-
ναι 5-6 με το ένα χάπι, 5-6 με το άλλο χάπι, και μετά μας βλέπω να μας παίρνουν 5-6!!!!!!
Τι να πω, τουλάχιστον βρε γουρουνίτσα να τις κάνουμε μαζί για να έχουμε και συμπαράσταση.
Πάντως δε λέω τα reductil με βοήθησαν για τα 8 πρώτα, τώρα πως κόλλησα έτσι δεν ξέρω με αποσυντόνισε και το Πάσχα. Λες να μην με πιάσουν τα lipotox επειδή έπαιρνα τα άλλα.
Αλεξ, αν ξέρεις πες μας αφού είναι φυτικά τα Lipotox πως μειώνουν την όρεξη?
-
alalumaki ειναι συμτωση π και οι 2 τα περνουμε τοσο καιρο και μαζι αρχισε να μην μας πιανει?απλα μετα απο 4 μηνες το συνη8ιζει ο οεγανισμος.
οσο αφορα τα λιποτοξ δεν νομιζω να ειναι τοσο υσχιρα οσο τα αλλα π περνουμε.εξαλου εγω τα καταφερνω κουτσα στραβα προσπα8ω με νυχια κ με δοντια να μην τσιμπολογαω και να μην τροω μεγαλη ποσοτητα φαγητο και τα καταφερνω περιφιμα.
σημερε ζηγηστικα κ ειμαι 75,8 κιλα .τα αγα8α κοπτης κτωντε δεν λεγαν οι αρχαιοι ελληνες?
-
Οντως τα αγαθά κόπις κτώνται αλλά είμαι τόσο κουρασμένη γενικός με δύο παιδιά, δουλειά μέχρι αργά με τόσες υποχρεώσεις και κουρασμένη με τις δίαιτες και τις προσπάθειες που πάνε πάντα στον πάτο, που δεν μπορώ άλλο, θέλω το αδύνατο να φύγουν τα κιλά εύκολα και ανώδυνα.... πράγμα μάλλον εντελώς αδύνατον, με έχει πάρει λίγο από κάτω αλλά θα ΑΝΑΚΑΜΨΩ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ, ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΜΑΙ ΔΥΝΑΤΗ!!!!!!!!!!!!!
-
alalumaki προσπα8ησε σκληρα μια εβδομαδα να μην τσιμπολογας και να τρως λιγο να χαλινεψεις τις λιγουρες σου.ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.και μετα ζηγισου.αυτο π 8α δεις 8α σου δωσει την δυναμη που εχεις μεσα σου και δεν ξερεις οτι εχεις.πυστεψεεμαι.8ελει προσπα8εια και απο εμας τα φαρμακα μας βοη8ησαν αρχικα τωρα ηρ8ε η ωρα να προσπα8ησουμε ΜΟΝΕς!κοιτα το γουρουνακι μου π χωρευει χαρουμενο.ειναι επειδη νικισε!
-
έχει δίκιο πρέπει να το κάνω αυτό για μία εβδομάδα, και μετά το ξέρω θα πάρω τα πάνω μου, απλώς τώρα μου έχουν πέσει πολλά και έχω πολλές υποχρεώσεις και έχω πελαγώσει.
το γουρουνάκι σου είναι τρελιάρικο σαν και εσένα. εσύ τα παίρνεις ?
-
ναι τα ρεντ.... αλλα πειναω κα8ε δευτερολεπτο δεν μ κανουν τπτ αλλα δεν τα σταματω γιατι φοβαμαι μην με πιασει ακομα πιο τεραστια λεμαργια και πεινα.μου μεινανε 2 καρτελες για 1 μηνα ακομα μετα στοπ.μπορει καπια στιγμη αργοτερα π 8α εχει φυγει η επιδραση τους να τα ξαναπαρω τωρα π εμα8α το κολπο.αλλα αν τα κατεφερνω μονη μ καλυτερα χωρις αυτα.προσπα8ισε λιγο δεν ειναι τοσο δυσκολο.
