Quote:
Originally posted by kassi_21
.Δεν τα λυπάμαι καθόλου.Μιας φαρμακοποιού γνωστής κάναν το φαρμακείο της μπουρδέλο γιατί ενώ εκεί αυτή που ως Ιταλίδα τους είχε συνηθίσει στο να τους δίνει αβέρτα τα βουλμπεγκάλ έχοντας άγνοια περί ελληνικής πραγματικότητας ξαφνικά αφού την συμβούλεψαν ότι όλες σου οι συνταγές είναι πλαστογραφημένες και θα σε πάνε μέσα σταμάτησε να τους δίνει κι αυτοί τα πηραν,τα φτωχά,μικρά,αθώα,απροστάτε� �τα,ευαίσθητα ανθρωπάκια...
Έτσι.Η οικογένειά τους πίσω να γαμιέται,να πεθαίνει η μάνα από καρκίνο κι εσύ να τους χτυπάς την πόρτα,να σπας φαρμακεία για να πάρεις την πρέζα σου.Αυτοί αποφάσισαν να ζήσουν στην ουτοπία.Μόνοι το αποφάσισαν να πάρουν την κατηφόρα.Κανείς δεν τους πίεσε,γιατί έτσι θα πίεζε κι εμάς η ρουφιάνα η σκληρή κοινωνία να χασισωθούμε,επειδή ήμασταν ευαίσθητα και δεν αντέξαμε.Αλλά εμείς γκούχου γκούχου το παλεύουμε,τρώμε πόρτες άπειρες...Ζούμε τις συνέπειες των πάντων..ενώ αυτοί περιφέρονται με μια σύριγγα,κολλάνε τους εκάστοτε συντρόφους και μ\'ένα AIDS κι αν βρουν και κανά θύμα-ευαίσθητο τον έχουν να τους δίνει τα λεφτά για τη δόση.Γιατί είναι και γαμώ τα καλά παιδιά...
ετσι κοπελαρα μοθ αχ τη σκληρη που ειναι η ζωη ας παρω καμια πρεζα κι οι αλλοι απο πισω μου δεν γαμεις εγω να κανω το κεφαλι μου....