Κ γω σε αγαπάω, peace motherkiller :))
Printable View
Κ γω σε αγαπάω, peace motherkiller :))
σαρπραιζ!!! το έκανα κουοτ πριν το σβήσεις.
βινς δεν ξέρω τι περνάς ή αν μας δουλεύεις ψιλό γαζί, ΛΙΓΟ με ενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια μετά από την τραγική συμπεριφορα σου.
Σου το έχω ξαναπεί: Η ΡΕΙΝ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΣΤ!
Κάνεις ακριβως το ίδιο και στη Μπρόκεν.
Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, δεν έχω τίποτε άλλο να σου πω.
.................τσα!
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Carrot αν βρισκόσουν μπροστά σε ένα γιατρό και σου έλεγε ότι έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους με κάθε είδους ψυχιατρική πάθηση και μπορεί να σε βοηθήσει να γίνεις καλά και να ζεις μια γεμάτη και ευτυχισμένη ζωή χωρίς αυτή τη εξουθενωτική ταλαιπωρία και μοναξιά που νιώθεις τι θα του απαντούσες?Χρειάζεσαι τους άλλους όπως και να έχει αλλά ειδικά όταν κάποιος υποφέρει
πολύ και για πολύ καιρό νιώθει ότι βουλιάζει και δεν έχει τη δύναμη να σηκωθεί και πάλι.Αν έχεις κάποιον κοντά σου μίλα του , μπορώ να σου δώσω τηλέφωνα ιατρών και ξέρω ένα ολοκαίνουριο ίδρυμα που σε περιθάλπουν δωρεάν και είναι πολυτελέστατο.Πληρώνεις 40 ευρώ μόνο αρχική επίσκεψη και είναι ανοιχτό όποτε θέλεις φεύγεις.Έχει και κάτι νοσηλεύτριες μοντέλα ψηλές με ανοιχτόχρωμα μάτια και πολύ ευγενικές σήμερα πήγαμε μια συγγενή μου και ήθελα να μείνω και εγώ,χε χε χε είναι ολοκαίνουριο 4 μήνες λειτουργεί μόνο.
Καλό απόγευμα και ψηλά το κεφάλι!!
Παιδιά οι σκέψεις δεν λένε να φύγουν , έχουν αυξομειώσεις ευτυχώς δεν είναι πάντα εντελώς χάλια.
Θέλω απλά να ρωτήσω για έρευνες με διδύμους. τι γνωρίζεται για διδύμους και σχιζοφρένεια. Εσείς είστε οι ψυχολόγοι, διαφωτίστε με. θεινκς.
Quote:
.................τσα!
Και αυτο ηταν ενα πρσοβλητικο μηνυμα που επεξεργαστηκε μετα. Το διαβασαν οι αποδεκτες . πετυχε το σκοπο του , χαλασε την ψυχολογια των αλλων και μιας και δεν το εκανε quote κανενας μετα επεξεργαστηκε και σβηστηκε.
Αναρμοστο εντελως.
και που ξέρεις εσύ η οι άλλοι τι εννούσα?
θέλεις πολλά δευτερόλεπτα για να σκεφτείς την λογική απάντηση?
carrot οι σχιζοφρενεις δεν βλεπουν ονειρα. ονειρεψου λοιπον. εξυπνακια ΨΕΥΤΗ
Σόρρυ αλλά δεν τσακώνομαι με κυρίες.
και ποιος σου ειπε πως ειμαι κυρια ρε?
Δεν είσαι αλλά με είπες ψεύτη και γω σου απάντησα αναλόγως.
Carrot ακολουθησε αυτα που σου ειπε η crazy! Ειναι για το καλο σου! Εμεις δεν εχουμε κανενα οφελος! Κι εσυ Broken_DoLL αποφορτισου λιγακι!(Προσεξε...δε λεω οτι δεν εχεις δικιο)
ALIA δεν θα μου πει κανεις ποσο θα φορτιστω και με ποιον θα φορτιστω! εκτιμω το ενδιαφερον σου αλλα σε αυτη τη περιπτωση δεν ειμαι φορτωμενη. εσυ θα σουνα αμα σ λεγανε ''σκροφα ρουφα το π...''
μην το αποπερνεις καλε το παιδακι
δεν το λυπασε?
