Μα τι να ζηλέψει; Αυτή είναι 50 κιλά κι εγώ 89..Quote:
Originally posted by janet
Είδες όταν λέω εγώ φιλίες με κοπέλες αστα να πάν καλύτερα να κανείς παρέα με αγορια πιο καλά είναι τα αγόρια για παρέα, δεν ζηλεύουν, δεν ανταγωνίζονται.
Printable View
Μα τι να ζηλέψει; Αυτή είναι 50 κιλά κι εγώ 89..Quote:
Είδες όταν λέω εγώ φιλίες με κοπέλες αστα να πάν καλύτερα να κανείς παρέα με αγορια πιο καλά είναι τα αγόρια για παρέα, δεν ζηλεύουν, δεν ανταγωνίζονται.
Καλά που βρισκόμαστε να μην σε \"πάει\" σε ξέρει με το καλημέρα α, δε σε \"πάω\" είναι ηλίθιες!
Πιο μ..... όντα από τις \"γκόμενες\" δεν υπάρχουν! Ξουτ μακρυά. Ορισμένες είναι και ψιλομύτες σνομπάρουν κιόλας
χάλια......
Ναι τελείως ηλίθιες όπως τα λες. Εγώ είχα την καλύτερη άποψη για τον κόσμο παρόλο που από μικρή με κοροιδεύανε οι συμμαθητές μου επειδή όλο γέλαγα αλλά ήμουν αθώα δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι οι άλλοι έχουν κακία, αλλά τώρα έχω ακριβώς την αντίθετη άποψη. Το διαπιστώνω καθημερινά με όσο κόσμο συναναστρέφομαι είτε in real life είτε στο ίντερνετ. Ή θα μου φέρονται χάλια, θα είναι κοινώς μ..κες/μένες, ή θα κοιτάνε μόνο την πάρτη τους, δλδ έχω πει σε τόσους ότι είμαι μόνη μου και δεν έχω παρέες και με γράφουν κανονικότατα. Και μικρή που με κορόιδευαν, δεν μπορώ να αλλάξω γνώμη για τον κόσμο.Quote:
Καλά που βρισκόμαστε να μην σε \"πάει\" σε ξέρει με το καλημέρα α, δε σε \"πάω\" είναι ηλίθιες!
Υπήρχε μια ομάδα στο fb που έλεγε \"ουστ στους μ..κες/μένες που το παίζουν ιστορία\"... για αυτούς είναι.... κι εγώ έλεγα ότι με πειράζουν οι σκέτο μ...κες/μένες. Τώρα δεν τους πάω και τους δύο.Quote:
Πιο μ..... όντα από τις \"γκόμενες\" δεν υπάρχουν! Ξουτ μακρυά. Ορισμένες είναι και ψιλομύτες σνομπάρουν κιόλας
χάλια......
Να είναι και χειρότερες σου και όμως να σε σνομπάρουν είναι και πονηρές.....καπάτσες τις λενε αυτές!!
Δεν βρίσκεις άκρη με αυτές, κρίμα.
Γιατί χειρότερές μου; Τι έχω εγώ; :P Εννοείται ότι εγώ είμαι καλύτερη από αυτές, εγώ μιλάω σε όλους, δεν σνομπάρω και ξέρω να φέρομαι.Quote:
Και μπορεί να είναι και χειρότερες σου και όμως να σε σνομπάρουν είναι και πονηρές.....καπάτσες τις λενε αυτές!!
Δεν βρήσκεις άκρη με αυτές, κρίμα.
Βασικά εγώ σκέφτομαι πώς θα γίνει να αλλάξω τα πράγματα και να είμαι χαρούμενη και ευτυχισμένη όπως παλιά!
Στο εύχομαι.Quote:
Βασικά εγώ σκέφτομαι πώς θα γίνει να αλλάξω τα πράγματα και να είμαι χαρούμενη και ευτυχισμένη όπως παλιά!
Εγω σκεφτομαι το τραγουδι...δεν υπαρχουν κανονες παρα εξαιρεσεις....στους ανθρωπους.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει να χάσω τα κιλά μου, αν και δεν φαίνονται όταν βάζω 10ποντα, αλλά για να αισθάνομαι καλύτερα εγώ επίσης πρέπει επιτέλους να μείνω μόνη μου, ίσως διοριστώ και αλλάξω πόλη.
Τυχερή που είμαι μόνο δύσκολα μου ήρθαν όλα!!!
