετε;...
Δε λυπάμαι επειδή με \'ξεγέλασες\'. Έτσι κι αλλιώς, και τώρα να μου ζητήσεις βοήθεια για το αλκοόλ εγώ θα σου τη δώσω. Λυπάμαι μόνο για το ψέμμα και την υποκρισία και που με έβαλες \'γεμάτη χαρά\' για το ενδιαφέρον μου, να ζητήσω να μπουν στον κόπο κάποιοι άνθρωποι. Κακό στον εαυτό σου κάνεις στην τελική, το ψέμμα δε βοήθησε ποτέ κανέναν. Ούτε και τα παιχνιδάκια εντυπωσιασμού για να παρασυρθούν κι άλλοι χρήστες...
Μια διευκρίνηση. Ο χρήστης \'Αρτέμης\' είναι ο \'Μαύρος\'. Ξαναδιαβάστε τί έγραψε. Το έγραψε για τον εαυτό του επειδή τον διέγραψε ο άλλος ο χαροκαμένος από το φόρουμ που άνοιξε.
Ίσως γράψω λεπτομέρειες αύριο και λυπάμαι που αναγκάστηκα να το κάνω αυτό. Ο κακοχαρακτήρας όμως, πάντα κακοχαρακτήρας θα μένει Ολγάκι...
Καλή σας νύχτα!
Έντιτ:... η διαχείριση θα έλεγα να μάθει και να \'ακούει\'... δεν έχει το \'αλάθητο\' και η πολύ ανοχή έχει και το ανάλογο κόστος.
ALOBAR ELEOS
Alobar η Όλγα δεν ήταν ο chaos. Είχα μιλήσει και με άλλους από μσν, ο οποιοσδήποτε μπορεί να ήταν που είχε το εμαιλ μου ο ίδιος ή από φίλο. Το θέμα είναι ότι ο chaos έφαγε μόνο μία προειδοποίηση. :@
Αλομπαρ...δεν καταλαβαινω γιατι εφτιαξες τριτο νικ για να πεις αυτα που ειχες να πεις στην ολγα.Quote:
Originally posted by Borat
Λυπάμαι ειλικρινά και ξαναέφτιαξα τρίτο νικ γιατί και η υπομονή έχει τα όριά της. Δεν είχα σκοπό ούτε για αστείο να ξαναγράψω εδώ μέσα με βάση τα δικά μου συμπεράσματα, αλλά ελπίζω έστω για τελευταία φορά, να \'δουν\' κάποιοι που πραγματικά δε βοηθιούνται καθόλου με το να είναι όλη μέρα εδώ.Quote:
Υπάρχει κάτι σε αυτό τον κόσμο που λέγεται \'τσίπα\' αλλά προφανώς μας τελείωσε ανεπιστρεπτί... μιλάς λοιπόν μόνο για αυτούς που σου φέρονταν \'καλά\' όταν είχες τον έλεγχο των πραγμάτων στη ζωή σου... γιατί δε μιλάς και για άλλους απ\' τους οποίους ΖΗΤΗΣΕΣ βοήθεια;... που ενδιαφέρθηκαν για σένα και μίλησαν και σε άλλους ανθρώπους για την πάρτη σου;... ή μήπως δεν έχουν πολλά προβλήματα στη ζωή τους και δεν έχουν βγει στο κυνήγι για το μεροκάματο επειδή δε τους ταϊζει κανείς;... ή μήπως σου φάνηκαν πολύ λίγα και \'καθημερινά\' αυτά που πέρασαν στη ζωή τους;... ή μήπως βρίσκεις κάθε μέρα τέτοιους ανθρώπους που σου δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον και νοιάστηκαν για την υγεία σου επειδή κι αυτοί κάποτε είχαν το ίδιο θέμα με εσένα;... ή μήπως δεν έχουν γνώση των όσων εσύ η ίδια ισχυριζόσουν, δυο επαγγελματίες ψυχολόγοι - και κυρίως ποιοτικοί άνθρωποι - που μου ζήτησες να απευθυνθώ για να σε στηρίξουμε όλοι μαζί;... ή μήπως δε μπορούσα να σε βοηθήσω με το αλκοόλ, ενώ ξέρεις καλά ότι έτσι κι αλλιώς εδώ και ενάμιση χρόνο που είμαι \'καθαρή\' βοηθάω άλλους ανθρώπους στη ζωή μου εκεί έξω που έχουν θέμα με το αλκοόλ;... ή μήπως δεν ήξερα πώς να το κάνω;... ή μήπως δε σου φέρθηκα σα να ήσουν η μικρότερη αδερφή μου και μάλιστα προσφέρθηκα να είμαι στο τηλέφωνο για όποτε χρειαζόσουν βοήθεια για να αποφύγεις υποτροπές;...
Ή μήπως τελικά πουλάς το παραμύθι της αρκούδας Ολγάκι;... εγώ θυμάμαι πολύ καλά όοολα όσα μου έχεις πει. Αλλά αν δε κάνω λάθος τώρα είσαι μέλος στο φόρουμ του ανθρώπου που εσύ... να συνεχίσω λες;...
