εσύ κατάλαβες τι έγραψε?
Printable View
πραγματικα ΓΕΛΑΩ με το report, τσουζει η αληθεια φαινεται και ποναει. δειχνει ποιος ασχολειται με το φορουμ και ποιος επηρεαζεται και το παιρνει σοβαρα, τοσο ωστε να καθεται να παταει report σε οτι γραφω :D
ελα να παιξουμε μπουνιες γιατι οι αλλες ειναι γριες και αμα φανε μια θα πεσουν κατω.
θελω να ειμαι ενα απο αυτα τα ατομα, το θελω απεγνωσμενα!
ρε συ δεν ισχύει αυτό. γιατί κάποια στιγμή θα καταλάβει την αλήθεια και τότε δεν θα μπορεί να συνέλθει. συν ότι δε νομίζω να γίνεται κάποιος πιο κοινωνικός αν πιστεύει ότι πάντα φταίνε οι άλλοι, απλά θα τους υποτιμά όλους και αυτό θα δημιουργεί πρόβλημα στις σχέσεις.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Πανικούλα για μένα το λες; Χαχαχα έχεις δίκιο αλλά ποιών 3; Είδες πόσοι μου την πέσανε;
ΚΕΝΟ χαστουκια με φτιαχνουνε........
claire αυτο δν σημαινει ομως οτι πρεπει να μαστε η του υψους η του βαθους η να πεφτουμε κ να βριζουμε ολοι η να μεγαλοποιουμε ολοι στο λεω απο 1ο χερι επειδη εγω ειμαι υψος-βαθος οπως ακριβως το πα!
οι ΚΛΙΚΕΣ δημιουργουν αναγκαστικα κι αλλες ΚΛΙΚΕΣ! οποτε οσοι νομιζουν πως ειναι 5 ατομα κλικες, κανουν την δικια τους κλικα. ειναι αναποφεκτο. οποτε εχουμε κ λεμε οτι οι κλικες ειναι κατι το οποιο κανουν χωρις να καταλαβαινουν
δν εχω προβλ με τις κλικες εχω προβλ με τις κακιες και τις μυτες εκει πανω
Εγω βλεπω οτι επειδη καταλαβατε οτι αρπαζεται εχετε πεσει ολοι πανω της ντροπη σας .Συνχαριτιρια για την ανθρωπια σας.
Θα μπορουσατε με πιο ομορφο τροπο να τις πειτε ολα αυτα τα γ@#$@#ενα σκ;4τα που της αραδιαζεται.
Κενο?Γρια ειναι η τρυπα του κω;ςε;ρευ σου μ@@κα.
Γιατί πανικούλα πιστεύεις ότι δεν είναι κακοί και έχω άδικο; Αφού οι ίδιοι το επιβεβαιώνουν. :S
το μήνυμα τροποποιήθηκε από την ομάδα διαχείρισης για παραβίαση των όρων χρήσης.
Να χεσω τα πτυχια σας ρε τι καθομαι κ μιλαω κ εγω εκλεπτισμενα τοση ωρα το ζωον!!!!λοοοοοοοοοολ
whitecandle αντί να βγεις έξω και να αρπάξεις τη ζωή από τα μαλλιά και να προσπαθήσεις να γίνεις καλά, κάθεσαι και τσακώνεσαι εδώ μέσα, κρύβεσαι πίσω από μια κατάσταση και στενοχωριέσαι για τις θετικές ανατροφοδοτήσεις και την κάθε παπαριά. όταν καταλάβεις πόσο λάθος κάνεις, θα είναι αργά.
ρε panikoula παλι μεστα ποδια μου εισαι ? τι στο διαολο, πως τη βρισκεις εκει κατω ? ειπαμε δεν εχω προβλημα με την ηλικια σου, μιλαω γι'αυτες ανω των 30 και 40, ξερουν ποιες ειναι. θες ignore κι εσυ, τι θελεις ?
θελω να φτιαξω την κλικα ΜΟΥ με Broken_Doll, panikoula και whitecandle σ'αυτο το φορουμ. μετα θα ολοκληρωθω σαν ανθρωπας!
Καρι ειναι 4 μονιμα ατομα εδω που μολις μυριστουνε αιμα τρεχουν.εχει καταντησει γελιο αυτο αλλη δουλεια δεν εχουνε?
