Ή ακόμα καλύτερα και μια backup δεξιά σε περίπτωση που κάνει unrecoverable failure η πρώτη, και εννοείται πως θα τρέχει firmeware βασισμένο σε unix ε!... bsd που δεν πέφτει ποτέ!..
Printable View
kalimera agia!! kai se ola ta paidia!!... pasxo kai egw apo taxipalmies kai ektaktes sistoles!! alla oxi poles 5 me 10 tin hmera!! alla me voithise para poli to inderal!!... me stamatisan gia ena mina kai tora mou ksanarxisan!! kai paidia parteto xampari einai anxos kai to katalava poles fores oti ofilete se ayto!!! ekana kai egw 4 kardiografimata kai iperixo kai mou eipan pos den exo tipota diokse to axos!!...eimai 37 xronon kai apo ta 20 me tin paramikri fovia me pxianane taxipalmies mexri pou eytasa sto simio na exo ektaktes sistoles!! kai fisiko einai kardia einai den einai dizelomixani!! oso tin kourazis toso tha se dimiorgisi provlima! kai na pou to apoktisame!!...apla thelo na po tin agia an mpori na mou dosi to programa gimnastikis pou exei!! isos voithitho apo ayto!!...eyxaristo
Μονο 5 με 10 την ημερα??Εγω εδω & εναμιση χρονο εχω παρα πολλες ΚΑΘΕ μερα!!Εχει αλλαξει η ζωη μου απ την στιγμη που ηρθαν οι καταραμενες αρρυθμιες στην ζωη μου!!!Και τι δεν εχω κανει.....στους καλυτερους γιατρους(μιλαμε για λεφτα ετσι??)εξετασεις,ψυχολογο.... ..ναι,οκ,εχω καταλαβει οτι ειναι απο ανχος,αλλα ας μου απαντησει καποιος στην ερωτηση που κανουν ολοι(οσοι βεβαια δεν εχουν ζησει τιποτα απ ολο αυτο!)"μα γιατι δεν το βγαζεις απ το μυαλο σου αφου σου λενε οι γιατροι οτι δεν θα παθεις τιποτα?"ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ & Μ ΕΝΟΧΛΟΥΝ!!!!!!με φοβιζουν!!Δεν ειναι & τοσο απλο να νιωθεις την καρδια σου οτι δεν δουλευει σωστα,δεν ειναι ενα χερι,ποδι,ειναι ΚΑΡΔΙΑ & ΑΥΤΟ ΣΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ!!!!!!Εχω αλλαξει πολλα χαπια,ουτε τα interal εκαναν τιποτα,τωρα εδω & 9 μηνες παιρνω isoptin & βλεπω ΚΑΠΩΣ ηρεμουν για λιγη ωρα,αλλα οχι τιποτα το ιδιαιτερο!
Παντως οποιος βασανιζεται απο αρρυθμιες πρεπει να διαβασει ολο το θεμα απ την αρχη για να καταλαβει!Πριν διαβασω & εγω ολα αυτα νομιζα οτι ημουν η μοναδικη που ζει τον καθημερινο εφιαλτη των καταραμενων αρρυθμιων!!!!!!!!Πολυ θα μ ενδιεφερε να μαθω πως τα πανε αυτοι που εχουν γραψει για ολα αυτα απ το καλοκαιρι......:confused:
ti na po vre paidia!! pragmatika na eitan xeri podi h kati alo den tha eimoun atsi!! alla opos lei kai ofilos h fili panh einai kardia!! kai fisiko einai na anisixoume ligo parapano!! alla tora terma!! prospatho na min anxonome gia tipota egina anesthitos!! kitazo mono ton eaytouli mou!! giati mia zoi etrexa gia olous kai na ti epatha!! kai katanoisi miden...ap tin ora pou pira ayti tin apofasi eimai xilies fores kalitera!! exo na kano sistoli 3 meres!! isos mpori mia h dyo!! oxi entones... fisika me tin voithia tou inderal!!..... kai fili mou panh.. min fovase h fili pou grafane to kalokairi malon mia xara einai kai papsane na asxolounte!!