Το μέλος \'Χάος\' εσύ δεν ήσουν τελικά;... η Λάίτ σε σένα και στον άλλο τον ομορφόμαγκα δεν είχε δώσει εκείνο το ιμέηλ και το είπε η ίδια;... και μιλάς για διπλοπρόφιλα;... κανένας δεν έχει πάρει χαμπάρι τί κάνετε;...
Δε λυπάμαι επειδή με \'ξεγέλασες\'. Έτσι κι αλλιώς, και τώρα να μου ζητήσεις βοήθεια για το αλκοόλ εγώ θα σου τη δώσω. Λυπάμαι μόνο για το ψέμμα και την υποκρισία και που με έβαλες \'γεμάτη χαρά\' για το ενδιαφέρον μου, να ζητήσω να μπουν στον κόπο κάποιοι άνθρωποι. κακό στον εαυτό σου κάνεις στην τελική, το ψέμμα δε βοήθησε ποτέ κανέναν. Ολυτε και τα παιχνιδάκια εντυπωσιασμού για να παρασυρθούν κι άλλοι χρήστες...
Μια διευκρίνηση. Ο χρήστης \'Αρτέμης\' είναι ο \'Μαύρος\'. Ξαναδιαβάστε τί έγραψε. Το έγραψε για τον εαυτό του επειδή τον διέγραψε ο άλλος ο χαροκαμένος από το φόρουμ που άνοιξε.
ϊσως γράψω λεπτομέρειες αύριο και λυπάμαι που αναγκάστικα να το κάνω αυτό. Ο κακοχαρακτήρας όμως, πάντα κακοχαρακτήρας θα μένει Ολγάκι...
Καλή σας νύχτα!
Είναι προσωπικα σας και θα μπορούσες να την πάρεις ενα τηλ να της τα πεις.
ολα αυτα δεν βοηθούν κανένα..
Ακού να δεις Λάϊτ, και διάβασε μια φορά προσεκτικά γιατί στο τέλος το \'έλεος\' πρέπει να το πω εγώ. Χέστηκα στην τελική για το ποιός είναι το \'Χάος\', και ποιός έχει το χάος στην ψυχή του... δες και τα υπόλοιπα που γράφω. Το θέμα έχει να κάνει με τη συμπεριφορά και την τσίπα και έχει να κάνει με το πώς την εισέπραξα εγώ. Λοιπόν μείνε στα δικά σου και στις χαζομάρες εδώ μέσα για παιδιά 10 ετών και άσε τα υπόλοιπα.
Όταν κάποιος ζητάει βοήθεια και βρίσκονται ένας, 2, εκατό, καλό είναι να το εκτιμάει. Και να έχεις υπόψιν σου ότι αυτοί που πραγματικά βοηθάνε άλλους, συνήθως δεν έχουν βοηθηθεί ποτέ από κανέναν. Μη μου απευθύνεις άλλο ερώτημα, πάω για ύπνο. Κι αφήστε τις μαλακίες σας στην άκρη γιατί υπάρχουν άνθρωποι που είναι εδώ για σοβαρούς λόγους. Εύχομαι να λύσουν γρήγορα τα θέματά τους χωρίς να κοροϊδέψουν κανέναν και να φύγουν από εδώ μέσα. Τέλος και θα το σκεφτώ για αύριο. Υπολογίζετέ με ως διαγραμμένη. Αυτό ήταν μια... έκτακτη συμμετοχή. Γκεστ - σταρ ένα πράμα... τσάο.
ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙ ΚΑΙ ΚΟΛΟ ΑΠΟ ΠΑΝΩ?Ε ΟΧΙ ΡΕ ΑΛΟΜΠΑΡ
Δεν κατάλαβα τίποτα. Πότε είπα εγώ έλεος; Πριν ένα χρόνο μήπως; Ποιά δικά μου και χαζομάρες; Αυτό δεν το κατάλαβα.
Αγαπητή Θεοφανία. Τα ψέμματα που προφανώς έχω ακούσει, καθώς εδώ με λέει \'αδιάκριτη\' για να υπερασπίσει τον εαυτό της και θα πει και άλλα πολλά, είναι πολύ περισσότερα μάλλον. Αν δε σε ενοχλεί, απ\' τη στιγμή που κατάλαβα τί παίζει - έχει καιρό που κατάλαβα - δε θέλησα να ξαναπάρω κανένα τηλέφωνο. Αν εσύ ήσουν στη θέση μου ας την έπαιρνες. Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του, εγώ για μένα, εσύ για σένα και γενικώς. Αν ενοχλείσαι απ\' την παρουσία μου, έγραψα ήδη πιο πάνω ότι μπήκα ως \'γκεστ\', μην ανησυχείτε θα την κάνω. Μήπως μπορώ να πάω για ύπνο τώρα;... δεν έχει νόημα να γράψω αύριο ίσως, κι ούτε \'κρατάω\' τίποτα στην Όλγα. Είπα, κακό στον εαυτό της κάνει. Αλλά είπα και το άλλο. Για την υπομονή και το να θεωρούμε όλους τους άλλους ηλίθιους εδώ μέσα, γράφοντας δημόσια για να παραπλανούμε και να βγάζουμε την υπεράνω εικόνα μας. Σ\' αφήνω, είμαι και πρωϊνή και το παραξενύχτησα.