Κοιτα...δε στο ειπα κακοπροαιρετα! Απο 'κει και περα κανε ο,τι καταλαβαινεις! Οσο για το ερωτημα που μου θετεις...Υποστηριζω με ζηλο το γυναικειο κινημα και οπως καταλαβαινεις,τετοιου ειδους σεξιστικες εκφρασεις που εκδηλωνουν εναν εντονο μισογυνισμο μου προκαλουν εναν εντονο θυμο ΑΛΛΑ(παντου υπαρχει) εχω μαθει πλεον να διαχειριζομαι τον θυμο μου αναλογα με τις συνθηκες και την ψυχολογικη κατασταση στην οποια βρισκεται αυτος που μου τις λεει! Εγω,απλως,σου προτεινω να μην ασχολεισαι στην προκειμενη περιπτωση! Η αποφαση ειναι ΔΙΚΗ ΣΟΥ! Καλο σου απογευμα!
ΑΛΙΑ...
Μακάρι να ήταν τόσο απλό το ζήτημα και να ήταν μόνο θέμα βρισιάς.
Δεν ξέρει κανείς σε τι ψυχολογία είναι η Μπροκεν αυτή τη στιγμή και πόσο πολύ έχει ταραχτεί με αυτή την ιστορία.
Είναι πραγματικά ελεεινό, ένας άνθρωπος που ΕΧΕΙ πρόβλημα και ξέρει τι ζημιά μπορεί να κάνει σε κάποιον που επίσης ταλαιπωρείται από τους δικούς τους εφιάλτες, να συμπεριφέρεται έτσι.
Θα γίνω κουραστική αλλά το πω για άλλη μια φορά: το φόρουμ έχασε τη ΡΕΙΝ ακριβώς γι αυτή τη συμπεριφορά και από το ίιδιο μέλος.
Είναι πραγματικά κρίμα.
Μακάρι η διχείριση να κάνει κάτι γι αυτό.
Ξέρετε αν ποάω αυτή τη στιγμή να πέσω από το μπαλκόνι αυτό που σκέφτομια πως θαν μου λείεψει είναι οι τσακωμοί μαζί σας.
Δεν ξέρω πόση μοναξιά μπορώ να αντέξω ακόμα
γιατί να πάω σε γιατρό...? Περνάω τέλεια εδώ στη μέση Γη μόνος μου (εσείς φαίνεται έχετε βυθιστεί στον παράδεισο η δεν κατάλαβα ακριβώς?) Αλήθεια προς τι το ενδιαφέρον..? είχα συνηθήσει να αδιαφορούν για μένα.
Τοτε παρε ενα ζωο. Πολυ καλη παρεα.
Οι ανθρωποι ειναι ολοι σκατα ενω τα ζωα σου ανταποδιδουν την αγαπη που τους δινεις.
Αμα δε μπορεις να παρεις καποιο λογω οικονομικων και της πολλης φροντιδας που θελουν πηγαινε στη φιλοζωϊκη να βοηθησεις..
Εγω τους ανθρωπους τους εχω μπουχτησει. Ειναι ολοι περιεργοι και κακοι.
Τα ζωα ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ !!
Πήρα το φάρμακο μου.
μαους....θα ήταν πιο σοφό, πριν κατηγορήσεις κάποιον, να διαβάσεις ΟΛΑ τα ποστ.
Αν τα διάβαζες θα διαπίστωνες τα εξής:
1) Δεν του επιτέθηκε πρώτη η μπρόκεν.
2) Τη σκυλόρισε με τον πιο χυδαίο τρόπο
3) Όπως σίγουρα θα διάβασες έχει ΗΔΗ φύγει ένα μέλος εξαιτίας της συμπρειφοράς του βινς
και
4) και για μένα σημαντικότερο: η μπρόκεν είναι σε κακό χάλι ψυχολογικά, οπότε σταμάτα να λες πως εκείνη τον είδε χάλια και τον έριξε πιο κάτω.
Δεν μπορείς να ξέρεις τη ζημιά που έχει γίνει.
Δεν είναι μόνο ο βινς άρρωστος εδώ μέσα, μη το ξεχνάμε αυτό.
Πέσ μου Θεοφανία αν θες να κρεμαστώ τώρα κιόλας να το κάνω για πάρτη σου.