Γεια σας παιδιά κι από μένα. Σκέφτηκα πολύ αν θα γράψω στο site αλλά τελικά το πήρα απόφαση...Είμαι 28 ετών και εδώ και ένα χρόνο έχω κι εγώ έκτακτες συστολές!!Μάλιστα όσο περνάει ο καιρός μάλλον γίνονται και πιο έντονες και πιο συχνές. Έκανα κι εγώ τα πάντα από εξετάσεις (κγ,υγ, κοπώσεως και holter) αλλά το μόνο που μου βρήκανε είναι κάποιες έκτακτες και δε δώσανε ιδιαίτερη σημασία.Ο γιατρός μου συνέστησε να το αγνοήσω και θέωρησε πως μπορεί να είναι νευροφυτικό. όλοι μου λένε ότι είναι ψυχολογικό αλλά για να πω την αλήθεια δεν έχω πειστεί ακόμα. Πως είναι δυνατόν να είναι ψυχολογικό αφού το παθαίνω σε εντελώς άσχετες στιγμές. Κάθομαι στο καναπέ να δω μια ταινία, χαλαρώνω και τσουπ... Το έχω πάθει στο σπίτι , το έχω πάθει έξω, όταν είμαι με φίλους όταν είμαι και μόνος....τι να πω...δε μπορώ να το προσδιορίσω καθόλου αν κάτι συγκεκριμένο το προκαλεί. Το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως αν πιω καφέ ή πολύ αλκοόλ τότε σίγουρα με πιάνει και μάλιστα αρκετά έντονα. Αλλά αυτό δε μου φαίνεται και πολύ φυσιολογικό...δηλαδή όλοι αυτοί που πίνουν 10 καφέδες την ημέρα και μπεκροπίνουν συνέχεια (!!) θα έπρεπε να έχουν συνέχεια αρρυθμίες. Εγώ όμως δε κάνω τέτοιες υπερβολές και παρόλο που σχεδόν τα έχω κόψει εξακολουθώ να το παθαίνω. Φάρμακα δεν παίρνω κι ούτε θέλω να πάρω εφόσον δεν είμαι και σίγουρος για τη φύση του προβλήματος. Δε λέω είναι ενθαρρυντικό που και άλλοι εδω μέσα αντιμετωπίζετε παρόμοια προβλήματα αλλά δε γίνεται ρε παιδί μου να ζήσω όλη μου τη ζωη με αυτό το πρόβλημα...είναι απίστευτα ενοχλητικό και τρομακτικό. Πιστεύω πως παθαίνω ψυχολογικά εξαιτίας των έκτακτων -δηλαδή ενώ νιώθω γενικά καλά όταν με πιάνουν αρχίζουν διάφοροι φόβοι. (πιστεύω ότι οι έκτακτες είναι το αίτιο κι όχι το αποτέλεσμα)
Κι εγω αυτο πιστευω.Δεν μπορω βεβαια να πω πως δεν ειναι ψυχολογικο(αφου μου το εχουν πει & τοοοοσοι ειδικοι!)αλλα γιατι ρε γαμωτο για παραδειγμα να μην μ αφηνουν ουτε στις διακοπες που ειμαι χαλαρα??Τι να πω βρε παιδια....ολα ξεκινουν ξαφνικα,νομιζουμε χωρις αιτια αλλα κατι πρεπει να υπαρχει βαθεια μεσα μας,οπως μου ειχε πει & η ψυχολογος μου,που πρεπει να το ψαξουμε!Αλλα μεχρι ποσο θα μας βασανιζουν αυτες οι καταραμενες αρρυθμιες????????????????????????????????
