Αχ βρε Milton, δεν ψαχνουμε ολες τον σουπερ κουκλο!!!
Printable View
Ασε που αυτος που περιεγραψε για πουστρακι μου κανει....χαχαχα
Πάντως και γω Broken είμαι σε μια φάση, που αν μου δώσεις ένα κοντοσούβλι ή μια γκόμενα, το πρώτο θα τελειώσω, με το δεύτερο τίποτα!
Ο γιατρός μου λέει ότι δεν παίζει κάτι με τα φάρμακα και ότι όλα είναι στο μυαλό μου, αλλά ακούγοντας συμπάσχοντες σκέφτηκα πως είναι καιρός να επισπεύδω την θεραπεία (7 χρόνια είναι αυτά). Πάντως, όπως λέει και η Lou η δική σου περίπτωση είναι πιο περίπλοκη μια και έχεις αποστροφή και αδυναμία.
Εσένα Julia θα σε δώσω στον γμια του φόρουμ και μετά έλα να μου πεις "Στον ερωτα δεν υπαρχουν απαγορευσεις!" lololol :p :p :p
εγω νομιζω οτι το σεξ βρωμιζει, μονο αν το κανεις με το ζορι... (εφοσον εννοειται εχουν και οι δυο αριστες σχεσεις με τα σαπουνια)
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
άμα δεν γουστάρεις αυτόν που κάνεις σεξ μαζί του, αλλά κάνεις σεξ για να καλύπτεις την ανάγκη και επειδή υποτίθεται πως σου είναι γκόμενος, φυσικό είναι να σου βρομίζει.
άμα δεν υπάρχει η έλξη, ο έρωτας και το πάθος για τον άλλο λογικό είναι να νοιώθεις ότι το ένα σου βρωμάει και το άλλο σε απωθεί,
κι άμα τον γουστάρεις πραγματικά τα κάνεις μαζί του όλα και το απολαμβάνεις.
πάντως εγώ πρώτα κοιτάζω την εμφάνιση, να με γεμίζει και να μου δημιουργείται έλξη για την κοπέλα για να το απολαμβάνω, έστω κι αυτό συνεπάγεται να μην το κάνω συχνά.
το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
ALIA αστονα ρε πουλαει τρελλα αλλα εμεις την δινουμε τσαμπα
Αρχικά καταχωρημένο από elirene
ειναι οντως βρωμικο το σεξ ισως κ επικινδυνο αν δεν προσεχεις 2 σωματα εννονονται με σκοπο την ανταλλαγη υγρων..
πρεπει να βαλεις στο στομα σου το βρομερο πουλι του φιλου σου να τον νιωσεις πανω σου να ιδρωνει
οντως αηδια αμα το σκεφτεσαι ετσι
Καλό!!! γιατί υπάρχουν πολλές που το απολαμβάνουν.....κι άρα δεν είναι βρομιάρης
θενκς γιαννη οντως ζηλευουν (μην περιαυτολογω)
Μπροκεν θα πρεπει να ανοιχτεις σε κεινον.. μονο εκεινος ξερει πως να διαχειριστει το προβλημα σου. Προσπαθησε να μην νιωθεις ντροπη και στο κατω κατω πες του οτι ντρεπεσαι και θα σε βοηθησει να ανοιχτεις. Οσο ανοιγομαστε τοσο το καλυτερο και πιο γρηγορη η θεραπεια..
chris εισαι πολυ καλη ρε συ και σε ειχαμε παρεξηγησει :(
σε καταλαβαινω ολοι εχουμε τα μπουρινια μας..........απλα δεν ειμαστε εχθροι σου ελπιζω να το καταλαβαινεις αυτο και ακομα και τις στραβες σου να χεις με οοοοολο τον κοσμο εμας να μας εχεις στην απ εξω και να μας μιλας!!!!!! :)