Δεν κοιμασαι καλα εχεισ αδυναμια εισαι κουρασμενη δε μπορεισ να σ ακουμπανε το εχεισ πολλα χρονια οπωσ κι εγω το θεμα ειναι πωσ θεραπευεται
Printable View
Δεν κοιμασαι καλα εχεισ αδυναμια εισαι κουρασμενη δε μπορεισ να σ ακουμπανε το εχεισ πολλα χρονια οπωσ κι εγω το θεμα ειναι πωσ θεραπευεται
Εγω λεω με συμπαλτα εγω ετσι συνηλθα
Τι είναι η ινομυαλγία;;;
Το συμπάλτα το είχα πάρει ένα φεγγάρι αλλά δεν είδα κανένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα...όταν ήμουν μικρή έγιναν πολλά και με τους γονείς μου και άσχετα αλλά από τα 14 - 15 άρχισε να με παρακολουθεί παιδοψυχίατρος και μετά στα 18 με ξαπόστειλε σε μια βλαμμένη που μου έφαγε τα χρόνια χωρίς κανένα αποτέλεσμα κι εγώ δεν σκέφτηκα να την αλλάξω νωρίτερα πριν με φτάσει στο αμήν...
Οι γονείς μου με μάλωναν μερικές φορές και με τρόμαζαν, μια φορά φοβόμουν να γυρίσω στο σπίτι γιατί είχα λερωθεί και φοβόμουν ότι θα με δείρει η μαμά μου και με βρήκε μια κυρία που καθόμουν σε άλλη οικοδομή και με πήγε σπίτι μου και μιαν άλλη φορά ο μπαμπάς μου μου χτυπούσε το κεφάλι στο γραφείο γιατί δεν καταλάβαινα τα μαθηματικά, πάντα το μισούσα αυτό το μάθημα!
Ελπίζω να συνεχίσεις να μου μιλάς, νιώθω κάπως καλύτερα όταν δεν το αντιμετωπίζω ολομόναχη...
Δεν μπορώ να μ' ακουμπάνε γιατί φοβάμαι να μη μου κάνουν ξανά κακό όπως όταν ήμουν μικρή γι' αυτό κι εν μέρει δεν κοιμάμαι καλά επειδή βλέπω εφιάλτες πολλές φορές που περιλαμβάνουν κακοποίηση και ξυπνάω τρομαγμένη και ψάχνω σαν την τρελή πως θα νιώσω ασφαλής και δεν βρίσκω τρόπο...μακάρι να θεραπεύεται κάπως όλο αυτό μια και καλή γιατί με έχει κουράσει αφάνταστα σωματικά και ψυχολογικά...
Παντωσ μη φοβασαι δε πεθαινεισ με αυτο το ρωτησα κ βελτιονεται ψαξου
Πήρα τον ψυχίατρο και μου είπε να πάρω 50mg seroquel & 1,5 mg lexotanil...μόλις τα πήρα, άντε να δράσουν να ηρεμήσω...
υπομονή. Είσαι καθόλου καλύτερα;;
κι εγω μες στο άγχος ειμαι, ελπίζω να ηρεμήσω και ποτε ομως
ωραια. Ολα καλά. Μονο υπομονη βρε κυκνακο μ :)
να παρει τι? ο γιατρος τηλ εννοεις? δεν σε καταλαβα
και καποια φαρμακα ναι θελουν την υπομονη τους κι αυτά=/
Είναι κανείς εδώ;;; Είμαι άρρωστη και νιώθω πολύ χάλια συν του ότι στριφογυρίζω τρεις ώρες στο κρεβάτι και δεν άντεξα άλλο και σηκώθηκα...θέλω να μιλήσω σε κάποιον...