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ , ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΤΕ ΤΙ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ . ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΖΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΙΣ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΧΟ ΑΠΟ ΤΑ 19 ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 41 . ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ 40 ΚΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΕΦΤΑΣΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΜΕ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΝΑΤΙΝΑΖΕΤΑΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΕΕ ΜΟΥ ΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΙΣ ΚΑΘΕΤΗΡΙΑΣΜΟ? ΜΙΑ ΓΕΡΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΕΣ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΕΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΗΓΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ ΜΙΛΑΜΕ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΗΜΕΡΩΣΩ .ΠΗΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΦΑΣΗ ΜΑΖΕΨΑ ΟΣΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΠΟΡΕΣΑ ΚΑΙ ΕΙΠΑ ΡΕ Π..... ΘΑ ΜΕΘΥΣΩ ΘΑ ΧΩΡΕΨΩ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ. ΗΠΙΑ ΜΕΘΥΣΑ , ΧΟΡΕΨΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΡΡΥΘΜΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΧΤΩ. ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΕΙ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ
Niko,χαιρομαι που απαντησε καποιος που ξεκινησε αυτο το θεμα αλλα στεναχωριεμαι γιατι αυτο το βασανιστηριο το καταλαβαινω γιατι το ζω!Αν δεν το ζεισεις δεν μπορεις να καταλαβεις τι κολαστηριο ειναι!!Θελω να σε ρωτησω αν τις αισθανεσαι καθημερινα η που & που?Εγω τις αισθανομαι ΚΑΘΕ μερα!Φυσικα να ξαναπω οτι το εχω ψαξει με γιατρους πολλους & εχω αλλαξει & ολων των ειδων τα φαρμακα για αρρυθμιες που δεν κανουν σχεδον τιποτα......
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ .... ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Αχχ βρε Niko,κι εγω μια απ τα ιδια!!Εγω ειμαι 34 & τον Αυγουστο θα κλεισω δυο χρονια απ την στιγμη που εμφανιστηκαν οι καταραμενες!Και αυτο το βιολι γινεται καθε μερα & πολλες μαλιστα!!Μου χουν πει οι γιατροι να μην ανησυχω αλλα ΠΩΣ μπορει να γινει κατι τετοιο οταν νιωθεις καθε μερα την καρδια σου να χτυπαει με τρελο ρυθμο??????:confused:
Ξεχασα να πω οτι κατα καιρους με πιανουν & νευροπονοι & σε συνδιασμο με αρρυθμιες.........καταλαβαινε� �ς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φυσικά και καταλαβαίνω , είμαι παλιοσειρά στο θέμα και παρ όλα αυτά δεν το έχω ξεπεράσει , δεν το λέω για να φοβιθείς απλά για να ξέρεις οτι αν ήταν να πάθεις κάτι θα το είχες πάθει τωρα αυτό το αίσθημα που έχουμε ....ειλικρινά είναι πολύ πολύ δύσκολο να το ξεπεράσεις και αν τα καταφέρεις πες μου και μένα πως......
Αν κάποια στιγμή πάντως νιώθεις την αναγκη να μιλήσεις γιατί σε κυριέβει ο φόβος νιώσει ελέυθερα να μιλήσεις μαζί μου.
Σ ευχαριστω παρα πολυ Niko!!Πραγματικα,ειναι τοοοσο πολυ δυσκολο να συνηθησεις ολο αυτο.....σκεφτεσαι ολα αυτα που σου λενε,οτι δεν θα παθεις κατι απ αυτες αλλα αυτες εκει.....χτυπουν,χορευουν,σε βασανιζουν,σε χαλανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kalimera sta paidia!! opos eipa kai pio pano eimai kai egw pathon!! tinxani na proerxome apo politekni ikogenia! 6 paidion ego eimai o viniamin(mikroteros) eimai 37 xronon o megaliteros aderfos mou einai 52!!prin 5 mines apoxtisa tis anathematismenes tis ektaktes sistoles!dokimasa to inderal gia 2 mines eimoun poli kala! alla mou etixe kati ikogeniako kai anxothika para poli kai na tes pali!!.... tora! na sas po giati ksekinisa etsi tin dimosieysi!! otan imoun mikros peripou to 89!! thimame pou h mitera mou mou eixe pi pos o megalos mou o aderfos metaferthike sto nosokomio apo tin douleia logo arithmies!!..kai to thimithika pigame sto spiti me tin gineka mou kai ton eipa!! molis ton eipa arxise na gela!! maki!! zis? afou zis min fovase tipota!! egw tis exo apo ta 30..kai eimai mia xara!!... ton eksetasane h megaliteri kardiologi tis ellados!! kai ton eipan oti den trexi tipota!!... diokse to anxos ton eipan!! apo totes emathe na zi me aytes!......apla thelo na po oti tora perno NEOCARDON kai den exo katholou aktaktes!! kai piga perpatisa se entono vadisma 6.5 xiliometra! kai den mou ekane oute mia fora!!kai palmi giro stous 75- me 90.. kai se stasi 70 kai kati!! proti fora eniosa toso kala................mou eipe o kardiologos pos einai kainourio xapi kai einai poli kalo to opio to diapistosa!! pantos den exete na xasete tipota dokimasteto!! isos na sas piasi kai esas!!.....signomi an sas kourasa!! eyxaristo.............................y.g..an me ksana pxiasoun tha sas enimeroso to poso kalo einai to xapi!!