-
Τίποτα δεν είναι δύσκολο και τίποτα δεν είναι εύκολο, εγώ τα σταματάω "χωρίς κέρδος κέρατα" που λένε, τουλάχιστον τώρα γιατί στην αρχή με βοήθησαν. Θα αγοράσω το απόγευμα τα lipotox. Δε βαριέσαι τόσα έχω κάνει ας τα δοκιμάσω και αυτά.......
-
μιλησα και με τη μητερα μου και μολις κατεβω κρητη θα παω στην ειδικη παθολογο που μου συστησατε για το λιιποτοξ. εφοσον ειναι φυτικο συμφωνει και εκεινη οποτε ολα καλα! θελω να χασω 10 κιλα αν και η μητερα μου φωναζει να χασω το πολυ 5 γιατι ειμαι μια χαρα αλλα διαφωνω.. με το φαρμακο τη γυμνατικη και υγειινη διατροφη ποσα θα καταφερω να χασω? με υγειινη διατροφη και αεροβικ εχανα σχεδον ενα κιλο το μηνα.. με το φαρμακο?!
-
alalumaki sou exw ena dwraki kalh mou koita:
eirinaki
Νέο μέλος
*
Registered: 13/5/08
Member Is Offline
[*] posted on 13/5/08 at 22:00 Reply With Quote Report Post to Administrator
kalispera! edw kai 2 mhnes pairnw to lipotox kai ta apotelesmata einai
kalispera sas!eimai kainourgia kai euxomai oloi mas na petuxoume ton stoxo mas. edw kai 2 mines pairnw to lipotox kai exw xasei 12kila! eimai 1.78 kai 75 kila pleon! otan ta arxisa hmoun 87 kai den ekana kamia allagh sthn diatrofh mou.oi posotites tou faghtou pou etrwga meiw8ike kata polu,afou mou ekopsan tin ore3h kai oso gumnazomoun gumnazomai! einai ekpliktika kai eimai polu euxaristimeni. einai vevaia akriva afou xalaw peripou 70 euro to mhna alla gia mena a3izoun! 8a h8ela na mou peite tis apopseis sas kai na sas apanthsw stis dikes sas apories sxetika me to sugkekrimeno
-
gourounaki mou mikro, ευχαριστώ πολύ, μου δίνεις πάλι θάρρος. Τα αγόρασα χθες και τα ξεκίνησα σήμερα το πρωί. Ελπίζω να με βοηθήσουν και αυτά να πιάσω αυτό το πολυπόθητο 7. Ευχαριστώ είσαι το στηριγμά μου!!!!!!!
Που είναι αυτό το eirinaki να πάρουμε και άλλες πληροφορίες?
-
θελω και εγω να μου πειτε πως τα πατε με αυτο το χαπι. προτιμω να παιρνω καποιο φυτικο βοηθημα.. και οχι χημικο.
-
OK, πρώτη μέρα είναι ακόμα και δεν ξέρω θα σας ενημερώνω. Και εγώ έτσι λέω καλύτερα φυτικό παρά χημικό. Τώρα αν είναι τόσο αθώο όσο λένε και αν κάνει όλα όσα υπόσχεται δεν ξέρω, διατηρώ και τις επιφυλάξεις μου....
Ζωίτσα δεν ρωτάς και τη διαιτολόγο σου να μας πει την αποψή της. Εχουν έγκριση του ΕΟΦ πάντως.
-
την αλλη πεμπτη εχω ραντεβου.. οποτε θα την ρωτησω :)
-
thanks.... gourounitsa που είσαι σήμερα? είσαι καλά?
-
Δεν ξερω γιατι δεν βλεπεις το τικερακι μου!!
Καλα παω!!Σημερα ξεκινησα τα reductil oπως ειπα και σε
αλλο ποστ.Ξεκινησα με των 10 mg και θα δουμε πως
θα παει μου ειπε η γιατρος...