Originally posted by Remedy
Quote:
Originally posted by dora-agxos
Eιμαι εδω γραμμενη απο αρχες μαιου αν θυμαμαι καλα..σε καποια δικα μου θεματα προσωπικα εχω βοηθηθει δεν μπορω να πω..οσο περνουσε ο καιρος εδω στο φορουμ,γνωριζα και τα μελη,ειτε απο απαντησεις τους,ειτε απο μσν..το γνωριζα παντα εντος εισαγωγικων..
με τον κρινο εχω διαφωνησει απειρες φορες κ του τα εχω πει..τον εχω θεωρησει σιχαμενο,ειρωνικο,ασχετο με το ολο θεμα εδω..ειρωνικοι ομως και ασχετοι ειναι οι μισοι απο εδω..μπορει κ εγω!
ο αντμιν εκανε εναν επιλεκτικο αποκλεισμο κατα την γνωμη μου..μαλλον δεν πολυασχολειται με το φορουμ γενικοτερα..γιατι αφου αποφασισε να αποκλεισει τον κρινο,τοτε θα πρεπει να αποκλεισει κ το 80% των μελων του φορουμ..ακομα κ την δεσποινις ετων 29 κ τα ψιλα μαζι!
ζητω δημοσια να μην υπαρχω σε αυτο το φορουμ..δηλαδη να με διαγραψει ο αντμιν,ελπιζω να γινει συντομα..δεν γουσταρω να υπαρχω εδω..ειμαι πολυ μικρη κ πολυ χαζη για τοσο \"εξυπνους\" ανθρωπους.
αυτα ειχα να πω..τωρα λιθοβολιστε με την ησυχια σας..
αντμιν θελω το γρηγοροτερο να με διαγραψεις,δεν ειναι ο επικηδειος που διαβαζεις απο ολες,το εννοω!
καλη δυναμη σε ολους.
και τι ειναι ο αντμιν?
το παιδι για ολες τις δουλειες?
δηλαδη αν δεν σε διαγραψει ο αντμιν, θα παραπονιεσαι οτι σε κραταει παρα την θεληση σου?
αν κρινεις οτι δεν θελεις να υπαρχεις πια σε αυτον τον χωρο, το πιο ευκολο πραγμα του κοσμου ειναι να φυγεις.
σε ποιο μελος αναφερεσαι δωρα?
δεν εχω δει κανενα νικ εδω μεσα που να λεγεται \"29 και κατι ψιλα\"....
μηπως εχεις μπλεξει ΚΑΙ ΕΣΥ, τις πληροφοριες που συλλεγεις για τους αλλους με διαφορους τροπους, με την συζητηση εδω μεσα?
αν τα εμπλεξες να τα ξεμπλεξεις αμεσα κι αν αναφερθεις σε στοιχεια ταυτοτητας οποιουδηποτε ΞΑΝΑ, η συζητηση αυτη θα συνεχισει οπως της αξιζει κι εκει που πρεπει
αντεληφθης?