Παιδια να σας πω λίγο τι έχω παρακολουθησει στον εαυτό μου. Εχω παρατηρήσει οτι αρρυθμίες έχω συνήθως μετά το μεσημέρι και μαλιστα παρατηρώ οτι πρίζεται και η κοιλιά μου. Απλά στους παθόντες να πω οτι δεν χάνεται τιποτα να ελέγξετε το γαστρεντερικό σας σύστημα. Εγω ανακάλυψα οτι έχω γαστροοισοφαγική παλινδόμηση και οταν το στομάχι μου κάνει σπασμούς προκαλει εκτακτες ετσι τουλάχιστον μου είπε ο καρδιολόγος μου
makisblack,δεν τον ενοχλουσαν τον αδελφο σου τοσα χρονια?Μηπως τις ειχε αλλα δεν τις καταλαβαινε?Γιατι γινεται με πολλους αυτο!(Αν σου ειναι ευκολο,γραψε στα ελληνικα γιατι ειναι κουραστικο με ξενους χαρακτηρες!)
ΝΑΙ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΔΙΝΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΠΙΑ ΠΟΤΕ... ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΠΡΟΧ8ΕΣ ΕΠΙΝΕ ΤΣΙΠΟΥΡΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΙΧΕ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ...
Νίκο κι εγώ πιστεύω ότι είναι πολύ πιθανό να έχει σχέση το στομάχι...σκέφτομαι μαλιστά να το εξετάσω κιόλας...Συχνά με πιάνουν όταν έχω φάει ή όταν έχω φουσκώσει. Βέβαια με πιάνουν κι άλλες φορές αλλά τι να πω..Επίσης περιττό να πω ότι ο καφές βαράει αλύπητα...όταν πίνω καφέ το παίρνω απόφαση ότι μετά από λίγο θα έχω ενοχλήσεις.
Και εμενα μετα τον καφε παντα αλλα & καφε να μην πιω παλι βαρανε.
Σημερα,μ αυτη την υπεροχη μερα,ολο βολτες ημουν & μετα σε ενα παιδικο παρτυ,αφου λοιπον ολα ηταν ωραια & καλα να σου & οι καταραμενες...ντακα ντουκα,βαραγανε!!Και μετα αντε & κατι νευροπονοι στην καρδια....δηλαδη λεμε οτι ειναι ψυχολογικο,τοτε γιατι ερχονται οι αναθεματισμενες(=αρρυθμιες ) & οταν ειμαστε χαρουμενοι?????
Ισως γιατι τότε χαλαρώνεις και φεύγει το αγχος σου?
εγω χθες βράδυ νομιζα οτι δεν θα ξημερώσω. ακουγες την καρδια μου και εκανε τακ τακ τακ........ΝΤΟΥΠ και καθε φορά ένιωθα και ενα τσίμπιμα σαν να με δαγώνει κάτι στο τέλος είπα θα κλεισω τα μάτια να κοιμηθώ και οτι θέλει ας γίνει ....
Νίκο κοίτα σύμπτωση! Χθες βράδυ και' γω μια από τα ίδια μαζί με δύσπνοια. Έχω κοιμηθεί 3 ώρες και δεν την παλεύω στην δουλειά. Όλοι σήμερα μου είπαν ότι φαίνομαι κουρασμένη :(
Προσπαθω να πείσω τον εαυτό μου οτι δεν έχω τίποτα αλλά πως να το κάνεις αυτό οταν δεν σε αφήνουν ησυχο οι αρρυθμίες.
Αυτο που λες ειναι ακριβως σαν να το πηρες απ τα χειλη μου,προσπαθω να λεω μεσα μου πως ολα αυτα τα δημηουργει το ανχος & οι φοβιες μου,οτι δεν εχω κατι σοβαρο,προσπαθω,προσπαθω...� �λλα δεν με αφηνουν οι καταραμενες!!!!!:(
kouragio re paidia
Σας εχει τυχει να πατε να παρετε βαθια αναπνοη & να νιωσετε μια εντονη σουβλια στην καρδια & οταν πατε να το ξανακανετε,παλι το ιδιο.....?