Σκευτομαι οτι απο μικρος απεφευγα καταστασεις και τωρα αυτο εχει γινει προβλημα και σκευτομαι οτι η πρωιν μου σημερα θα βγει και οτι εγω θα κατσω μεσα και θα ακουω μουσικη και θα καθομε στο πισι γιατι ειμαι ενας μιζερος ανθρωπακος και σιχαινομαι τη συγχρονη διασκεδαση και το μονο που θελω ειναι να τα ξαναβρω με την πρωιν και να κατσουμε μεσα στο σπιτι για 1 μηνα να χαιδευομαστε και να τρωμε σοκολατες
Σκέφτομαι ότι πρέπει να κάνω και άλλη υπομονή πολύ υπομονή πάρα πολύ υπομονή
Αχ βρε παιδιά όλοι χάλια είμαστε :(((
Σκέφτομαι ότι όποιος έχει ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΜΗ μπορεί να καταφέρει τα πάντα έστω και αν δεν είναι ιδιαίτερα έξυπνος!!!!!!
Quote:
Originally posted by lightbluepath
Αχ βρε παιδιά όλοι χάλια είμαστε :(((
:(:(:(:(
σκεφτομαι οτι ειναι ενα ομορφο σαββατο,
και ειναι ωρα για μια κρυα παγωμενη μοναστηριακη μπυρα....
;)
σκεφτομαι to be or not to be
του μπι, του μπι!!!
Επίσης σκέφτομαι ότι κάποια άλλη με την ομορφιά την δική μου τώρα θα ήταν παντρεμένη με κανέναν εφοπλιστή!
Πρέπει να είμαι πολύ ηλίθια αφού δεν κατάφερα να πάρω κανέναν Λατσιο!!
\'Η να γίνω τουλάχιστον διάσημη!!
πλάκα κάνω χα χα χα γελασαμε
τι προσγειωμένο άτομο που είμαι ε;
Σκευτομαι τι να γραψω και δε μπορω να αποφασισω.
Η ζωη ειναι ομορφη παιδια μη χαλιεστε για τιποτα.
καλο κρινακι που εισαι εσυ μου χεις λειψει αφανταστα
σκέφτομαι πόσο δύσκολο μου είναι να παλεύω κάθε στιγμή με τον ευατό μου.
Γιατί τι σου λέει ο εαυτός σου άρκτος;Quote:
Originally posted by arktos
ίσα με 100 πράγματα.Quote:
Γιατί τι σου λέει ο εαυτός σου άρκτος;Quote:
Κάνεις ψυχοθεραπεία;Quote:
ίσα με 100 πράγματα.
Quote:
Κάνεις ψυχοθεραπεία;Quote:
ίσα με 100 πράγματα.
ναι
Οτι πρεπει για λιγο
να σταματησω να σκεφτομαι.
3 μετα αυπνιας αληθευει οτι κανει κακο στη καρδια αν δεν κοιμηθεις για 3 μερες?
εχω και τις φοβιες μου παναθεμα με
Quote:
Originally posted by olgaki82
τρέφεσαι κανονικά ?
ναι μια χαρα
ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΛΑ
άρχισε να χορεύεις μέχρι τελικής πτώσεως...Quote:
ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΛΑ
στο τέλος θα τα παίξεις και θα πέσεις για ύπνο. :D
μπας και ηπια πολυ?
μαλλον....
παω να αγκαλιασω το μωρο μου,
να με ισιωσει.
Εκεινη ξερει τα σχετικα γιατρικα.
Αουαγκρρρρρρρρ
:P
Σκέφτομαι τι γαμημένα καλό ήταν το κείμενο πάνω στην αποδόμηση της έννοιας του φύλου από την ομάδα QueerTrans.
-Είσαι αγόρι ή κορίτσι;
-Mπορεί.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά.Quote:
Quote:
Κάνεις ψυχοθεραπεία;
ναι
Ολγάκι, όχι, δεν νομίζω να κάνει κακό στην καρδιά για 3 μέρες μόνο. Είσαι και μικρή.Quote:
Η καρδιά δεν θα πάθει τα νεύρα όμως γίνονται τσίτα.Ασε μόλις νυχτώνει με πιάνει άγχος και μένα με το θέμα του ύπνου.
Σκέφτομαι πως είμαι πολύ μίζερος άνθρωπος με μαυρίλα μέσα του που διώχνει τους πάντες στο τέλος..Quote:
Τι σκέφτεστε;
Δεν είσαι.Quote:
Σκέφτομαι πως είμαι πολύ μίζερος άνθρωπος με μαυρίλα μέσα του που διώχνει τους πάντες στο τέλος..
Δεν είμαι πάντα όντως αλλά σαν με πιάσουν οι μαυρίλες... .. :((((Quote:
Δεν είσαι.Quote:
Σκέφτομαι πως είμαι πολύ μίζερος άνθρωπος με μαυρίλα μέσα του που διώχνει τους πάντες στο τέλος..