Originally Posted by
Arsi
Κάρι μου, δε σου είπα να σκεφτείς μόνο τα αρνητικά αλλά καταρχάς ότι το τελευταίο συμβάν δεν είναι το θέμα σας (οπότε μην το σκέφτεσαι καν το συγκεκριμένο, εκεί πήγαινε το φύγε από κει) και κατα δεύτερον να τα ζυγίσεις και να δεις αν μπορείς να ζήσεις μ'αυτό.
Got it!!
Αν έχει πάρα πολλά καλά που ξεπερνούν ή ισορροπούν το πρόβλημα και μπορείς να δεχτείς το συγκεκριμένο 'κουσούρι' στη ζωή σου, τότε οκ.
Eχει παρα πολυ καλα, ειναι αληθεια, και ταιραζουμε σε πολλα πραγματα, μου αρεσει πολυ, εχω παρομοια φιλοσοφια για τη ζωη, μπορουμε να ειμαστε και φιλοι, ειναι πολυ τρυφερος, γλυκος και δοτικος (αμα θελει), για αυτο καποτε πιστευα οτι ειναι too good to be true (ισως ειχα δικιο..), ή too good to be with me..
Πάντως ακόμα κι αν λυθεί, θέλει το χρόνο του, και θα υπάρχει στη ζωή σου, οπότε τότε χρειάζεται να δεις πως θα το χειριστείς ώστε να είναι λιγότερο ανώδυνο.
πχ τζάμπα το κλάμα και ο πόνος του χωρισμού!
Δεν υπαρχει τπτ σχεδον που να μην ξερει πια απο αυτα που τον ενδιαφερουν, οποτε αλλες ανακρισεις και αμφιβολιες δε θα ανεχτω, και πια εχω τροπο να του τις γυρισω στα μουτρα..
Τώρα...πως να σπάσει αυτός ο κύκλος. Ειλικρινά δεν ξέρω, το μόνο που σκέφτομαι είναι να μην του 'δίνεις' αυτό που θέλει και τρέφεται αυτές τις στιγμές, όπως πχ το κυνήγι.
Απλά την επόμενη φορά (εύχομαι να μην υπάρξει!) δεν κάνεις καμία απολύτως κίνηση κι όταν επιστρέψει γιατί θα επιστρέψει, επικαλείσαι τα λόγια του.
Οπως μου εγραψε σε πριβε ενας ζηλιαρης του φορουμ, οι ζηλιαρηδες το κυνηγι επιζητουνε με αυτα τα παιχνιδακια για να επιβεβαιωνονται, και ο ζηλιαρης θελει τον συντροφο του δεδομενο γι ανα αισθανεται καλα, δλδ το δε σε κυνηγαω και σε φτυνω για να κολλησεις, μου ειπαν οτι δε δουλευει για τους κτητικους και ζηλιαρηδες με θεματα ελεγχου.
Αυτό δε θέλει? Αυτό δεν είπε? Κι αν θεωρεί όντως ότι δεν του κάνεις γι'αυτό και γι'αυτό κι ότι δεν τον αγαπάς και δεν τον σκέφτεσαι ακόμα κι αν η πραγματικότητα είναι άλλη, σημασία έχει πως την εκλαμβάνει αυτός. Οπότε τι? Και στην ουσία σε μειώνει πολύ με όλο αυτό, αμφισβητώντας τα συναισθήματά σου.
Αμε τα ξερω, και νιωθω οτι με μειωνει, αλλα ξερω οτι το προβλημα του δεν ειμαι στα αληθεια εγω, αλλα αυτος το εχει, λογω των ανασφαλειων του και φοβιων, που βρισκουν πατημα και καλα ερμηνευοντας οπως θελει (δλδ αρνητικα) πραγματα που λεω και κανω...
Το μόνο σίγουρο που πιστεύω, είναι να δεις εσύ αν νιώθεις καλά στη σχέση κι αν μπορείς να αποδεχτείς αυτό το κομμάτι του εαυτού του και προσπάθησε να διακρίνεις τους χειρισμούς του ώστε να μη μπαίνεις στο παιχνίδι και πονάς.
Τους διακρινω ρε γμτ, και δε σκαω, αλλα οταν με βλεπει οτι δε σκαω, μου λεει δεν ενδιαφερεσαι για μενα αφου δε στεναχωριεσαι, χωριζουμε.