Ναι αυτά είναι νευρόπονοι μην αγχώνεσαι γι αυτό το θέμα
Καλησπέρα παιδιά,
Εκεί που ειχα ηρεμήσει κι εγώ λίγες μέρες ξαφνικα χθες το βράδυ με έπιασε μια βαρβάτη έκτακτη συστολή που την ένιωσα σαν πόνο στον θώρακα ταυτόχρονα για 1-2 δευτερόλεπτα και τα έπαιξα, πάλι μου χάλασε την ψυχολογία, δεν ξέρω αν το έχετε πάθει ποτέ σας αυτό αλλά ήταν πολύ τρομακτικό..Έλεος ποιά...
και οι νευροπονοι και οι εκτακτες που με βασανιζαν χρονια και πηρα μεχρι χαπια για την αρρυθμια σταματησαν, οταν βεβαιωθηκα οτι δεν υποφερω απο καρδια.το οτι ειχα και φυσημα αυτο με εκανε ακομη περισσοτερο να τρομοκρατουμαι.
την πρωτη συστολη την ειχα στην πεμπτη δημοτικου και οντως ειχε γινει κατι που με πληγωσε πολυ.
Για φαντασου panospeggy να τις εχεις καθε μερα.....ΤΟ μαρτυριο!!!!γιωτα2,ποσα χρονια τις ειχες?Τις καταλαβαινες καθε μερα η που & που?
Πως γινεται να εχεις & να μην τις βλεπουν?Εχεις βαλει holder?
Ναι,καταλαβαινω!Αλλα αφου δεν ειχες & τις δυο φορες σημαινει οτι εχεις που & που!Ειναι τρομακτικο αλλα σκεψου οτι δεν τις εχεις καθε μερα & κατι ειναι & αυτο!
Τι σου ειπε ο γιατρος?Σιγουρα ειναι αρρυθμια?
ηταν περιοδοι που η μια συστολη διαδεχονταν την αλλη..πολλες φορες πεταγομουν ορθια να δω αν ζω.ειναι οντως τρομακτικο πολλες φορες, γιατι υπαρχουν αλλες με μεγαλη ενταση και αλλες μικροτερες.
ηταν να μην αρχισουν και τις περισσοτερες φορες το παθαινα μετα απο μεγαλο στρες οταν δηλαδη ηρεμουσαν τα πραγματα.
και εγω στην αρχη εκανα ενα σωρο καρδιογραφηματα και τριπλεξ αλλα δεν τυχαινε να στην διαρκεια της εξετασης να παθω,μεχρι που εκανα το τεστ κοπωσεως και αργοτερα χολντερ ρυθμου οπου κατεγραψε πολλες.
Γιώτα ακριβώς αυτέ που διαδέχονται η μια την άλλη εχω κι εγώ πολλές φορές τις μεμονομένες δεν τις πολυφοβάμαι αλλά αυτές τις αλλεπάληλες ειναι που με τρομάζουν και όσο και αν με διαβεβαιωνουν οτι δεν είναι τίποτα δεν μπορώ να τις ξεπεράσω. Χολτερ δεν έχω κάνει αλλά τις έχουμε δει σε καρδιογράφημα και σε τεστ κοπώσεως και μαλιστα οταν ξεκίνησα το τεστ κοπώσεως είχα εκτακτες και όταν προχώρξσα το τέστ και άρχισα να τρέχω σταμάτησαν και ξαναάρχισαν οταν τελίωσα το τέστ. για μένα το πιο τρομακτικό απ όλα ειναι κάποιες αρρυθμίες που νιώθω την καρδιά μου να σπαρταράει και σαν να είναι ένα ξένο σώμα μέσα μου. και κρατάνε 5-10 δλπτ και τότε είναι που με πιάνει ο πανικός γιατί νομίζω οτι δεν θα επανέλθω...... φανταστείτε να το έχετε αυτό από 18 χρονών τώρα ειμαι 41 μας κάνει 23 χρόνια δηλαδή πιο πολλά χρονια ζώ μ αυτό παρά χωρις......:(