Quote:
Originally posted by esceden
Πεταλουδα μου.. ξερεις μονο πως θα το παρεις αποφαση να κανεις υπομονη?
οταν πεισεις τον εαυτο σου οτι δεν κανεις διαιτα. οταν "απλως" ακολουθεις μια διατροφη ισορροπημενη κ υγειινη, και κανεις ενα κλικ στο μυαλο σου, ότι έτσι θα πρεπει να ειναι η ζωη σου απο εδω και μπρος.
μετρο. πολυ συχνα το χανουμε, ενω αυτο μας σωζει. Υπερβολες στις υστερικες διαιτες η υπερβολες στο τι τρωμε μας σπρωχνουν σε ενα συνεχες τρενακι πανω κατω.
Θα πρεπει για παντα να προσεχουμε. κ οταν το αποφασισουμε αυτο, θα διαπιστωσουμε οτι δεν ειναι αναγκη να παθαινουμε υστερια! αν πχ κολλησουμε μια βδομαδα, δεν τρεχει κ τπτ. ουτως η αλλως συνειδητη επιλογη μας ειναι. ολες βιαζομαστε, αλλα στην τελικη, ενας μηνας περισσοτερο η λιγοτερο σε προγραμμα, ποσο μπορει να μας "βλαψει"? αυτη θα ειναι η ζωη μας. τελεια. με προσεγμενη διατροφη, καμια ατασθαλια που κ που κ λιγη ασκηση. Και να δεις που τοτε θα σαι πιο υγιης απο πολλους "αδυνατους" φιλους σου!
ας το παρουμε χαμπαρι. δεν κανουμε διαιτα για εκεινο το τζην που ειδαμε στη βιτρινα (αν κ ηταν μουρλια!). Το κανουμε για μας, για τον εαυτο μας, σε 5-10-20 χρονια απο τωρα. Για να χουμε ποιοτητα ζωης ;)
Βοηθαει καθολου αυτο? :)
κουκλα μου εχεις απολυτο δικαιο θα προσπαθησω να το δω ετσι..σου ειπα εχω πολυ υπομονη ακομα....αλλα καλο ειναι για να μην την πατησω να μην το δω ως διαιτα οπως ειπες και εσυ...