Originally Posted by
ioannis2
Μίλησα σε σοφτ σταιλ παρα το ότι με τις προσβολες της θα πρεπε να μιλούσα έξω από τα δόντια, διότι σκέφτηκα μήπως ειναι σε καποια σημεια ευαισθητο άτομο και της πατησω τους κάλλους και πληγωθεί, γι αυτο και οι επεξεργασίες μηνυμάτων στα μηνυματα που της εστελνα, έσβηνα αρκετα απ αυτα που εγγραφα πριν τα οριστηκοποιήσω.
Είμαι σίγουρη ότι μ' αυτό το σκεπτικό κινήθηκες, με το φόβο μήπως με πληγώσεις. Γι' αυτό η τόση λεπτότητα!
Το αν ειναι γκομενα όπως την περιγραφεις να μου επιτρεψεις να αμφιβάλλω. Ουτως η άλλως της απάντησα προ ημερων ίσια ότι σαν γυναικα ειμαι σιγουρος ότι δεν μου κανει. Δεν θελω να σχολιάσω πόσο εύκολα θα μπορούσε μια γυναικα να έχει πολλούς αντρες στη ζωη της (χωρις να πρόκειται για τη συγκεκριμενη κατηγορια γυναικων). Ειναι θεμα επιπεδου της.
Ασχολίαστο. Έχεις επίπεδο τελικά!
Για να θίγω συνεχως ζητημα βοήθειας προς συγκεκριμένο άτομο είμαι βεβαιος γι αυτο, ο εγωισμος όμως αποτρεπει το να το αναγνωρίσει.
Απίστευτος εγωισμός, αλλαζονεία και υποκρισία. Εσύ πότε θα το αναγνωρίσεις για τον εαυτό σου?
Όπως υπήρξες δέκτης πμ από άλλα μέλη το ίδιο συνέβηκε και με μενα όταν ξεκινησα να της απαντω.
Κι εσύ μπροστάρης λοιπόν! Δεν το κάνεις για σένα αλλά για την ψυχή του φόρουμ. Εύγε!
Με άλλα λόγια να κουμαντάρει τη γλώσσα της!! Τους λόγους της τους ανέλυσα εκτενεστατα.
Ό,τι πεις αφεντικό.
Οπως και εσυ, επιζητω κι εγω στο χωρο ηρεμία και ο σκοπος που ειμαι εδω δεν ειναι ο καυγας για να βγαζω απωθημενα. Εντουτοις δεν εχω κανενα προβλημα αμα καποιος θελει καυγαδες, όπως έχω το ήπιο υφος, βρίσκω εύκολα και ευστοχα αμα θέλω το αντιθετο του.
Ε, για τον άλλον μην παίρνεις και όρκο. Θα εκτεθείς.
Ειπα να μην ξαναασχοληθω αλλά και πάλι προκλήθηκα από απαντησεις της. Θα μπορουσα και πάλι να εκανα αναλύσεις και πάλι να εγγραφα μηνυματα και να τα άλλαζα για να βγουν πιο ήπια μην τη θίξω παρά τις αναμφιβολα προσβολες της αλλά δεν έχω χρονο ούτε όρεξη να ασχολούμε μαζι της.
Είναι φανερό.
Τουλάχιστον από εμενα να κρατα αποστασεις! Να μην ξανασχοληθει μαζι μου.
Είπαμε αφεντικό, θα στέκομαι και προσοχή όταν περνάς.
Κι ας παρει ενα διδιαγμα για το πως θα εκφραζει τις απόψεις της σε κοσμο που δεν ξερει, ειτε προκειται γι αυτους που δεν κολώνουν να της τα πουν ίσια ειτε γι αυτους που ακομα και στο χωρο αυτο δεν τολμουν και στελνουν πμ σ αυτους που μιλουν.
Από ποιον από σένα θα διδαχτώ και πάλι? Τόση υποκρισία δεν τη διαθέτω.
Εύχομαι η ίδια να μην μου ξαναδώσει ευκαιρια να της απαντησω, αυτο να ναι το τελευταιο μηνυμα. Και πάλι καλή συνέχεια! Ελπίζω μετα από αυτο όλοι να πάμε παρακάτω να ηρεμήσουμε.