Originally Posted by
M87
"Η συνισταμένη βγαίνει από τις συνιστώσες"... όχι σήμερα... από τότε που βγήκαν οι λάσπες. Αν στην πολυφωνία των απόψεων δεν υπάρχει και η δική μου, τότε δεν θα βελτιωθεί ποτέ τίποτα σε ότι αφορά τις υπηρεσίες των ψυχολόγων / ψυχοθεραπευτών (εκτός και αν θεωρείς ότι δεν χρήζουν βελτιώσεων)... ακόμα και αν αυτή η άποψη είναι όπως λες "εκνευρισμένη".
Σε ότι αφορά το αν έχω επιχειρήματα ή όχι, θεωρώ ότι έχω αρκετά αν όχι πολλά. Εσύ μπορείς να θεωρείς ότι δεν έχω κανένα αν θέλεις.
Δεν μπήκα εδώ να κάνω παρέες ή φιλίες και προφανώς δεν με απασχολεί αν "έχω τον ανθρωποδιώχτη" όπως λες. Μπορεί για σένα να είναι σημαντικότερο να τα πας καλά με τα μέλη εδώ μέσα. Εγώ όμως δεν πρόκειται να σε γνωρίσω ή να βγω για καφέ μαζί με εσένα ή κανεάν άλλο από δω μέσα και δεν είναι αυτός ο στόχος μου.
Το δικαίωμα μου να εκφράζω τη γνώμη μου όμως, δεν θα το διαπραγματευτώ ούτε με σένα, ούτε και με κανέναν άλλο. Εφόσον δεν σε προσβάλω απαιτώ να σεβαστείς την άποψη μου. Όχι να την υιοθετήσεις... Απλά να τη σεβαστείς.