ερχεται κοσμος εδω να γραψει να ξεσασει και φευγει παλαβος απο εδω μεσα κριμα ειναι.
Και η γουαιτ δεν ειναι σαν εμενα να βγαζει τον θυμο της να ξεσκαει θα την σκασετε στο τελος .
Nαι αλλα εγω δεν περναω ειμαι 31.
ειμαι χουφτάλα χαχα
Κενο οκ θα σου βαλω φυμοτρο και αλισιδα για να μαι σιγουρη ομως.αχαχαχ αν και μας πευτεις μικρος ποσο εισαι αληθεια?
Και απο που μαθενεις τα κουτσομπολια?Για πες ηλικιες να πεσει γελιο.:P
κριμα και ψυνομουν για ομαδικο σεξ - θυσιασμο παρθενας κ μετα ενα ωραιο αιμολουτρο με κρασι και κανα μπινελικι απο νεφρα νυχτεριδας
ναι μαγκια μου περασα και απο εκει και απο αλλα πολλα που εσυ ουτε καν φανταζεσαι......ετσι ειναι καποιοι ζουν και μαθαινουν και αλλοι οχι.........ετσι ειναι για αυτο με διαβαζουν και σενα οχι....τι να κανουμε τωρα?
στη κρητη παντως εχετε πιο πολυ πρεζα απο οτι εμεις για αυτο προσεχε.................................... .........
συγνωμη, προσπαθω να μην βγαζω τα προσωπικα μου εδω μεσα γιατι υπαρχουν κακεντρεχεις που το μονο που κανουν ειναι να κρινουν συμφωνα με οσα διαβαζουν μονο.
το εγραψα και πισω, οτι δεν καθησα ποτε να ασχοληθω με καποιο ατομο εδω, γιατι μου ειναι ολοι αχρηστοι και δε πολυταιριαζουμε για να καταλαβαινομαστε, ειδικα απ'τη στιγμη που δε θα τους γνωρισω ποτε εξω. εξαιρειται η Broken_Doll που τη συμπαθω και καταλαβαινει.
το απο που εμαθα την ηλικια της συγκεκριμενης που αναρωτιεσαι ειναι αλλο, και το απαντησα ηδη νομιζω. υπαρχουν γνωστοι της απ'το chat που ξερουν περισσοτερα γι'αυτη. το να σου στειλει καποιος ενα μηνυμα δε θελει και τοσο κοπο.
ορκιζομαι αλλα αμα μας πιασουν και μας κλεισουν μετα, εσυ σαν μεγαλυτερη κι αρχηγος της κλικας θα αναλαβεις την ευθυνη και θα φας τα περισσοτερα. εγω εξαλλου ενας υπαρχηγος ημουν, δε καθοδηγησα κανεναν ουτε ξεκινησα τπτ...
τελικα ποτε θα κανονισουμε κανα meet ολοι μαζι του φορουμ??????? που ειναι κ αυτη η arktos γμτ....
πωπω τι λες τωρα?ξεσκεπαστηκα?πως θα ζησω τωρα?χαχαχαχαχα...........εχεις πολυ πλακα........ανωτερος κατωτερος παντως εγω ζω εσυ?(μαλλον οχι).......τωρα εχω 172 ζηλεια,ψωρα......χαχαχαχααχ
Καλά ρε παιδιά για την ηλικία μου δεν ξέρετε, οπότε αφήστε το μπορεί να γίνω εγώ η αρχηγός. Λολ.
Άνεμος καλά είσαι εκτός θέματος αχαχαχα
Πάντως μια εξήγηση που δίνω ότι είναι όλοι κακοί, είναι γιατί πήγαιναν με το κλίμα...Δηλαδή έκαναν παρέα με κακούς ή τους θαύμαζαν αφού αυτοί ήταν οι πιο δημοφιλείς και γίνονταν ίδιοι. Εγώ πάλι δεν είχα πολλές κοινωνικές επαφές στη ζωή μου, και δεν με παρέσυρε το κλίμα...
Αλλιώς είναι απλά έμφυτη ή έρχεται από τους γονείς.
Eιναι να το εχει το ζωο .....
Ίσως να χω και άδικο και να ναι το δεύτερο ναι.