Αλ...φυσικά και δεν μπορώ να ξέρω τι έχει συμβει οπότε δεν παίρνω θέση.Quote:
Αγαπητή Θεοφανία. Τα ψέμματα που προφανώς έχω ακούσει, καθώς εδώ με λέει \'αδιάκριτη\' για να υπερασπίσει τον εαυτό της και θα πει και άλλα πολλά, είναι πολύ περισσότερα μάλλον. Αν δε σε ενοχλεί, απ\' τη στιγμή που κατάλαβα τί παίζει - έχει καιρό που κατάλαβα - δε θέλησα να ξαναπάρω κανένα τηλέφωνο. Αν εσύ ήσουν στη θέση μου ας την έπαιρνες. Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του, εγώ για μένα, εσύ για σένα και γενικώς. Αν ενοχλείσαι απ\' την παρουσία μου, έγραψα ήδη πιο πάνω ότι είμαι ως \'γκεστ\', μην ανησυχείτε θα την κάνω. Μήπως μπορώ να πάω για ύπνο τώρα;... δεν έχει νόημα να γράψω αύριο ίσως, κι ούτε \'κρατάω\' τίποτα στην Όλγα. Είπα, κακό στον εαυτό της κάνει. Αλλά είπα και το άλλο. Για την υπομονή και το να θεωρούμε όλους τους άλλους ηλίθιους εδώ μέσα, γράφοντας δημόσια για να παραπλανούμε και να βγάζουμε την υπεράνω εικόνα μας. Σ\' αφήνω, είμαι και πρωϊνή και το παραξενύχτησα.
Απλά έθιξα το γεγονός πως θα έπρεπε να λύσεις ιδιωτικά κάποια θεματα και όχι εδω. Είχαμε καιρό να ζήσουμε ηρεμία στο φόρουμ και προσωπικά δεν θα ήθελα να χαλάσει.
Από κει και πέρα εσύ αποφασίζεις πως θα πορευτεις.
Η \'ηρεμία\' σας δε χάλασε από μένα. Ξεκίνησε να χαλάει με βρισίδια αρκετές σελίδες πριν. Κι όπως σου είπα δεν επιθυμώ να είμαι πια μέλος. Αλλά έχω κι εγώ υπομονή. Ανεξάντλητη σίγουρα όχι, μεγάλη ναι. Καληνύχτα γενικώς.
Αλ...αν δεν επιθυμεις να εισαι μελος γιατι μπαίνεις εδω?Quote:
Η \'ηρεμία\' σας δε χάλασε από μένα. Ξεκίνησε να χαλάει με βρισίδια αρκετές σελίδες πριν. Κι όπως σου είπα δεν επιθυμώ να είμαι πια μέλος. Αλλά έχω κι εγώ υπομονή. Ανεξάντλητη σίγουρα όχι, μεγάλη ναι. Καληνύχτα γενικώς.
Εγώ κάποτε εμπαινα σε ενα φορουμ, βαρεθηκα και δεν ξαναμπηκα ποτε. Το βρίσκω λίγο υποκριτικο ολο αυτο.
το μήνυμα διαγράφηκε από την ομάδα διαχείρισης.
Αποκλεισμένα μέλη, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο φόρουμ.
γιαυτη την τρομερη υβρη ελαβα το κοκκινο κουμπακι?
who are you?
κ που θες να καταληξεις με ολα αυτα?
Αχαχαχαχαχαα για γέλια είναι δεν είναι να τα παίρνεις σοβαρά γιατί άδικα θα στενοχωρηθείς.
Ναι να εχουμε να ασχολουμαστε...ο Κρινο εκανε εκεινο , ο αλλος εκανε το αλλο , καυγας να γινεται και να ασχολουμαστε.
Φυσικα και αυτος που τα γραφει , ξερει οτι γραφει ενα καρο μ... και θα τον κραξουν οποτε δεν λεει ποιος ειναι κανει ενα ψευδωνυμο και γραφει.
Αυτός που τα γραψε εδώ δεν νομίζω ότι είναι ο ίδιος που έχει το μπλογκ. Μάλλον άλλος είναι. Αλλά κι εκείνος ανώνυμα μπήκε όχι που θα εμφανιζόταν.
ναι το θεμα ειναι..τι θελει να πει ο ποιητης??
Άστα ρε Δώρα. Πολύς κομπλεξισμός υπάρχει. Ο καθένας αντί να κοιτάει τα μούτρα του, κρίνει τον άλλον έλεος τι κόλλημα έφαγε τώρα αυτός με μας όλους;
Ναι πολυ δυσκολο να σκεφτουμε ΠΟΙΟΣ τα γραφει ολα αυτα....
;)
το θεμα ειναι οτι εχει ανοιξει ενα μπλογκ με ολα αυτα..
χαχαχαχα για ποιο λογο?