Προς τα που θα πας ταξιδι?
Προς τα που θα πας ταξιδι?
Εσυ που βρισκεσαι?
Κρητη Ηρακλειο.Θες να ερθεις σε μενα?:P
λολ....δεν ξερω ειναι επικινδυνο?
Χμ κομματακι μακρια , μπα παμε αλλου.
Θα το θελα πολυ αλλα ειναι αλλα στην μεση.Γονεις αδερφος απο πανω.γειτωνες που θα απορουνε αφου δεν με εχουν δει το τελευταιο 6 μηνω να ειμαι με καποιον αντρα.
και δεν αδυνατησα ακομα :P:P
Καλα σου εριξα πρωτος χυλοπιτα δεν πιανει λολ.
Μα δεν σου εριξα εγω χιλοπιτα.Θελουν χρονο αυτα και οργανωση.Συναντηση κλπ κλπ.
Εγω λογο παιδιου δεν μπορω να μετακινηθω .Εσυ κανε κατι ....
Εγω εχω ενα καρο σκοτουρες...αλλα δεν βλεπω να ταιριαζουμε εχεις πολυ....εκρηκτικο ταμπεραμεντο , εγω ειμαι πραος θα με ισοπεδωσεις:D
Ναι αλλο που δεν θες και συ.Εγω μονο με πραους ταιριαζω για να ειμαι ηρεμη.:D
εχεις μηνυμα ομορφοπαιδο!:P
Αναρωτιεμαι εαν ηταν ψυχωτικο επεισοδιο...θα δειξει οταν αλλαξω περιβαλλον...παντως οτι και να κανω εδω ειμαι σαν νεκρος κοινωνικα...
το μηνυμα το ειδες η κανεις τον κινεζο?:P
αυτο που περνας ειναι κοινωνικο προβλημα -στιγμα- που επιβαρυνει ολους εμας τους ψυχικα ασθενεις.
Το αντιλαμβανεσαι γιατι εισαι πολυ εξυπνος κ πολυ λιγο τρελος!
Υπαρχει ο χαρτης δικαιωματων των ψυχικα ασθενων!μπορεις να κινηθεις κ νομικα αν υποθεσουμε οτι υπαρχει και στην ελλαδα ψυχιατρικη μεταρυθμιση.
Eχει δικιο το Κατερινακι.
Και εγω δεν πυστευω οτι ειναι στο μυαλο του αυτη η αντημετωπιση απο τους γυρο του.
Το κανουν επτηδες ξερουν τον καλο του και του τον πατανε.
κηπακο..
δεν ξερω αν θα με διαβασεις(αν καταλαβα καλα θα εφευγες),ουτε αν θα βοηθησω..
Εγω ξερεις τι βλεπω?
Εναν ανθρωπο μονο του αδικως..
Εναν ανθρωπο που προσπαθει να κερδισει την εκτιμηση των γυρω του,γιατι ΠΙΣΤΕΥΕΙ (και ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ) οτι την αξιζει..
Εναν ανθρωπο που ΔΕΝ θα εμπαινε στον κοπο να ασχοληθει,αλλα το κανει γιατι ετσι εχουν οι συνθηκες..γιατι πες μου αν ειχες επιλογες θα ασχολιοσουν με την αγενεια τους?
Εναν ανθρωπο που θυμωνει γιατι δεν του αναγνωριζουν τα καλα του,,και εχει πολλα!!!και το ξερει!!!(τι καλα..)
Ολα τα κανει η περιθωριοποιηση που εχεις υποστει..η τοπικη κοινωνια να ξερεις δεν προκειται να σε δεχτει...για μενα ειναι ενας αγωνας ματαιος που δινεις και σε ριχνει ακομα περισσοτερο..
Εχω οικογενεια και πολλες υποχρεωσεις αλλα σου λεω οτι αν θες να ρθεις βορεια θα ειμαι παρεακι σου οσο μπορω!
και νοτια θα ειμε και εγω παρεα του κιαν χρειαστει ενα βραδυ θα τον φιλοξενισω.
αλλα δεν καταλαβενει οτι εχω και εγω τα δικα μου και οτι θελω να ορθοποδησω πρωτα και μετα να μεινω μαζι του για συνεχεια.ειμαι και ανεργη....
και επισης δεν εχουμε γνωριστει ακομα λαιφ ρε παιδι μου να δουμε αν γουσταρομαστε λολ.
Quote:
Originally posted by keep_walking
ε τι διαβασα...ε και?
ρε συ κηπ, έκανες μία ερώτηση και σου έδωσα μία απάντηση.
αν δεν σου κάνει, οκ.
συγγνώμη κιόλας που σου απάντησα.
καλα βρε αρκτος τωρα ειδες την απαντηση?καλα κρασια αχαχα
ελα ρε αρκτος sorry εγω φταιω
κιπ γιατι με γραφεις στην πεάρα σου?
εγω ειπα ναι θα σε φιλοξενισω παλυ τα ιδια?χεστικα κανε οτι θες.
ολο λες θα κανεις θα ρανεις κιολο εκει εισαι.
lol....δεν σε γραφω...απλως τα χουμε ξαναπει αυτα...
A ναι τα ξεχασα.Με τα φαρμακα δεν παιε και τοσο καλα η μνημη μου κιπακο