Να έχω κάποια ψυχική διαταραχή,πέρα από την έλλειψη ωραίας εμφάνισης....
Printable View
Να έχω κάποια ψυχική διαταραχή,πέρα από την έλλειψη ωραίας εμφάνισης....
Να εισαι αισιοδοξος να μην σε παιρνει απο κατω καπου εκει εξω ειναι η κοπελα που ειναι το ετερον σου ημισι για να κανετε μια καλη σχεση.
Άμα δεν μπαζώσεις δεν...
Αυτα ολα ειναι στο μυαλο σου δεν ισχυουν στην πραγματικοτητα απλα πρεπει να πλησιαζεις την κοπελα που σε ενδιαφερει ωστε να της προτεινεις να βγειτε,να γνωριστειτε και αν ανταποκριθει να κανετε μια καλη σχεση.
Εγω λεω απο ψυχικη αποψη ....να εχετε χημεια
Καλησπέρα και απο μένα. Καταρχάς, είναι λάθος να βλέπεις ανταγωνιστικά τον φίλο σου. Άλλο να θες να γίνεις σαν κι αυτόν, και άλλο να θες τον βλέπεις να χάνει. Έχει διαφορά. Άλλα ο θαυμασμός, και άλλο ο φθόνος. Φθόνος είναι κάτι σαν το "Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα!"Πολύ λάθος τρόπος προσέγγισης. Ερώτηση. Άμα εσύ έβρισκες μια πολύ όμορφη κοπέλα, άλλα όχι όσο όμορφη όσο είναι αυτές που κοιτάζουν τον συγκεκριμένο φίλο σου, θα ήσουν ευτυχισμένος τότε; Επίσης, νιώθεις έτσι απεναντί του με τον ίδιο τρόπο που περιέγραψες και σε άλλα θέματα (εκτός ερωτικού) που θεωρείς οτι υστερείς (αν υστερείς) απ'αυτόν;
WhyAlwaysMe?, μιάς και αναφέρεις συνεχώς για την εμφάνισή σου, πως είσαι εμφανισιακά; Εννοώ συγκεκριμένα, τι ύψος και βάρος έχεις;